Ben senden o samimiyeti aldığım için çok rahat menünü eleştirip sporuna laf atabiliyorum kaptanım çok teşekkür ederimHafif ama çok keyifli bir iç kiyilmasi yaşıyorumcidden kendimi rahat hissediyorum birde şu göbeğinde gittiği günleri de görürüz inşallah ♡♡♡ Aminnn
Kendime bir keyif kahvesi yapacağım şimdi tabiki şekersiz
Canım zaten amaç burada birbirimizi uyarmakkimse kimseye de hakaret etmediğine göre sıkıntı asla olmaz bence
Kendi adıma darilmam kırılma sonuçta hepimiz biliyoruz yapılması gerekeni ama işte bazen nefs ağır basıyor
Ben eminim Bonus dün yazarken sadece yolumuz sizlere göre daha uzun olduğu için biraz daha psikolojik olarak etkilediğini kast etmiştir
Tabiki bizler gibi sizlerde aynı şeyi yasadiniz ve sizlerin samimiyetini inan canı gönülden hissediyorumBana herkes yeme diyebilir hatta şimdiye kadar yediklerime sayayim diyorum ben çoğu zaman kendime
Görüntüden öte önemli olan zaten bizim sagligimizheee şimdi belki koymuyor ama ileride bel ağrıları yaştan dolayı başladığında o kilolar daha büyük engel olacak bizlere
Aaa daha eşimle çocukları evlendirip tüm Turkiyeyi gezecegiz el elebenim dipcik gibi olmam şart kızların düğününde oynamasamda ( ayıp kız anası oynamaz fazla yoksa valla öttürürüm meydanları ) şöyle ay kızın anasindaki enerjiye bakın nasıl her şeye koşturuyor maşallah desinler istiyorum torunlarimi görebilmek istiyorum ♡ ve daha yapmak istediğim bir sürü şey var
Organlarim bedenim sağlıklı olması içinde bu kiloları göndermek şart
Senin mide maşallah baya ufalmisgerçi bende şu anda aşırı bir açlık hissetmiyorum
çok çok yoğunum banu cumartesi doğum günü var dikişle uğraşıyorum pasta ikramlar ayriyetten 2 çocukHoşgeldin canım ♡
Nasılsın bakalım gorusmeyeli
Merhabalar canım arkadaşlarım, sizlere hayırlı bir haberle geldim. Bebiş bekliyorum. Yarın tekrar test yapıp sağlıklı ilerliyor mu bakacağım. Aslında size yarın haber veresim vardı ama dayanamadım
Merhaba canımbu çocuk nezaman gidecek
Aman onu yeme bunu yeme çok deme canım kimseye yanlış anlaşılıyor"işte sizin için bukadar basit" ithamıyla karşılaşabilirsin... dün yazdıklarıma çok pişman oldum ama iş işten geçti... senin mesajın vesilesiyle pişmanlığımı dile getirmek istedim... benim yaşıtlarım beni anlarken öncelikle "yanlış anlamlı" olanı tercih ediyorlar anlamak için,neden böyle oluyor bilmiyorum
Amin birtanem çok teşekkür ederimçok çok yoğunum banu cumartesi doğum günü var dikişle uğraşıyorum pasta ikramlar ayriyetten 2 çocukdurumum fenaa
ahhhh canimmmmm allah analı babalı büyütsün inşallah
ahhhh liliii fıstığım o benim bir zararı yokki doğum günü var ya kızımın bu hafta bide o eklendi fena kisturmacadayim
hayırdır lilosum nolduuuu
çok çok yoğunum banu cumartesi doğum günü var dikişle uğraşıyorum pasta ikramlar ayriyetten 2 çocukdurumum fenaa
ahhhh canimmmmm allah analı babalı büyütsün inşallah
ahhhh liliii fıstığım o benim bir zararı yokki doğum günü var ya kızımın bu hafta bide o eklendi fena kisturmacadayim
hayırdır lilosum nolduuuu
Menumu paylasayim
12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
5 findik
3 badem
1 ceviz
15.00
Sade kahve
1 elma
16.45
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
Su 2.5
Spor
30 squat
Aynen canim kendimi haftaya sakliyorumHadi bakalım sana kolay gelsinPrensesin yeni yaşı hep güzellikler getirsin ....iyiki doğmuş
Bu arada şu doğum gününü de atlatip dön sende aramıza
Yine her zamanki gibi harika bir menüaz da olsa squat var ama cuma itibaren Liste olacağına göre daha fazla olur o nasılsa
Yanlis anlasilmamak lazim aslinda.bildiklerimizi paylasmak, yorum yapmak , yonlendirmek , motive olmak icin burdayiz karisdaki bir sey diyorsa elbet bir bildigi vardir. Zaten birbirimize ihtiyacımız olmasaydi kendi basimiza kilolari verebilseydik burda olmazdik dimi ama.
Katiliyorum cnm size. Kendi basimiza zayiflayabilseydik burada olmazdik. Nasil menulerimiz guzel olunca birbirimizi tebrik ediyorsak hatalarimizdada uyarmamiz lazim. Buradaki amacimiz buİşte bu bende ters tepiyorkimse düşmanım değil herkes mutlu olsun diye çabalıyorum, bende aynı yollardan geçtim ve geçiyorum yanlışı uyarmazsam burda boş muhabbete de gelmemeliyim. Benim uyarım uyarı gibi değil de" söylemesi kolay, bunu bende biliyorum,bu sizin için nekadar da basit....."gibi algılanıyor??? Hayır tut o boğazını kurtul diyenlerden değilim,bende tatlı için ağlama noktasına gelen iradesizim,bende pilav diye geberdim ve daha neler neler... bunları dışardan okuyan güler yada aşağlar ama bu yollardan böyle geçtik. Bi tek şişmanlar duygusal değil bunu da bilin istedim...aynı şeyleri başkaları diyince hoş karşılanıyor ama ben diyince art niyet aranıyor,demekki sözlerimde kelimelerimde sıkıntı var. Burda herkesin fıstık gibi olmasını yürekten istiyorum ,hiçkimseyi hassas noktasından düşüncesizce vurmak istemedim hayatımın hiç bi anında.
Iyi geceler kizlar
Sabah markete gitmistik. 11 gibi saglik ocagindan aradilar meryemin 2 asisi yoktu biri gelmis. Meryem uyaninca saat 2 ye dogru saglik ocagina gittik. Agzindan asi damlattilar. Digeri 2-3 gun sonra gelirmis. Onu bacaktan yapacaklar. Neyse cikinca parka gittik kizlar biraz oynadi. Kizlar farkli yerlerde oynadi takip etmem zor oldu. Ikisi beraber oynasa ya da esim vs olsaydi yanimda parkin etrafinda yururdum, yuruyen bayanlar vardi heves ettim ama olmadi. Eve geldik meryemi yedirdim yatirdim. Pantalonumun belini daralttim yururken dusuyor rahatsiz oluyorum. Orucluydumda gecede gec yattigim icin uykum geldi kizlara atistirmalik verdim onlar cizgifilm izlerken uyudum biraz esim gelene kadar. Tabi arada bagrismalara mudahale ettim ama dinlendim cok sukur. Aksama yemek yapmadim. Corba ve tiftilmis tavuk vardi yanina salata yaptim. Iftarda onlari yedim. Kizlari yatirdim camasir topladim simdi kahvemi iciyorum. Sonra aksam bulasiklarini toplayip camasirlari utulicem.
Eki Görüntüle 2247772
Benim menülerime benziyor. Tebrikler canım.Menumu paylasayim
12.00
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Bol yesillik
5 findik
3 badem
1 ceviz
15.00
Sade kahve
1 elma
16.45
1 kase mercimek corbasi
1 kase yogurt
Su 2.5
Spor
30 squat
Sagol abla senin gibi amacima ulasirim insallah.senin menun de superBenim menülerime benziyor. Tebrikler canım.
Sabah 9.00 Bir kayısı yumurta, limonlu maydanoz, üç gün kurusu, zeytin, peynir , kayısı çekirdeği
14.00 Tarçınlı orta boy muz
18.00 Bir tabak kıymalı Karnabahar, bir parça kızarmış tavuk
İki litre karbonatlı su, bir litre su , iki saat tempolu yürüyüş ( çay molalı)
Çaycim tek ihtiyacın olan zaman....gerisi tamam...hiç merak etme...Sagol abla senin gibi amacima ulasirim insallah.senin menun de super
Insallah ablaÇaycim tek ihtiyacın olan zaman....gerisi tamam...hiç merak etme...
Meryem abla çok haklı canım maşallah bende senin menülerini beğeniyorumSagol abla senin gibi amacima ulasirim insallah.senin menun de super
Ütü neysede hayatta bulaşığı bırakıp yatamam benYürüyüş yapmamış olsanda baya hareketli bir gün olmuş
Valla benimde ütü de var bulaşık da ama artık yarın ellerimden öperbu saatte hayatta iş yapamam
Uykum gelmeye başladı ama az daha oturup öyle yatarım
Abla abla sahalara dönmüşsünBenim menülerime benziyor. Tebrikler canım.
Sabah 9.00 Bir kayısı yumurta, limonlu maydanoz, üç gün kurusu, zeytin, peynir , kayısı çekirdeği
14.00 Tarçınlı orta boy muz
18.00 Bir tabak kıymalı Karnabahar, bir parça kızarmış tavuk
İki litre karbonatlı su, bir litre su , iki saat tempolu yürüyüş ( çay molalı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?