Şimdilik beğeniyor birazdan açılacak
Aramıza bir şişman daha gelmişMerhaba davet için çok teşekkürler
Öncelikle tebrik ederim birinciliğinizi herkesin emeğine sağlık
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
Birinci sayfadaki kuralları okuyacağım
. Kaptanım banuşum tebrik ederim öncelikle.... maşallah başta sen herkes bu hafta çok gayretliydi. Nasıl sevindim anlatamam. O kadar çok mesaj birikmiş okumaktan yazamadım ki...
Çok pis açıldım....yeni bir arkadaşımız var ...hayırlı olsun gittikçe büyüyoruz. Yakında Ebi mezun olur yeni kan lazımdı....iyi oldu.Şimdilik beğeniyor birazdan açılacak
Yok canım yanlış görmüşsün dermişim820 miii
73.8 den 62.6 ya düşerek mezun oldum canım, boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkız ya beni ne sanıyodun bu ne dolanıp duruyo demiyomuydun
Ya arkadaş akşam akşam yoğurtlu makarnayı niye yedin sen onu söyle...hedef kilona inene kadar bir yasak koysak diyorum bazı yemeklere...hiç sevmedigin bir şey...gene de bir şansımı deneyim dedim....hani mantı olayında söz vermiştin ya....belki...buna da söz alir miyim ki ....acebaSıkıntı yokk
Sagolsun selamlarimizi iletKızlar malum Bonusumuz kisitlandi yazamıyorum ama herkese benden Birinciligimiz şerefine kutlamak adına semsiyeli içecek yollarmisin dediAradım aradım bol bardaklisini bulamadım o yüzden gelsin meyveli ( alkol yok dikkatinizi çekerim ) kokteyleriniz ♡♡♡♡
Hadi kapın birer tane
Eki Görüntüle 2249314
Ama 2 kiloyu verdim ablaaaaa....Ya arkadaş akşam akşam yoğurtlu makarnayı niye yedin sen onu söyle...hedef kilona inene kadar bir yasak koysak diyorum bazı yemeklere...hiç sevmedigin bir şey...gene de bir şansımı deneyim dedim....hani mantı olayında söz vermiştin ya....belki...buna da söz alir miyim ki ....aceba
Bu hafta yoktu ama mantı falan...ondan verdin kuzum...odemler bittikten sonra tikanirsan ben söylerim o zaman...Ama 2 kiloyu verdim ablaaaaa....
Ben ayarliyorum,sen icini ferah tut
Tmm ablam sole ozmn sendeBu hafta yoktu ama mantı falan...ondan verdin kuzum...odemler bittikten sonra tikanirsan ben söylerim o zaman...
Sagolsun selamlarimizi ilet
Oklavayı hamuru gosteririm ben onlara hele bu takıma gelsinler bı....şişman şişman konuşup duruyorlar bakma sen onlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?