Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü giyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 55,00
nedeni : git gide şişmanlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöyle kendimden emmin bir şekilde gezmek istiyorum..

selmay
kilosu : 57,80
hedef kilosu : 51,00
nedeni : Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

Divinity
Kilosu : 74
hedef kilosu
: 65
nedeni: ipin ucunu bıraktığım zaman kilo alıyorum...istediğim kıyafetleri giyememekten artık sıkıldım...kendime olan güvenimi ve saygımı geri kazanmak istiyorum

aSkito
Kilosu :73,90

Hedef kilosu :62,00

Nedeni :
kilo verdikçe kendime geliyorum ! kişiliğime dönüyorum..
kilo aldığım zamanlar içine kapanık yanlız bir insan oluyorum.
bir daha asla şişman olmak istemiyorum!

genciza
kilosu :66,00
Hedef kilosu
:58,00
Nedeni : Eski zayıf günlerime geri dönmek istiyorum.Doğumdan sonra gittikçe kilo alıyorum bi dur demem lazım.

sabah bi yumurta bi kk. peynirle yağsız omlet bi dilim kepek ekmeği bi fincan şekersiz çay
arada bi armut yarım muz
öğlen 6 kepekli bisküvi bi fincan şekersiz az sütlü nescafe
ikindi bi kase lahana çorbası
akşam bi porsiyon balık buğulama ve salata
iki üç.saat sonra bikaç erik ve üzüm

bu arada göbek ve basen eritme hareketlerini hergün düzenli olarak yapıyorum ortalama 1 saat sürüyor.

ıyı geceler arkadaşlar ben bıraz bu hafta az gıre bılırım
malesf cok üzgünüm eşimın annesı fefaat ettı cumartesı gece yola cıktık kayserıde akraba zıyaretınde fenalaşıp fefaat etmış cok kötü bır olay dün gece cenazeyı kayserıden getırdık cuk üzgünüz hiç bır cocugunu göremeden fefaat ettı bu gün ıkındın cenazeyı defnettık sonra benım evde kuran okundu bütün akrabalar bendeydı şimdı bazılatı gıttı bazıları burada şuan ıtıbarı ıle cumartesı sabahtan berı uykusuzum ve yorgun tabıkı herkes öyle bende bıraz haber edeyım dedım

kayın valıdem enı cok severdı cok üzüldüm ve halen ınanamıyorun onun öldügüne şu an beynım durmuş şekılde

selmacım başınız saolsun:teselli:
allah sabır versin

ay selmacım çok üzüldüm canım ya Allah rahmet eylesin..Allah sizlere uzun ömür versin..Sabırlar diliyorum..

kızlar günaydın herkese..
dün akşamüstü migrenim bir tuttu hala çok kötüyüm..kabus gibi bir gece geçirdim başımın ağrısından ağladım resmen zonk zonk ışığı kapattırdım öylee yattım ama ağrıdan uyumak ne mümkün..eve gidince beşibiyerde çayla falan uğraşamadım valla eşim hazırladı dünden kalanları ben de 2 dolma 2 kaşık da makarna salatası yedim...sabah kepek ekmekli sandviç..şekersiz çay içtim..şu başıma sıkasım var valla:)

Günaydın canlarım:)
Geçmişi okudum ne güzel kaynatmışsınız.. bir sürü alıntı yapmıştım baktım çıkamayacağım işin içinden vazgeçtim
Azracım benim kızda aynını dior, bi açığımı görmye görsün hemen olayı kiloma getiror, bi elbise gördüm ne güzelmiş dedim hemen atlıor ama sana olmazki, göbüşün kocaman(
Aşkito gelmiş tekrardan hoşgelmiş, valla bravo sana azimli hatunsun bilirim, ve sıkı bi rakipsin, ama boşuna heveslenme bririnci biziz:)))))))

Son düzenleme:
günaydın başım çatlıyoor

Geçmiş olsun kızlar, neden böyle oldunuzki,hava değişikliğimi yoksa, açlıktanmı??

Geçmiş olsun kızlar, neden böyle oldunuzki,hava değişikliğimi yoksa, açlıktanmı??

çiğdemcim teşekkürler..valla ben dün öğlen pek yiyecek bişey bulamadım yemekhaneden ondan biraz aç kaldım sadece çorba ve yoğurt yedim ondan eve gidince belki açlıktandır diye yedim valla normalde 2 dolmayla makarna salatası yemeyi düşünmüyordum..ama yok güzelim ya yediğim hade geçmedi hala çok kötü..sabah migren ilacı aldım ama onu ilk başlamadan almak gerekiyordu..iş de inanılmaz yoğun naısl geçecek bilmiyorum

geçmişl olsun
bnde gece uyuyamadım hiiç:bbo:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
süpersin ortii
evt birinci biziz:lepi:

saol ortiŞeniz

günaydın kardeş takımın güzelleri

günaydın kirazıım
annen nasıl oldu cnmm

oohh ne güzel güle güle kullanın annecinde hoşgelmişşş a.s.buarada Allah kabul etsinn cnm orucunu

walla bnm kızda bana şişgo dioo
daha cadı 4 yaşında
sılaya biri kilo almışsın diyince basbasbağrıooo annm gibi olmayacam dieekaydirigubbakcemile3
anaaamm bıdığa bak neler dio kaydirigubbakcemile3

oldukça ii görünüossun vallaaa çok bişey yok bence inş.çabucacık gider kilolarımızzz

Allah rahmet eylesin cnm başınız sağolsunn

günaydın kardeş takımın güzelleri
günayyyddıııııınnnnnnn:hulya::hulya:

Son düzenleme:

ooyyy cnm çok fena bişey yaa o çok çok geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…