Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Anam bir An giremedim kkya dedim sıkıntı mi var meğer net kopmuş

Bende bir onu birde fatmegülün suçu ney dizisini her den geldiğinde izler en Son da hüngür hüngür ağlarım gerçi ben ota coka ağlarım

kizlarrr şu toki hakkında bilgisi olanınız varmı istanbul bursa İzmir ankara için de varmış emekliler için sanırım annemiz babamız için düşünüyoruz inşallah hayırlısı ile çıkar

Canım benim bildiğim yaziliyorsun ve kuraya girmek için belli bir meblağ yatiriyorsun eğer o kurada çıkmazsa yatirdigin parayi geri alıyorsun emekli olanlara daha çabuk çıkıyor diyorlar tabi taksitler evin büyüklüğüne göre değişiyor yanlız adına başka bir ev olmaması gerekiyor
Bizde bir ara KV üzerinden mi yazılar dedik ama Allah geçinden versin köye birşey olsa kızları bunu abim yada işte kardeşim ödedi biz hak talep etmeyelim derler mi diye tereddüte kaldık vazgectik ama benim büyük kız bile diyor ileride işe girdiğim An ben yazilacagim hani ortada ille kocaya şart yok ödemesi bitince de daha iyi bir yer için yatırım yapmış olurum diyor

Anammmm bu gece de büyük kız benle yatacakmis gelip geçip ne zaman yatıyorum diyor çatlak degett git yat sen ben sonra gelirim diyorum gülüyor

Ufaklık kıskançlıktan ağlamaya başladı çok dusuncesizsin işte insan bu gece de kardeşim yatsın Annemi oda ozlemistir der diye

Bunlar abla kardes tam komedi bu gece ikisiyle de yatacagim görünüşe bakılırsa
Anam adam bir Grip oldu olan bana oldu

Kizlar menumu yazayim

11.30
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
Bol yesillik

13.30
Yesil cay

14.30
Sade kahve
1 elma

17.30
5 izgara kanat
Salata
2 nohut kurabiyesi

18.30
Yesil cay

Spor yok bugun
Şipor yok...etiket de yok tatlışım...menü çok güzel...müsait bir zamanda nohut kurabiyenin tarifini paylaşır mısın?

Benim kızda yarın staja gitmeyecekmis ille birlikte sağlık ocağına gidelim hem bak sabah birlikte yürümüş oluruz diye tutturdu
Hatta hemen parkta yanında fazladan tür atarız istersen yeterki sende benle gel diyor 19 yaşına gireceksintek de gidebilirsin diyorum ama sus kız geleceksin işte itiraz istemiyorum dedi

Çatlak ya bu ara iyice kankaya bağladı

Ay aceleyle yazip cikmistim etiketi unutmusum pofu meshur ettim gel de tarifini paylas fotolu
tyabiki de yazayım

1 su bardağı nohut iyice haşlanır
2 orta boy da havuç aynı şekilde iyice haşlanır
ikisi blendara alınır
içine 40 gram kadar peynir ve 1 yemek kaşığı sıvıyağ eklenir
blendardan güzelce geçirilir

isteyen baharat ekler pul biberi-çörek otu-tuz-karabiber
isteyen sarımsak da katabilir

sonra yağlı kağıtlara istenen şekillerde dizilir
fırına verilir
fırında aman dikkat alt pişer
fırından çıkartılıp ters düz edilip tekrar fırına verilir ki pişmeyen üst tarafı da pişsin
burda pişmekten kastım kıtır kıtır olacak tarzda kuruması
piştikten sonra,
yanına bi kase de yoğurt iyice çırpılıp içine kuru nane ve isteyen zerdaçal ekleyebilir

fırından çıkartılıp yoğurda bana bana afiyetle yenilir :))

Son düzenleme:
2 orta boy havuc demek istemis arkadas tarifine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…