Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilter yediklerim sana göre fazla ama mesela etli pideden bir oturuşta 7-8 dilim ,kabak yemeğindende 3 tabak ve yanında ekmek yediğimi söyleyim sende beni değerlendirirken bunları hatırla :kedi:

yok be canım ben geçen cumadan başladım valla diyete de bi garip hissediyorum iltercim..çok yorgun olunca işte akşamları hafiften kaçtı..bir de çok şişim ya anlayamadım ne yaptı bu kadar..valla bahane yok bu yarışta İlterim merak etmekaydirigubbakcemile3

Şebnem
Kilosu : 69,60
Hedef kilosu : 65,00
Nedeni : daha düzgün bir fiziğe sahip olmak ve hamile kalmak için.

Dağçileği
Kilosu : 67,20
Hedef kilosu : 60,00
Nedeni : zaten çok güzelim ama zayıf bir güzel olmanın kime zararı var dimi.... bide evlenirsem kocam beni kucağında rahat taşısın....

ılterçakır
Kilosu : 76,00
Hedef kilosu : 68,00
Nedeni : kilo vermek zorundayım çünkü bebeğim olsun istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü daha güzel görünmek istiyorum…… kilo vermek zorundayım çünkü mağazaya girdiğimde beğendiğimi almak istiyorum

Elimpia
Kilosu : 84,00
Hedef kilosu : 76,00
Nedeni : öncelikle sağlıklı olmak, sonrasında da benim için şişkonun teki yüzüne bakılmayacak kadar çirkin diyen eltime haddini bildirmek

Azra_sıla
Kilosu : 117,00
Hedef kilosu : 106,00
Nedeni : artık kimse ayucuk demesin şöyle fit çıtır bir hatun olayım boy var pos var eni de var demesinler çıtır olayım fit olayım

Neslihan165
Kilosu : 82,10
Hedef kilosu : 74,00
Nedeni : kilo vermek zorundayımmm ÇÜNKÜ BEBEK ıSTıYORUMMMMMMM...
kilo vermek istiyorummm ÇÜNKÜ 40 BEDEN OLMAK ıSTıYORUMMMMM....ıSTEDıĞıMı ALABıLMEK ıSTıYORUMMMM......

Husel
Kilosu : 76,70
Hedef kilosus : 72,00
Nedeni : yarışma var(bir de kızımın bir arkadaşının annesi yazın çok kilo vermiş saçlarını falanda kızıl yapmış
küçücük boyuyla havalı havalı dolanıyor ona kıl oldum:)))
ayrıca beyaz giymek istiyorum bırakın söz olsun

Levrek
Kilosu : 75,60
Hedef kilosu : 70,00
Nedeni : istediğim gibi giyinmek istiyorum, koltuk da otururken kucağıma yastık almak istemiyorum, yandan göbeğimin nasıl durduğunu düşünmek istemiyorum ve tabi nişanlanacağım için elalemin karşısına tombiş tombiş çıkmak istemiyorum... (bu böle devam eder

selma12
kilosu : 85,90
hedef kilosu : 79,00
nedeni : artık çok rahatsızım bu kilodan dün arkadaşla dolabıma baktık artık dolap eşyaları almıyor ama benim üstüme giyeceğim hiç kıyafetim yok çünkü çok kötü olmuşum ve sağlık açısından da vermeliyim artık vücudum kabul etmiyor bu kiloyu aslında bir sürü sebep var şimdilik bunlar
ha bide kendime olan öz güveni tamamen yitirdim sanki herkes benim çok iğrenç birisi olduğumu konuşuyorlarmış gibime geliyor

çitos
kilosu : 110,00
hedef kilosu : 99,00
nedeni : Yaaa bir insan evladı nasıl 110 kilo olur ki..Oha derler adama..Artık boş hayaller kurmuyorum incecik çitir bir kız olamam ama en azından makul sınırlara gerilemeliyim.Dolapta bir sürü giyemediğim kıyafetim var.eN AZINDAN onlara girebilsem yeter bana..

cidem83
kilosu : 65,00
hedef kilosu : 55,00
nedeni : git gide şişmanlıyorum, kendime dur demek ve eski kıyafetlerimin içine girip, şöyle kendimden emmin bir şekilde gezmek istiyorum..

selmay
kilosu : 57,80
hedef kilosu : 51,00
nedeni : Herhangibir sıkıntım olduğunda aynadaki zayıf selmadan bakıp bakıp moral bulmak ve kendime olan güvenimi daha çok hisssetmek için en çokta takımımı çok sevdiğim için...

divinity
kilosu : 74
hedef kilosu : 65

nedeni :
ipin ucunu bıraktığım zaman kilo alıyorum...istediğim kıyafetleri giyememekten artık sıkıldım...kendime olan güvenimi ve saygımı geri kazanmak istiyorum

aSkito
Kilosu :73,90

Hedef kilosu :62,00

Nedeni :
kilo verdikce kendime geliyorum ! kisiligime dönüyorum..
kilo aldigim zamanlar icine kapanik yanliz bir insan oluyorum.
birdaha asla sisman olmak istemiyorum!

genciza
Kilosu : 66,00
Hedef kilosu :
58,00
Nedeni :
Eski zayıf günlerime geri dönmek istiyorum.Doğumdan sonra gittikçe kilo alıyorum bi dur demem lazım.

Kızlar sakın bozmayın morelinizi, bir dönem duraklama oluyor, sonradan trekrar başlarsınız vermeye, birde metobolizmanız yavaş olabilir bunun için metobolizma hızlandırıcı yiyecekler, çaylar tüketin, genelde diet yapıpta zayıflamayanlarda tiroid bezlerinden kaynaklandığı söylenir, böyle bir probleminiz varsa ondanda kaynaklanabilir......

korkuyoz kızım senden ondan başlıyoz çarşambadan itibaren yok elektrikler kesikti yok şu oldu bu oldukaydirigubbakcemile3

ilter yediklerim sana göre fazla ama mesela etli pideden bir oturuşta 7-8 dilim ,kabak yemeğindende 3 tabak ve yanında ekmek yediğimi söyleyim sende beni değerlendirirken bunları hatırla :kedi:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:1shok: :1shok:
akannehir

çiğdemcim duraklama olur da biz daha yeni başladık ayolÇok üzgünüm çoook

Elimpia, hafta sonu lahana çorbası yapıcaktın, yaptınmı merak ettim...
Divinty sendin sanırım canım elma sirkeli su içen, bende içiyorum günde 1 bardak suyla 1 kaşık elma sirkesi, yağ yakıcı ve metobilzmayı hızlandırdığını biliyorum onuda deneyebilirsiniz..

yediklerini birazdaha azalt akşam yemkerlerinde ekmek kullanma yememişsin gerçi ama birazdaha dikkat etdersen o sarışın hatun gibi olacaksın
hımmm ama olsun şuan sağlıklı besleniyoruz okadar çok yemek sağlığımıza uygun değil
ben diet yapmıyorsunuz demiyorum + çıkacaksanız yada sabit gecekseniz alıştırma yapıyorsunuz onu diyorum benim için hava hoş güzelim kurallar ortada cezasını çeker uymayan
aryıca benim bir eltimde yok beni sinir etsin lülülülülülü
ya ben bu takımda kimsede troit olduğuna inamıyorum çünki istedilermi hepsi kilo veriyor çidemcim bunlar yiyorlar yiyorlar sonrada bahane ediyorlar yok oram şiş yok buram şiş diye ben anlamam
korkuyoz kızım senden ondan başlıyoz çarşambadan itibaren yok elektrikler kesikti yok şu oldu bu oldukaydirigubbakcemile3
bendne korkma kurban bayramında eltinin yüz ifadesinden kork lülülülülülü

yaa benim ne garezim var sizlerle uğraşıyorum çıkarmam geren bir dünya kar zarar raporum var envanterim var hasılat raporum var bunları yapmam lazımken geldim burda sizinle uğraşıyorum bu hafta birinci olmayalım haftayada olmayalım ben giderim kendi kendime paşa paşa kilomuda veririm siz ne yaparsanız yapın derim ona göre

yok canım ya nerdee yapamadım haftasonu misafir koşturmasıyla geçti..aslında kaçırmadım da ama haftaiçi yemekleri beklediğimden fazla yedim..bu iki gün sıkıcam kendimi bakalım..

Valla canım hiç alıştırma yapmak gibi bir niyetim yok.Ben her gün tartılırım dün de önceki günde..Burada motivasyon,destek için birşeyler yazıyoruz değil mi sonuç olarak.Ve yazdığım şeyin karşılığında,üzüntümün sonunda böyle yazman beni çok üzdü açıkçası.Hepimizin desteğe ihtiyacı olduğu için bu gruptayız sanırım.Dün de bahsettim akşamları sorun yaşıyorum diye.Bu bir destek arayısşıydı anlaşıldığı üzere..Geçen hafta sık giremedim evet ama paylaşımlarımı artırmaya çalışıyorum.

Ben giderim siz ne haliniz varsa görün diyorsun,ben tek başıma da veririm kiloları da diyorsun o zaman neden buradasın?

Kendi adıma konuşuyorum çok kırıldım bu tavrına..

işte bu iltercim gaza geldim gaza yeniden vınnn çekilin önümden eltim geldi gözümün önüne kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava:

elma sirkesini bırakmadım canım devam ediyorum
işe yarar inşallah önceki denemelerimde 3-5 gün içip usanıyodum bu sefer usanmadım süprizzzzz

canım ilk günden yemeyi bu kadar azalttım
günde 1 bardak su anca içerken 8-10 bardağa çıkardım
açlık hissetmiyorum açlığa dayanırım ama halsiz düştüm mirmirmirmir
şu 1 haftayı bi atlatıyım midem kolay alışır
ekmeği tamamen bıraktım
sabah kahvaltıda sadece 2 dilim kepek ekmek yiycem kaydirigubbakcemile5 :dance: :dance:

çitosumm
ilterin lafı sana değil hepimizeydi kendisi de dahil
hepimzn amacı aynı burda elbet ki
ama biz kaptan ve yerdımcıya daha çok iş çaba güç düşüyor
bn zamnnda burda cuma sabahı kilosunu yazıp çıkmaya erinen insanlarda gördüüüm
ama bn ve ilter sabah 7 sinden akşama kadar net başında durmak zorundayız
ama bazıları sadece 2 dak girip kilosunu yazmaktan acizdi
neyse burda kim ne yaprsa yapsın kendine yapar
aynı problem o günde sana yazdım çitosuum bnde de var
akşama kadar çok güzel tutuyoru kendimii
ama akşam olunca hele güzelde bi yemek varsa haddimi aşıyoruum fazlaca yiyioruum
ama napcağız orda gelip ilter neslihan yada bi başkası kaşığımı tuttamaz
iradeyi kullancağız
tabi biz kendimz için burdaysak

evet çitosum o laflar hepimizeydi ve ilter baktı ki hepimizde bir rehavet var böyle birşeyin içerisine girdi..iyi ki de girdi bak hepimizde bu sert kurallar karşısında bir hareketlenme var kendimize geliyoruz..hepimiz aynı amaç için burdayız..moralimizi bozmadan el ele verip burdna mezun olarak hepimiz başararak ayrılacağız...moralimiizn düştüğü zamanlarda da böyle motive edici şeyler söylemek için bizden izin almıştı zaten ilter..sert çıkarım ona göre alınmaca gücenmece yok demişti..lüttfen moralini bozma canım..İnsan diyetteyken daha kırılgan olabiliyor anlayabiliyorum seni ama amaçlar düşünülünce bundan sıyrılmamız gerek diye düşünüyorum..bu benim fikrim elbette..

konuşmam sadece sana değildi çünki
sabah levrek sabitim dedi
çidem zayıfladığımı hisediyorum ama tartıda bir değişiklik yok dedi
nihalde bu hafta biraz kaçırdım oynama olmaz dedi
sen + çıktım dedim
neslihan da sabit çıkarım dedi
selma12 için bu hafta bir beklentim yok haklı çünki
ve ben 2 haftadır bu takım için birşeyler yapmaya çalışıyorum
huselciğimin bana söylediği birşey vardı ilter boşuna uğraşma 1 hafta istediğin sonucu alırsın ama sonrasında koplamalar olacaktır çok fazla güvenme demişti ve ben hayır böyle olmıyacak bu yarış 2 ay boyunca bu tempoyla gidecek demiştim ben arkadaşlarıma güveniyorum demiştim ama bu gün yazılanlar inan senden çok beni kırdı beni incitti kilo vermem hiç önemli değil ben ömrüm boyunca zaten kiloluydum ama burda birşeyi öğrendim hepimizin bir nedeni vardı kilo vermek için yanlız başaramıyorduk birlikte başarabilir diye düşünmüştüm inan düşüncemden uzaklaşmaya başladım ve kendimi çok kötü hissettim çünki emek harcıyorsun ben sadece kilomu yada yediklerimi yazıp çıkmıyorum hergün en az 2 saatimi ayırıyorum bu takım için hepinizin tek tek istatisliğini tutuyorum kim kaç kilo vermiş kaç kilo verebilir bunları hesaplıyorum sırf siz daha çok motive olun diye herkesin msj cevap yazmaya çalışıyorum günümün büyük çoğunluğunu burda geçiriyorum karşılığında bunları duymak inan senden çok beni kırıyor
ben seni çok az tanıyorum ama alınacağını bildiğim için gecen gün ağır konuşurum çitos alınmaca gücenmece yok demiştim hatırlıyorsan sende tamam demiştin
gitmek istememin nedeni ise bir işe başalıyorum ve o işin sonuna getiremiyeceksem ben bu işi beceremedim derim bu sebetir yazdığım
işte bu iltercim gaza geldim gaza yeniden vınnn çekilin önümden eltim geldi gözümün önüne kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava:
gaza geldiğine sevindim
tamam canım birden yüklenme yavaş yavaş bu haftayı atlattınmı gerisi zaten kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…