Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuralları okumuşken bugünkü menümü bende paylaşayım sizlerde eksiklerim olursa lütfen uyarın yıllar önce cuma yarışmasına katılıp mezun Bile olmuştum ama şimdilerde zamanla adapte olacağım
Sabah 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek
Ara 1elma
Öğlen 6 kaşık bezelye 1 kase yogurt
Ara peynirli yağsız tıst
Akşam ton balıklı salata

Emin ol burada hoş sohbetler eşliğinde hedefine çabucak ulasacaksin ♡
Spor konusunda yarın itibaren Liste tutacagiz yine haftalık ufak da olsa yürüyüşler yaparak sende dahil olursun ve eminim gün geçtikçe daha fazla yürümek isteyeceksin

Bu arada bende kendimi tanıtayım,;
Adım Banu 38 yaşında biri 18 diğeri 8 iki cadinin Annesiyim İstanbulda yaşıyorum ve evhanimiyim
Uzun zamandır buranın kaptanligini üstlenmiş bulunuyorum ♡
Maalesef takımın şu anda en kilolusu benim ama inşallah bende buradan bu sefer mezun olacağım
124.5 kg Rekorum ama geçen sene 85.9a kadar düşmeyi basarmistim maalesef aksilikler hastalıklar derken birazda ben o psikolojiden çıkınca sapittim
En Son 2 hafta önce 107 kgdum ama tartı mort olunca 2 haftadır tartilamadim ( inşallah çok almamisimdir o ilk haftada gerçi bir kaç gündür baya dikkatli besleniyorum )
İlk hedefim tekrar 2li hanelerin görmek sonrada tabiki daha da aşağısı

Gerci bu takımla kesinlikle basaracagim ve bu kez kalicı olacak

Slmlarr
1 kayisili form cay
Sabah sahanda yumurta
Yesillik,peynir,zeytin,pekmez,1 dilim k ekmek cay
Oglen 15:30 1 kase yogurt corba,biraz menemen cay
Aksam: 19:30
3-4 kasik yogurtlu makarna
1 saat tempolu yuruyuş
1 litre su

Canım keşke aksam en azından 1 kase de yoğurt ekleseydin çok çok az olmuş aksam ama tabiki kötü değil ♡

Aaaaaa gercekten mi
Valla bu gazla ben yakinda 80leri gorurum

Kesinlikle hepimize büyük motivasyon oldu birincilik ve tabiki sizlerin Bireysel dereceleriniz ♡♡♡♡
İnşallah haftaya da ilk 3de oluruz ♡

Hadi bismillah diyi başladın ve eminim ikinci kez de mezun ederiz seni
Menü güzel ilk gün için ama daha da guzellerini gorecegimizi biliyorum

Harikasın canım aynen devam

Merhaba Banu içten karşılaman için çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın yavrularını bende evliyim 1 oğlum var
Güzel yol almışsın bence kilolarla gerisi de gelecektir burada kaptanlık sorumluluğu bile motivasyonunu azmini gösteriyor
Yeterki bırakmayalım arada gelgitler oluyor hayatta bende çok yaşadım hep bıraktım aman diyip bu sefer hatalarla yüzleşip kabulleniyor devam diyorum
Harika bir zamanlamada gelmişim şansa bak yıllardır girmiyorum siteye ve takımın motivasyonunu inan hissettim ve cesaret verdi bana da

Kesinlikle eski tecrubelerimiz bize bu sefer yol gösterecek ve daha kolay olacak inşallah

Hoşgeldin abla bende lili ,mezunlardan ama burdan gitmeyenlerden

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI

614.ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (8.TAKIM) ==>%1,087

2. (9.TAKIM) ==>%0,841

3.(14.TAKIM) ==>0,651

BİREYSEL DERECELER

1. @HasibeG (8.Tk)==>%2,64

2. @askrhpozitif (9.Tk)==> %2,60

3. umutluanne83 (8.Tk) ==>%2,42

ETAP SONUNCUSU

==>> gewezebidik ( 9.Takım ) ==> %-1,34

Tebrikler kızlar kaptanım gördün demi etkini oynakbasi34 bu hafta motivasyon olarak şahaneydin

Ufacik da olsa bir katkim olduysa benim düzenli beslenmem ♡ Ne mutlu bana ♡

Bundan sonra Allahın izniyle her hafta elimizden geleni yapacağız tabi başta ben

Insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…