Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Insallah. Biraz vakit gectikce midem toparliyor gibi ama bakalim. Adetim gecikti 22sinde olmam lazimdi sabah azicik kahverengi akinti geldi sonra tik yok. Ara ara kasiklarim agridi bugun ondan mi boyle oldum bilmem
abouuuuu kız bi tane daha mı ekleniyor yoksa
oyyy utandimmm

Meryemi saat 2 de uyuttum.
Mama yaparken kaynattigim sutu gordum unutmusum onu. Kalmasin oyle dedim isittim mayaladim. Yaymadan menumude vereyim dedim. Saat 7de kalkcam bakalim yrn nasil gececek...

Kahvalti 2 yumurtayla menemen, 5 cerry domates, beyaz peynir, maydanoz, dereotu, 1 badem salatalik, 7 siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 4 ceviz
Ogle 4 yk musli ve sut(islerim vardi ogun atlamayayim dedim ondan hemencik bunu yedim)
Ara 4 gun kurusu 8 badem
Aksam 2 kase mercimek corbasi, 4-5yk yogurt (1 kase koydum ama yiyemedim), et haslama (eti cok az cikti doymadim ondan 1 kase daha corba ictim. toplam 2 kase corba olmus oldu)

Elhan

Spor yapacaktim ama rahatsiz oldugum icin yapamadim Bonus dun ve onceki gunku sporlarimi yazmistim ama gormedin herhalde cnm
Bonus
23.03.cumartesi 45 dk leslie ve 15 dk plates toplam 180 puan
24.03.pazar 30 dk plates 90 puan
Eklersin cnm
Bugun daha yapmadim yapinca yazarim

Selamın Aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Eşim erkenden çıktı bugün küçük kuzu da bana kaldı onu okula bırakıp büyük kızla birlikte sağlık ocağına gideceğiz birazdan

Bugün de kacamaksiz ve bol hareketli bir gün olur inşallah ♡

Gunaydin kizlarrr

Sanki gece 2 de yatan meryem degilmis gibi sabah 7ye 10 kala kalkti muhabbet ediyor. Bende gec yatti belki uyurda bende emineyi okula gonderdikten sonra biraz daha uyurum diyordum
Günaydın benimkiler de 6da kalktı ama ben hem yorgunum hem hastayım bıraksan bütün gün uyuyacak durumdayım

Günaydın kaptan. Ben de karbonatlı suya ve rejime dönüş yapacağım bugün. Malum iş seyahatinde biraz ipin ucunu kaçırmış olabilirim

Günaydın kaptan. Ben de karbonatlı suya ve rejime dönüş yapacağım bugün. Malum iş seyahatinde biraz ipin ucunu kaçırmış olabilirim
Geçmiş olsun mavişim...neden hastalandın, hava değişimi olabilir. İngilişlerin farklı yemekleri bozmasın seni
Insan 1 gunde +1.2 gelir mi
Insallah cumaya kadar gider
Gelir bitanem gelir...hem hiç üzülme geldikleri gibi de giderler....geçmişimi hatırlattin bana....bunu çok yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…