Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aşırı sıcak bir ortamda sürekli hareket halinde olduğum için farkında olmadan sürekli su içiyordum 4-5litre arasında degişiyordu
Oyy masallah ben de zayiflamak icin bilerek ictin sandim.neyse gecmisi unut telefonuna program indir 2 lt ile basla

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Hesapta bu gün saha uyuyacaktim ama yine erkenden hortladım Eşim arkadaşıyla işi var diye erkenden kalktı tabi bende onunla birlikte Ben sıcak suyla güne başlarken eşimde nescafe içip çıktı

Birazdan kendime güzel bir kahvaltı hazırlar hatta yukleyebilirsem sizlere de gösteririm ♡♡♡♡

Kilo vermeme yardımcı olsun diye endokrin doktoru diaformin 1000 mg verdi geçen yıl 1 hafta kullanıp 4 kilo vermiştim tbi devamını getirmemiştim pazartesi o hapımıda kullanmaya başlıcam tekrar

Bende uzun süre o ilacı kullandım özellikle şeker sınırda ve insülin direnci varsa veriyor doktorlar Benimde pis bir huyum var ilaç içmeyi sevmiyorum ve en Son gittiğim doktor içmesine olur diyince bıraktım ama ondan sonra insülin direnci yukseldigi için Kilo almaları başladı ( benim tatlı istegimi tamamen kesiyordu )
Daha sonra sağlık ocağındaki Doktoruma sohbet ederken bana kesinlikle bırakmamak gerekirdi sonuçta vücudun şekere meyilli demişti heee başladım mi hayır çünkü ilk bir kaç gün biraz motoru bozuyor eee bende ayağı yanmış kedi gibi paso sokakta olunca cesaret edemedim sokaklarda sıkıntı olmasın diye

kusura bakmayın kızlar ben anca atıyorum lisede de değilim belki ama yinede sorumluluk hissediyorum bugün veda günüydü abime bu yüzden girip yazamadim geçen hafta 84.8 di bu hafta 83.4

Harikasin canım ♡♡♡♡ Tebrikler

Maalesef karbonhidrat biraz fazla kaçmış heee Sorunları dengelemissindir ama bak madem artık daha dikkatli olacağımiza söz verdik o zaman menü bakimindada çok sıkı tutalım

Benimde şu su içmeye alışmam lazım yaaa hiç içemiyorum aklıma bile gelmiyor

Hatırlatma kur bencede olmadı kendine güzel renkli bir şişe al ve gözünün önünde bulundur

Günaydın
Mutlu haftasonları ❤

Günaydın canım sanada

Sana da günaydın canım bugün annem geliyor İstanbuldan. Mutluyum.

Günaydın canım Hadi gözün aydın Annecigine kavusuyorsun

Günaydın kızlar dün akşam misafir vardı kaşarlı simit yedim saat sekiz gibi. Resmen mideme oturdu geç yiyince. Vücudum erken yemeye programlanmış. Bu da iyiye işaret.

Süper demekki bundan sonra geç saatte vücut bir daha rahatsiz hissetmemek için o saatte bir şey isteyemeyecek

Benim büyük kızda dün akşam baktım 21.30da mutfağa girdi Hemen peşinden girip kız bu saatte senin ne işin var mutfakta dedim 1 elinde domates bir elinde de bir parça ekmek ( acikmis kendine ekmek arası yapacakmış )
Hemen yok Annemmmmmm yeme bak yazık günah gençliğine diye başladım Kız yalvarmasana yeme diye valla aciktim az birsey yiyeceğim dediysede rahat vermedim ve sonunda kendine ayran yaptı ve kacamaksiz odasına geçti
Bundan sonra senin ensendeyim diyorum gülüyor

Kaptanım püskeviti yemeyeydim sabah ve akşam 1 er dilim ekmek çok değil gibiydi değilmiydi

Yemeklerin içinde az miktarda bulgur pirinç serbest bana da ekmek yok tabi kaçıyor arada.

Daha dikkat edicem tabiki.

Kaptanım püskeviti yemeyeydim sabah ve akşam 1 er dilim ekmek çok değil gibiydi değilmiydi

Yemeklerin içinde az miktarda bulgur pirinç serbest bana da ekmek yok tabi kaçıyor arada.

Aynen o piskevitler işi bozmuş yoksa çokda kötü değil

Sana da günaydın canım bugün annem geliyor İstanbuldan. Mutluyum.

Ne güzel.. çok sevindim senin adına..
Günaydın kızlar dün akşam misafir vardı kaşarlı simit yedim saat sekiz gibi. Resmen mideme oturdu geç yiyince. Vücudum erken yemeye programlanmış. Bu da iyiye işaret.

Orada varmı simit , yoksa sen mi yaptın ?

Kilo almak isteyen sporcular yermiş bebe biskuvi bilemiyorum artık

Çok iyi yapmışsın Banu. Ayran çok iyi bir tercih olmuş. Daha gençken yeme alışkanlığını düzenlemek gerek. Sen ensesinde ol kızının, onun iyiliği için

Hadi ama artık gidip kahvaltimi yapayım yapıştı midem sırtıma
Hadi afiyet olsun ..
Kuş kadar yeme ama emi.
Dünkü menun neydi öyle .. çok kızdım ..
Vur dedik öldürmüşsün
Dışarda olunca da hazırlıklı çık kuzum ..
Benim çantamda üzüm leblebi yahut çiğ kuruyemiş bulunur hep..

Öncelik artık biz olmalıyız tamammi canım ❤

Ne güzel.. çok sevindim senin adına..

Orada varmı simit , yoksa sen mi yaptın ?

Kilo almak isteyen sporcular yermiş bebe biskuvi bilemiyorum artık

Bebe bisküvisi öyle tehlikeli demek ki
Burda bir simitçi buldum inanmazsın bir senedir yememiştim nasıl sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…