ıyı geceler arkadaşlar ben bıraz bu hafta az gıre bılırım
malesf cok üzgünüm eşimın annesı fefaat ettı cumartesı gece yola cıktık kayserıde akraba zıyaretınde fenalaşıp fefaat etmış cok kötü bır olay dün gece cenazeyı kayserıden getırdık cuk üzgünüz hiç bır cocugunu göremeden fefaat ettı bu gün ıkındın cenazeyı defnettık sonra benım evde kuran okundu bütün akrabalar bendeydı şimdı bazılatı gıttı bazıları burada şuan ıtıbarı ıle cumartesı sabahtan berı uykusuzum ve yorgun tabıkı herkes öyle bende bıraz haber edeyım dedım
kayın valıdem enı cok severdı cok üzüldüm ve halen ınanamıyorun onun öldügüne şu an beynım durmuş şekılde
ıyı geceler arkadaşlar ben bıraz bu hafta az gıre bılırım
malesf cok üzgünüm eşimın annesı fefaat ettı cumartesı gece yola cıktık kayserıde akraba zıyaretınde fenalaşıp fefaat etmış cok kötü bır olay dün gece cenazeyı kayserıden getırdık cuk üzgünüz hiç bır cocugunu göremeden fefaat ettı bu gün ıkındın cenazeyı defnettık sonra benım evde kuran okundu bütün akrabalar bendeydı şimdı bazılatı gıttı bazıları burada şuan ıtıbarı ıle cumartesı sabahtan berı uykusuzum ve yorgun tabıkı herkes öyle bende bıraz haber edeyım dedım
kayın valıdem enı cok severdı cok üzüldüm ve halen ınanamıyorun onun öldügüne şu an beynım durmuş şekılde
günaydın başım çatlıyoor
kızlar günaydın herkese..
dün akşamüstü migrenim bir tuttu hala çok kötüyüm..kabus gibi bir gece geçirdim başımın ağrısından ağladım resmen zonk zonk ışığı kapattırdım öylee yattım ama ağrıdan uyumak ne mümkün..eve gidince beşibiyerde çayla falan uğraşamadım valla eşim hazırladı dünden kalanları ben de 2 dolma 2 kaşık da makarna salatası yedim...sabah kepek ekmekli sandviç..şekersiz çay içtim..şu başıma sıkasım var valla:)
Geçmiş olsun kızlar, neden böyle oldunuzki,hava değişikliğimi yoksa, açlıktanmı??
geçmişl olsunkızlar günaydın herkese..
dün akşamüstü migrenim bir tuttu hala çok kötüyüm..kabus gibi bir gece geçirdim başımın ağrısından ağladım resmen zonk zonk ışığı kapattırdım öylee yattım ama ağrıdan uyumak ne mümkün..eve gidince beşibiyerde çayla falan uğraşamadım valla eşim hazırladı dünden kalanları ben de 2 dolma 2 kaşık da makarna salatası yedim...sabah kepek ekmekli sandviç..şekersiz çay içtim..şu başıma sıkasım var valla:)
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5Günaydın canlarım:)
Geçmişi okudum ne güzel kaynatmışsınız.. bir sürü alıntı yapmıştım baktım çıkamayacağım işin içinden vazgeçtim
Azracım benim kızda aynını dior, bi açığımı görmye görsün hemen olayı kiloma getiror, bi elbise gördüm ne güzelmiş dedim hemen atlıor ama sana olmazki, göbüşün kocaman(
Aşkito gelmiş tekrardan hoşgelmiş, valla bravo sana azimli hatunsun bilirim, ve sıkı bi rakipsin, ama boşuna heveslenme bririnci biziz:)))))))
saol ortiŞenizGeçmiş olsun kızlar, neden böyle oldunuzki,hava değişikliğimi yoksa, açlıktanmı??
günaydın kardeş takımın güzelleri
oohh ne güzel güle güle kullanın annecinde hoşgelmişşş a.s.buarada Allah kabul etsinn cnm orucunutatlişkolar slm
bugün çoookkk yorgunum eve oğluşuma mobilya aldık ve yazlıklar kışlılar derken bu saat oldu allahtan annem vardı ben tek nası yapardım
bugünnn oruçum 6günleri tutucam akşam yemegede komşuya davetliyiz annemin şerefine :)
anaaamm bıdığa bak neler dio kaydirigubbakcemile3walla bnm kızda bana şişgo dioo
daha cadı 4 yaşında
sılaya biri kilo almışsın diyince basbasbağrıooo annm gibi olmayacam dieekaydirigubbakcemile3
oldukça ii görünüossun vallaaa çok bişey yok bence inş.çabucacık gider kilolarımızzzbasvuru topigine yazdigim yaziyi paylasmak istiyorum
62 kilo ile evlenen ben 1 yil gibi kisa bir sürede 20 kilo aldim.
ve bu beni hic rahatsiz etmemisti. yani nedense hic diyet yapmak aklima gelmemisti o zamanlar.
sonra 85 kg ile hamile kaldim ve 95 kilo ile doguma gittim.(2008 temmuz)
84 ile dogumdan cikinca bayram ettim.
sanki cok bayramlik bir kilodaymisim gibi :)
neise iste süt olsun.. ilac olsun löplöp götürdük tatlilari pekmezleri olduk 90 kilo.
koskoca 90 i tartida görünce.. kizim askito sen 100 e dogru gidion dedim kendime.
orda bisiler koptu. ne istah kaldi ne bise.
hemen spora basladim. protein diyet,karbonhidrat diyeti, kalori sayma diyeti(kendi kafama göre)
derkennnnnnnn 3 ayda 17 kilo verdim.
bir iki hafta önce 69 a kadar düsmüstümki .. tatliya düskünlügüm yüzünden 74 kiloya ciktim.
ama yeter bu kadar keyif.
hedefime dogru ilerlemeye devamm!!!
bu 90 kg dan 74 kiloya düsmüs halim.
persembe günü tekrar kollari sivadim ve
diyetime basladigim kilo : 73,9 kg
hedefim:62
nedenmi? : kilo verdikce kendime geliyorum ! kisiligime dönüyorum..
kilo aldigim zamanlar icine kapanik yanliz bir insan oluyorum.
birdaha asla sisman olmak istemiyorum!
buyrun buda yakinlardan bir resim
öncelikler hoşgeldin cnm sen baya bi aşama kaydetmişin zaten kolay gelsin hepimizea.s.
hoşgeldin cnmooo aşkitom gelmiş hoşgeldin ortiii :))
Kilosu :66,00
Hedef kilosu :58,00
Nedeni : Eski zayıf günlerime geri dönmek istiyorum.Doğumdan sonra gittikçe kilo alıyorum bi dur demem lazım.
artık dur demiş bulunuosun kendine yolumuz açık olsunnna.s.
buda benim bi kaç gün önceki halim resmi biraz kırptım ama geçerli olur sanırım.
resmi ne zaman silebiliriz ?
Allah rahmet eylesin cnm başınız sağolsunnıyı geceler arkadaşlar ben bıraz bu hafta az gıre bılırım
günayyyddıııııınnnnnnn:hulya::hulya:günaydın kardeş takımın güzelleri
kızlar günaydın herkese..
günaydın kirazıım
annen nasıl oldu cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?