Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kusura bakmayın kızlar ben anca atıyorum lisede de değilim belki ama yinede sorumluluk hissediyorum bugün veda günüydü abime bu yüzden girip yazamadim geçen hafta 84.8 di bu hafta 83.4

Eklentiler

• 20190315_095107-1.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 28
hoş geldin sefanur bir dönem yatılı bir kursta kalmıştım çok tatlı bir kızın adıydı
ben hilal 1 kız çocuk annesi 25 yaşındayım (bitti ama olsun artık ilerlemesin )
93.7 ile diyete başladım ve bugün tartıda tam 10 kiloyu attım tabi liste dışı yarisiyodum ve buraya geldiğim de 91 92 arasındayım

geçen senelerde 17 kilo vererek 75 ı görmüştüm anti deppler sağolsun geri aldım neyse 10 gitti kaldı 13 inşallah o günlerde gorecegimm

çayyy maşallah maşallah sana valla nasıl gitti öyle inşallah devam edersin böyle

Çok güzel cnm inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde hedef kilolarımıza ulaşırız

Cuma menüsü biraz gevşek bir menü olmuş

Sabah 8:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim fırında peynirli domatesli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
Zeytin

11:30
Türk kahvesi + kahveli çikolatalı fıstıklı toplar (hediye gelmişti yemezsem olmazdı) ❤

15:00
1 dolu tabak bulgurlu ıspanak
Sabahki ekmekten 1 dilim
6-7 tane ince bebe bisküvisi (ne alaka derseniz büyük zaafım)

19:00
500 ml ayran

1.5 litre su +750 ml yaseminli hibisküs

50 dk plates
35 dk yürüyüş

Aileden kendimden biliyorum bende. İnan ölçüm yapılsa güzel bi diyetle ilaç kullanmış gibi düşer insülin.

Kaçtı en son ne zaman baktırdın?
Şeker ölçümlerinde normal çıkıyor cnm ama ozaman yaptırdıgımda insülin direncin sınırda deyip bu ilacı yazmıştı doktor hem kilo veriminede destek olur 1 aydan fazla kullanma demişti ailede olan bütün hastalıklar bende ve bir tek şeker yok şuan inşallahta olmaz en korktuğum şey çünkü şeker hastalığı duyumlarla degilde direk ailede yaşayarak gördüğüm için

Benimde şu su içmeye alışmam lazım yaaa hiç içemiyorum aklıma bile gelmiyor

Anladım aynen bizzat görerek tecrübe ettim bende. Uzun zamandır insülin direncim var kilo verince düşüyor alırsam yükseliyor.
İlaç kullanmıyorum.

İnş kendimize iyi bakarsak hasta falan olmayız zaten.

Insallah canim kacamak yapmayinca gidiyor gerçekten bi de yeni başladığım icin cabuk gitti

Ne guzel spor yapiyorsun ama butun sporun o minik kacamaklara gitmis sana bi faydasi kalmamis malesef

Benimde şu su içmeye alışmam lazım yaaa hiç içemiyorum aklıma bile gelmiyor
Su cok onemli diyette zaten bi alissan surekli icesin gelir.su hatirlatici programlar var bi tane indir telefonuna her caldiginda kalk bir bardak su ic zorla bile olsa sonra zaten programa da gerek kalmayacak

Anladım aynen bizzat görerek tecrübe ettim bende. Uzun zamandır insülin direncim var kilo verince düşüyor alırsam yükseliyor.
İlaç kullanmıyorum.

İnş kendimize iyi bakarsak hasta falan olmayız zaten.
Bende de hashimato hipotiroit var ve bileklerimde karpel tunel sendromu var ve gercekten saglikli beslenince butun sikayetlerim azaldi.beslenme cok onemli simdiye kadar anca yemisiz

Su cok onemli diyette zaten bi alissan surekli icesin gelir.su hatirlatici programlar var bi tane indir telefonuna her caldiginda kalk bir bardak su ic zorla bile olsa sonra zaten programa da gerek kalmayacak
6yıl önce çalışırken 8 saatte 5 litre su içmekten 15 günde 15 kilo vermiştim ve sonunda kendimi hastanede bulmuştum o günden beri çok zor su içiyorum

Bende de hashimato hipotiroit var ve bileklerimde karpel tunel sendromu var ve gercekten saglikli beslenince butun sikayetlerim azaldi.beslenme cok onemli simdiye kadar anca yemisiz
Aynen şimdiye kadar yediklerimiz ömrümüzün sonuna kadar yeter

Insallah canim kacamak yapmayinca gidiyor gerçekten bi de yeni başladığım icin cabuk gitti

gidiyor mutlaka canım ama 3 kilo şaşırtıcı belki ödem vs olabilir ama çok çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…