- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Cumaya degil de persembeye yakışır bi menu olmusAklimdayken bugün ki menümüde paylaşayım;
Sabah erkenden uyanır uyanmak çıkmak zorunda kalınca kahvaltıya fırsat olmadı
Sabah ; 08.00de
1 termos bardakta filtre kahve ( sade )
Ara 11.00de
1 ufak ayran
Ara 13.00de
1 büyük Ayran
Akşam; 18.00da
2 kepçe çorba
1 büyük kase bol yesillikli salata
1 kase chiali yoğurt
Gün içinde 1.5 litre su içtim
Yatan kadar 1.5 daha olur
85 dakika yürüyüş
Black tea aldım şimciktutku kek falan yiyolar nasıl pis kokuyor
Liste öncesi gün ortak şeylerde yiyebiliriz.
Menumu paylasayim
11.15
Mercimek krebi arasi peynir maydanoz roka
15.00
1 elma
Sade kahve
17.45
Yumurtali pirasa kavurma
3 izgara kofte
Yarim bardak kefir
19.00
Yesil cay
3lt su
75 squat
Cumaya degil de persembeye yakışır bi menu olmusspor da oyle
Dayanabilsem iki günlük detoks lar yapsak Çarşamba ve perşembe birlikte olunca belki daha kolay dayanırız
tabiki kuzum isteyen yapsın :)pofu izninle mercimek krebi tarifini paylasiyorum
1 bardak mercimek(yesil kirmizi ya da yarim yarim karisik olabilir)
2 yumurta
Yarim cay bardagi sut
Mercimekler geceden uzerini 1 parmak gececek kadar ilik suya islanir.sabah blendirdan geçirip pure yapilir icine iki yumurta sut koyulup karistirilir tuz ve dilediginiz baharatlari da katabilirsiniz gerisi bildigimi krep.
Ben 1 bardaktan 12 tane cikarmistim.hepsini pisirip buzluga attim yiyecegim zaman geceden cikariyorum sabah hazir oluyor. Ekmek ozlemi hissettiginizde icine peynir sürüp yemek cok keyifli oluyor. Adi gecmisken tekrar arkadasimpofu ya tarif icin tesekkur ederim
pofu izninle mercimek krebi tarifini paylasiyorum
1 bardak mercimek(yesil kirmizi ya da yarim yarim karisik olabilir)
2 yumurta
Yarim cay bardagi sut
Mercimekler geceden uzerini 1 parmak gececek kadar ilik suya islanir.sabah blendirdan geçirip pure yapilir icine iki yumurta sut koyulup karistirilir tuz ve dilediginiz baharatlari da katabilirsiniz gerisi bildigimi krep.
Ben 1 bardaktan 12 tane cikarmistim.hepsini pisirip buzluga attim yiyecegim zaman geceden cikariyorum sabah hazir oluyor. Ekmek ozlemi hissettiginizde icine peynir sürüp yemek cok keyifli oluyor. Adi gecmisken tekrar arkadasimpofu ya tarif icin tesekkur ederim
tabiki kuzum isteyen yapsın :)
ben severek yiyorum, ekmek yerine yenebilr, çok lezzetli oluyorEllerinize sağlık hanımlarHemen favorilere kayıt ettim ilk fırsatta yapacağım
Evde yumurta ve süt olsaydi yarın sabah bile deneyebilirdim ♡ Yarın alayım da denerim inşallahUmarim güzeldir de evdekilere pazar kahvaltısında yaparım ♡
Ben yesil mercimek denedim hosuma gitti en yakin zamanda kirmiziyi da deneyecegimEllerinize sağlık hanımlarHemen favorilere kayıt ettim ilk fırsatta yapacağım
Evde yumurta ve süt olsaydi yarın sabah bile deneyebilirdim ♡ Yarın alayım da denerim inşallahUmarim güzeldir de evdekilere pazar kahvaltısında yaparım ♡
Ben yesil mercimek denedim hosuma gitti en yakin zamanda kirmiziyi da deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?