Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de hic o amacla soylememistim valla
Canım diyelim ben bir dilim çikolatalı pasta yedim ...kaptan bir saat tempolu yürüyüş cezası verdi...puan işine hiç girmesek milletin kafası karışır bence. Cezamizi çekeriz sonra normal sporumuzu yaparız onun puanını hesaplar bonus.

Evde yapilabilecek bir spor secelim o zman leslie mantikli gibi bu durumda

Herkes müsait olduğu sporu yapsa bana uyar ben lesli seviyom ceza olarak fitnese yeniden yazılıyım diyom bu ara şımardım çünkü sabah yazmıştım saat 15 gibi çiğ karnıbahar salatası yoğurtlu 17.30 bi yumurta ile çılbır yarım kase yoğurtla
Çay bi kaşık kadar leblebi yarım kaysı
Yarım elma su bi litre den fazla kahveler form çayları bitki çayları

Bi de etiketlemeyi bilmiyom
Ebicim @ bu işareti önce tıkla sonra meryemozcan27 yaz....arada boşluk olmayacak @meryemozcan
Bak şimdi seni etiketleyecem E ebideryal ....@ işareti rakamlari yazdığımız sayfada.... @ bu işaretten sonra ilk harfleri yazdığında otomatik çıkıyor onun üzerini de tiklasan olur. Sen yaparsın bitanem....

Cok gecmis olsun.inslalah cabucak toparlarsin

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Millet pazar gezer ben eve tikildim bugün
Neyse şükür ağrım geçti eşimde çok geç gelmedi ( gerçi geldiğinden beri uyuyor )

Deminden beri 23 nisan gösterimi için karar verilen kıyafeti bir yerde daha uyguna bulabilirmiyim diye arastiriyordum

Bu kiyafete karar verildi ;

130 lira dendi ama açıkçası biraz fazla gibime geldi gerçi ucuz ne var bu günlerde
2 farklı yer buldum biri 120ye düştü ( oda 130 demiş baştan ) diğeri 115 demişti ama ufak bir indirim yaparım dedi

Bakalim yarın diğerleri ne diyecek ona göre siparis verilecek

Bana kalsa kendimiz bile kumaş alıp o etekten dikilir askiyi da düz alıp dantelli ekleyebiliriz ama ona kimse tama demez zaten
Hesapta bu sene bir şey yapmayacakti bizim sınıf hatta baştan benim kız o grupta değil diye sevinmistim ( malum masraf yapacak zaman değil bizim için ) ama sağ olsun Ogretmenimiz kuzumu çok tuttuğu için onada Anons görevi vermiş

İçindeki vahşete dur mu desen

Kız asıl o kurallar bize kızlar Size söylüyorum Bonusla ben anlayalım hesabı

Sağolun canlarım valla bu sene hep hastayiz anaokuluna başladı ufaklık ondan sanırım buyukte bronşit olmuş bir haftadır yatıyor

Rabbim acil şifalar versin. ...aminnnnn

Kızlar yazmış zaten sende anlamissin

Herkes genelde aynı sporunu yapıyor zaten tek tek Bonusa zor olur belki ama atıyorum herkes kendi yaptığı sporun o günki puanını hesaplayıp yazarsan Bonuscard haftalık toplayabilir

Yaptığımız kaçamağin dehşetine göre süresi değişsin bence...leslienin dakikasına miline göre artık kaptanın insafına kaldı...ağzından ne çıkarsa o.....

Tabiki masum olan kaçamağı biraz daha hafif cezalandirabiliriz dediğin gibi Leslie 1 - 2 -3 diye kacamagin durumuna göre karar veririz

Lesli sevmiyom yazıyom seviyom çıkıyo

Allah soyletti diyeceğim ama T9 maşallah bazen kafasına göre takılıyor

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnn

Ay bu büyük kız deli edecek beni
Eşim Grip olacak gibiyim dedi salonda koltukta yatıyor ufaklık ille babamla yatacagim diye tutturmustu ( çok özlemiş ) adamcağız olmaz bak sende hasta olursun diyince oda L - koltugun öbür tarafına yattı; )

Buyukte bu sefer tutturdu Anne bizde sizin yatakta birlikte yatalim diye Yahu gülmekten uyutmuyor beni ( malum geçen sefer osuruk krizi yaşadık ) kızım git yat ben gelirim sonra diyorum ama yok ille beraber yatacagiz diye tutturuyor uykum yok diyorum ama ben tek korkarım diye dalga geçiyor

Düzeltme: Bölgesel egzersizler ip atlamaktan daha kolay yerde yaptıklarımızda var içinde.

Puanı iple aynı olmasa daha iyi olucak.

İpin 5 tanesi 1 puan. 100 tanesi 20 oluyor.

Egzersizlerin 10 tanesi 1 puan mı olsa?
50 mekik 5 puan oluyor.
100 tanesi 10. Karışık hareketler yapıldımı puanı artırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…