çok güzel cnm
makarnayı pek kaçırma deriiim
bn şuan not alıyorum yediklerini sende bnmkini al
05 10 09
sabah bi bardak çay iki küçük kuru pasta
ara elma
öğlen iki adet lahana sarma bi patlıcan dolma
ara 5 incir
akşam haşlanmış tavuk bulgur pilavı(bunları yemediim yiyeceem )
sabah bi yumurta bi kk. peynirle yağsız omlet bi dilim kepek ekmeği bi fincan şekersiz çay
arada bi armut yarım muz
öğlen 6 kepekli bisküvi bi fincan şekersiz az sütlü nescafe
ikindi bi kase lahana çorbası
akşama balık ve salata var ekmeksiz
ilerleyen saatlerdede meyve atıştırırım.
çidom çok soru sordum ama :kedi:bide ben bu yorum işini anlamadım nasıl yorum yapıcaz ve bu bizi nasıl etkilicek olumsuz yoruma ceza falan varmı yani:tomato:
canım bakıyorum zora gelince kaçıyorsun oldumu yani böyle herkez gitse bile sen burda olman lazım illaki yaka paçamı getirecez takıma aaaa kızarım ama oklava geliyorilter her an ensemizdesin anam yerimize gircek yeni üyeler bile hazır
bu haftada 1 kilo altı verirsem takımdan çıkıcam kızlar bari burayı en iyi şekilde kullanacak olanlara bırakalım
valla yeni canlar çok azimli gibi
Uyuz teyze e e e kızımın yeni yasini kutlama din alacağın olsuncadı kayserili sude için çok çok çok çok sevindim daha neler neler söyleyecek sana dur hele:) anne ben biri ile çıkıyorum anne ojem bitmiş bunları diyecek sen gör :) öptüm o kara boncuk u :) 8. Takım bravo valla aç geziyorsunuz:)
ne etiketi kıs anlamadım falla?Şaka maka selma bu etiket bana çirkin diyor beçirkin olma diyor:) ne yani ben yani ben çirkinmiyim:) az bi kilom var:)
amin canım ...çok sevndiim cnmm
dur bak daha neler neler diyecek o küçük cadıı
susturamıyacaksın bilee
alalhım senn yavrunu da tüm yavrularımızda hayırlı gelcekler nasip etsin
haftasonu iyi geçmiş o halde gitmiştir kilocuklar:))Günaydın cancanlarım nabersiniz bakalım?
Benim hafta sonu pek keyfim yoktu.Oğlum ishal oldu hafta sonu m.k temizlemekten bi hal oldumkafamçokkarıştı..Oğlum iyi olsun da ben ona da razıyım aslına bakarsanız.Bir de il dışından misafirm gelince hışım çıktı kısaca hafta sonu..
Cumartesi yediklerim..Sabah klasik bi kahvaltı yaptım.Peynir,zeytin,domates,salatalık 2 DİLİM EKMEK
Öğlen 1kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk göğüs ızagara,salata,yoğurt,2 dilim ekmek
PazarSabah aynı kahvaltı artı yumurta
Öğlen az kurufasulye az pilav
Akşam kıymalı makrna.
hee:))Offf bir sürü alıntı yaptım cevap yazdım tam gönderecekken elektrik gitti çıldırdımmmmklava:
Hatırladıklaırmı yazayım kısaca..
Öncelikle azracım anneciğine geçmiş olsın bişiey çıkmamamsına sevindim..
Huselim kızınla ilgili süper br haber bu çok sevindim.Allah dillerinden yıldırsın seni inşallah.:lepi::lepi:
Bu arada yediklerin hakikaten iyi karışmış..
Dağçileğim hiç kasma kendini için akmıyorsa akmıyordur.zorlama bile bence..
hMMM bu kadar ya hatırladıklarım..
sağol çiğdemcim a.s.a.s.Huselcim, kızın için bende çok sevindim,
benim eşimde çok geç konuşmuş, bi konuşmuş bişdahada susturamamışlar:) inşallah senin kızda düzene girecek..
..
verirsin eminimhoşbulduk canım opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım yok yok bitane görün diye yazıyorum sizlerden utanayım diye yazdım biraz düzensizleşti yemek yemem bu ara otel kaptandı o bu derken yemek düzenimikaçırdım ama az yemeye gayret gösteriyorum bu hafta 2 kilo vermemem ama en az 1 kilo vercem söz canım
ezel bıratık size msj yazıyorum kıymetini bilin bu 1yok kıs kaçmam bu sefer başka gidecek kapım kalmadı şişkoyum ben şişko
of anam offf
bugün giremedim üzgünüm laptop eşimdeydi gerçi olmasa bile
okulda net malum
kızımın veli toplantısı vardı akşamda oraya gittim
ancak gelebildim valla
ne bilim kıs ilter bende kendimi gazlıyom işte
pek beceremiyom gerçi ama burdan çıkarsam kesin kilo alırım
artıkın şu kuralları delmeden ayda 1 kilo versem bana yeter de artar bile
inan hiç acelem yok
alırken hızla alıyorum ama vermek isteyince yok anam yok
ben pis boğazın tekiyim(
akşamları ya yanlız yemek ye yada benim eşim gibi bir kocan varsa yanlız yemek yemek istemiyorsa ozaman sende şöyle yap bir tabak al servis tabağı değilde pasta tabağı olsun içine yaptıın yemeklerde sadece 2 kaşık koy ve onu ye onun dışına aç kalsanda çıkma lütfen gece yatarkende bir barda süt içersen motobolizmanı hızlandırısın anlaştıkmıİltercim alınma gücenme tabii ki yok..
Benim sorunum şu gündüz çok güzel gidiyor.diet süper,su içme speribitki çayları süper.Akşam olup eve gelip sofraya oturdum mu kendimi kaybediyorum.Sanki diyet yaptığımı unutuyorum.Anlık bir zevk gibi bişi.Bilemiyorum kızlar bu konuda yardıma ihtiyacım var..
Bugün yediklerim:Sabah light süt,cornflakes
öğlen 5 lahan sarması,1 kaşık yoğurt
akşam Saymakla bitmez ama ben yine de sayayım.8-9 lahana sarması,1 tabk salçalış makarna:a015::a015:...
Lütfen yardım akşamları nasıl durdurcam kendimi yaaa..
canım bu gün yediklerinide yazamısın bir ara Şenizayyy tam spora başlamıştım ablam tlf etti şimdi telefondayım
daha resim bile çekinemedim kapatırsa hemen ekliycem bugün
:roflol::roflol::roflol: millette benim göbeğime bakıyor 2 yıl oldu bir doguramadım şu bebeği diye :roflol::roflol: ama artık küçüldü :roflol: huselcim yaa 1 haftayı geçti bu yarışma ama ben kendimi nedense kuş gibi hisediyorum ve okadar çok mutluyumki gece yatarken belki imkansız ama dümdüz bir karnım olacamış bir gün gibi geliyor ve ben mini etek üzerine tiril tiril bir gömlek topuklu bir ayakkabıyla etrafta salına salına yürüyeceğimi ve herkein bana dönüp dönüp bakacağını hayal ediyorum kız ne bileyim yaaa ben hiç hayatımda öyşle aman aman zayıf olmadım ama bu sefer bu işi başarıcam bunu çok istiyorum hamile kalmak anne olmak istiyorum en çokta bıraktım herkesin bana bakmasını ben hamile kalmak bebeğimi kucağıma almak istiyorum sanki bebeğimi kucağıma alsam dünya durucak gibi geliyor kişmsenin bebeğine imrenek bakmıyacakmışım gibi geliyor sıkı sıkı sarılacağım bir mutluluğum olacakmış gibi geliyorilter anam kimseye gerek yok benim kız diyor bana şişko diye ama o da benden şişko çekişip gidiyoz işte:))
cadı tutturdu karnında bebek var annemin diye yok desemde var bak diye göbeğime elliyo kocaman der gibi:)
:roflol::roflol: kız böyle diyorsunuzda benide korkutuyorsunuz bende bir gün yüce rabbim verirde anne olursan benim çoçukta bana böyle der kesin yaawalla bnm kızda bana şişgo dioo
daha cadı 4 yaşında
sılaya biri kilo almışsın diyince basbasbağrıooo annm gibi olmayacam dieekaydirigubbakcemile3
cuma günü kaç kiloydun canım diete kaç kilo ile başladın birde nezaman başladın öğrene bilirmiyimselam
tamam genciza orti olalim bitanem..
ben birazdan resim fln yüklicemde.. bu hafta verdigimiz kilolarda sayilacakmi??
ay ben cok ugrastim bu hafta nolurr sayilsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?