- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Tamam canım ağır döküm tavaysa fiyatı ve ölçüsü çok iyiymiş bir bakimGunaydin kizlarrr
Bugun sahura kalkamadim. Alarmi kapatip uyumusum yine kalkinca vakit coktan cikmisti. Niyetlenmedim bende ramazan olsa niyetlenirdim ama zorlamaya gerek yok simdi.
2.30da meryemi yedirmeye kalkmistim keske o zaman bir seyler atistirsaymisim ama buhun oruc tutmak nasip degilmis ne yapalim. Ben de ne yaptim sahurda yemedim diye bir tartilayim dedim gercek kilomu gireyim diye 96.7 ciktim
Bir ara sanki bu cuma 96 olcam demistim insallah tutacak hedefim.
ISILDURU tavanin olcusunu sormustun cnm yazmayi unutmusum kusura bakma 26x26 cm boyutu
Afiyet olsun cnm
Evet cnm baya agir. Banada uygun geldi fiyati ondan aldimTamam canım ağır döküm tavaysa fiyatı ve ölçüsü çok iyiymiş bir bakim
Ogle yemegim. Salata( 1 cay bardagi haslanmis mas fasulyesi, 5 cerry domates, 2 ceviz, dereotu, maydanoz, taze sogan, taze nane, az zeytin yag, az nar eksisi(sos degil) ) ve 1 kase tarhana corbasi
Eki Görüntüle 2247938
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun canımçok güzel görünüyor
Ben de parktayim ufak bi yuruyus sonrasi hava cok guzelBende kuzuyu okuldan aldım tam markete uğrayıp eve dönerim diye düşünürken benim küçük cadı kankasiyla ille parka gidelim diye tutturdu
Hayır yolumuz üzerinde bile değil aksi istikametteNeyse yaptık bir yarim saat gönüllerini bizde o arada sohbet ettik
O bahaneyle az da olsa yürümüş oldum
20 dakika kadar da olsa yürümüş oldum ♡♡♡♡
An itibariyle yemek faslim bitti
Hemen aklimdayken menü paylaşımımı da yapayım
Uyaninca 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.45de
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı Lor Peyniri
1 adet salatalık
4 - 5 dal maydanoz
4 - 5 dal roka
1 naneli limonlu yeşil çay
Ara 10.00da
1 naneli limonlu yeşil çay
Öğlen 13.00de
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase chiali yoğurt
Ara 16.00da
1 fincan beyaz çay
Akşam 16.45de
4 yk patlıcan yemeği
1 kase cacık ( bol naneli )
1 büyük kase Yeşil Salata ( bol maydanoz, dereotu ve taze soğanlı ♡ )
Gün içinde ancak 1 litre su içtim ama yatana kadar 3 litreye yaklaşır inşallah
20 dakikacik da olsa yürüdüm ♡
Bugün menüden memnunum bakalım sizler ne diyeceksiniz
Kaptanım banuşum az yiyorsun baya az.
Porsiyonlarını doldur.
2 tatlı kaşığı değil de 3-4 çorba kaşığı lor
1 değil 2 yumurta eğer dokunmuyorsa
4 kaşık yemek değil dolu tabak yemek
Ekmek yemediğin için dolu yemek zorundasın.
Valla şu anda inanılmaz yokum canımo chiali yoğurt inanılmaz tok tutuyor mesela birde benim salata boyutları baya büyük hani normalde 2 hatta 3 kişinin yiyeceği boyutta
Slm cnm.internetim bitmisti,bugun yenilendi ondan girenedim.beni merak ettigin icin cook tesekkur ederimumutluanne83 nerelerdesin canım,yoğunluk mu var ben bişey kaçırdım mı
@Ucukkacikk şekerim sende de herşey yolunda demi?
@ebideryal abla tam gaz yazcam gibi şeyler dedin ama yine yüzünü gören cennetlik,gel artık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?