Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

alkisalkisalkis

sende süpersin hilmişim seni aldım yaşadım valla:teytey: bencede ikinci kim:hooray:

:dilcikar:lülülülülülü

kzlar çok yoğunum zamanım yok aklım sizde ama bakamıyorum geçmişe falan
şu bikaç haftayı atlatsak hafiflerim ama şu an çok çalışmam lazm çoookkk

iftar yaptım 1 kase çorba 2 parça tavuk yedim
iltercim dümdüz bi karnın olucakkk
Allah kabul etsin afiyet olsun cnm...
kzlar çok yoğunum zamanım yok aklım sizde ama bakamıyorum geçmişe falan
şu bikaç haftayı atlatsak hafiflerim ama şu an çok çalışmam lazm çoookkk
kolay gelsin huselimm Allah yardımcın olsunnn

kızlar bugün resmimi çektim profilime kelebekli albüme ekledim
bide bana bakın bakalım
çok şişko ve bodur çıkmışım aslında uzunum ama :roflol: enine genişleyince boyuma kısalmış gibi durmuşum :roflol:

ahmet marankinin zayıflamakla ilgili bombası bağırsak çalıştırıcı formülü kaydirigubbakcemile2

5 kuru incir, 5 gülkurusu kayısı ve 5 tane mürdüm eriğini alıp, bir litre suyun içinde şişirip tüketmeniz tavsiye edilir. Çayınızı içerken şeker yerine kullanabilir yada yiyerek tüketebilirsiniz. kaydirigubbakcemile2:lepi:

PAZARTESı

Sabah =---------------
Öğlen =--------------
Akşam = Yarım tavuk dürümü+1 çay+1nescefe
toplamda 2 lt.suve 1 km.yürüyüş
2 bardak yeşil çay

SALI

Sabah = ----------
Öğlen = 1 t. kahvesi
Akşam = 1 tabak yeşil fasulye+2 dilim kepek ekmeği+1 çay+1nescafe
toplam 1 km yürüyüş ve 2-3 lt. su
3 bardak yeşil çay
1 bardak mate çay

mutlaka denemeliyim tşk.

azra sila canim .. bildigim kadariyla tursu diyette hic önerilmiyor..
vücutta gereksiz su topluyor ..
ben diyetteyken tursuya düsman gözüyle bakiyorum :))

Bak ben yeni öğrendim , peki buna acı sosta dahil mi?(turşuya konulan malzemeler var ya içinde...)

selam kızlarr

ben İİ deĞİlİmmmm....ev olmadı kısmet deĞİlmİŞ Çok sevİmŞtİm bu evİ ama baŞka evlere bakcaz artıkk...en baŞtan alcaĞızz...
Belki rabbim seni senin için çok daha hayırlı olacak eve götürecek .Sıkma canını herşeyde bi hayır vardır.

İnşallah tekrarlamaz geçmiş olsun canım.

aSkiTo kullanıcısından alıntı Mesajı göster
basvuru topigine yazdigim yaziyi paylasmak istiyorum

62 kilo ile evlenen ben 1 yil gibi kisa bir sürede 20 kilo aldim.
ve bu beni hic rahatsiz etmemisti. yani nedense hic diyet yapmak aklima gelmemisti o zamanlar.
sonra 85 kg ile hamile kaldim ve 95 kilo ile doguma gittim.(2008 temmuz)
84 ile dogumdan cikinca bayram ettim.
sanki cok bayramlik bir kilodaymisim gibi :)
neise iste süt olsun.. ilac olsun löplöp götürdük tatlilari pekmezleri olduk 90 kilo.

koskoca 90 i tartida görünce.. kizim askito sen 100 e dogru gidion dedim kendime.
orda bisiler koptu. ne istah kaldi ne bise.
hemen spora basladim. protein diyet,karbonhidrat diyeti, kalori sayma diyeti(kendi kafama göre)
derkennnnnnnn 3 ayda 17 kilo verdim.
bir iki hafta önce 69 a kadar düsmüstümki .. tatliya düskünlügüm yüzünden 74 kiloya ciktim.
ama yeter bu kadar keyif.
hedefime dogru ilerlemeye devamm!!!

Aradaki fark süper , tebrik ederim seni bayağıda azimliymişsin.

Canım mesajını daha yeni gördüm başın sağolsun Rabbim kalanlara uzun ömürler versin.Kendini bırakma olur mu eşinin eminimki sana çok ihtiyacı vardır. Allah kayınvalidenin mekanını cennet eylesin. Eşine ve sanada sabırlar versin.

Bak ben yeni öğrendim , peki buna acı sosta dahil mi?(turşuya konulan malzemeler var ya içinde...)

bilmiyorum ama.. aci sos dedigin hazir sos ise zaten hic iyi olmaz diyette.
cünkü hazir sos veya katcaplarda bolca seker var.

selmaY canim sürekli kahvaltiyi atlamissin, sanirim sabahlari istahin olmuyor.
bende eskiden kahvalti yapmazdim.
ama bu da yine diyette kocaman bir EKSi puan.
sabah kahvalti etmezsek metabolizma hizlanmaz.ayrica günün icerisinde bize lazim olan enerjiyi bulamayiz. ve bunun icin kilo vermemiz daha zor olur.
atladigin ögünler icinde kahvalti olmasin oki$$$kaydirigubbakcemile5

Aradaki fark süper , tebrik ederim seni bayağıda azimliymişsin.

tesekkür ederimzemuszemus

KIZLAR ben bu protein diyetiyle cok hizli kilo verdim--
cuma günü bana inanmazsiniz diye korkuyorum mafoldumben

gerci benim diyete basladigimin ilk haftasinda cok kilo verdigime sahit 2 arkadasim var bu topikte.yani her diyete baslayisimda cok veririrm sonrada az az gider .. ben bastan söliimde $ok gecirmeyinakannehirkaydirigubbakcemile3

Selam 8. Takım:) hasibe abla da gelmiş oh ne güzel :) neyse kayserili güzel ben takımı bıraktım gidiyorum kulağına küpeni takip öyle gideyim dedim ev taşıyacağım :) sakin manyak deme güceniYorum su sorunu tak etmişti canıma:) ben gelene dek kg ver bol bol resimlerine bakınca motive oluyorum biliyorsun:) SUDE PRENSESIN DE YENI YASINI KUTLUYORUM SAĞLIK DOLU MUTLULUK DOLU bir yaş geçirsın KARA BÖCUK :) Kocaman kocaman öp kızını benim için:) ALLAHA EMANET OLUNUZ 8. Takım kızları sizlerde bayrama kadar istediğinize ulaşırsınız inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…