Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşbuldum çok teşekkürler kiloma boyuma yaşıma uyan herkes var süper yaa
Kesinlikle katılıyorum şişman konusunda bende acayip kızarım ama artık kabullenmek işin ilk adımı olacak
Harika bir başarı seninki tebrik ederim umarım bende aynı şekilde başarılı olurum
Hep beraber güzel paylaşımlarda bulunmak dileği ile

Hiçte değil canım, Meryem ablayı gördün değilmi 20 kilo verdi hemde öyle uzuuun uzun zamanda değil,senin yeme içmen çok iyi bide spor eklersen on numara olcaksın
Ekledim canim basladim 2 gundur yapiyorum yaa ben de goreyim o gunleriiii insallah

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Haftasonu ama biz yine ailecek erkenden uyandık anam yatıp uyusana 1 saat fazladan ama yok erkenden kalkacagiz ille

Bugün kürünü ingilizce kursu var bu hafta ev sahipliği yapan hatunun yarın kızının doğum günü diye hazır milleti toplamisken kurs sonrası kutlama yapılacakmış
Tabi pasta falan da olacak ama ben gitmeden yemegimi yiyip kesinlikle kacamaksiz döneceğim Allahın izniyle ♡
Ara öğün olarak yaban mersini alırım yanıma onu şekersiz çay veya kahveyle yerim

Iyi geceler kızlar, 10. Takımdan kaçıp geldim, doğru gördüysem bu hafta sizin takım 1. Olmuş. Hepinizi tebrik ederim, başarınız daim olsun

Çok çok teşekkür ederiz ♡ inşallah bundan sonra hep böyle güzel bildirimler olur

Gunaydin
Gune eksiyle baslamak ne guzel bir duyguinsallah her sabah yasariz

Sayfanin gece kusu olarak sayfanin kapanisini yapayim gunaydin yazayim gelince gorursunuz

Gunaydin

Gunaydin bonusum hosgeldin

Sen 12 sene duuuur dur bu sene ceza almaya başla bonus

Güzel şeylerden bahset hele...

Takımın 1.olmuş

Herkesi tebrik ederim en çok ta Bulamiyorum hasbüşüm seni

Tesekkur ederim bebem Darisi hepimizin basina insallah 12 sene sonra seni delirttiler demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…