ortimm süpersin bebiss.. bu haftanin 1ncisi belli 2ncisi kim ??sengözlerimebaksanab
çiğdemm
menümü yazıyorum not et
06 10 09
sabah bi bar çay tost ufak
ara 2 elma
öğlen kısır az turşu
ara üzüm
akşam yok yemedim
ilterde bana sordu akşam ne yiycem die
bizim herse diye bi yemeğimz var keşkeğe bnzer
üstüne teryağ dökülür yenilir
ilterime dedim yağsız yiycem diee
bnde de bi huy var çay içecem örneğin o çay şekeri varsa içerim şekersiz içeceğime hiç içmem daha ii
aynı şekil de onu yağsız yiyceme hiç yemem aç kalırıım
sende süpersin hilmişim seni aldım yaşadım valla:teytey: bencede ikinci kim:hooray:
inşallah canım inaşallah senin gibi olayım bana yeter ben kendimi ozaman tığ gbi hisederimiftar yaptım 1 kase çorba 2 parça tavuk yedim
iltercim dümdüz bi karnın olucakkk
Allah kabul etsin afiyet olsun cnm...iftar yaptım 1 kase çorba 2 parça tavuk yedim
iltercim dümdüz bi karnın olucakkk
kolay gelsin huselimm Allah yardımcın olsunnnkzlar çok yoğunum zamanım yok aklım sizde ama bakamıyorum geçmişe falan
şu bikaç haftayı atlatsak hafiflerim ama şu an çok çalışmam lazm çoookkk
Günaydın cancanlarım nabersiniz bakalım?
Benim hafta sonu pek keyfim yoktu.Oğlum ishal oldu hafta sonu m.k temizlemekten bi hal oldumkafamçokkarıştı..Oğlum iyi olsun da ben ona da razıyım aslına bakarsanız.Bir de il dışından misafirm gelince hışım çıktı kısaca hafta sonu..
Çitoscuğum oğluşun için geçmiş olsun.
Nihal aman kendine dikkat et .Bu arada geçmiş olsun.çok yorgunum kızlar ya belim ağrıyor başım ağrıyor..çok ayakta kaldım çok koşturdum tüm haftasonu yoğun geçti..dinlenemeden haftaya başlamak çok kötü
İnşallah.görevlendirme müdür yardımcısıyım ben kadrolu değilim...sınav kadro için...kazanırsam kadrolu müdür yardımcısı olacağım...kısmetse sonrada müdür olmak istiyorum......
sıra geldi benim iki gündür yediklerime
03/10/2009
Sabah : yok
Öğlen :
1 tabak taze fasulye ( 100 kalori )
2 dilim kepek ekmeği ( 90 kalori )
Akşam :
Az tavuk (90 kalori )
az pilav ( 80 kalori )
patates kızartması ( 250 kalori )
ekmek ( 90 kalori )
sıvı : 2 lt su + çay+ kahve
spor : yok
toplam kalori : 700 kalori ( tahmini J )
04/10/2009
Sabah :
1 haşlanmış yumurta ( 80 kalori )
Domates ( 7 kalori )
Salatalık ( 11 kalori )
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
5 tane zeytin ( 100 kalori )
Öğlen : 1 paket büskivi ( 300 kalori )
Akşam :
Pilav ( 125 kalori )
Tavuk ( 132 kalori )
Salata ( 40 kalori )
Sıvı : 2 lt su + 3 fincan cay
Spor : tarlada çalıştım J
Toplam kalori : 965 kalori J
İlterciğim şu senin kalori işine bayılıyorum maşşallah iyi gidiyorsun.alkisalkisalkis
ahmet marankinin zayıflamakla ilgili bombası bağırsak çalıştırıcı formülü kaydirigubbakcemile2
5 kuru incir, 5 gülkurusu kayısı ve 5 tane mürdüm eriğini alıp, bir litre suyun içinde şişirip tüketmeniz tavsiye edilir. Çayınızı içerken şeker yerine kullanabilir yada yiyerek tüketebilirsiniz. kaydirigubbakcemile2:lepi:
azra sila canim .. bildigim kadariyla tursu diyette hic önerilmiyor..
vücutta gereksiz su topluyor ..
ben diyetteyken tursuya düsman gözüyle bakiyorum :))
Belki rabbim seni senin için çok daha hayırlı olacak eve götürecek .Sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.selam kızlarr
ben İİ deĞİlİmmmm....ev olmadı kısmet deĞİlmİŞ Çok sevİmŞtİm bu evİ ama baŞka evlere bakcaz artıkk...en baŞtan alcaĞızz...
kızlar günaydın herkese..
dün akşamüstü migrenim bir tuttu hala çok kötüyüm..kabus gibi bir gece geçirdim başımın ağrısından ağladım resmen zonk zonk ışığı kapattırdım öylee yattım ama ağrıdan uyumak ne mümkün..eve gidince beşibiyerde çayla falan uğraşamadım valla eşim hazırladı dünden kalanları ben de 2 dolma 2 kaşık da makarna salatası yedim...sabah kepek ekmekli sandviç..şekersiz çay içtim..şu başıma sıkasım var valla:)
Canım mesajını daha yeni gördüm başın sağolsun Rabbim kalanlara uzun ömürler versin.Kendini bırakma olur mu eşinin eminimki sana çok ihtiyacı vardır. Allah kayınvalidenin mekanını cennet eylesin. Eşine ve sanada sabırlar versin.ıyı geceler arkadaşlar ben bıraz bu hafta az gıre bılırım
malesf cok üzgünüm eşimın annesı fefaat ettı cumartesı gece yola cıktık kayserıde akraba zıyaretınde fenalaşıp fefaat etmış cok kötü bır olay dün gece cenazeyı kayserıden getırdık cuk üzgünüz hiç bır cocugunu göremeden fefaat ettı bu gün ıkındın cenazeyı defnettık sonra benım evde kuran okundu bütün akrabalar bendeydı şimdı bazılatı gıttı bazıları burada şuan ıtıbarı ıle cumartesı sabahtan berı uykusuzum ve yorgun tabıkı herkes öyle bende bıraz haber edeyım dedım
kayın valıdem enı cok severdı cok üzüldüm ve halen ınanamıyorun onun öldügüne şu an beynım durmuş şekılde
Bak ben yeni öğrendim , peki buna acı sosta dahil mi?(turşuya konulan malzemeler var ya içinde...)
PAZARTESİ
Sabah =---------------
Öğlen =--------------
Akşam = Yarım tavuk dürümü+1 çay+1nescefe
toplamda 2 lt.suve 1 km.yürüyüş
2 bardak yeşil çay
SALI
Sabah = ----------
Öğlen = 1 t. kahvesi
Akşam = 1 tabak yeşil fasulye+2 dilim kepek ekmeği+1 çay+1nescafe
toplam 1 km yürüyüş ve 2-3 lt. su
3 bardak yeşil çay
1 bardak mate çay
Aradaki fark süper , tebrik ederim seni bayağıda azimliymişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?