Kaptanimdan mesaj bekliyordum hala gelmedi...
Kızlar Şerbetli Tatlılarda oylama başlamıştır. İki oy hakkımız var. Bizim takımdanLilimam arkadaşımız "kadayıf dolması"yla yarışmaya katıldı. Desteklerimizi esirgemeyelim.Basarilar diliyorum canım.
Kaptanimdan mesaj bekliyordum hala gelmedi...
Kızlar Şerbetli Tatlılarda oylama başlamıştır. İki oy hakkımız var. Bizim takımdanLilimam arkadaşımız "kadayıf dolması"yla yarışmaya katıldı. Desteklerimizi esirgemeyelim.Basarilar diliyorum canım.
Yok canım iş seyahatiydi.Bi aksilik yok inş.
Yarım saat tempolu yürüyüş pazartesi 75 puan.
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus 210 90oynakbasi34 75 50 90Lilimam Elhan @HasibeG E ebideryal @Ucukkacikk Birbardakcay 77 67 41mavimli 300 300Zarpy 150 120umutluanne83 150 130
hilal benim ismim
81.li görürsem inşallah diyelim lilimm tek bırakma beni buralarda ☺ çok durma o cisli yerlerde kisganiramm
ouuuuu saygılar ablammm
sus anam gül gibi ednanin kıymetini bilemedi o Bihter gerçi niyeyse her final de yine ağlarımsalakmiyim ne
kizlarrr şu toki hakkında bilgisi olanınız varmı istanbul bursa İzmir ankara için de varmış emekliler için sanırım annemiz babamız için düşünüyoruz inşallah hayırlısı ile çıkar
Hoşgeldin veee bu takıma yeni bir 65 hedefi gelir.Hoşgeldin ben Nevra bende yeniyim , 45 yaşındayım hedefim 65 umarım hep beraber basarırız
Şipor yok...etiket de yok tatlışım...menü çok güzel...müsait bir zamanda nohut kurabiyenin tarifini paylaşır mısın?Kizlar menumu yazayim
11.30
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
Bol yesillik
13.30
Yesil cay
14.30
Sade kahve
1 elma
17.30
5 izgara kanat
Salata
2 nohut kurabiyesi
18.30
Yesil cay
Spor yok bugun
Sağolasın canım benim. İyi geçtimavimli mavişim hoş geldin evine...harika görünüyordun...umarım başarılı geçmiştir. Bebeler nasıl....
Ay aceleyle yazip cikmistim etiketi unutmusumŞipor yok...etiket de yok tatlışım...menü çok güzel...müsait bir zamanda nohut kurabiyenin tarifini paylaşır mısın?
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ |
CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | SALI | ÇRŞMBA | PRŞMBE | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 210 | 90 | 210 | ||||
| 75 | 50 | 90 | ||||
| |||||||
| 72 | ||||||
@HasibeG | |||||||
E ebideryal | |||||||
@Ucukkacikk | |||||||
| 77 | 67 | 41 | ||||
| 300 | 300 | 75 | ||||
| 150 | 120 | |||||
| 150 | 130 |
Video indirdim yarin zumba pilates falan yapmayi dusunuyorum iple squatla sonuncu olcam yoksa
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus 210 90oynakbasi34 75 50 90Lilimam Elhan @HasibeG E ebideryal @Ucukkacikk Birbardakcay 77 67 41mavimli 300 300 75Zarpy 150 120umutluanne83 150 130
Video indirdim yarin zumba pilates falan yapmayi dusunuyorum iple squatla sonuncu olcam yoksa
tyabiki de yazayım
Cuma cumartesi pazar pazartesi hergün aynı, 40 ar dk zumba +500 ip, tabloya puanımı yazdım.
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus 210 90 210oynakbasi34 75 50 90Lilimam 240 240 240 240 blondeaddict 72@HasibeG E ebideryal @Ucukkacikk Birbardakcay 77 67 41mavimli 300 300 75Zarpy 150 120umutluanne83 150 130
2 orta boy havuc demek istemis arkadastyabiki de yazayım
1 su bardağı nohut iyice haşlanır
2 orta boy da aynı şekilde iyice haşlanır
ikisi blendara alınır
içine 40 gram kadar peynir ve 1 yemek kaşığı sıvıyağ eklenir
blendardan güzelce geçirilir
isteyen baharat ekler pul biberi-çörek otu-tuz-karabiber
isteyen sarımsak da katabilir
sonra yağlı kağıtlara istenen şekillerde dizilir
fırına verilir
fırında aman dikkat alt pişer
fırından çıkartılıp ters düz edilip tekrar fırına verilir ki pişmeyen üst tarafı da pişsin
burda pişmekten kastım kıtır kıtır olacak tarzda kuruması
piştikten sonra,
yanına bi kase de yoğurt iyice çırpılıp içine kuru nane ve isteyen zerdaçal ekleyebilir
fırından çıkartılıp yoğurda bana bana afiyetle yenilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?