- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
Çok teşekkürler hoşbuldum inşallahHosgeldiniz,insallah takima ugur getirir eksileriniz..
Merhaba davet için çok teşekkürler
Öncelikle tebrik ederim birinciliğinizi herkesin emeğine sağlık
Ben kendimi tanıtayım nevra ismim 46 yaşındayım 1.68 boy 97 kgdan inerek şimdi. 82 kiloyum hedefim 60-65
Şu an diyet yapıyorum spor motivasyonum yok Leslie başlama hedefim var
Aranızda olmaktan mutlu olurum hedefe beraber koşmak kadar güzel birşey yoktur bende katkıda bulunmak isterim
Birinci sayfadaki kuralları okuyacağım
Slmlarr
1 kayisili form cay
Sabah sahanda yumurta
Yesillik,peynir,zeytin,pekmez,1 dilim k ekmek cay
Oglen 15:30 1 kase yogurt corba,biraz menemen cay
Aksam: 19:30
3-4 kasik yogurtlu makarna
1 saat tempolu yuruyuş
1 litre su
Aaaaaa gercekten mi
Valla bu gazla ben yakinda 80leri gorurum
Kuralları okumuşken bugünkü menümü bende paylaşayım sizlerde eksiklerim olursa lütfen uyarın yıllar önce cuma yarışmasına katılıp mezun Bile olmuştum ama şimdilerde zamanla adapte olacağım
Sabah 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
Ara 1elma
Öğlen 6 kaşık bezelye 1 kase yogurt
Ara peynirli yağsız tıst
Akşam ton balıklı salata
Bugünün özeti
Sabah 9 da form Çay
10.30 da bol maydanozlu 2 yumurta
14.00 da bir elma
15.30 da bir kase mercimek çorbası
20.00 d bol marullu kısır 1 kase
Aralarda 3 fincan form Çay
1 saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş
3 litre su
Haftaya bomba gibi gelicem hırs yaptımHarikasın canımaynen devam
Merhaba Banu içten karşılaman için çok teşekkür ederimEmin ol burada hoş sohbetler eşliğinde hedefine çabucak ulasacaksin ♡
Spor konusunda yarın itibaren Liste tutacagiz yine haftalıkufak da olsa yürüyüşler yaparak sende dahil olursun ve eminim gün geçtikçe daha fazla yürümek isteyeceksin
Bu arada bende kendimi tanıtayım,;
Adım Banu38 yaşında biri 18 diğeri 8 iki cadinin Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve evhanimiyim
Uzun zamandır buranın kaptanligini üstlenmiş bulunuyorum ♡
Maalesef takımın şu anda en kilolusu benimama inşallah bende buradan bu sefer mezun olacağım
124.5 kg Rekorumama geçen sene 85.9a kadar düşmeyi basarmistim maalesef aksilikler hastalıklar derken birazda ben o psikolojiden çıkınca sapittim
En Son 2 hafta önce 107 kgdum ama tartı mort olunca 2 haftadır tartilamadim ( inşallah çok almamisimdir o ilk haftada gerçi bir kaç gündür baya dikkatli besleniyorum )
İlk hedefim tekrar 2li hanelerin görmek sonrada tabiki daha da aşağısı
Gerci bu takımla kesinliklebasaracagim ve bu kez kalicı olacak
Canım keşke aksam en azından 1 kase de yoğurt ekleseydin çok çok az olmuş aksamama tabiki kötü değil ♡
Kesinlikle hepimize büyük motivasyon oldu birincilik ve tabiki sizlerin Bireysel dereceleriniz ♡♡♡♡
İnşallah haftaya da ilk 3de oluruz ♡
Merhaba Banu içten karşılaman için çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın yavrularını bende evliyim 1 oğlum var
Güzel yol almışsın bence kilolarla gerisi de gelecektir burada kaptanlık sorumluluğu bile motivasyonunu azmini gösteriyor
Yeterki bırakmayalım arada gelgitler oluyor hayatta bende çok yaşadım hep bıraktım aman diyip bu sefer hatalarla yüzleşip kabulleniyor devam diyorum
Harika bir zamanlamada gelmişim şansa bak yıllardır girmiyorum siteye ve takımın motivasyonunu inan hissettim ve cesaret verdi bana da
Hoşgeldin ablaMerhaba Banu içten karşılaman için çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın yavrularını bende evliyim 1 oğlum var
Güzel yol almışsın bence kilolarla gerisi de gelecektir burada kaptanlık sorumluluğu bile motivasyonunu azmini gösteriyor
Yeterki bırakmayalım arada gelgitler oluyor hayatta bende çok yaşadım hep bıraktım aman diyip bu sefer hatalarla yüzleşip kabulleniyor devam diyorum
Harika bir zamanlamada gelmişim şansa bak yıllardır girmiyorum siteye ve takımın motivasyonunu inan hissettim ve cesaret verdi bana da
Hoşbuldum liliHoşgeldin ablabende lili ,mezunlardan ama burdan gitmeyenlerden
Insallah cnmEmin ol burada hoş sohbetler eşliğinde hedefine çabucak ulasacaksin ♡
Spor konusunda yarın itibaren Liste tutacagiz yine haftalıkufak da olsa yürüyüşler yaparak sende dahil olursun ve eminim gün geçtikçe daha fazla yürümek isteyeceksin
Bu arada bende kendimi tanıtayım,;
Adım Banu38 yaşında biri 18 diğeri 8 iki cadinin Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve evhanimiyim
Uzun zamandır buranın kaptanligini üstlenmiş bulunuyorum ♡
Maalesef takımın şu anda en kilolusu benimama inşallah bende buradan bu sefer mezun olacağım
124.5 kg Rekorumama geçen sene 85.9a kadar düşmeyi basarmistim maalesef aksilikler hastalıklar derken birazda ben o psikolojiden çıkınca sapittim
En Son 2 hafta önce 107 kgdum ama tartı mort olunca 2 haftadır tartilamadim ( inşallah çok almamisimdir o ilk haftada gerçi bir kaç gündür baya dikkatli besleniyorum )
İlk hedefim tekrar 2li hanelerin görmek sonrada tabiki daha da aşağısı
Gerci bu takımla kesinlikle basaracagim ve bu kez kalicı olacak
Canım keşke aksam en azından 1 kase de yoğurt ekleseydin çok çok az olmuş aksamama tabiki kötü değil ♡
Kesinlikle hepimize büyük motivasyon oldu birincilik ve tabiki sizlerin Bireysel dereceleriniz ♡♡♡♡
İnşallah haftaya da ilk 3de oluruz ♡
Katiliyorum cnm sana
Insallah cnmİnsallah dahada basarili oluruz hepimiz.takimimizi hep ust siralarda goruruz canlarr
Ben daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalıHoşbuldum lili
Bizim mezuniyetler yarım olmuş demek inşallah bu sefer tam olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?