Aşırı sıcak bir ortamda sürekli hareket halinde olduğum için farkında olmadan sürekli su içiyordum 4-5litre arasında degişiyordu5ltrede gercekten cok fazla maksimum 3lt saglikli olan
Oyy masallah ben de zayiflamak icin bilerek ictin sandim.neyse gecmisi unutAşırı sıcak bir ortamda sürekli hareket halinde olduğum için farkında olmadan sürekli su içiyordum 4-5litre arasında degişiyordu
Sana da günaydın canım bugün annem geliyor İstanbuldan. Mutluyum.Günaydın
Mutlu haftasonları ❤
Kilo vermeme yardımcı olsun diye endokrin doktoru diaformin 1000 mg verdi geçen yıl 1 hafta kullanıp 4 kilo vermiştim tbi devamını getirmemiştim pazartesi o hapımıda kullanmaya başlıcam tekrar
kusura bakmayın kızlar ben anca atıyorum lisede de değilim belki ama yinede sorumluluk hissediyorum bugün veda günüydü abime bu yüzden girip yazamadim geçen hafta 84.8 di bu hafta 83.4
Cuma menüsü biraz gevşek bir menü olmuş
Sabah 8:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim fırında peynirli domatesli ekmek
1 kk beyaz peynir
1 kuru kayısı
Zeytin
11:30
Türk kahvesi + kahveli çikolatalı fıstıklı toplar (hediye gelmişti yemezsem olmazdı) ❤
15:00
1 dolu tabak bulgurlu ıspanak
Sabahki ekmekten 1 dilim
6-7 tane ince bebe bisküvisi (ne alaka derseniz büyük zaafım)
19:00
500 ml ayran
1.5 litre su +750 ml yaseminli hibisküs
50 dk plates
35 dk yürüyüş
Benimde şu su içmeye alışmam lazım yaaa hiç içemiyorum aklıma bile gelmiyor
Günaydın
Mutlu haftasonları ❤
Sana da günaydın canım bugün annem geliyor İstanbuldan. Mutluyum.
Günaydın kızlar dün akşam misafir vardı kaşarlı simit yedim saat sekiz gibi. Resmen mideme oturdu geç yiyince. Vücudum erken yemeye programlanmış. Bu da iyiye işaret.
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hesapta bu gün saha uyuyacaktim ama yine erkenden hortladımEşim arkadaşıyla işi var diye erkenden kalktı tabi bende onunla birlikte Ben sıcak suyla güne başlarken eşimde nescafe içip çıktı
Birazdan kendime güzel bir kahvaltı hazırlar hatta yukleyebilirsem sizlere de gösteririm ♡♡♡♡
Bende uzun süre o ilacı kullandımözellikle şeker sınırda ve insülin direnci varsa veriyor doktorlar Benimde pis bir huyum var ilaç içmeyi sevmiyorum ve en Son gittiğim doktor içmesine olur diyince bıraktım ama ondan sonra insülin direnci yukseldigi için Kilo almaları başladı ( benim tatlı istegimi tamamen kesiyordu )
Daha sonra sağlık ocağındaki Doktoruma sohbet ederken bana kesinlikle bırakmamak gerekirdi sonuçta vücudun şekere meyilli demişti heee başladım mihayır çünkü ilk bir kaç gün biraz motoru bozuyor eee bende ayağı yanmış kedi gibi paso sokakta olunca cesaret edemedim sokaklarda sıkıntı olmasın diye
Harikasin canım ♡♡♡♡ Tebrikler
Maalesef karbonhidrat biraz fazla kaçmışheee Sorunları dengelemissindir ama bak madem artık daha dikkatli olacağımiza söz verdik o zaman menü bakimindada çok sıkı tutalım
Hatırlatma kur bencedeolmadı kendine güzel renkli bir şişe al ve gözünün önünde bulundur
Günaydın canım sanada
Kaptanım püskeviti yemeyeydim sabah ve akşam 1 er dilim ekmek çok değil gibiydi değilmiydi
Yemeklerin içinde az miktarda bulgur pirinç serbest bana da ekmek yok tabi kaçıyor arada.
Daha dikkat edicem tabiki.
Sana da günaydın canım bugün annem geliyor İstanbuldan. Mutluyum.
Günaydın kızlar dün akşam misafir vardı kaşarlı simit yedim saat sekiz gibi. Resmen mideme oturdu geç yiyince. Vücudum erken yemeye programlanmış. Bu da iyiye işaret.
Kaptanım püskeviti yemeyeydim sabah ve akşam 1 er dilim ekmek çok değil gibiydi değilmiydi
Yemeklerin içinde az miktarda bulgur pirinç serbest bana da ekmek yok tabi kaçıyor arada.
Daha dikkat edicem tabiki.
Çok iyi yapmışsın Banu. Ayran çok iyi bir tercih olmuş. Daha gençken yeme alışkanlığını düzenlemek gerek. Sen ensesinde ol kızının, onun iyiliği içinGünaydın canımHadi gözün aydın Annecigine kavusuyorsun
Süper demekki bundan sonra geç saatte vücut bir daha rahatsiz hissetmemek için o saatte bir şey isteyemeyecek
Benim büyük kızda dün akşam baktım 21.30da mutfağa girdiHemen peşinden girip kız bu saatte senin ne işin var mutfakta dedim 1 elinde domates bir elinde de bir parça ekmek ( acikmis kendine ekmek arası yapacakmış )
Hemen yok Annemmmmmm yeme bak yazık günah gençliğine diye başladımKız yalvarmasana yeme diye valla aciktim az birsey yiyeceğim dediysede rahat vermedim ve sonunda kendine ayran yaptı ve kacamaksiz odasına geçti
Bundan sonra senin ensendeyim diyorum gülüyor
Hadi afiyet olsun ..Hadi ama artık gidip kahvaltimi yapayımyapıştı midem sırtıma
Ne güzel.. çok sevindim senin adına..
Orada varmı simit , yoksa sen mi yaptın ?
Kilo almak isteyen sporcular yermiş bebe biskuvi bilemiyorum artık
Bebe bisküvisi öyle tehlikeli demek ki
Burda bir simitçi buldum inanmazsın bir senedir yememiştim nasıl sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?