canım bu listeyi diet listesi olarak görme ben öyle görmüyorum sağlıklı beslenme listesi bu bana göre hem kilo vermemi sağlıyor hemde daha sağlıklı bir yaşam tarzı belirlememi sağlıyor istediğim kiloyu vermsem bile bundan sonra bu şekilde beslenmek istiyorum bu topikten mezun olursan bir topik acacam sabit kalmak isteyeler topiği diye :roflol:tamam canım listeyi kopyaladım
maza üstüne yeni metin belgesi açtım oraya yapıştırdım süprizzzzz
ayy saol canım hemen inceliyorum
tamam canım az ye sık sık ye açlık hissetmesin böylelikle vereliniortakben şimdilik çıkıyorum kızlar
akşama yemek yapacam
kabak yemeği var bugün
açlıktan halsiz düştüm hiç alışık değilim azıcık yiyip masadan kalkmaya kaydirigubbakcemile3
canım bu listeyi diet listesi olarak görme ben öyle görmüyorum sağlıklı beslenme listesi bu bana göre hem kilo vermemi sağlıyor hemde daha sağlıklı bir yaşam tarzı belirlememi sağlıyor istediğim kiloyu vermsem bile bundan sonra bu şekilde beslenmek istiyorum bu topikten mezun olursan bir topik acacam sabit kalmak isteyeler topiği diye :roflol:
bundan sonrada hergün yapamazsamda haftadan en az 4-5 gün mutlaka spor yapacam
ben diyorum canım kilo kimseye yakışmaz sanada yakışmıyor hiç hemde hiç bana yakışmadığı gibi bu takımdaki hiç birimize yakışmıyor kilotamam canım sen ustasın öyle görüyosan öyle olsun yerimseniben sağlıklı beslenelim bizde
beni aslında çok sıkıyor böyle ölçülü az az yemek yemek ama bu gidişede birinin dur demesi lazımdı yasakkelime
her gören bide ne kadar yakışıyor kilo sana
kiloda bi insana bu kadarmı yakışırmış falan dedikleri zaman hemen bırakıyorum kendimi :mymeka:
biride demiyoki kilo yakışmıyo bu ne hal kendine çeki düzen ver :dilcikar:
neyse yaw kimse için değil kendim için kilo verecem inşallah
manken gibim olacam :lepi:
selam kızlarr
ben İİ deĞİlİmmmm....ev olmadı kısmet deĞİlmİŞ Çok sevİmŞtİm bu evİ ama baŞka evlere bakcaz artıkk...en baŞtan alcaĞızz...
06/10/09
sabah: ince bir tost, şekersiz çay,
öğle:etli yeşil fasulye, bir dilim ekmekle
akşam: 2 kase çorba içtim saat 5 te ekmeksiz, akşam yalnızca 3-4 kaşık yoğurt yiycem...
çok güzel çiğdem
bnde akşama yazayım
daha akşamı yemedim belli değil halen
misafr gitti
ev 56 ya gitmiş durumda şuaaan
bnnde çıldrmka üz<ere
tşekkür ederim kızlarr
1-2 güne toparlanırımmm...bu huyum çok pis bişiyi isteyince beğenince olcakmış benimmiş gibi hemen odaklanıyorummmm....
neyse ben çıkıyorum
hoşçakalınnn
BU ARADA SELMACIMM BAŞIN SAĞOLSUNN...RABBİM GERİDE KALANLARA ÖMÜR VE SABIR VERSİN...
Bugün
sabah 2 haslanmis yumurta
ara 1 peynir tatlisi
ögle 2 parca kabak böregi
aksam 2 kasik fasulye
1 bardak süt bir parca kasar peyniri
kabak böregini yedigim icin cok kiziyorum kendime.ama kabagi canim cok cekti.
börek seklinde evde bulunmasi sanssizlik :roflol:
sabah 1 yumurta 1 kk. peynir,domates,2 zeytin,bi dilim ekmek,iki fincan çay
öğle 5 kepekli bisküvi bi fincan şekersiz az sütlü nescafe
akşam bi büyük kase lahana çorbası
birazdan bi elma az üzüm ve bikaç erik yicem
gün içinde bol su 1 saat tempolu yürüyüş ve egzersiz
azra sila canim .. bildigim kadariyla tursu diyette hic önerilmiyor..
vücutta gereksiz su topluyor ..
ben diyetteyken tursuya düsman gözüyle bakiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?