- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kizlar bu da benim menum
11.30
2 yumurtali lorlu omlet
13.30
Yesil cay
15.00
Sade kahve
2 kuru kayisi
16.30
1.5 kase terbiyeli tavuk corbasi
1 bardak kefir
21.30
Yesil cay
Su 2.5
Spor
170 mekik
350 bel cevirme
50 squat
100 ip atlama
Ya ne guzel lili bilmiyodum yeni mezun oldugunu tebrik ederim kactan kaca dustun yazmis miydin unuttum mu yoksa yaBen daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalışimdilik muhabbete geliyorum arada bide yoklamaya, kovulana kadar gitmem
SÜPER SÜPER SÜPER ♡♡♡♡♡♡
Ben daha yeni sayılırım bir buçuk ay oldu abla mezun olalışimdilik muhabbete geliyorum arada bide yoklamaya, kovulana kadar gitmem
Senin nasil gidiyor BanucumKız sana git öte bile demez kimse değil takımdan kovulmak
Mezun oldun az reklamimizi yap da yeni arkadaşlar da gelsinyoksa hepinız mezun olup beni beklersiniz
Evet cnm tesekkur ederim. Insallah derecelerle devam ederizIyi aksamlar 8.takimmm
1.liginizi tebrik ederim
Bulamiyorum hasibeee birayselde 1.olmusun cnm cook tebrikler
73.8 den 62.6 ya düşerek mezun oldum canım, boyum 1.68 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimYa ne guzel lili bilmiyodum yeni mezun oldugunu tebrik ederim kactan kaca dustun yazmis miydin unuttum mu yoksa ya
Ben nerelerde takılıyom bi bilsen kaptanımKız sana git öte bile demez kimse değil takımdan kovulmak
Mezun oldun az reklamimizi yap da yeni arkadaşlar da gelsinyoksa hepinız mezun olup beni beklersiniz
Hoşgeldin ablişkommIyi aksamlar 8.takimmm
1.liginizi tebrik ederim
Iyi aksamlar 8.takimmm
1.liginizi tebrik ederim
Senin nasil gidiyor Banucum
Izinde kilo aldinmi
Ben nerelerde takılıyom bi bilsen kaptanım
Demiii yaaa şimdi yarışmaya katıldım dur gelenlere tatlının yanında ikram edeyim o dediğindenKız dolan dolanmasina da arada oralarda kızlara ilaçlı gagozla ( bilerek yanlış yazdım) ikramda bulun kap gel
Boşuna mı seni sınır dışına saliyoruz
Hosbuldummm bebegimHoşgeldin ablişkomm
Hiç iyi gitmiyo ablaaaHosbuldummm bebegim
Sen nasilsin
Koruma nasil gidiyor
Tartilmadan iyi duruyosun2 haftadır tartilamadim ( önce pil bitti sonrada alınca tartı mortoldu)
1.ci hafta kesin almisimdir diye düşünüyorum ama bu bitür kaç gündür bence gayet güzel gidiyorinşallah bende bundan sonra hep eksileri görürüm
Amannn sakın kuzummHiç iyi gitmiyo ablaaayeni bağımlılığım beni yeniden buralara itmese iyi
Şu yarışma bitsin acil çeki düzen vercem abla yoksa halim dumanAmannn sakın kuzumm
Valla insan farketmeden yukarlara cikiveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?