Tmm toptan oraya getirecem hepsini..bi antepli abba var diycem,kiziyo size diycem okOklavayı hamuru gosteririm ben onlara hele bu takıma gelsinler bı....şişman şişman konuşup duruyorlar bakma sen onlara...
Hoşbuldum çok teşekkürler kiloma boyuma yaşıma uyan herkes var süper yaaAramıza bir şişman daha gelmişbu sözü dışarda duysak kesin söyleyeni doverdik bir şekilde. Hoş geldin Nevra arkadaşım. Yaşıma yakın bir arkadaş buldum takımda çok şükür. 49 yaşındayım. Nisan ortalarında 50 olacağım. Kalan gunlerimin tadını çıkarıyorum. İki oğlum var 21 ve 20 yaşlarında. Bursa/ Gemlik'te öğretmen olarak çalışıyorum. Aslen Gaziantepliyim. Bir ay önce mezun oldum. 80 kilodan 60 a indim. Korumaya çalışıyorum şu an. İnşallah bizim takımla istediğin kiloya keyifle inersin. Motivasyonun bol olsun canım.
Ayşe bebişim profilini değişsen keşkeTmm ablam sole ozmn sende
Ben geliyorum sen yoksunYarın kursum var benim de...yatmaya gidiyorum liliyi bekledim gelmedi cadı...
Yine ben görmeden düzeltmiş820 miii
Yalnız görseldeki kadın tam Kayserili
Hiçte değil canım, Meryem ablayı gördün değilmi 20 kilo verdi hemde öyle uzuuun uzun zamanda değil,senin yeme içmen çok iyi bide spor eklersen on numara olcaksınay ne bilim yeni mezun oldugunu bilmiyordum ya ayni boy kilo 62 hayal benim icin
Ekledim canim basladim 2 gundur yapiyorum yaa ben de goreyim o gunleriiii insallahHiçte değil canım, Meryem ablayı gördün değilmi 20 kilo verdi hemde öyle uzuuun uzun zamanda değil,senin yeme içmen çok iyi bide spor eklersen on numara olcaksın
Iyi geceler kızlar, 10. Takımdan kaçıp geldim, doğru gördüysem bu hafta sizin takım 1. Olmuş. Hepinizi tebrik ederim, başarınız daim olsun
Sayfanin gece kusu olarak sayfanin kapanisini yapayimgunaydin yazayim gelince gorursunuz
Sen 12 sene duuuur dur bu sene ceza almaya başla bonus
Güzel şeylerden bahset hele...
Takımın 1.olmuş
Herkesi tebrik ederim en çok taBulamiyorum hasbüşüm seni
Bonuscuk hoş geldin. Entari, don, tesbih getiremedim adresini bilemedim. Nasıl oldu anlamadım. Bu işler nasıl oluyor, hala çözemedim. Sağ salim gelmişsin geçmiş olsun.
Tmm guzumm,sen iste yeterkiAyşe bebişim profilini değişsen keşke
Aramizda 1 kilo var,kapisiriz artikgeçen hafta 83.4 dü gecikmiş bildirimi yapıyım öpüyorum hepinizi iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?