Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aman çitos sakın ha başlama başlama...bak ben de içiyorum 1 yıl bıraktım sonra aman bikereden bişey olmaz diye içtim bak yine içer oldum...git patlıcan ye nikotini ordan al ya da izmarit kokla hemen vazgeçersin:)

ortişim seni çokkk özledim toparlan da gel garikaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 inşallah canım neslihan ben yoğum gulüm sen beni görmedin duymadın bilmiyosun tamammı :roflol:
canım nasipten fazlası olmuyo
hakkında hayırlı değilmiş belki o ev
daha iyilerini daha güzellerini bulursunuz inşallah sıkma canını :1hug:
o akşamları giriyor genlede özletiyor yani kendini

kız ben sana vildanla konuşma demedim mi haaa şimdi verecek kendini yemeğe :roflol:
yok yok vermiycem ben onu bana acısında görsün diye dedimdi sırnaşık şey
kızlar bende çıkayım gidip biraz işlerime bakayım görürşüz sonra kendinize iyi bakın

güle güle ortak kolay gelsin opuyorumnanaktan

ben hepimizin toparlanması gerektiğini düşündüğüm için yazdım olur böyle şeyler takma kafana sen bebeğine ve dietine adapte ol yeter
sigaraya sakın ama sakın başlama ben bırakmak için geberiyorum ama bir türlü bırakamıyorum diet işini haledeyim irademi sigara konusunda yoğunlaştıracam sakın başlama
:roflol::roflol da olur işallah canım bir gün..orda da buluşurz işallah...ya da önce senle neslişim gidersiniz arkasından ben gelirim şimdilik niyetim yokŞeniz
sende bu konuyu daha fazla erteleme tamam mı kilo verdikten sonra düşün artık sende bebiş olayını
tamam öyle olsun yeme o güzel yüzünde güzel bir vucut nasılda güzel duracak ( amma çok güzel lafını kullandım :roflol: )
gidemedim ki bir türlü gidip gidip geliyorum :roflol: siğra bağımlılığı var yemek bağımlılığı var cokacimcoook birda k.k bağımlılığı eklendi :enbuyukkk: ne olacak benim bu halim yaaa ben anca uyuşturucudan kurtulmak için merkezler varya oraya kapatın beni anca orda adam gibi adam olurum :roflol:

bende sizi özledimmm

ortim senide çok ihmal ettim özür dilerim ama inş. 1-2 güne toparlanırımmmm.....toparlanmak zorundayımmm...başka ev mi yok diyorumm ama içim gidiyor iştee...

ilterim canım benim, bizim için o kadar uğraş veriosun, işini güçcünü erteliyorsun, bize vakit ayırıyorsun, sana çok teşekkür ederim, hakkını helal et, bende verdim kilocuklarımı ama sanki 3 kilo vermiş gibi hissediyorum kendimi ama tartıda daha az onu demek istemiştim, yani bu haftada kilo verdim çok şükür..
hepinize ayrı ayrı teşlekkür ederim, yazılan yorumları okuyup kendime bir şey çıkarıyorum, saolun bebişler:))

helal olsun ben bunu isteyerek yapıyorum kimseyede hakkımın geçtiğini düşünmüyorum ama yinde helal olsun canım
ben bu olayı her çarşamba duyduğum için alışkanlık olduğunu belirttim sadece okadar kimsenin güceneceğinide düşünmemiştim esasında nese konu tatlıya bağlandı uzatmaya gerek yok önemli olan kilo vermemiz yavaş yavaş herkez kilo vermeye başlıyacak buna inanıyorum
bu arada bende senin gibi hisediyorum kendimi kuş gibi hisediyorum sanki 5 kilo verdim gibi geliyor bana :roflol: ama nerde

ne olur başlamaaaa
çocuğunu gözünn önüne getr

bende sizi özledimmm

ortim senide çok ihmal ettim özür dilerim ama inş. 1-2 güne toparlanırımmmm.....toparlanmak zorundayımmm...başka ev mi yok diyorumm ama içim gidiyor iştee...

evet orti ya ilgini bekliyorum valla bak sne gittin ben de iki akşamdır cozuttum..kaydirigubbakcemilesen kendini topla motive et beni gülüm ben de seni edem..hangimiz kör hangimiz sağır sen gelince kararlaştırırız artıkınkaydirigubbakcemile3

ortıcımmm ben Şu dk. ıtıbarı ıle kendımı toparlıyorummm...bellı bu hafta grup olarak 1. DeĞılız ortıcım ama haftaya ve yarıŞ bıtıp kurbana kadar 1. Elden kaÇırmamaya var mısın?

kaydirigubbakcemile3biyerde okumuştum orticim Rusyada obezleri bir odaya kaatıyorlarmış.Ölmeyecek kadar ekmek ve su veriyolarmış incecik çıkarıyolarmış..Hepimizi kapasak mı napsaklaelaelaelaelae

bu arada eskiyi anca okuyabildimmm

aramıza yeni katılan arkaşdalar hoşgeldiniz....

kaydirigubbakcemile3biyerde okumuştum orticim Rusyada obezleri bir odaya kaatıyorlarmış.Ölmeyecek kadar ekmek ve su veriyolarmış incecik çıkarıyolarmış..Hepimizi kapasak mı napsaklaelaelaelaelae
hımmm CADIARZUCADIARZU çok çok iyi bir fikir gibi geldi benim nazi kampındanda daha gaddarca bizdemi uygulasak ne :roflol::roflol::roflol:

kızlarr adet olmuş gibi sancım varr

ama gelen giden bişi yok üstelik çok şişimmmm

kızlarr adet olmuş gibi sancım varr

ama gelen giden bişi yok üstelik çok şişimmmm
bu gün yarın gelir merak etme canım
bu adetin geldikten sonra gidip bir tahlil yaptır bakalım hormonlarında düzelme varmı baktırsana ilaç etki etmiştir belki hormonların düzene girmiştir ne dersin

hımmm CADIARZUCADIARZU çok çok iyi bir fikir gibi geldi benim nazi kampındanda daha gaddarca bizdemi uygulasak ne :roflol::roflol::roflol:

haa uygulaalım sonra bizi ordan bi çıkarırlar iltercim yarımız kebapçıya koşar yarımız da pastaneye bence biz hiiiç bulaşmayalım..bişi dğeil o küçücük odada birbirimizi yeriz:roflol::roflol:beni yiyenler doyarkaydirigubbakcemile3 o ayrıkaydirigubbakcemile3

bendede var kk bağımlılığı
ama pc başındada boş durmuyom
titreşimli kemer taktım :lepi:
ayrıca beni güzelmi buluyon :jeyyar: :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…