Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm cnm,iyyiz valla ne olsun.
Hafta sonu bi yogunluk oluyor,cok giremedim muhabbete
Yoksa iyyim guzum tesekkurler, sen nördün nassınnn?
Haftasonu mu pek giremedin,bana daha uzun gibi geldi bende iyiyim kuşuuum,biz senle hemşehri sayılırız demii hatta bizim boğazlıyan tarafını komple sizden sayarız

Bende az evvel yemek işini hallettim bildirim yapayım Elhan
Sabah 8 : iki haş.yumurta bol yeşillik 1 dilim ekmek
Öğlen 12 : 3 köfte salata ayran
Ara : 1 kase yoğurt, 10 badem ,3 kuru erik
Akşam taze fasulye 8 kaşık , ayran
1 saat filan sonra belki 1 elma yerim
Yeşil çay 2 kupa içtim bol su içtim
Bugün biraz süt ürünü fazla mı ne
Spor Leslie ve bölgesel yazmıştım önceden 72 puancık ilk spor günü İçin iyidir

Diyete aşina olduğun nasıl belli :)) süt niye fazla olsun abla 2 bardak ayran içmişsin 1 kasede yoğurt olması gereken değil mi zaten?

Diyete aşina olduğun nasıl belli :)) süt niye fazla olsun abla 2 bardak ayran içmişsin 1 kasede yoğurt olması gereken değil mi zaten?
aynen öyle bünye talimli diyetten
Eskiden gittiğim bi diyetisyen vardı oradaki listelere ve öğrendiklerime genel olarak uymaya çalışıyorum
Ay doğru aslında ayran ve yoğurt arka arkaya gelince çok gibi geldiydi doğru diyorsun

Haftasonu mu pek giremedin,bana daha uzun gibi geldi bende iyiyim kuşuuum,biz senle hemşehri sayılırız demii hatta bizim boğazlıyan tarafını komple sizden sayarız
Evet cnm,yozgat,sivas oralar hep hemsehri bize

Harika bir menü canım tebrikler
Bencede fazla yok bu menude

Bu arada uzun bir aradan sonra Kvyi aradım
Normalde cuma günleri özellikle arayıp hayırlı cumalar der halini hatrini sorardım ama 3 haftadır kızın kosturmacasi yok ev işi derken hatun hep çok geç aklıma geliyordu bende aramadim
Eşimde 1 haftadır aramamis
Hadi arayayım bari dedim.laf isitecegimi bile bile

Neyse fazla saydirmadi sadece eeee merak ettim dedi gerçi kendi cebi de var istediği An kendi de arayabilir ama huyudur asla arama ille biz arayacagiz

Onunda gönlünü yaptım bir kaç gün gider ona cuma nasılsa yine ararım Aslında hep eşime diyorum gel gidelim diye de adam önceden iki iş yaparken yatmaya gelirdi bu hafta da gündüz çalıştı ama hoşafi çıkmış halde gelince hiç niyetlenmedi

Şimdi bile lohusa Kadın gibi koltuğa uzanıp örtüsünü de üzerine çekip maç izliyor

Kızlar 35. Hafta performansları belli olmuş ve şükür mavi boncugumuzu kondurmuslar başarılı takım olarak ♡♡♡♡

Teşekkür ederim bu arada bende senin adını bilmiyorum
hilal benim ismim
Sen yokken buralara çok uğramadım canım yemek tatlı bölümünde takılıyorum. İnşallah girersin bebişim uzun zaman oldu artık gir zaten,arkandayım Hilaltoşummm yürüü bee
81.li görürsem inşallah diyelim lilimm tek bırakma beni buralarda ☺ çok durma o cisli yerlerde kisganiramm
Nevra abla 46 yaşında bebişim ablalarımızın üçüncüsü yani
ouuuuu saygılar ablammm
Eki Görüntüle 2250355
Bihtercim hoş geldin. Ednan beyler afiyetteler inşallah.

sus anam gül gibi ednanin kıymetini bilemedi o Bihter gerçi niyeyse her final de yine ağlarım salakmiyim ne

Şu oylama bitsin döncem bebişim şimdi çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…