Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam canım, not aldım bile, sanada afiyet olsun...
ayşegül canım sende bugün itibariyle başladıuysan diyete yaz yediklerini.

sabah bi yumurta bi kk. peynirle yağsız omlet bi dilim kepek ekmeği bi fincan şekersiz çay
arada bi armut yarım muz
öğlen 6 kepekli bisküvi bi fincan şekersiz az sütlü nescafe
ikindi bi kase lahana çorbası
akşama balık ve salata var ekmeksiz
ilerleyen saatlerdede meyve atıştırırım.

çidom çok soru sordum ama :kedi:bide ben bu yorum işini anlamadım nasıl yorum yapıcaz ve bu bizi nasıl etkilicek olumsuz yoruma ceza falan varmı yani:tomato:

oo hadi bakalım menün çok güzelmiş canım inşallah hep birlikte vericez bu kiloları

çidom çok soru sordum ama :kedi:bide ben bu yorum işini anlamadım nasıl yorum yapıcaz ve bu bizi nasıl etkilicek olumsuz yoruma ceza falan varmı yani:tomato:

Canım olumsuz yorum derken eğerki eleştiriyi kasdetiyosan ceza yok tabiki.. Kaptanlar daha iyi bilirler tabi ama ben kendi bildiğimi yazayım yanlışım yada eksiğim varsa onlar düzeltsinler..Eşinin yediklerinide takip ediceksin, sonuçta bi takım olduğunuz için onun kilo verememesi seni de etkiloyor, yarışmada ortalmanız düşüyor.. o yüzden yeri geldiğinde eşini eleştirebilir, uyarabilirsin...
Yorumların genelde eşin üzerine olcak, eşinin yedklerinide not alcaksın,

Ben çıkıorum kızlar, yemek vaktii..

ayşegül tatlım hilmişe söylersin cnaım eş olduğunuzu kurallarıda okusun, bismillah deyip başlayalım hep birlikte...

benim eşim nerde yaa bu gün hiç gelmedi merak ettim ne yaptııı acaba selma12 nerdesin cnaım yaaa kaçamak yapmadı demiiii bak bu hafta biz birinci olacaz ona göreeee

ilter her an ensemizdesin anam yerimize gircek yeni üyeler bile hazır
bu haftada 1 kilo altı verirsem takımdan çıkıcam kızlar bari burayı en iyi şekilde kullanacak olanlara bırakalım
valla yeni canlar çok azimli gibi

canım bakıyorum zora gelince kaçıyorsun oldumu yani böyle herkez gitse bile sen burda olman lazım illaki yaka paçamı getirecez takıma aaaa kızarım ama oklava geliyor klava:
nee korktun mu takımdan atarım diye atarım vallhi hiç acımam :roflol::roflol:

yok kıs kaçmam bu sefer başka gidecek kapım kalmadı şişkoyum ben şişko
of anam offf
bugün giremedim üzgünüm laptop eşimdeydi gerçi olmasa bile
okulda net malum
kızımın veli toplantısı vardı akşamda oraya gittim
ancak gelebildim valla
ne bilim kıs ilter bende kendimi gazlıyom işte
pek beceremiyom gerçi ama burdan çıkarsam kesin kilo alırım
artıkın şu kuralları delmeden ayda 1 kilo versem bana yeter de artar bile
inan hiç acelem yok
alırken hızla alıyorum ama vermek isteyince yok anam yok
ben pis boğazın tekiyim(

kıs daha yeni gelebildim hem nerde bende o kadar kafa
allahım uzun ve pürüzsüz güzel bir hayat versin kuzumuza
nice yaşlara inşallah
Şaka maka selma bu etiket bana çirkin diyor be çirkin olma diyor:) ne yani ben yani ben çirkinmiyim:) az bi kilom var:)
ne etiketi kıs anlamadım falla?

çok sevndiim cnmm
dur bak daha neler neler diyecek o küçük cadıı
susturamıyacaksın bilee
alalhım senn yavrunu da tüm yavrularımızda hayırlı gelcekler nasip etsin
amin canım ...
inşallah öyle olur

haftasonu iyi geçmiş o halde gitmiştir kilocuklar:))

hee:))

Huselcim, kızın için bende çok sevindim,
benim eşimde çok geç konuşmuş, bi konuşmuş bişdahada susturamamışlar:) inşallah senin kızda düzene girecek..
..
sağol çiğdemcim a.s.a.s.
verirsin eminim

İltercim alınma gücenme tabii ki yok..

Benim sorunum şu gündüz çok güzel gidiyor.diet süper,su içme speribitki çayları süper.Akşam olup eve gelip sofraya oturdum mu kendimi kaybediyorum.Sanki diyet yaptığımı unutuyorum.Anlık bir zevk gibi bişi.Bilemiyorum kızlar bu konuda yardıma ihtiyacım var..

Bugün yediklerim:Sabah light süt,cornflakes
öğlen 5 lahan sarması,1 kaşık yoğurt
akşam Saymakla bitmez ama ben yine de sayayım.8-9 lahana sarması,1 tabk salçalış makarna:a015::a015:...

Lütfen yardım akşamları nasıl durdurcam kendimi yaaa..

ezel bıratık size msj yazıyorum kıymetini bilin bu 1
2. si gelince huselcim ve çitoscum ikinizde annesiniz ve ikinizinde çok tatlı birer çoçuğu var allah başığlasın allah derlerini sıkıntılarını göstermesin ama şimdi siz çoçuğnuz sizinle gurur duymasınımı yoksa utanmasınımı istesiniz
3.sü yaa snein anne çok kiloluymuş dese arkadaşları çoçuğunuzaki derler ne hiseder sizce çoçuğunuz bak ben sırf benim annem tığ gibi desen diye çoçuk yapamıyorum :roflol: allah vermiyor demiyorum
4, sü kendinize olan öz güveniniz derde bakayım sizin herkesin imrenek bakmasını istemezmisiniz yaa huselcim çok güzel bir yüzün var neden çok güzel bir vucudun olmasın seninde çitos bu snein içinde geçerli bukadar umutsuz olmayın yaaa
5. bu takımdaysanız ve aynı hedef için burdaysak umutsuzluk yok
6. yemek yerken bewni düşünün yeter :roflol:
7. ben sizleri bukadar severken siz beni hiç sevmiyormusunda bana bu işkenceyi yapıyorsunuz.

akşamları ya yanlız yemek ye yada benim eşim gibi bir kocan varsa yanlız yemek yemek istemiyorsa ozaman sende şöyle yap bir tabak al servis tabağı değilde pasta tabağı olsun içine yaptıın yemeklerde sadece 2 kaşık koy ve onu ye onun dışına aç kalsanda çıkma lütfen gece yatarkende bir barda süt içersen motobolizmanı hızlandırısın anlaştıkmı
ben umutsuz konuşan çitos ve husel görmek istemiyorum incecik dal gibi hatunlar görmek istiyorum inanın bu çok zor değil bir-iki kilo verdikten sonra kendinizi daha çok motive olmuş hisedeceksiniz lütfen buna inanın yaaaaa mafoldumbenmafoldumben

ayyy tam spora başlamıştım ablam tlf etti şimdi telefondayım
daha resim bile çekinemedim kapatırsa hemen ekliycem bugün

ilter anam kimseye gerek yok benim kız diyor bana şişko diye ama o da benden şişko çekişip gidiyoz işte:))
cadı tutturdu karnında bebek var annemin diye yok desemde var bak diye göbeğime elliyo kocaman der gibi:)

walla bnm kızda bana şişgo dioo
daha cadı 4 yaşında
sılaya biri kilo almışsın diyince basbasbağrıooo annm gibi olmayacam dieekaydirigubbakcemile3

selam

tamam genciza orti olalim bitanem..
ben birazdan resim fln yüklicemde.. bu hafta verdigimiz kilolarda sayilacakmi??
ay ben cok ugrastim bu hafta nolurr sayilsinnn

ilter anam kimseye gerek yok benim kız diyor bana şişko diye ama o da benden şişko çekişip gidiyoz işte:))
cadı tutturdu karnında bebek var annemin diye yok desemde var bak diye göbeğime elliyo kocaman der gibi:)
:roflol::roflol::roflol: millette benim göbeğime bakıyor 2 yıl oldu bir doguramadım şu bebeği diye :roflol::roflol: ama artık küçüldü :roflol: huselcim yaa 1 haftayı geçti bu yarışma ama ben kendimi nedense kuş gibi hisediyorum ve okadar çok mutluyumki gece yatarken belki imkansız ama dümdüz bir karnım olacamış bir gün gibi geliyor ve ben mini etek üzerine tiril tiril bir gömlek topuklu bir ayakkabıyla etrafta salına salına yürüyeceğimi ve herkein bana dönüp dönüp bakacağını hayal ediyorum kız ne bileyim yaaa ben hiç hayatımda öyşle aman aman zayıf olmadım ama bu sefer bu işi başarıcam bunu çok istiyorum hamile kalmak anne olmak istiyorum en çokta bıraktım herkesin bana bakmasını ben hamile kalmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum sanki bebeğimi kucağıma alsam dünya durucak gibi geliyor kişmsenin bebeğine imrenek bakmıyacakmışım gibi geliyor sıkı sıkı sarılacağım bir mutluluğum olacakmış gibi geliyor
bu güne kadar bir sürü doktoa gittim hepside zayıfla dedi sanki dünyadaki tek şişko ben mişim gibi ve o tek şişko olan ben olduğum içinde çoçuğum olmuyormuş gibi vermiyen allah vermiyor işte ama ben yüce rabbimde dediği gibi bütün şartları yerine getirecem takdiri yine ona bırakıcam en azından ben elimde geleni yaptım diyecem

offff amma çok konuştum yaaa seninde kafanı şişrdim mafoldumben

walla bnm kızda bana şişgo dioo
daha cadı 4 yaşında
sılaya biri kilo almışsın diyince basbasbağrıooo annm gibi olmayacam dieekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: kız böyle diyorsunuzda benide korkutuyorsunuz bende bir gün yüce rabbim verirde anne olursan benim çoçukta bana böyle der kesin yaa

selam

tamam genciza orti olalim bitanem..
ben birazdan resim fln yüklicemde.. bu hafta verdigimiz kilolarda sayilacakmi??
ay ben cok ugrastim bu hafta nolurr sayilsinnn
cuma günü kaç kiloydun canım diete kaç kilo ile başladın birde nezaman başladın öğrene bilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…