Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aramıza bir şişman daha gelmiş bu sözü dışarda duysak kesin söyleyeni doverdik bir şekilde. Hoş geldin Nevra arkadaşım. Yaşıma yakın bir arkadaş buldum takımda çok şükür. 49 yaşındayım. Nisan ortalarında 50 olacağım. Kalan gunlerimin tadını çıkarıyorum. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında. Bursa/ Gemlik'te öğretmen olarak çalışıyorum. Aslen Gaziantepliyim. Bir ay önce mezun oldum. 80 kilodan 60 a indim. Korumaya çalışıyorum şu an. İnşallah bizim takımla istediğin kiloya keyifle inersin. Motivasyonun bol olsun canım.

Hakikaten yaaa Elhan aşağıda görüyorum seni ama yazmiyorsun hayırdır
. Kaptanım banuşum tebrik ederim öncelikle.... maşallah başta sen herkes bu hafta çok gayretliydi. Nasıl sevindim anlatamam. O kadar çok mesaj birikmiş okumaktan yazamadım ki...
Şimdilik beğeniyor birazdan açılacak
Çok pis açıldım....yeni bir arkadaşımız var ...hayırlı olsun gittikçe büyüyoruz. Yakında Ebi mezun olur yeni kan lazımdı....iyi oldu.

73.8 den 62.6 ya düşerek mezun oldum canım, boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kız ya beni ne sanıyodun bu ne dolanıp duruyo demiyomuydun
ay ne bilim yeni mezun oldugunu bilmiyordum ya ayni boy kilo 62 hayal benim icin

Ya arkadaş akşam akşam yoğurtlu makarnayı niye yedin sen onu söyle...hedef kilona inene kadar bir yasak koysak diyorum bazı yemeklere...hiç sevmedigin bir şey...gene de bir şansımı deneyim dedim....hani mantı olayında söz vermiştin ya....belki...buna da söz alir miyim ki ....aceba

Kızlar malum Bonusumuz kisitlandi yazamıyorum ama herkese benden Birinciligimiz şerefine kutlamak adına semsiyeli içecek yollarmisin dedi Aradım aradım bol bardaklisini bulamadım o yüzden gelsin meyveli ( alkol yok dikkatinizi çekerim ) kokteyleriniz ♡♡♡♡

Hadi kapın birer tane

Sagolsun selamlarimizi ilet

Ama 2 kiloyu verdim ablaaaaa....
Ben ayarliyorum,sen icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…