Canım diyelim ben bir dilim çikolatalı pasta yedim ...kaptan bir saat tempolu yürüyüş cezası verdi...puan işine hiç girmesek milletin kafası karışır bence. Cezamizi çekeriz sonra normal sporumuzu yaparız onun puanını hesaplar bonus.Ben de hic o amacla soylememistim valla
Evde yapilabilecek bir spor secelim o zman leslie mantikli gibi bu durumdaCanım diyelim ben bir dilim çikolatalı pasta yedim ...kaptan bir saat tempolu yürüyüş cezası verdi...puan işine hiç girmesek milletin kafası karışır bence. Cezamizi çekeriz sonra normal sporumuzu yaparız onun puanını hesaplar bonus.
Yaptığımız kaçamağin dehşetine göre süresi değişsin bence...leslienin dakikasına miline göre artık kaptanın insafına kaldı...ağzından ne çıkarsa o.....Evde yapilabilecek bir spor secelim o zman leslie mantikli gibi bu durumda
TamamdirYaptığımız kaçamağin dehşetine göre süresi değişsin bence...leslienin dakikasına miline göre artık kaptanın insafına kaldı...ağzından ne çıkarsa o.....
Lesli sevmiyom yazıyom seviyom çıkıyo
Ebicim @ bu işareti önce tıkla sonra meryemozcan27 yaz....arada boşluk olmayacak @meryemozcanBi de etiketlemeyi bilmiyom
Basina @ isaretini koyup o kisinin adini yazacaksin.otomatik cikiyo zaten kisinin ismiBi de etiketlemeyi bilmiyom
Cok gecmis olsun.inslalah cabucak toparlarsinBugün pek bişey yiyemedim sporumuda yapamadım 12 de 1 tane haşlanmış yumurta yedim 18 de bir kase tarhana çorbası içtim okadar ardından bir iki tane tuzlu çubuk yedim salgına yakalandım ishal ve kusma dan yatak döşek yatıyorum
Saol cnm inşallahCok gecmis olsun.inslalah cabucak toparlarsin
12.30
Lorlu 2 yumurtali omlet
14.00
Sade kahve
2 kuru kayisi
15.15
Yesil cay
16.20
Buyuk bir kase mercimekli salata
Avuc ici kadar ispanak kavurma
Spor
175 ip atlama
60 squat
Elhan Bonus oynakbasi34
İçindeki vahşete dur mu desen
Sağolun canlarım valla bu sene hep hastayiz anaokuluna başladı ufaklık ondan sanırım buyukte bronşit olmuş bir haftadır yatıyor
Şimdiiii benim kafa karıştı bi yardım
Hergün menü bildirimi var ve varsa spor da dakika ile çarpılarak puan bildirimi var bu bildirimlerdeElhan etiketliyorum
Pazartesi Cuma tartı var
Başka birşey varmı bildirim konusunda acemiliğime verin
Canım diyelim ben bir dilim çikolatalı pasta yedim ...kaptan bir saat tempolu yürüyüş cezası verdi...puan işine hiç girmesek milletin kafası karışır bence. Cezamizi çekeriz sonra normal sporumuzu yaparız onun puanını hesaplar bonus.
Yaptığımız kaçamağin dehşetine göre süresi değişsin bence...leslienin dakikasına miline göre artık kaptanın insafına kaldı...ağzından ne çıkarsa o.....
Lesli sevmiyom yazıyom seviyom çıkıyo
Bugün pek bişey yiyemedim sporumuda yapamadım 12 de 1 tane haşlanmış yumurta yedim 18 de bir kase tarhana çorbası içtim okadar ardından bir iki tane tuzlu çubuk yedim salgına yakalandım ishal ve kusma dan yatak döşek yatıyorum
Bonus sağ olsun puanları düzenlemiş bence olmuş ama birde sizler bakın
Ceza olarak da şimdi anında aklıma gelen ;
- HIIT Cardio dk 5 Puan
- Jillian dk 4 Puan
- Eliptik dk 4 Puan
- Koşu dk 4 Puan
- Yüzme dk 4 Puan
- Zumba dk 3.5 Puan
- Cardio dk 3.5 Puan
- Leslie dk 3 Puan
- Bisiklet dk 3 Puan
- Plates (orta seviye) dk 3 puan
- İp Atlama 5 tanesi 1 puan
- Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
- Yavaş Yürüyüş dk 1 Puanç
- Egzersiz (Bölgesel Hareketler : Mekik,şınav,kol bacak benzeri hareketler ) 5 tanesi 1 Puan
1 kaçamak extradan 45 dakika spor olsunyürüyüş olabilir, epileptik olabilir hatta Leslie 3 mil olabilir
fazla olarak düşünmeyin sonuçta ağır olacak ki o yenilen yakilsin ve yenilmeden caydırıcı olsun ♡♡♡
sizce nasılvarmı eksik gedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?