tamam cnaım o kilonu kabul edelim hedefin kaç 2 ay için onuda belirtirsen birde nedenini söylersen neden zayıflamak istediğinidiyete persembe günü basladim 73,9 kiloydum iltercim :)
aynı dert bndede varİltercim alınma gücenme tabii ki yok..
Benim sorunum şu gündüz çok güzel gidiyor.diet süper,su içme speribitki çayları süper.Akşam olup eve gelip sofraya oturdum mu kendimi kaybediyorum.Sanki diyet yaptığımı unutuyorum.Anlık bir zevk gibi bişi.Bilemiyorum kızlar bu konuda yardıma ihtiyacım var..
Bugün yediklerim:Sabah light süt,cornflakes
öğlen 5 lahan sarması,1 kaşık yoğurt
akşam Saymakla bitmez ama ben yine de sayayım.8-9 lahana sarması,1 tabk salçalış makarna:a015::a015:...
Lütfen yardım akşamları nasıl durdurcam kendimi yaaa..
ezel bıratık size msj yazıyorum kıymetini bilin bu 1
2. si gelince huselcim ve çitoscum ikinizde annesiniz ve ikinizinde çok tatlı birer çoçuğu var allah başığlasın allah derlerini sıkıntılarını göstermesin ama şimdi siz çoçuğnuz sizinle gurur duymasınımı yoksa utanmasınımı istesiniz
3.sü yaa snein anne çok kiloluymuş dese arkadaşları çoçuğunuzaki derler ne hiseder sizce çoçuğunuz bak ben sırf benim annem tığ gibi desen diye çoçuk yapamıyorum :roflol: allah vermiyor demiyorum
4, sü kendinize olan öz güveniniz derde bakayım sizin herkesin imrenek bakmasını istemezmisiniz yaa huselcim çok güzel bir yüzün var neden çok güzel bir vucudun olmasın seninde çitos bu snein içinde geçerli bukadar umutsuz olmayın yaaa
5. bu takımdaysanız ve aynı hedef için burdaysak umutsuzluk yok
6. yemek yerken bewni düşünün yeter :roflol:
7. ben sizleri bukadar severken siz beni hiç sevmiyormusunda bana bu işkenceyi yapıyorsunuz.
akşamları ya yanlız yemek ye yada benim eşim gibi bir kocan varsa yanlız yemek yemek istemiyorsa ozaman sende şöyle yap bir tabak al servis tabağı değilde pasta tabağı olsun içine yaptıın yemeklerde sadece 2 kaşık koy ve onu ye onun dışına aç kalsanda çıkma lütfen gece yatarkende bir barda süt içersen motobolizmanı hızlandırısın anlaştıkmı
ben umutsuz konuşan çitos ve husel görmek istemiyorum incecik dal gibi hatunlar görmek istiyorum inanın bu çok zor değil bir-iki kilo verdikten sonra kendinizi daha çok motive olmuş hisedeceksiniz lütfen buna inanın yaaaaa mafoldumbenmafoldumben
:roflol::roflol: kız böyle diyorsunuzda benide korkutuyorsunuz bende bir gün yüce rabbim verirde anne olursan benim çoçukta bana böyle der kesin yaa
cuma günü kaç kiloydun canım diete kaç kilo ile başladın birde nezaman başladın öğrene bilirmiyim
inşlallah canım yüce rabbim o günleride gösterin bana ve benimgibi çok isteyen kularına ama en başta neslişime sona bana nasip etsin inşallahhhhaynı dert bndede var
eğer akşamları 7 den sonra birşey yemesem çok şey fark edecek
döktürmüşsün gözüüümkaydirigubbakcemile5[/FONT][/B][/COLOR]
tek bebişin olsun da sana desin ilteriiim
senn için aldım dersiiinkaydirigubbakcemile3
ben birşey yapmadım canım sen zaten olayı tamamen kafanda bitirmişsin seninle burda tanışmak beni çok mutlu etti inanıyorum ki sen istediğn kiloya ulaşacaksıniltercim saol hayatim .. bana nasil büyük bir iyilik yaptigini anlatamam.
cünkü inan bu bir kac gündür resmen ekmekleri kokluyorumda yemiyorum.
canim herseyi cekiyor. ama ben dayaniyorum..
size son 3 gün ne yedim onuda yazacagim
maşallah aşkitoom ne güzel bayanmışın sen ölee
zayıfla anacım sen
birde bir çocuk annesisiin
dur kız bn san bakım bakım gaza gelim
azracim masallah de ama bak korkuttun beni simdi :roflol:
motive edebiliyorsam ne mutlu bana :)
memnun oldum Kaptan :) seni bulusma resimlerinden biliyorum :)
ilteri kaptan sandim ben. o neci :)
huselcim bilmiyorum 14 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum işlk dr gittiğimde 14 yaşımdaydım 3 ay adetim gelmedi sonrasında 1 ay hiç durmadan devam etti annemler beni kadın doktoruna götürdü bir iğne ile ilaç verdi onu kullandım 5 yıl kadar birdaha düzensizlik yaşamadım ama sonra tekrar bozuldu 20 yaşında iken 20 kilo gibi bir kilo verdim ve adetlerim kendiliğinden düzeldi fakat sonrasında tekrar kilo aldığım için bozuldu 3 ay gelmez 1 ay devamlı gelirdi gitmedim dr kalmadı hiç birşey demediler habire doğum kontol hapı verdiler bende 3 ay içtim bıraktım odahada kilo yaptı derken evlendim 8 ay korunduk sonrasında bebek istedi eşim çok istedi ama olmadı adetlerim hapı bıraktığım için tekrar bozuldu felan derken 1 yıldır uğraşıyorum olmuyor şimdi adetlerin verdiğim 10 kilonunda etkisi ile düzene girdi doktorların teshiside pkos oldu ama geçen gün bir dr gittimilter başka bir nedeni yokmuymuş yani sadece zayıfla mı diyorlar?
eğer buysa yani zayıflatırız anama.s.
oldu cnaım tşk ederimaSkito
Kilosu :73,90
Hedef kilosu :62,00
Nedeni :kilo verdikce kendime geliyorum ! kisiligime dönüyorum..
kilo aldigim zamanlar icine kapanik yanliz bir insan oluyorum.
birdaha asla sisman olmak istemiyorum!
oldumu daa :)))
ayh acayip yoruldum ha :) insallah kalori harcamisimdir :roflol:
evet alttaki son halim..
getti sari saclar :))
ben şeyyy ben neciydim bu takımda yaaa unuttum :roflol::roflol: gereksiz işler müdürü :roflol: de geç sen canım bakma bana benim adım esasında maydonuz :roflol:memnun oldum Kaptan :) seni bulusma resimlerinden biliyorum :)
ilteri kaptan sandim ben. o neci :)
göbeğin olmayayımda neren olursam olayım canım benimmm :roflolbni tanımyan yok sanıırım zemuszemus
ilter bnm sağ sol kolum gözüm kulağıumkalbim bacağım diğer yarımŞeniz
ayrıca takımmın da yardımcı kaptanıı:lepi:
oldu cnaım tşk ederim
ben şeyyy ben neciydim bu takımda yaaa unuttum :roflol::roflol: gereksiz işler müdürü :roflol: de geç sen canım bakma bana benim adım esasında maydonuz :roflol:
göbeğin olmayayımda neren olursam olayım canım benimmm :roflolpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?