Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin canım
Kızlara kısaca kendini tanıtırsan onlarda geldikçe çok çabuk kaynasacaginiza adım gibi eminim ♡♡♡♡

Bu arada Ben Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 yaşında iki cadinin Annesiyim ve İstanbulda yaşıyorum
Uzun zamandır Takımın kaptanlığını ustlendim ama maalesef en kilolu hala benim Rekoru 124.5 kgdu hatta bir ara 85.9a kadar düştüm ama sonra maalesef geri aldım çoğunu ( hayatımda maalesef aksilikler olunca psikolojik olarak yemeye veriyorum kendimi farkında olmadan ama bir daha verebilecegime adım gibi eminim )
Tabi bundan sonra tekrar verdiğimde çok çok daha dikkatli olup bir daha geri almayacagim Allahın izniyle ♡

Sende inşallah hedefine ulaşıp mucizeni de kucağına alacaksın Allahın izniyle ♡♡♡♡
Zor durumlar yaşamışsın Rabbim bir daha asla yasatmasin. ..Aminnnn
Çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar ben 163 boyunda 28 yaşındayım 96.2 çıktım bu sabah geçen hafta 98 çıkmıştım 1 haftadır ekmegi kestim ve 5 i biyerden form çayı içiyorum haftayada düzenli bir şekilde koşu bandımda tempolu yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

4.5 yaşında bir kızım var kızıma hamileyken 73 kiloydum 79 ile dogum yaptım yni sadece 6 kilo aldım sonra 70 e düştüm ama 6 ay sonra kilo almaya başladım ve 4 ayda 70 kilodan 95 kiloya çıktım 4 yıldır 90 kilonun altına düşemedim ve geçen ay 2 aylık hamileyken düşük yaptım 1 yıl arayla 2. Düşüğün ve kilodan kaynaklı hiper tansiyon hastasıyım kalbimde ritim bozukluğu var hepsinin sebebi kilolarım hem saglığım için hem tekrara anne olmak için kilo vermek istiyorum hedefim en az 70-75 olmak

124 ten 85 e düşmek büyük bir başarı tebrik ederim azimli olduğunuz belli inanıyorum istediğiniz kiloya düşeceksiniz a azim var sizde

Demekki isteyince kilolar gidebiliyormus ♡
Bende de senelerdir pko var hatta daha geçen hafta Kanser taraması yaptirdigimda kadın doktoruyla oturup uzun uzun sohbet etme fırsatım oldu
Kadın aslında PkoNun Kilo vermeyi engellediği falan yok dedi Ben senelerdir pko yüzünden bir türlü veremiyorum diye şikayet edince
Evet dogurganligi bir nebze de olsa zorlastiriyor ama Kilo vermeye asla engel değil sağlıklı beslenirsen dedi haklı hep senelerce bahaneleri arkasına sığınıp nasılsa veremiyorum diye gevşek davrandım hani derler ya iş beyinde bitiyor diye cidden hersey beyinde bitiyor Ben kendimi iyi hissedersem gidiyor zaten ( çünkü bu beslenmeye de yansıyor ister istemez )

Kesinlikle 6 ay sonra en geç o hedefin altında bile olabilirsin canım ♡

Son düzenleme:
Bir haftada 4 kilo süper Gidicek bu fazlalıklar bukadar taşıdığımız yeter

124 ten 85 e düşmek büyük bir başarı tebrik ederim azimli olduğunuz belli inanıyorum istediğiniz kiloya düşeceksiniz a azim var sizde

Sağ olasın canım ♡ Zaten bu sefer de azimle kilolardan kurtulamazsam takımdaki kızlar beni fırıncı kuregi ile kovalayacaklar
O yüzden azimle sıkı tutmaya devam

Aynen cnm zorlandık mı hep bi bahaneler buluyoruz maalesef ama artık bahanelere yer yok normalde ekmege asla hayır diyemeyen biriyim ekmeksiz hayat düşünemiyorum ama 1 haftadır hiç bir şekilde yemiyorum ve bünye alıştı ekmek aklıma bile gelmiyor ama ilk gün resmen kriz geçirecek dereceye geldim ekmek yemeyince sinir küpü olurdum sigara içenler gibi geçti çok şükür en kötü alışkanlığımı bırakabildiysen kimse duramaz önünde diyerek gazı veriyor eşimde sağolsun

Kilo vermeme yardımcı olsun diye endokrin doktoru diaformin 1000 mg verdi geçen yıl 1 hafta kullanıp 4 kilo vermiştim tbi devamını getirmemiştim pazartesi o hapımıda kullanmaya başlıcam tekrar

Sen bilirsin ama çok yanlış böyle kullanman.
O ilaçlar insülin direnci için şeker hastalığı için veriliyor.
1 ay evet kilo verirken kolay olur ama sonra etkisine vücut alışıyor. Kilo vermezsen insülin ilaçla falan normal değerlere inmiyor.

İnsülini düzenleyen tek şey düzgün beslenme ve spor çeşitli egzersizler.

Tecrübelerle yazıyorum.

1 ay kullanmamı söyledi zaten endokrin doktorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…