- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Bayanlar da 24 saati asan acliklar uzun sureli tekrarlanirsa vucutta testosteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ozellikle regl dongusunu cok etkiliyormus.cok tekrarlamamaya calis bu 28 saatlik aclik durumunu benceLesliye başlamıştım ne güzel ama bu aralar öyle halsizimki içimdden de bişey yapmak gelmiyo. Yarın oruç tutucam yine 28 saatlik filan. Yoksa yine artıları görürüm
Sorma ozellikle son bir haftadir nelerle sinandim evde bir bilsen
Videoyu esimle izledik sofradaydik. En sonunda araya kacan giyecem diyo ya koptuk
Biz yemiyoruz diye evdekilerde mi yemesin cnm bak ben kac zamandir cocuklara neler neler yapiyorum bir bilsen
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu çok tesekkürler zaten bu konularda biraz sıkıntım var 24 saat yapim en iyisiBayanlar da 24 saati asan acliklar uzun sureli tekrarlanirsa vucutta testosteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ozellikle regl dongusunu cok etkiliyormus.cok tekrarlamamaya calis bu 28 saatlik aclik durumunu bence
Videoyu esimle izledik sofradaydik. En sonunda araya kacan giyecem diyo ya koptuk
Biz yemiyoruz diye evdekilerde mi yemesin cnm bak ben kac zamandir cocuklara neler neler yapiyorum bir bilsen
Kızlar selam iyi pazarlar nasılsınız
Karbonatlı suya devam. Yarım kilo daha vermişim. Bugün dördüncü gün, toplamda 1,5 kilo gitti.
Masallah masallahKızlar selam iyi pazarlar nasılsınız
Karbonatlı suya devam. Yarım kilo daha vermişim. Bugün dördüncü gün, toplamda 1,5 kilo gitti.
Yok işte öyle olmayacak malesef. Çünkü ben bu hafta iş gezisine gidiyorum cumartesi gününe kadar. Karbonatlı suyu unutacağım malesef birkaç gün. Bu arada ya cuma internetim olmazsa giremezsem bildirim yapmayaOooo süpermiş ♡♡♡♡ Cumaya kadar o zaman müthiş rakamlar çıkacak karşına
Desene bu hafta birinci belli ikinci kim diyoruzdiğer kızlarda süper devam ediyor
Afiyet olsun canım.Buyrun hanimlar kahve icelimEki Görüntüle 2246767
Sagol cnm beraber olsunAfiyet olsun canım.
Buyrun hanimlar kahve icelimEki Görüntüle 2246767
Yok işte öyle olmayacak malesef. Çünkü ben bu hafta iş gezisine gidiyorum cumartesi gününe kadar. Karbonatlı suyu unutacağım malesef birkaç gün. Bu arada ya cuma internetim olmazsa giremezsem bildirim yapmayanolacak eyvah.
24 saati de cok tekrarlama derim canim haftada en fazla 2-3gun yap diger gunler hafif kahvalti aksam corba sonra 18 saatlik aclik suresi ver kendine oruc tutuyorsan zatem cok uygun olacaktir 18 saatlik aclik suresi bi dene derim.benim cok hizli kilo vermemi sagladi bu sistemAaa bunu öğrendiğim iyi oldu çok tesekkürler zaten bu konularda biraz sıkıntım var 24 saat yapim en iyisi
Sen numaranı ver özelden Banu nolur nolmaz.Ohhh afiyet olsun canımBende şimdi kendime bir kahve yapıp sonra mutfağa gireceğim
Aksamlik çocuklar Balık seviyor diye eşim balık aldı ( tabi yağsız tavada) yanına şöyle güzel bir salata yapayım bol yesillikli ♡
Eşim helva da aldı ama onu Allahtan sadece fırın seviyorum oda bende yok
Dont panik
Ben sana özelde numaramı vermismiydimolmadı bana normal mesaj atarsan sence sakıncası olmazsa yada 1 gün önce bildirim yaparsın internet bulursan nasıl istersen ama sakın bildirim yapmamazlik yapma
1.5 muuuKızlar selam iyi pazarlar nasılsınız
Kesinlikle tavsiye ediyorum ben böyle bir şey görmedim1.5 muuunasil su karbonatli su tarifi tansiyonum her daim düşük ben de yapsam olur heralde
Canım hayırlı yolculuklar dilerim. Bir poşete koy karbonatini suyuna karıştırip içersin.Afiyet olsun canım.
Ya onu düşündüm de valizi yanıma alacağım başka şey sanırlar havalimanındaCanım hayırlı yolculuklar dilerim. Bir poşete koy karbonatini suyuna karıştırip içersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?