çok dikkat ediyorum cuma günü yaklaştığında herkezi bir telaş alıyor kilo konusunda alıştıma olsun diyemi bilmiyorum ama sabit ve artı çıktığımız zaman başlıyoruz çarşamba gününden itibaren :)
çok dikkat ediyorum cuma günü yaklaştığında herkezi bir telaş alıyor kilo konusunda alıştıma olsun diyemi bilmiyorum ama sabit ve artı çıktığımız zaman başlıyoruz çarşamba gününden itibaren :)
ilter yediklerim sana göre fazla ama mesela etli pideden bir oturuşta 7-8 dilim ,kabak yemeğindende 3 tabak ve yanında ekmek yediğimi söyleyim sende beni değerlendirirken bunları hatırla :kedi:
Kızlar sakın bozmayın morelinizi, bir dönem duraklama oluyor, sonradan trekrar başlarsınız vermeye, birde metobolizmanız yavaş olabilir bunun için metobolizma hızlandırıcı yiyecekler, çaylar tüketin, genelde diet yapıpta zayıflamayanlarda tiroid bezlerinden kaynaklandığı söylenir, böyle bir probleminiz varsa ondanda kaynaklanabilir......
çiğdemcim duraklama olur da biz daha yeni başladık ayolÇok üzgünüm çoook
yediklerini birazdaha azalt akşam yemkerlerinde ekmek kullanma yememişsin gerçi ama birazdaha dikkat etdersen o sarışın hatun gibi olacaksıngünaydın kızlar
iltercim not aldım yediklerini
bende kendiminkileri yazıyorum hemen
sabah:1 dilim çörek
yarım k.k. peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil soğan
öğle:1 dilim etli pide
1 tabak salata
akşam:1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 tabak salata
aralarda:1 salatalık
2 kaşık yoğurt
1 fincan yeşil çay
elma
sıvı:4 bardak tatlandırıcılı çay
2.5 lt su
spor:1 gün boyunca 40 dakika bisiklet sürdüm tahmini 200 kalori yaktım
100 kere twester yaptım
10 şinav çektim
hımmm ama olsun şuan sağlıklı besleniyoruz okadar çok yemek sağlığımıza uygun değililter yediklerim sana göre fazla ama mesela etli pideden bir oturuşta 7-8 dilim ,kabak yemeğindende 3 tabak ve yanında ekmek yediğimi söyleyim sende beni değerlendirirken bunları hatırla :kedi:
ben diet yapmıyorsunuz demiyorum + çıkacaksanız yada sabit gecekseniz alıştırma yapıyorsunuz onu diyorum benim için hava hoş güzelim kurallar ortada cezasını çeker uymayanyok be canım ben geçen cumadan başladım valla diyete de bi garip hissediyorum iltercim..çok yorgun olunca işte akşamları hafiften kaçtı..bir de çok şişim ya anlayamadım ne yaptı bu kadar..valla bahane yok bu yarışta İlterim merak etmekaydirigubbakcemile3
ya ben bu takımda kimsede troit olduğuna inamıyorum çünki istedilermi hepsi kilo veriyor çidemcim bunlar yiyorlar yiyorlar sonrada bahane ediyorlar yok oram şiş yok buram şiş diye ben anlamamKızlar sakın bozmayın morelinizi, bir dönem duraklama oluyor, sonradan trekrar başlarsınız vermeye, birde metobolizmanız yavaş olabilir bunun için metobolizma hızlandırıcı yiyecekler, çaylar tüketin, genelde diet yapıpta zayıflamayanlarda tiroid bezlerinden kaynaklandığı söylenir, böyle bir probleminiz varsa ondanda kaynaklanabilir......
bendne korkma kurban bayramında eltinin yüz ifadesinden kork lülülülülülükorkuyoz kızım senden ondan başlıyoz çarşambadan itibaren yok elektrikler kesikti yok şu oldu bu oldukaydirigubbakcemile3
Elimpia, hafta sonu lahana çorbası yapıcaktın, yaptınmı merak ettim...
Divinty sendin sanırım canım elma sirkeli su içen, bende içiyorum günde 1 bardak suyla 1 kaşık elma sirkesi, yağ yakıcı ve metobilzmayı hızlandırdığını biliyorum onuda deneyebilirsiniz..
yediklerini birazdaha azalt akşam yemkerlerinde ekmek kullanma yememişsin gerçi ama birazdaha dikkat etdersen o sarışın hatun gibi olacaksın
hımmm ama olsun şuan sağlıklı besleniyoruz okadar çok yemek sağlığımıza uygun değil
ben diet yapmıyorsunuz demiyorum + çıkacaksanız yada sabit gecekseniz alıştırma yapıyorsunuz onu diyorum benim için hava hoş güzelim kurallar ortada cezasını çeker uymayan
aryıca benim bir eltimde yok beni sinir etsin lülülülülülü
ya ben bu takımda kimsede troit olduğuna inamıyorum çünki istedilermi hepsi kilo veriyor çidemcim bunlar yiyorlar yiyorlar sonrada bahane ediyorlar yok oram şiş yok buram şiş diye ben anlamam
bendne korkma kurban bayramında eltinin yüz ifadesinden kork lülülülülülü
elma sirkesini bırakmadım canım devam ediyorumElimpia, hafta sonu lahana çorbası yapıcaktın, yaptınmı merak ettim...
Divinty sendin sanırım canım elma sirkeli su içen, bende içiyorum günde 1 bardak suyla 1 kaşık elma sirkesi, yağ yakıcı ve metobilzmayı hızlandırdığını biliyorum onuda deneyebilirsiniz..
yediklerini birazdaha azalt akşam yemkerlerinde ekmek kullanma yememişsin gerçi ama birazdaha dikkat etdersen o sarışın hatun gibi olacaksın
hımmm ama olsun şuan sağlıklı besleniyoruz okadar çok yemek sağlığımıza uygun değil
Valla canım hiç alıştırma yapmak gibi bir niyetim yok.Ben her gün tartılırım dün de önceki günde..Burada motivasyon,destek için birşeyler yazıyoruz değil mi sonuç olarak.Ve yazdığım şeyin karşılığında,üzüntümün sonunda böyle yazman beni çok üzdü açıkçası.Hepimizin desteğe ihtiyacı olduğu için bu gruptayız sanırım.Dün de bahsettim akşamları sorun yaşıyorum diye.Bu bir destek arayısşıydı anlaşıldığı üzere..Geçen hafta sık giremedim evet ama paylaşımlarımı artırmaya çalışıyorum.
Ben giderim siz ne haliniz varsa görün diyorsun,ben tek başıma da veririm kiloları da diyorsun o zaman neden buradasın?
Kendi adıma konuşuyorum çok kırıldım bu tavrına..
çitosumm
ilterin lafı sana değil hepimizeydi kendisi de dahil
hepimzn amacı aynı burda elbet ki
ama biz kaptan ve yerdımcıya daha çok iş çaba güç düşüyor
bn zamnnda burda cuma sabahı kilosunu yazıp çıkmaya erinen insanlarda gördüüüm
ama bn ve ilter sabah 7 sinden akşama kadar net başında durmak zorundayız
ama bazıları sadece 2 dak girip kilosunu yazmaktan acizdi
neyse burda kim ne yaprsa yapsın kendine yapar
aynı problem o günde sana yazdım çitosuum bnde de var
akşama kadar çok güzel tutuyoru kendimii
ama akşam olunca hele güzelde bi yemek varsa haddimi aşıyoruum fazlaca yiyioruum
ama napcağız orda gelip ilter neslihan yada bi başkası kaşığımı tuttamaz
iradeyi kullancağız
tabi biz kendimz için burdaysak
konuşmam sadece sana değildi çünkiValla canım hiç alıştırma yapmak gibi bir niyetim yok.Ben her gün tartılırım dün de önceki günde..Burada motivasyon,destek için birşeyler yazıyoruz değil mi sonuç olarak.Ve yazdığım şeyin karşılığında,üzüntümün sonunda böyle yazman beni çok üzdü açıkçası.Hepimizin desteğe ihtiyacı olduğu için bu gruptayız sanırım.Dün de bahsettim akşamları sorun yaşıyorum diye.Bu bir destek arayısşıydı anlaşıldığı üzere..Geçen hafta sık giremedim evet ama paylaşımlarımı artırmaya çalışıyorum.
Ben giderim siz ne haliniz varsa görün diyorsun,ben tek başıma da veririm kiloları da diyorsun o zaman neden buradasın?
Kendi adıma konuşuyorum çok kırıldım bu tavrına..
gaza geldiğine sevindimişte bu iltercim gaza geldim gaza yeniden vınnn çekilin önümden eltim geldi gözümün önüne kaydirigubbakcemilekötükedihüsoklava:
tamam canım birden yüklenme yavaş yavaş bu haftayı atlattınmı gerisi zaten kolay olacakelma sirkesini bırakmadım canım devam ediyorum
işe yarar inşallah önceki denemelerimde 3-5 gün içip usanıyodum bu sefer usanmadım süprizzzzz
canım ilk günden yemeyi bu kadar azalttım
günde 1 bardak su anca içerken 8-10 bardağa çıkardım
açlık hissetmiyorum açlığa dayanırım ama halsiz düştüm mirmirmirmir
şu 1 haftayı bi atlatıyım midem kolay alışır
ekmeği tamamen bıraktım
sabah kahvaltıda sadece 2 dilim kepek ekmek yiycem kaydirigubbakcemile5 :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?