tşk ederim cnaım resim işinide bu gün haledersen sevinirim benim yediklerimide not almayı unutma cuma günü benim için yorum yapacaksın çünki
canım yaa sirke olayına ben biraz karşıyım mideye zarar verebilceğini düşünüyorum bence sende çok fazla yüklenme bu sirke olayına derim ben
tamam cnaım sen bir ara benim profile girde bak son halime iğrenç çok kötü özellikle koydum o resimleri arada bakıyorumda ıggg diyorum hemen zayıf olmak istiyorumilterim resim çekindim pc ye attım ve kendime inanamadım akannehir
çok şişko çıkmıştım bende sildim geri :bbo:
ama sonra dedimki bu halimi koyuyum baktıkça dahada azim yaparım
herkes görsün ne kadar şişko olduğumu :1ninca:
makinenin pillerini şarja taktım ağşama ekliycem :bbo: ıyyyyyyy
tamam cnaım sen bir ara benim profile girde bak son halime iğrenç çok kötü özellikle koydum o resimleri arada bakıyorumda ıggg diyorum hemen zayıf olmak istiyorum
bakıyım canım kaydirigubbakcemile3
baya faydası varmış bu şirkenin ama ben genç kız olduğum dönemlerde bir tanıdığımızın kızı sabah aç karnına bir fincan sirke içiyordu normal sirke direk sonrasında midesinin büyük bir kısmını almak zorunda kaldılar kötü bir anı benim için ama çok kilo vermişti bende 1 hafta kadar kullandım şimdi sirkenin 1 km ötesinden bile gecemiyorum canım yaaaelma sirkesinin zararından çok faydası var
inşallah bendede işe yarar
bak bakalım benim iğrenç şişko halime :roflol:bakıyım canım kaydirigubbakcemile3
niye kötü gözle bakalım şekerin send ehaklısın bazen insna çok yoruluyor gelen gidenden dinlenmek istiyor istediğini yapamam kötü oluyorkızlar yine misafr var bizde
ve gelcekler de daha
walla bıktım usandıım artııık
bana kötü gözle bakmayın ama
hergün hergün de çekilmioooo
yaa ne şişko ne şişko benim arkadşaım kurbana kadar tığ gibi olacak görürsünüz demi nihalcimmm opuyorumnanaktanilterin profilindeki kahveli şişko da benim canım:)
canım baktım hiçte şişko değilsin...gayet düzgün fiziğin var..göbek falan göremedim en azından eşit dağılmış kilon opuyorumnanaktanilterin profilindeki kahveli şişko da benim canım:)
baya faydası varmış bu şirkenin ama ben genç kız olduğum dönemlerde bir tanıdığımızın kızı sabah aç karnına bir fincan sirke içiyordu normal sirke direk sonrasında midesinin büyük bir kısmını almak zorunda kaldılar kötü bir anı benim için ama çok kilo vermişti bende 1 hafta kadar kullandım şimdi sirkenin 1 km ötesinden bile gecemiyorum canım yaaa
bak bakalım benim iğrenç şişko halime :roflol:
selam kızlarr
ben İİ deĞİlİmmmm....ev olmadı kısmet deĞİlmİŞ Çok sevİmŞtİm bu evİ ama baŞka evlere bakcaz artıkk...en baŞtan alcaĞızz...
canım baktım hiçte şişko değilsin...gayet düzgün fiziğin var..göbek falan göremedim en azından eşit dağılmış kilon opuyorumnanaktan
evet yaa elma sirkesinin çok faydası var
korktum bende senin şu geçmişteki anından :bbo:
inşallah bizde öyle sıkıntılara neden olmaz canım
resminede baktım mide var sende
bende düşük bel giydiğim için simit oldum
göbekte förtledi kaydirigubbakcemile3 6 ay önceki aldığım gömlek patlamaya geliyo
inşallah bu arada göğüslerimde küçülür biraz
95 beden takıyom :kedi: 85 olsa ne iyi olur alkisalkisalkis
canım hayırlısı olsun sıkma canını bitanemselam kızlarr
ben İİ deĞİlİmmmm....ev olmadı kısmet deĞİlmİŞ Çok sevİmŞtİm bu evİ ama baŞka evlere bakcaz artıkk...en baŞtan alcaĞızz...
canım çörek felan yeme hamur işi fazla tüketme ekmek ye 2 dilim her öğünde yiyebilirsin tabi makarna yada pilav yemiyorsan onları yersen ekmek yemek yokiltercim ben sabah bunları yedim
abartmışmıyım bi baksana
yarım litre su
3 bardak tatlandırıcılı çay
1 dilim çörek
yarım kibrit k. peynir
4 zeytin
1 yumurta
1 yeşil soğan
canım o arkadaş normal üzüm sirkesi kullanmıştı elma sirkesi belki farklıdır bilemiyorum yani ben o yüzden kulanamam yani
ben şuan 90 takıyorum 85 olmasada olur ama biraz sıkılaşsa hiç fena olmaz nasıl şıkılaştıracağımı bir bulsam çok güzel olacak
ben o resmi çekileceğimde adet olacaktım onun şişliği ile baya bir kötü çıktım ama şimdi o resme bakıyorum ve biraz fark görüyorum kendimde midem az yediğim için zaten okadar çıkmıyor ama göbeğim herzamanki gibi var mafoldumben
ama hiç önemli değil ben kurbana kadar göbeğimide haledicem :sm_cool:
bende yapayım bari onlardangöğüslerim küçülsün sıkılaştırmak için egzersizler var onlardan yaparım ben
yapıyodumda zaten istanbula gidene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?