Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

05/10/2009 menümü yazayım
kahvaltı
çavdarlı ekmk,domates,salatalık,peynir
öğle
1,5 kase çorba ,1 kase cacık ve 1dlm ekmek
ara
yarım elma bide şirkette arkadaşlar fırından sıcak beyaz ekmek almış onlar tereyağı tulum peyniriyle fln yediler ben 2 dilim kadar sadece ekmek yedim
akşam
salata,kıymalı karnıbahar,1dlm ekmek

günaydınn kızlar
,bugünde orucum
dün yediklerim
1kase çorba 1 parça tavuk 1 dilkim pizza 2tane mandalina
sahur yapmıyorum

annem beni enson 73 kilkolardaydım görünce çok zayıflamışsın belli dedi:Ç)

çok şükür iyi canım,herşey normalmiş
çok sevndm hadi gözünz aydın
bnm annmn de raporları temiz

iyi dayanmışın levreğiiim
hep senn nickni yazınca aklıma ton başlığı alıp yiyesiim geliooo

allah kabul etsiin
inşallah o iki dilm pizzann boyutu büyük değildr
zayıflamışsın cnmm
facede resmlerden de belli

dimi ama kaptanım ona dayanmak çok güç en sevdiğim şeylerden biir kebepçilarda,ramazanda pideyle fln süperr oluo tulum peyniri,tereyağı nese ama zayıflayınca yices bizdeeeakannehir

dimi ama kaptanım ona dayanmak çok güç en sevdiğim şeylerden biir kebepçilarda,ramazanda pideyle fln süperr oluo tulum peyniri,tereyağı nese ama zayıflayınca yices bizdeeeakannehir

zayıflayıncada yiyemeyizmafoldumben
bizm vucüt hmn onu yağa çevirir:mymeka:

doğru diosun yesekde sonra pişman olucaz ya da yerken aklımızın bi kenarında hep kalacak tadına vara vara yiyemices en iiyisi yememek mafoldumben
hani şu ne yerse yesin kilo alamayan tipler varya sinirr oluyorummmm onlara

Günaydın şekerlerrimm..naparsınız bakalım..?

Geldik bugün yine işe..

Selmacım başınız sağolsun canım.

Aşkito süper kilo vermişsin..bravo:hooray:

İltercim 2008 şubatına kadar ben de senin gibiydim.105 kiloydum ve 1,5 sene hamile kalmak için uğraştım.daha sonra 8. takım kuruldu zayıflamaya başladım ama öyl çok değil.105den 96 ya düştüm veeeeeee hooooooooopp diye hiç anlamadan hamile kaldım..Allah inşallah sana da tattırıı bu duyguyu en kısa sürede.Hiç umudunu yitirme ve hep dua et.:Saruboceq::Saruboceq:

doğru diosun yesekde sonra pişman olucaz ya da yerken aklımızın bi kenarında hep kalacak tadına vara vara yiyemices en iiyisi yememek mafoldumben
hani şu ne yerse yesin kilo alamayan tipler varya sinirr oluyorummmm onlara

bana hele onlardaaan heeeç bhsetme
delleniyoruuumkötükedihüso

allah kabul etsiin
inşallah o iki dilm pizzann boyutu büyük değildr
zayıflamışsın cnmm
facede resmlerden de belli
[/QUOTE]

tatlişkom yook 1 dilim yedim çokk büyük deildii avuç içi kadardı

canım çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun kayınvaldenin
rejımı bırakmadım zaten hıc bırşey yemedım iltercım haberın olsun
tamam canım sen bunları düşünme şimdi kendine dikkat et tamam mı

günaydın başım çatlıyoor
günaydın geçmiş olsun bende çok kötüyüm seninle konuştuktan sonra bende yattım ama malesef uyumak ne mümkün karşı komsular gece yarılarına kadar inşaat yaptılar tek olduğum içinde sesimide çıkaramadım tabiiki uyuyamadım sabahta kalkamadım uyandığımda 10,30 du nasıl geldim işe bilmiyorum şehir içinde araba ile uçtum resmen
günaydın cnaım geçmiş olsun akşam ağrın devam ederse canım inşallah etmez yada yine böyle ağrın olursa bir tülbent al ve içine bir tane patatesi halka halka kes üzerinede biraz kolonya damlat başına sar çok iyi geliyor ilaçtan daha iyi ondan sonra yat uyu
günaydın cnaım
günaydın kardeş takımın güzelleri
günaydın kirazcımm nasılsın
günaydın bitanem
saol cnaım senin hikayeni huselden duymuştum sizler umut oluyorsunuz içime
inancımı hiç kaybetmedim elbet bir vakti var biliyorum ama yüce rabbim nezaman nasip ederse artık

05/10/2009

Sabah :
Soğuk sandaviç ( 250 kalori )

Öğlen :
Yarım paket büskivi ( 150 kalori )

Akşam :
1 kase mercimek çorbası ( 183 kalori )
Çok az taze fasülye ( 50 kalori )
Çok az cacık ( 95 kalori )

Sıvı : 2 lt su + 1 fincan çay + 3 fincan neskafe

Spor : yarım saat tempolu yürüyüş + yarım saat spor aleti kullandım + 50 mekik

Topla kalori : 728.00 kalori ( tahmini )

ilterim çok duygulandım canım ya yazdıklarını okuyunca sne öncelikle moralini yüksek tut gerisi elbette gelcek yürekten inanıyorum..bu sefer gidecek bu kilolarrr bak gör birlikte başarıcaz canımmmmmma.s.

ilterim çok duygulandım canım ya yazdıklarını okuyunca sne öncelikle moralini yüksek tut gerisi elbette gelcek yürekten inanıyorum..bu sefer gidecek bu kilolarrr bak gör birlikte başarıcaz canımmmmmma.s.
saol canım sizlerin sayesinde sıkı sıkı bağlanıyorum bu zayıflama işine kendime inancımı getirdiniz sizler olmasaydınız şimdiye kadar çoktan rejimi bırakmıştım aman bir kereden birşey olmaz deyip yer dururdum ben tşk edeirm hepinize Şeniz

meltemcim canım dün yediklerini yukarıda benim yazdığım gibi yazarmısın kalorilerini yazmana gerek yok not alıcamda sende benimkileri not al canım

körler sağırlar birbirinini ağırlar durumu olcak ama iltercim sen de olmasan biz de yayılıp gidiyorduk valla..kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum yemeğe..görüşürüz gelince..

meltemcim canım dün yediklerini yukarıda benim yazdığım gibi yazarmısın kalorilerini yazmana gerek yok not alıcamda sende benimkileri not al canım

geldim
az önce tam topiğe girdim yediklerimi yazacaktım kocik kaldırdı beni bişeye bakacakmış netten

CADIARZU dün yediklerimi yazacam demek
ben bugünden not almaya başlamıştım ama neyse dünkü yediklerimde aklımda hemen yazıyım canım

sabah yarım litre su..çeyrek ekmek tost ....2 bardak tatlandırıcılı çay

öğle 2 yemek kaşığı haşlanmış aşurelik buğdayı yoğurtla karıştırdım 1 kase ondan yedim ...yarım litre su içtim...yeşil çayımı içtim...

akşam1 tabak mercimekli hamur çorbası ...yarım litre su...elma sirkeli ballı su içtim

aralarda elma yedim
gece yatarkende 1 domates yedim yarım litre suyumu içtim yine
15 dakika spor yapabildim

bir sabah bir akşam elma sirkesi kapsülümüde içiyorum
öğlen kapsül içmediğim için bir bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal koyup onu içiyorum kaynar kaynar

tşk ederim cnaım resim işinide bu gün haledersen sevinirim benim yediklerimide not almayı unutma cuma günü benim için yorum yapacaksın çünki
bir sabah bir akşam elma sirkesi kapsülümüde içiyorum
öğlen kapsül içmediğim için bir bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal koyup onu içiyorum kaynar kaynar
canım yaa sirke olayına ben biraz karşıyım mideye zarar verebilceğini düşünüyorum bence sende çok fazla yüklenme bu sirke olayına derim ben

şu elma sirkesini ben hiç denemedim ya..akşamları denemeyi düşünüyorum ben de...
şimdi yemekten geldim
3 hasanpaşa köfte,
3 kaşık erişte
1 kase cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…