Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Lesliye başlamıştım ne güzel ama bu aralar öyle halsizimki içimdden de bişey yapmak gelmiyo. Yarın oruç tutucam yine 28 saatlik filan. Yoksa yine artıları görürüm
Bayanlar da 24 saati asan acliklar uzun sureli tekrarlanirsa vucutta testosteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ozellikle regl dongusunu cok etkiliyormus.cok tekrarlamamaya calis bu 28 saatlik aclik durumunu bence

Videoyu esimle izledik sofradaydik. En sonunda araya kacan giyecem diyo ya koptuk

Biz yemiyoruz diye evdekilerde mi yemesin cnm bak ben kac zamandir cocuklara neler neler yapiyorum bir bilsen
Sorma ozellikle son bir haftadir nelerle sinandim evde bir bilsen hayir ben rejimdeyim diye mi bu kadar istahlandilar anlamadim isteklerin ardi arkasi kesilmiyor

Bayanlar da 24 saati asan acliklar uzun sureli tekrarlanirsa vucutta testosteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ozellikle regl dongusunu cok etkiliyormus.cok tekrarlamamaya calis bu 28 saatlik aclik durumunu bence
Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu çok tesekkürler zaten bu konularda biraz sıkıntım var 24 saat yapim en iyisi

Eki Görüntüle 2246734 oynakbasi34 sağlıklı mucver tarifi bu siteden bulmuştum :)

Bak bunu da kayıt edeyim de denerim bir ara ( malum hala fırın alamadım )

Videoyu esimle izledik sofradaydik. En sonunda araya kacan giyecem diyo ya koptuk

Biz yemiyoruz diye evdekilerde mi yemesin cnm bak ben kac zamandir cocuklara neler neler yapiyorum bir bilsen

Adamcağız da diyecek ne çılgın kaptanları var neseniz hep daim olsun

Kızlar selam iyi pazarlar nasılsınız
Karbonatlı suya devam. Yarım kilo daha vermişim. Bugün dördüncü gün, toplamda 1,5 kilo gitti.

Oooo süpermiş ♡♡♡♡ Cumaya kadar o zaman müthiş rakamlar çıkacak karşına
Desene bu hafta birinci belli ikinci kim diyoruz diğer kızlarda süper devam ediyor

Oooo süpermiş ♡♡♡♡ Cumaya kadar o zaman müthiş rakamlar çıkacak karşına
Desene bu hafta birinci belli ikinci kim diyoruz diğer kızlarda süper devam ediyor
Yok işte öyle olmayacak malesef. Çünkü ben bu hafta iş gezisine gidiyorum cumartesi gününe kadar. Karbonatlı suyu unutacağım malesef birkaç gün. Bu arada ya cuma internetim olmazsa giremezsem bildirim yapmaya nolacak eyvah.

Ohhh afiyet olsun canım Bende şimdi kendime bir kahve yapıp sonra mutfağa gireceğim
Aksamlik çocuklar Balık seviyor diye eşim balık aldı ( tabi yağsız tavada ) yanına şöyle güzel bir salata yapayım bol yesillikli ♡
Eşim helva da aldı ama onu Allahtan sadece fırın seviyorum oda bende yok

Dont panik
Ben sana özelde numaramı vermismiydim olmadı bana normal mesaj atarsan sence sakıncası olmazsa yada 1 gün önce bildirim yaparsın internet bulursan nasıl istersen ama sakın bildirim yapmamazlik yapma

Aaa bunu öğrendiğim iyi oldu çok tesekkürler zaten bu konularda biraz sıkıntım var 24 saat yapim en iyisi
24 saati de cok tekrarlama derim canim haftada en fazla 2-3gun yap diger gunler hafif kahvalti aksam corba sonra 18 saatlik aclik suresi ver kendine oruc tutuyorsan zatem cok uygun olacaktir 18 saatlik aclik suresi bi dene derim.benim cok hizli kilo vermemi sagladi bu sistem

Sen numaranı ver özelden Banu nolur nolmaz.

Kızlar selam iyi pazarlar nasılsınız
Karbonatlı suya devam. Yarım kilo daha vermişim. Bugün dördüncü gün, toplamda 1,5 kilo gitti.
1.5 muuu nasil su karbonatli su tarifi tansiyonum her daim düşük ben de yapsam olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…