Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yok canım oy vermedin ki tatlımı beğendin şerbetli tatlılar var yada benim mesajlarıma bak ordan bulursun,bulunca son sayfaya gidip yukarda tatlı isimleri var kutucuğu işaretleyip onaylıyosun
tamamdır oldu
ya ben birşey merak ettim sponsorluk yazıyorsunuz ya o firmalar destekliyor mu??
merak işte

sonundaoldu bebeğim nasılsın çok görüşemiyoruz. Ben de yürüyüşe çıktım..çay molası verdim..eşimin okuluna yakın .boş dersine denk getirdim kendime de çay ismarlattim..
evet tatlım ya ben de seni merak ediyordum. iyiyim koşturmaca. sen nasılsın?? afiyet şifa olsun çayında

yok yani göze çarpar bi beyazlıkları yok kız güneş görmüyo değiller ama biraz geç geliyo yaz ) eşimin ailesi beyaz bu nasıl muhabbet ayol ırkçılar gibi ben aslen yozgatlıyım bende beyazım

hahaha yok kız ırkçılık için demedim
mesela ben sarıyım.. ama Antep çok çok sıcak bir memleket hep kara yağızdır bilirsin Antepli olduğunu. Ruslar falan baya beyaz hep memleketelerindne diyorlar Erzurumda yaz mevsimi de bir aymış Erzurumlunun biri isyan ediyordu yaz gelecek türküsüne hee hee gelir diyordu ondan dedim acaba havanın soğuk olması etkiliyor mu diye.
heee anladım ne sevdim seni heep kankilerim içanadolulu olmuşturlar üniversitede, iş yerimde hep böyle oldu. çok severim içanadolu insanlarını

İÇtenizya ondandır bende Anteplileri çoook severim valla şükür daha hiç kötüsüne denk gelmedim şimdi sen öyle diyince bi düşündüm sanırım burdakiler beyaz oluyor

İÇtenizya ondandır bende Anteplileri çoook severim valla şükür daha hiç kötüsüne denk gelmedim şimdi sen öyle diyince bi düşündüm sanırım burdakiler beyaz oluyor

saolasın cnm.. evet hep dürüstlük var. direkt söylerler kalplerindekileri sen de öylesin .
haha hep abidig gubidig şeyler gelir aklıma işte

hava miiisss miiiisss Meryem abla konum at geliyorum bi çay da ben içemmmm ağrıyan boğazlarıma iyi gelir
Geçmiş olsun canım...niye üşüttün sen bakim...gel ıhlamur kaynatalım..
evet tatlım ya ben de seni merak ediyordum. iyiyim koşturmaca. sen nasılsın?? afiyet şifa olsun çayında
Aynı be ya...yazılı haftasına girdik persembe sınavım var hafta sonu kagitlarla boğuşmaya hazırlıyorum kendimi.Çocuklar ısrar etti hocam kurs açın diye kıyamadım bu dönem açtım...yoğunum çok uzun süre kalamiyorum burada Lili şikayetçi...test hazırla yap...araştır zamanımı alıyor. Onun dışında iyiyim...eskisi gibi sıkı diyet yapmıyorum 60- 62 aralığında gidip geliyor. Kasmiyorum da kendimi. Senden de uzun mesaj bekliyorum. Beben nasıl...çiftlik işleri ne alemde...herbir şeycikleri yaz.
Yenammmm...tatlım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…