Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Durduk yere bana spor yaptırıyorsunuz.... her kaçamak için kaptanimdan dakika üzeri spor cezası talep ediyorum.

Kesinlikle kacamaklara ceza olmalı ya yapmayacagiz yada kaçamağı yapıyorsak da o cezaya razı geleceğiz

Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş bence olmuş ama birde sizler bakın

• HIIT Cardio dk 5 Puan
  • Jillian dk 4 Puan
  • Eliptik dk 4 Puan
  • Koşu dk 4 Puan
  • Yüzme dk 4 Puan
  • Zumba dk 3.5 Puan
  • Cardio dk 3.5 Puan
  • Leslie dk 3 Puan
  • Bisiklet dk 3 Puan
  • Plates (orta seviye) dk 3 puan
  • İp Atlama 5 tanesi 1 puan
  • Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
  • Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
  • Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
Ceza olarak da şimdi anında aklıma gelen ;
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsun yürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir
fazla olarak düşünmeyin sonuçta ağır olacak ki o yenilen yakilsin ve yenilmeden caydırıcı olsun ♡♡♡

sizce nasıl varmı eksik gedik

Dk olarak degil de puan olarak mi yapsak belli bir puani olsa cezanin herkes istedigi sekilde o puani tamamlasa

Yok canım....kabulduuuur
Dk olarak degil de puan olarak mi yapsak belli bir puani olsa cezanin herkes istedigi sekilde o puani tamamlasa
Caycim uuzgunum ceza puanı sayılmıyor ödül olur bu sefer

Mantıklı misal en basit 40 dk tempolu yürüyüş 100 puan.

Sen ip atlayarakta 100 puan yapabilirsin.

İpin puanına yorum yapsın herkes ben gibi şişkolar atlayamaz ama ip sağlam zor puanının yüksek olması o yüzden.

20 ip100 puanmı oluyu beyin gaslarıda çalışacak

O zaman yüksek bir puan koymak lazım ; 150 yada 200 puanlik spor gibi hani acı verecek ki bir kere ceza alan ikinciye düşünsün yemeden

45 dk leslie ve 15 dk bolgesel hareket yaptim (kol ve alt bacak yapayim dedim bugunluk)

Tesekkur ederim cnm. Cok gecmis olsun.
Gecmis olsun cnm.insallah cabucak iyilesirsiniz
Sağolun canlarım valla bu sene hep hastayiz anaokuluna başladı ufaklık ondan sanırım buyukte bronşit olmuş bir haftadır yatıyor

Menüde meriyemi siporda bonusu etiketliyosun.

Her gun menu ve spor yapiyorsak onlarin bildirimi var meryemozcani etiketliyoruz pazartesi cuma kilo bildirimi ancak spora bu hafta yeni basladik nasil olacak onu tam konusmadik ben cumadan beri kaydediyorum bir kenara yaptiklarimi

Kaçamak yaparsan spor cezan var...o işlere hiç bulaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…