Offf şükür gelebildinselam kızlar doğum günü gazisi döndü aranızanasılsınız yeni arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı başarılar diliyorum
hilal ben bir kız evlat anasiyim 18 yaşındayım (25 ı geçince böle )ev hanimiyim geçtiğimiz senelerde 94 den 75 inip tekrar 93 e çıkmış kömüşgillerdenim neysekiiii 93.4 ile başladığım serüveni 82.3 ile sürdürüyorum hedef 69.9 inşallahülazim bitter ziyagil
blondeaddict
hemde ne jazimaaakkkGeçmiş olsun canım evi mi kazidin yoksa
Yap bi şekersiz Türk Kahvesi
zukkum yarın büyük gün o yüzden seni dürtmüyorum ama seviyorum
sonundaoldu bugün bize iyi tatiller demek için bile girmedin ;(
@YENA ablaa nerdesin sen çoktandır gel artık geeeel
Elhan ablişko sana ne oldu yoksun işte yoksun üzülüyorum
Aramizda 1 kilo var,kapisiriz artik
Offf şükür gelebildin
Çok teşekkürler hoşbuldukselam kızlar doğum günü gazisi döndü aranızanasılsınız yeni arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı başarılar diliyorum
hilal ben bir kız evlat anasiyim 18 yaşındayım (25 ı geçince böle )ev hanimiyim geçtiğimiz senelerde 94 den 75 inip tekrar 93 e çıkmış kömüşgillerdenim neysekiiii 93.4 ile başladığım serüveni 82.3 ile sürdürüyorum hedef 69.9 inşallahülazim bitter ziyagil
blondeaddict
İyi diyelim iyi olalım bebişimhemde ne jazimaaakkk
bende seviyorum ciğerim kalp kalbe karşı
kapışalım umutcum
geldimmmmm geldimmmmm nasılsın canooo
Nerelerdesin canikom severim seniii
adın nedir canımÇok teşekkürler hoşbulduk
İyi diyelim iyi olalım bebişimseni ve sonundaoldu yu benim yaverim gibi hissettiğim için kendimi pek bi eksik hissettim başyaverimi Elhan hiç demiyorum O varda yok zaten bugünlerde
Canım ismim Nevraadın nedir canım
böyle nik ile hitap edince çok soğuk oluyorben samimi hatunum gelemem öyle soğukluğa
oyyy kıyamam sana ama artık burdayıminşallah listeyede gireceğim bu haftaki kiloma göre anlat bakıyım naptin ne ettin ben yokken ara ara okudum kaçtım geceleri
vuuuhuuu çok afilli bir isim ya çok asillCanım ismim Nevra
Teşekkür ederim bu arada bende senin adını bilmiyorumvuuuhuuu çok afilli bir isim ya çok asill
Anam kızlar az önce resmen kacamagin eşiğinden döndüm
Tam şeytan dürttü git az cokokrem ye diye ( evde ekmek de yoktu az lavaş kalmıştı ona sürerim diye düşündüm ) o an telefonum çalmaya başladı
Ulen tam da zamanı diye hemen telefona koştum ve tabi konuşurken o istek yok oldu şüküriçimden bu bir işaret aman Banu bak ilk cezayı kendine verirsin dedim
O telefonu kapattım bur arkadaşım daha aradı ve sonra gidip hemen kendime şekersiz bir nescafe yaptım
Hakikaten anlık bir şey şu kaçamak isteyişu anda iyiki yememisim diyorum sporuma yazık olurdu
Slm cnm,iyyiz valla ne olsun.Nerelerdesin canikom severim seniiiyazında sizleri göreyim mutlu oluyorum
Sen yokken buralara çok uğramadım canımadın nedir canım
böyle nik ile hitap edince çok soğuk oluyorben samimi hatunum gelemem öyle soğukluğa
oyyy kıyamam sana ama artık burdayıminşallah listeyede gireceğim bu haftaki kiloma göre anlat bakıyım naptin ne ettin ben yokken ara ara okudum kaçtım geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?