Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar doğum günü gazisi döndü aranıza nasılsınız yeni arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı başarılar diliyorum
hilal ben bir kız evlat anasiyim 18 yaşındayım (25 ı geçince böle ) ev hanimiyim geçtiğimiz senelerde 94 den 75 inip tekrar 93 e çıkmış kömüşgillerdenim neysekiiii 93.4 ile başladığım serüveni 82.3 ile sürdürüyorum hedef 69.9 inşallahülazim bitter ziyagil
blondeaddict

Offf şükür gelebildin

bu kadar yorgunluğa ne hal kaldı bende ne bişey yeğenim bu hafta son bende sonra oda gidiyor temizlikle başım belada ne olacak benim bu takıntım bilmem kendimi akladim sıra anacigimin evinde

inşallah 7 li haneler çok uzağımda değil ha ne dersiniz Elhan ablacigimmm özledin mi benii
ben oklavalari özledim

Geçmiş olsun canım evi mi kazidin yoksa
Yap bi şekersiz Türk Kahvesi
hemde ne jazimaaakkk

bende seviyorum ciğerim kalp kalbe karşı

Aramizda 1 kilo var,kapisiriz artik

kapışalım umutcum
Offf şükür gelebildin
geldimmmmm geldimmmmm nasılsın canooo

Çok teşekkürler hoşbulduk

hemde ne jazimaaakkk

bende seviyorum ciğerim kalp kalbe karşı

kapışalım umutcum

geldimmmmm geldimmmmm nasılsın canooo
İyi diyelim iyi olalım bebişim seni ve sonundaoldu yu benim yaverim gibi hissettiğim için kendimi pek bi eksik hissettim başyaverimi Elhan hiç demiyorum O varda yok zaten bugünlerde

Ben aylaaar sonra ilk sporumu az evvel yaptım o kadar zor geldi ki başlamak neyse ilerledikçe iyi olacak inşallah. Şu an süper hissediyorum gerçi
Bu bile başarı diyip paylaşıyorum
Leslie 20 dk=60 puan
Bölgesel kol bacak 120 adet =12
Toplamda =72 puan Bonus

Çok teşekkürler hoşbulduk
adın nedir canım
böyle nik ile hitap edince çok soğuk oluyor ben samimi hatunum gelemem öyle soğukluğa

İyi diyelim iyi olalım bebişim seni ve sonundaoldu yu benim yaverim gibi hissettiğim için kendimi pek bi eksik hissettim başyaverimi Elhan hiç demiyorum O varda yok zaten bugünlerde

oyyy kıyamam sana ama artık burdayım inşallah listeyede gireceğim bu haftaki kiloma göre anlat bakıyım naptin ne ettin ben yokken ara ara okudum kaçtım geceleri

Canım ismim Nevra

Anam kızlar az önce resmen kacamagin eşiğinden döndüm
Tam şeytan dürttü git az cokokrem ye diye ( evde ekmek de yoktu az lavaş kalmıştı ona sürerim diye düşündüm ) o an telefonum çalmaya başladı

Ulen tam da zamanı diye hemen telefona koştum ve tabi konuşurken o istek yok oldu şükür içimden bu bir işaret aman Banu bak ilk cezayı kendine verirsin dedim
O telefonu kapattım bur arkadaşım daha aradı ve sonra gidip hemen kendime şekersiz bir nescafe yaptım

Hakikaten anlık bir şey şu kaçamak isteyi şu anda iyiki yememisim diyorum sporuma yazık olurdu

Hele heleee

Açlık bastırınca en iyisi Aksam yemegimi de yiyeyim dedim
Hemen aklimdayken yediklerini de paylaşayım;

Uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 09.00da
1 dilim beyaz peynir
1 adet salatalık
5 - 6 dal roka
1 fincan naneli yeşil çay

Ara 10.00da
1 fincan naneli limonlu yeşil çay

Öğlen 12.00de
2 kepçe tel şehriye çorbası
1 büyük kase lahana salatası

Ara 14.00de
1 fincan beyaz çay

Ara 15.00de
1 fincan şekersiz Nescafe

Akşam 16.45de
2 kepçe çorba
5 kaşık taze fasulye
1 kase yoğurt

Şu saate kadar 1.5 litre su icildi ama yatan kadar 3 litre olur o
Sporu zaten yazmıştım 30 dakika = 90 puan

Bu saatten sonra kesinlikle hiç bir şey yemek yok çok acikirsam da 1 kase yoğurt yerim en kötü ihtimalle

Sen yokken buralara çok uğramadım canım yemek tatlı bölümünde takılıyorum. İnşallah girersin bebişim uzun zaman oldu artık gir zaten,arkandayım Hilaltoşummm yürüü bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…