Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar bu da benim menum

11.30
2 yumurtali lorlu omlet

13.30
Yesil cay

15.00
Sade kahve
2 kuru kayisi

16.30
1.5 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 bardak kefir

21.30
Yesil cay

Su 2.5
Spor
170 mekik
350 bel cevirme
50 squat
100 ip atlama

SÜPER SÜPER SÜPER ♡♡♡♡♡♡

Ben daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalı şimdilik muhabbete geliyorum arada bide yoklamaya, kovulana kadar gitmem
Ya ne guzel lili bilmiyodum yeni mezun oldugunu tebrik ederim kactan kaca dustun yazmis miydin unuttum mu yoksa ya

Ben daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalı şimdilik muhabbete geliyorum arada bide yoklamaya, kovulana kadar gitmem

Kız sana git öte bile demez kimse değil takımdan kovulmak
Mezun oldun az reklamimizi yap da yeni arkadaşlar da gelsin yoksa hepinız mezun olup beni beklersiniz

Ya ne guzel lili bilmiyodum yeni mezun oldugunu tebrik ederim kactan kaca dustun yazmis miydin unuttum mu yoksa ya
73.8 den 62.6 ya düşerek mezun oldum canım, boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kız ya beni ne sanıyodun bu ne dolanıp duruyo demiyomuydun

Iyi aksamlar 8.takimmm

1.liginizi tebrik ederim

Bulamiyorum hasibeee birayselde 1.olmusun cnm cook tebrikler

Teşekkür ederiz canım inşallah kilolar gittikçe daha fazla derece alırız

Senin nasil gidiyor Banucum
Izinde kilo aldinmi

Valla 2 haftadır tartilamadim ( önce pil bitti sonrada alınca tartı mortoldu )
1.ci hafta kesin almisimdir diye düşünüyorum ama bu bitür kaç gündür bence gayet güzel gidiyor inşallah bende bundan sonra hep eksileri görürüm

Ben nerelerde takılıyom bi bilsen kaptanım

Kız dolan dolanmasina da arada oralarda kızlara ilaçlı gagozla ( bilerek yanlış yazdım ) ikramda bulun kap gel
Boşuna mı seni sınır dışına saliyoruz

Kız dolan dolanmasina da arada oralarda kızlara ilaçlı gagozla ( bilerek yanlış yazdım ) ikramda bulun kap gel
Boşuna mı seni sınır dışına saliyoruz
Demiii yaaa şimdi yarışmaya katıldım dur gelenlere tatlının yanında ikram edeyim o dediğinden

Tartilmadan iyi duruyosun

İnşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…