Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben senden o samimiyeti aldığım için çok rahat menünü eleştirip sporuna laf atabiliyorum kaptanım çok teşekkür ederim

Hoşgeldin canım ♡
Nasılsın bakalım gorusmeyeli
çok çok yoğunum banu cumartesi doğum günü var dikişle uğraşıyorum pasta ikramlar ayriyetten 2 çocuk durumum fenaa

Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım

ahhhh canimmmmm allah analı babalı büyütsün inşallah

Merhaba canım bu çocuk nezaman gidecek
ahhhh liliii fıstığım o benim bir zararı yokki doğum günü var ya kızımın bu hafta bide o eklendi fena kisturmacadayim

hayırdır lilosum nolduuuu

Amin birtanem çok teşekkür ederim

Hadi bakalım sana kolay gelsin Prensesin yeni yaşı hep güzellikler getirsin ....iyiki doğmuş

Bu arada şu doğum gününü de atlatip dön sende aramıza

Menumu paylasayim

12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
5 findik
3 badem
1 ceviz

15.00
Sade kahve
1 elma

16.45
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt

Su 2.5
Spor
30 squat

Yine her zamanki gibi harika bir menü az da olsa squat var ama cuma itibaren Liste olacağına göre daha fazla olur o nasılsa

Aynen canim kendimi haftaya sakliyorum

Iyi geceler kizlar

Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum . Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi ictim. Sonra aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.

Eşim hesapta küçük kuzuyu yatırıp gelecekti ama ikisi birden uyumuş
Kızlar en son yataklarını birlestirmislerdi çift kişilik yatak hesabı rahatı görünce bayilmis

Büyük kızda bu gece benle

Katiliyorum cnm size. Kendi basimiza zayiflayabilseydik burada olmazdik. Nasil menulerimiz guzel olunca birbirimizi tebrik ediyorsak hatalarimizdada uyarmamiz lazim. Buradaki amacimiz bu

Yürüyüş yapmamış olsanda baya hareketli bir gün olmuş
Valla benimde ütü de var bulaşık da ama artık yarın ellerimden öper bu saatte hayatta iş yapamam
Uykum gelmeye başladı ama az daha oturup öyle yatarım

Menumu paylasayim

12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
5 findik
3 badem
1 ceviz

15.00
Sade kahve
1 elma

16.45
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt

Su 2.5
Spor
30 squat
Benim menülerime benziyor. Tebrikler canım.
Sabah 9.00 Bir kayısı yumurta, limonlu maydanoz, üç gün kurusu, zeytin, peynir , kayısı çekirdeği
14.00 Tarçınlı orta boy muz
18.00 Bir tabak kıymalı Karnabahar, bir parça kızarmış tavuk
İki litre karbonatlı su, bir litre su , iki saat tempolu yürüyüş ( çay molalı)

Sagol abla senin gibi amacima ulasirim insallah.senin menun de super

Ütü neysede hayatta bulaşığı bırakıp yatamam ben yani muhakkak makinaya dolacak o tezgah tertemiz olacak hatta makina dolmamışsa bile çalışacak,sabah girdiğimde mis gibi bulcam,uykusuz ölsemde bende takıntı orayı öyle bırakamam

Abla abla sahalara dönmüşsün bende karbonatlı su içiyorum inşallah mavimli gibi etkisini görürüz büyük umut bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…