Seni anlıyorum canım bizim için çaba sarfettiğinin farkındayım.Ama ben kilo vermemeiş olmama bozuldum ve bunu sizinle paylaştım.Sen de öyle deyince çok üzüldüm.Neyse ben seni kırdıysam kusura bakma..
Bu aralar bi de sigara ile cebelleşyiroum o da beni mahvediyor.18 Aydır sigara içmiyordum
.1 yıl hiç içmedim Ondan sonra ara sıra tek tük yaktım.Şu an canım çok fena sigara çekiyor.Başlamak istemiyorum ama ççok da canım çekiyor..
VİLDANIMM GÜLÜMMM...
SENİ GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL DE..GEÇMİŞİ OKUYORDUMM..AYRICA P.TESİ GÜNÜ KÖTÜ BİR HABER ALDIM MORALİM ÇOKK BOZUKKKK...EV ARIYORUM SATILIK BİRTANE KAFAMA GÖRE BULDUMM ONUNDA RUHSATI YOKMUŞŞ ÇO.KK ÜZÜLDÜMM...KENDİMİ DİYETE VEREMEDİM 2-3 GÜNDÜR BURAYADA GİREMEDİMMM...
KİMSEYE H.GELDİN GÜLE GÜLE DE DİYEMEDİMM TEKTEK YORUMDA YAPAMADIMMM...
KENDİMİ BİRAZ DAHA TORALIMMM HAVAMA GİRİCEM MERAK ETMEEE....
BU ARADA SENİNDE BURDA OLMANA AYRICA ÇOK.KK SEVİNDİMMM...İNŞ. BERABER VERİRİZ KİLOLARIMIZIII..
:lepi: Şeniz kaydirigubbakcemile5 vereliniortak .
ALLAH SENİ İLTERİMMMM....AMANINNN zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 inşallah canım neslihan ben yoğum gulüm sen beni görmedin duymadın bilmiyosun tamammı :roflol:aman ozaman neslihan snei hiç görmesin :roflol:
canım neslihanın işleri yoğun snaırım sayfayı açıyor ama yazmıyor geçmişide okuması lazımmış baya dır birikmiş ondan yavaş yavaş geliyor sanırım ama söyliyeyimde seni hiç görmesin nede olsa sen bneim ortimsin nekadar az yersen okadar çok kilo verirsin bu haftanında birincisi biz oluruz :roflol:
canım nasipten fazlası olmuyoVİLDANIMM GÜLÜMMM...
SENİ GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL DE..GEÇMİŞİ OKUYORDUMM..AYRICA P.TESİ GÜNÜ KÖTÜ BİR HABER ALDIM MORALİM ÇOKK BOZUKKKK...EV ARIYORUM SATILIK BİRTANE KAFAMA GÖRE BULDUMM ONUNDA RUHSATI YOKMUŞŞ ÇO.KK ÜZÜLDÜMM...KENDİMİ DİYETE VEREMEDİM 2-3 GÜNDÜR BURAYADA GİREMEDİMMM...
KİMSEYE H.GELDİN GÜLE GÜLE DE DİYEMEDİMM TEKTEK YORUMDA YAPAMADIMMM...
KENDİMİ BİRAZ DAHA TORALIMMM HAVAMA GİRİCEM MERAK ETMEEE....
BU ARADA SENİNDE BURDA OLMANA AYRICA ÇOK.KK SEVİNDİMMM...İNŞ. BERABER VERİRİZ KİLOLARIMIZIII..
:lepi: Şeniz kaydirigubbakcemile5 vereliniortak .
ALLAH SENİ İLTERİMMMM....AMANINNN zemuszemus
yok yok vermiycem ben onu bana acısında görsün diye dedimdi sırnaşık şeyo akşamları giriyor genlede özletiyor yani kendini
kız ben sana vildanla konuşma demedim mi haaa şimdi verecek kendini yemeğe :roflol:
kızlar bende çıkayım gidip biraz işlerime bakayım görürşüz sonra kendinize iyi bakın
ben hepimizin toparlanması gerektiğini düşündüğüm için yazdım olur böyle şeyler takma kafana sen bebeğine ve dietine adapte ol yeterSeni anlıyorum canım bizim için çaba sarfettiğinin farkındayım.Ama ben kilo vermemeiş olmama bozuldum ve bunu sizinle paylaştım.Sen de öyle deyince çok üzüldüm.Neyse ben seni kırdıysam kusura bakma..
Bu aralar bi de sigara ile cebelleşyiroum o da beni mahvediyor.18 Aydır sigara içmiyordum
.1 yıl hiç içmedim Ondan sonra ara sıra tek tük yaktım.Şu an canım çok fena sigara çekiyor.Başlamak istemiyorum ama ççok da canım çekiyor..
sende bu konuyu daha fazla erteleme tamam mı kilo verdikten sonra düşün artık sende bebiş olayını:roflol::roflolda olur işallah canım bir gün..orda da buluşurz işallah...ya da önce senle neslişim gidersiniz arkasından ben gelirim şimdilik niyetim yokŞeniz
tamam öyle olsun yeme o güzel yüzünde güzel bir vucut nasılda güzel duracak ( amma çok güzel lafını kullandım :roflol: )kaydirigubbakcemile3 inşallah canım neslihan ben yoğum gulüm sen beni görmedin duymadın bilmiyosun tamammı :roflol:
canım nasipten fazlası olmuyo
hakkında hayırlı değilmiş belki o ev
daha iyilerini daha güzellerini bulursunuz inşallah sıkma canını :1hug:
yok yok vermiycem ben onu bana acısında görsün diye dedimdi sırnaşık şey
güle güle ortak kolay gelsin opuyorumnanaktan
helal olsun ben bunu isteyerek yapıyorum kimseyede hakkımın geçtiğini düşünmüyorum ama yinde helal olsun canımilterim canım benim, bizim için o kadar uğraş veriosun, işini güçcünü erteliyorsun, bize vakit ayırıyorsun, sana çok teşekkür ederim, hakkını helal et, bende verdim kilocuklarımı ama sanki 3 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi ama tartıda daha az onu demek istemiştim, yani bu haftada kilo verdim çok şükür..
hepinize ayrı ayrı teşlekkür ederim, yazılan yorumları okuyup kendime bir şey çıkarıyorum, saolun bebişler:))
Seni anlıyorum canım bizim için çaba sarfettiğinin farkındayım.Ama ben kilo vermemeiş olmama bozuldum ve bunu sizinle paylaştım.Sen de öyle deyince çok üzüldüm.Neyse ben seni kırdıysam kusura bakma..
bende sizi özledimmm
ortim senide çok ihmal ettim özür dilerim ama inş. 1-2 güne toparlanırımmmm.....toparlanmak zorundayımmm...başka ev mi yok diyorumm ama içim gidiyor iştee...
ben hepimizin toparlanması gerektiğini düşündüğüm için yazdım olur böyle şeyler takma kafana sen bebeğine ve dietine adapte ol yeter
sigaraya sakın ama sakın başlama ben bırakmak için geberiyorum ama bir türlü bırakamıyorum diet işini haledeyim irademi sigara konusunda yoğunlaştıracam sakın başlama
sende bu konuyu daha fazla erteleme tamam mı kilo verdikten sonra düşün artık sende bebiş olayını
tamam öyle olsun yeme o güzel yüzünde güzel bir vucut nasılda güzel duracak ( amma çok güzel lafını kullandım :roflol: )
gidemedim ki bir türlü gidip gidip geliyorum :roflol: siğra bağımlılığı varyemek bağımlılığı var cokacimcoook birda k.k bağımlılığı eklendi :enbuyukkk: ne olacak benim bu halim yaaa ben anca uyuşturucudan kurtulmak için merkezler varya oraya kapatın beni anca orda adam gibi adam olurum :roflol:
hımmm CADIARZUCADIARZU çok çok iyi bir fikir gibi geldi benim nazi kampındanda daha gaddarca bizdemi uygulasak ne :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3biyerde okumuştum orticim Rusyada obezleri bir odaya kaatıyorlarmış.Ölmeyecek kadar ekmek ve su veriyolarmış incecik çıkarıyolarmış..Hepimizi kapasak mı napsaklaelaelaelaelae
bu gün yarın gelir merak etme canımkızlarr adet olmuş gibi sancım varr
ama gelen giden bişi yok üstelik çok şişimmmm
ortİcİmmm ben Şu dk. İtİbarİ İle kendİmİ toparlıyorummm...bellİ bu hafta grup olarak 1. DeĞİlİz ortİcİm ama haftaya ve yarıŞ bİtİp kurbana kadar 1. Elden kaÇırmamaya var mısın?
hımmm CADIARZUCADIARZU çok çok iyi bir fikir gibi geldi benim nazi kampındanda daha gaddarca bizdemi uygulasak ne :roflol::roflol::roflol:
tamam öyle olsun yeme o güzel yüzünde güzel bir vucut nasılda güzel duracak ( amma çok güzel lafını kullandım :roflol: )
gidemedim ki bir türlü gidip gidip geliyorum :roflol: siğra bağımlılığı varyemek bağımlılığı var cokacimcoook birda k.k bağımlılığı eklendi :enbuyukkk: ne olacak benim bu halim yaaa ben anca uyuşturucudan kurtulmak için merkezler varya oraya kapatın beni anca orda adam gibi adam olurum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?