Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

YENA kalorisi çok fazla normal püskevite göre

Kilo almak mı allah korusun okumiyim bi daha
Valla kuzu öyle duymuştum ben de tam emin değilim . Sen yeme boşver hatta alma. Elif icinmi alıyorsun ?

60kiloyum önermişti ya fıstık ezmeli hurma tam bomba yani iki tane ye ara öğün de kahveyle aciktirmiyirda namissiz

Mesela spora gittiğin günler yersin ..
Önce veya sonra

Dün hazirliksizdim ama Eminönü'nde kendime yaban mersini aldım bundan sonra cantamda minik bir poşete biraz yaban mersini yada 2 - 3 hurma bulundururum

Peynir zeytin yumurta nerde?

Seni hemen aciktirir bu şekil

Banucum ekmek yemiyeceksen yarım avuç çiğ yer fıstığı fiyatıda uygun yesen çok iyi olur .. yahut diğerleri ceviz vb.

Canım peynirim Maydonozun içindeydi geçenlerde Lor mu yesek daha sağlıklı diye düşünerek almıştım ama evdekiler pek sevmedi daha doğrusu çocuklar pek sevmedi Hem o bitsin dedim hemde dediğim gibi daha az işlem görmüş sonuçta

Banu o tabak ne öyle nerde peynirin

Kız evde zeytin ve yumurta kalmamış ( dün hesapta çıkacaktım ya yorgunluktan kaldı )

Benim işim hep ahret arada globalizme de kayıyorum

Siz çok yaşayın emi Sabah sabah guldurdunuz ♡

Giyinip sebze meyve almaya çıkıyorum hem biraz hareket olur bana da
Öğlen kizkardesimle Annemin evinde bulusacagiz hem çiçekleri sulayacagiz hemde bir araya gelmişken öğlen bir araya gelmiş oluruz
Annemde çorba yaparım dedim oglenlik tabi yanına birşeyler ilave ederim

Aynen cnm fena motoru bozuyor ama 1 hafta sonra normale dönüyor demişti doktor bana endokrin doktorumun haricinde kadın doğum doktorumda mutlaka kullanmam gerektiğini söyledi yumurta tembelliği de var bende onada iyi geliyormuş yumurtayı büyütüp çatlamasına yardımcı oluyormuş

Slm kizlar gunaydin
Umarim hepimiz icin kacamaksiz haftasonu olur.

Gece mesajlari okurken uyuyakalmisim simdi kaldigim yerden okuyup bitirdim

Sahura saat kurdum ama uyuyakalmisim imsaga 5 dk kala uyandim. Aksam yemedigim bulgurlu yaprak sarmasindan 5 tane attim agzima hemen uzerine su ictim sahuru yapmis oldum

Hisgeldin cnm. Hep beraber kjrtulcaz insallah kilolarimizdan. Nickindeki 54un anlami sakarya mi. Ben sakaryada yasiyorumda

Baba oğul havuza gitti ben de kahvemle balkondayim .. hava çok güzel ..
Onlar geldikten sonra kuaföre gideceğim kaş bıyık fön olayi sonrada sosyal projemiz olan akraba gününe iştirak ediciim

Sosyal proje

Bonus canim benim yeni yasin hayirli olsun. Bu yasin sana guzellikler ve saglikli bir vucut getirsin. Yeni yasinda tum fazlaliklarindan kurtul insallah

Evet cnm saksryadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…