Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cumaya degil de persembeye yakışır bi menu olmus spor da oyle

Black tea aldım şimcik tutku kek falan yiyolar nasıl pis kokuyor

Afiyet olsun canım ♡
Evet pis onlar sonuçta bu hallerimizin başlıca sebepleri değilmi
Sagligimiz için uzak duruyoruz çok atıştırmalık istersen benim diyetisyen yaban mersini verirdi Tabi sadece 10 tane hem tatlı ihtiyacını kesiyor ♡♡♡♡ bugün bende aklıma gelince Eminönünden aldım yarın itibaren tatlı krizinde imdat çekici olacaklar

Liste öncesi gün ortak şeylerde yiyebiliriz.

Aynen Perşembe günleri için yapabiliriz hani aynı menüyü yapamasakta mutlaka karbonhidrat sıfır olması gerek

Menumu paylasayim

11.15
Mercimek krebi arasi peynir maydanoz roka

15.00
1 elma
Sade kahve

17.45
Yumurtali pirasa kavurma
3 izgara kofte
Yarim bardak kefir

19.00
Yesil cay

3lt su
75 squat

Müthiş bir menü olmuş canım tebrikler
Mercimek krebinin tarifini bir versene belki hoşuma giderse arada yaparım ( mercimek çorbası çok severim tadı ona benziyor süper bir alternatif olur kahvaltı icin ♡♡♡ )

Cumaya degil de persembeye yakışır bi menu olmus spor da oyle

Teşekkür ederim Eeee dünya derdi bitmez kuzum sağlıklı ya gerisi artık teferruat benim için Rabbim büyük nasılsa bir çıkar yol gösterecektir hayırlısıyla ♡♡♡
Artık aynaya bakınca yine eskisi gibi hey be hadi be Banu diye kendi kendimi gaza getirmek istiyorum bir şey denedigimde ay buda olmadı demek istemiyorum üstelik en önemlisi de bel ağrısı yaşamadan saatlerce yürümek istiyorum ♡♡♡♡♡♡

Hayırlı geceler menüm
Sabah 8.30 da bi kase acılı yeşil mercimek çorba iki kk peynir yarım dlm ekmek yarım lokma böreği tadına baktım iki yumurta
Akşam 17,30 da bi dolu kase brokoli çorbası baharatlı, küçük bi parça kuzu haşlama sebzesiyle bi dlm ekmek
Spor plates bi saat su çok içemedim arada kahve elma sirkeli su bitki çayları yatmadan yarım elma yiyebilirim

pofu izninle mercimek krebi tarifini paylasiyorum
1 bardak mercimek(yesil kirmizi ya da yarim yarim karisik olabilir)
2 yumurta
Yarim cay bardagi sut

Mercimekler geceden uzerini 1 parmak gececek kadar ilik suya islanir.sabah blendirdan geçirip pure yapilir icine iki yumurta sut koyulup karistirilir tuz ve dilediginiz baharatlari da katabilirsiniz gerisi bildigimi krep.
Ben 1 bardaktan 12 tane cikarmistim.hepsini pisirip buzluga attim yiyecegim zaman geceden cikariyorum sabah hazir oluyor. Ekmek ozlemi hissettiginizde icine peynir sürüp yemek cok keyifli oluyor. Adi gecmisken tekrar arkadasim pofu ya tarif icin tesekkur ederim

tabiki kuzum isteyen yapsın :)

tabiki kuzum isteyen yapsın :)

Ellerinize sağlık hanımlar Hemen favorilere kayıt ettim ilk fırsatta yapacağım
Evde yumurta ve süt olsaydi yarın sabah bile deneyebilirdim ♡ Yarın alayım da denerim inşallah Umarim güzeldir de evdekilere pazar kahvaltısında yaparım ♡

ben severek yiyorum, ekmek yerine yenebilr, çok lezzetli oluyor
yaparken isterseniz için lor ya da beyaz peynir dereotur maydonoz da ekleyebilirsinizz... ama akşamdan ısltamanız lazım suyunu çeksin ve fazla kalan suyunu dökün tavsiyem :)

Bu arada yeni bir arkadaş daha davet ettim yarışmak isteyenler bölümüne yazan inşallah oda mesajımı görüp bize dahil olur da bizler de daha bir motive oluruz

Ben yesil mercimek denedim hosuma gitti en yakin zamanda kirmiziyi da deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…