Bonus Canım güzel bir baslangicla günün tamamı da hem hafif hemde çok keyifli olur inşallah
Eki Görüntüle 2246360
Valla kuzu öyle duymuştum ben de tam emin değilim . Sen yeme boşver hatta alma. Elif icinmi alıyorsun ?YENA kalorisi çok fazla normal püskevite göre
Kilo almak mı allah korusun okumiyim bi daha
Bu günlerde pek globalsinVeri nays
Bu günlerde pek globalsin
Şaşkınlıktan unutmuşum
Günaydınnn
Mutlu haftasonları
Ne diyorlardı sizin içinBenim işim hep ahret arada globalizme de kayıyorum
Hadi afiyet olsun ..
Kuş kadar yeme ama emi.
Dünkü menun neydi öyle .. çok kızdım ..
Vur dedik öldürmüşsün
Dışarda olunca da hazırlıklı çık kuzum ..
Benim çantamda üzüm leblebi yahut çiğ kuruyemiş bulunur hep..
Öncelik artık biz olmalıyız tamammi canım ❤
Peynir zeytin yumurta nerde?
Seni hemen aciktirir bu şekil
Banucum ekmek yemiyeceksen yarım avuç çiğ yer fıstığı fiyatıda uygun yesen çok iyi olur .. yahut diğerleri ceviz vb.
Banu o tabak ne öyle nerde peynirin
Benim işim hep ahret arada globalizme de kayıyorum
Aynen cnm fena motoru bozuyorSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hesapta bu gün saha uyuyacaktim ama yine erkenden hortladımEşim arkadaşıyla işi var diye erkenden kalktı tabi bende onunla birlikte Ben sıcak suyla güne başlarken eşimde nescafe içip çıktı
Birazdan kendime güzel bir kahvaltı hazırlar hatta yukleyebilirsem sizlere de gösteririm ♡♡♡♡
Bende uzun süre o ilacı kullandımözellikle şeker sınırda ve insülin direnci varsa veriyor doktorlar Benimde pis bir huyum var ilaç içmeyi sevmiyorum ve en Son gittiğim doktor içmesine olur diyince bıraktım ama ondan sonra insülin direnci yukseldigi için Kilo almaları başladı ( benim tatlı istegimi tamamen kesiyordu )
Daha sonra sağlık ocağındaki Doktoruma sohbet ederken bana kesinlikle bırakmamak gerekirdi sonuçta vücudun şekere meyilli demişti heee başladım mihayır çünkü ilk bir kaç gün biraz motoru bozuyor eee bende ayağı yanmış kedi gibi paso sokakta olunca cesaret edemedim sokaklarda sıkıntı olmasın diye
Harikasin canım ♡♡♡♡ Tebrikler
Maalesef karbonhidrat biraz fazla kaçmışheee Sorunları dengelemissindir ama bak madem artık daha dikkatli olacağımiza söz verdik o zaman menü bakimindada çok sıkı tutalım
Hatırlatma kur bencedeolmadı kendine güzel renkli bir şişe al ve gözünün önünde bulundur
Günaydın canım sanada
Merhaba arkadaşlar ben 163 boyunda 28 yaşındayım 96.2 çıktım bu sabah geçen hafta 98 çıkmıştım 1 haftadır ekmegi kestim ve 5 i biyerden form çayı içiyorum haftayada düzenli bir şekilde koşu bandımda tempolu yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
Baba oğul havuza gitti ben de kahvemle balkondayim .. hava çok güzel ..
Onlar geldikten sonra kuaföre gideceğim kaş bıyık fön olayi sonrada sosyal projemiz olan akraba gününe iştirak ediciim
Evet cnm saksryadayımSlm kizlar gunaydin
Umarim hepimiz icin kacamaksiz haftasonu olur.
Gece mesajlari okurken uyuyakalmisim simdi kaldigim yerden okuyup bitirdim
Sahura saat kurdum ama uyuyakalmisim imsaga 5 dk kala uyandim. Aksam yemedigim bulgurlu yaprak sarmasindan 5 tane attim agzima hemen uzerine su ictim sahuru yapmis oldum
Hisgeldin cnm. Hep beraber kjrtulcaz insallah kilolarimizdan. Nickindeki 54un anlami sakarya mi. Ben sakaryada yasiyorumda
Sosyal proje
Bonus canim benim yeni yasin hayirli olsun. Bu yasin sana guzellikler ve saglikli bir vucut getirsin. Yeni yasinda tum fazlaliklarindan kurtul insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?