Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlar,
ilter,azra,levrek,swet aşağıdaki fıstıklar nasılsınız??
ben çok iyiym, göbüşüm ortadan yavaş yavaş kayboluyor, tartıdan o kadar belli değil ama (wc sorunu yaşıyorum) kıyafetlerden analşılıyor eridğim,zemuszemus

06/10/2009 menü
kahvaltı
çavdarlı ekm.,domates,salatalık,peynir
ara
1armut
öğle
1 fırın but ve 2 ymk kaşığı makarna
ara
1 elma
akşam
izmir köfte ve 2 ymk k.pilav
yarım mandalina

kzlar çok yoğunum zamanım yok aklım sizde ama bakamıyorum geçmişe falan
şu bikaç haftayı atlatsak hafiflerim ama şu an çok çalışmam lazm çoookkk
canım bizi çok fazla unutma ama geleceğimiz daha önemli elbette onlara ayırdığın zaman bizimkinden çok daha kıymetli
ayrıca bu gün kızının doğum günü yanlış hatırlamıyorsan
iyi doğdunnnnnnnn diyorum kızana ve kocaman öpüyorum onu
allah seni ne diyeyim ben :roflol:
İlterciğim şu senin kalori işine bayılıyorum maşşallah iyi gidiyorsun.alkisalkisalkis
saol cnaım
sabah kahvaltılatını atmaışsın selmacım diet bu şekilde yapılmaz eğer diet yapıyorsan 6 öğün yemelisin sabah yemediğin için metobalizman çalışmaz kilo veremezsin vudut savunmaya geçiyor çünki kızlar aç kalarak zayıflanmıyor
kahvaltı konusundaki düşüncenen tamamen katılıyorum

hımmm demek çok hızlısın bakalım cuma günü görecez :roflol:
saol canım güzel dileklerin için sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
günaydın kaptanım opuyorumnanaktan

günaydın cnaım bağırsakları çalıştırıcı birşey kullan canım
06/10/2009 menü
kahvaltı
ara
1armut
öğle
ara
1 elma
akşam
yarım mandalina
süpersin canım ama bendne sana bir tavsiye bir öğün sebze bir öğün et ye her iki öğünde et yeme

cnm ya ben hiç ii değilim bugün çıktım bi tartıtya ne var ne yok die berbat 1 gr oynamamış öle görünce moralim bozuldu yaa oofff neden böle ama yaaaakannehir

günaydın cnaım bağırsakları çalıştırıcı birşey kullan canım

süpersin canım ama bendne sana bir tavsiye bir öğün sebze bir öğün et ye her iki öğünde et yeme

doğru diosun kuşum zaten sebzeyi sevmiorum bide evde yada şirkette olmayınca pek zorlamıorum şartlaarı ama dikkat etmeye çalışıcam opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar......
dün yediklerimle başlayayaım...
sabah...1 simit domates peynir
öğlen-akşam geç oldu o yüzden birleşti balık mangal bol salata...
bol bol su ve şekersiz çay...
bugün sanah 1 kase işkembe çorbası içtim şimdide şekersiz çay içiyorum.....göbeğim gitti...ama bel ağrısından sporu ektim hoca mahvedecek beni.....

günaydın kızlaarrrrr
günaydın levreğim:hulya:
kayısı ye geçer
06/10/2009 menü
kahvaltı
ara
1armut
öğle
ara
1 elma
akşam
yarım mandalina
çok güzel levrekkaydirigubbakcemile2
ilterim sanada günaydıınŞeniz
cnm ya ben hiç ii değilim bugün çıktım bi tartıtya ne var ne yok die berbat 1 gr oynamamış öle görünce moralim bozuldu yaa oofff neden böle ama yaaaakannehir
bazen vucüt duruo sıkma senn canını
durdu diede gidip yemeklere saldrma
okişyerimseniben

çileğim maşallah her zmn gbi süper gidiyorsuun
yaklaşık başladın başlayalı 20 küsür kilo verdin
daa ne kadar vercen anacım senkaydirigubbakcemile5

çileğim maşallah her zmn gbi süper gidiyorsuun
yaklaşık başladın başlayalı 20 küsür kilo verdin
daa ne kadar vercen anacım senkaydirigubbakcemile5

sorma herkes öle diyor ama durmak yok yola devam ama sınav stresinden canım çok çikolata çekiyor ne yapacam ya.......:gitme:

canım moraalini bozma diet şeklini değiştirelim olmazsa aralarda felan yemiyorsun demi canım normalde vermen gerekir adet döneminde olabilirsin oda yapar ama bence şok diet felan uygulaman belki biraz toparlanmanı sağlar
doğru diosun kuşum zaten sebzeyi sevmiorum bide evde yada şirkette olmayınca pek zorlamıorum şartlaarı ama dikkat etmeye çalışıcam opuyorumnanaktan
ama şartları zorla bence yediklerinin az olması önemli değil esasında önemli olan kalori miktarı sen az yesende kalorili şeyler yersen kilo vermezsin birde spor yap bitanem
günaydın canım
geçmiş olsun

06/10/2009

Sabah : yapamadım çünkü saat 10,30 uyandım işe geç kaldım yani J

Öğlen : 1 simit ( 260 kalori )
1 k.k peynir ( 80 kalori )
Domates ( 20 kalori )
2 tane zeytin ( 40 kalori )

Akşam :
Baş kavurma ( patlıcanlı bir yemek ) (150 kalori )
4 kaşık pilav ( 125 kalori )

Sıvı : 2 lt su + 1 fincan çay +3 fincan neskafe+ 1 fincan tük kahvesi

Spor : misafirim geldiği için yapamadım

Toplam kalori : 675,00 kalori ( tahmini J )

Herkese günaydın kızlar....Sabah tartıya çıktım bir gram oynama olmadığı gibi 200 gram da artı var.:a015::a015:..Çok moralim bozulduuuuuuuuu..

vay vay vay demek çok verdin aşkito..5 kg mu verdin naptın:)
ben bu haftadan pek ümitli dğeilim anlayamadığım bir şişlik ve gaz var vermeedim bu hafta hissediyorum..CADIARZU

[

bazen vucüt duruo sıkma senn canını
durdu diede gidip yemeklere saldrma
okişyerimseniben

yok kaptanım saldırmaktan çok iyice sinir olup bişiler yapmam lazım diyip atlıorum zıplıorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

selam kızlar günaydınlar...çitosum bozma moralini ben de veremedim bu hafta hissediyorumo artıyı verirsin sorun yapma ya...haftaya hızlanırız..olur böyle arada.

çok dikkat ediyorum cuma günü yaklaştığında herkezi bir telaş alıyor kilo konusunda alıştıma olsun diyemi bilmiyorum ama sabit ve artı çıktığımız zaman başlıyoruz çarşamba gününden itibaren :)

GENEL KURALLAR
1. 1 Ayda en az 1 kilo vermek zorundadır. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her kez bir not defteri taşıyacak yanında gün içerisinde yaptığı yediği içtiği her şeyi bu deftere not alacak ve ertesi günü sabah ya da o gün akşamına takıma bildirimde bulunacak.
4. Her gün en az 1 saat spor yapmak zorunludur.
5. Her gün en az 3 lt ya da 2,5 lt su içmek zorunludur. Yemeklerden önce 2 bardak şeklinde içilmesi tavsiye edilir.
6. Yeşil çay veya benzeri bitki çaylarından bağırsakları rahatlatmak için en az 2 bardak tüketilmelidir.
7. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.

2 AYLIK YARIŞMA KURALLARI
1. 25/09/2009 Tarihinde başlayan yarışmamız kurban bayramında son bulur.toplamda 2 ay
2. 25/09/2009 tarihinde sabah her kez kilo bildirimini yapar ve hedef kilosunu belirler ve takıma yazar.
3. Her harfta Cuma günü bildirim işi yapılır.
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 2 KERE (+) ÇIKABıLıR
· ÜYELER 2 AY BOYUNCA EN FAZLA 3 KERE SABıT ÇIKABıLıR
· 2 KERE SABıT BıLDıRıM YAPAN 1 KERE (+) BıLDıRıM YAPABıLıR
· 2 KERE (+) BıLDıRıM YAPAN ÜYE SABıT YAPAMAZ
· EĞER BU KURALLARI ıHLAL EDERSE CEZA ALACAKTIR .
4. Her üye başka bir üye ile eşleşecek ve her gün yedilerini içtiklerini yazacak. Eşleştikleri üyeler birbirlerini denetleyecek ve Cuma günleri her üye eşleştiği üye hakkında yorum yazacak.
5. bütün üyeler şimdiki kilolarını gösterir resim ekleyecek. 2 ay bittikten sonra o zamanki kilolarını gösterir resim eklemek zorunludur.
CEZALAR
1. TAKIMDAKı BÜTÜN HERKEZ BU KURALLARA UYMAK ZORUNDADIR UYMAYANLAR DıSKALıFıYE OLUR.
2. KURALLAR KISMINDAKı 3 KURALARI ıHLAL EDENLER ZAYIFLAMA TOPıĞı OLMAYAN BAŞKA BıR TOPıKTE ( OZAMAN BELıRLENECEKTıR ) “BEN ÇOK ŞıŞKOYUM” YAZACAKTIR.
3. DÜZENLı OLARAK YEDıKLERıMıZı ıÇTıKLERıMı YAZILACAK ( MAZERETSıZ ) YAZMAYANLARDA “BEN ŞıŞKOYUM” DıYE YAZACAKLAR BAŞKA TOPıKLERDE
4. 2 AYIN SONUNDA TAHÜT ETTıĞı KıLOYU VEREMEYENLER TAKIMDAN DıSKALıFıYE OLUR.

ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ver yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri yemeği fazla abartmama şartı ile yemelerine izin verilir.
2. yarışma başlangıcında belirlenen hedef kiloyu daha önce başarı ile veren yarışmacı o hafta 1 gün boyunca istediği kadar yemek yiyebilir.

günaydın kızlar

iltercim not aldım yediklerini
bende kendiminkileri yazıyorum hemen

sabah:1 dilim çörek
yarım k.k. peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 yeşil soğan

öğle:1 dilim etli pide
1 tabak salata

akşam:1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 tabak salata

aralarda:1 salatalık
2 kaşık yoğurt
1 fincan yeşil çay
elma

sıvı:4 bardak tatlandırıcılı çay
2.5 lt su

spor:1 gün boyunca 40 dakika bisiklet sürdüm tahmini 200 kalori yaktım
100 kere twester yaptım
10 şinav çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…