canım bizi çok fazla unutma ama geleceğimiz daha önemli elbette onlara ayırdığın zaman bizimkinden çok daha kıymetlikzlar çok yoğunum zamanım yok aklım sizde ama bakamıyorum geçmişe falan
şu bikaç haftayı atlatsak hafiflerim ama şu an çok çalışmam lazm çoookkk
allah seni ne diyeyim ben :roflol:kızlar bugün resmimi çektim profilime kelebekli albüme ekledim
bide bana bakın bakalım
çok şişko ve bodur çıkmışım aslında uzunum ama :roflol: enine genişleyince boyuma kısalmış gibi durmuşum :roflol:
saol cnaımİlterciğim şu senin kalori işine bayılıyorum maşşallah iyi gidiyorsun.alkisalkisalkis
sabah kahvaltılatını atmaışsın selmacım diet bu şekilde yapılmaz eğer diet yapıyorsan 6 öğün yemelisin sabah yemediğin için metobalizman çalışmaz kilo veremezsin vudut savunmaya geçiyor çünki kızlar aç kalarak zayıflanmıyorPAZARTESİ
Sabah =---------------
Öğlen =--------------
Akşam = Yarım tavuk dürümü+1 çay+1nescefe
toplamda 2 lt.suve 1 km.yürüyüş
2 bardak yeşil çay
SALI
Sabah = ----------
Öğlen = 1 t. kahvesi
Akşam = 1 tabak yeşil fasulye+2 dilim kepek ekmeği+1 çay+1nescafe
toplam 1 km yürüyüş ve 2-3 lt. su
3 bardak yeşil çay
1 bardak mate çay
kahvaltı konusundaki düşüncenen tamamen katılıyorumselmaY canim sürekli kahvaltiyi atlamissin, sanirim sabahlari istahin olmuyor.
bende eskiden kahvalti yapmazdim.
ama bu da yine diyette kocaman bir EKSi puan.
sabah kahvalti etmezsek metabolizma hizlanmaz.ayrica günün icerisinde bize lazim olan enerjiyi bulamayiz. ve bunun icin kilo vermemiz daha zor olur.
atladigin ögünler icinde kahvalti olmasin oki$$$kaydirigubbakcemile5
tesekkür ederimzemuszemus
KIZLAR ben bu protein diyetiyle cok hizli kilo verdim--
cuma günü bana inanmazsiniz diye korkuyorum mafoldumben
gerci benim diyete basladigimin ilk haftasinda cok kilo verdigime sahit 2 arkadasim var bu topikte.yani her diyete baslayisimda cok veririrm sonrada az az gider .. ben bastan söliimde $ok gecirmeyinakannehirkaydirigubbakcemile3
saol canım güzel dileklerin için sanada kolay gelsin opuyorumnanaktanSelam 8. Takım:) hasibe abla da gelmiş oh ne güzel :) neyse kayserili güzel ben takımı bıraktım gidiyorum kulağına küpeni takip öyle gideyim dedim ev taşıyacağım :) sakin manyak deme güceniYorumsu sorunu tak etmişti canıma:) ben gelene dek kg ver bol bol resimlerine bakınca motive oluyorum biliyorsun:) SUDE PRENSESIN DE YENI YASINI KUTLUYORUM SAĞLIK DOLU MUTLULUK DOLU bir yaş geçirsın KARA BÖCUK :) Kocaman kocaman öp kızını benim için:) ALLAHA EMANET OLUNUZ 8. Takım kızları sizlerde bayrama kadar istediğinize ulaşırsınız inşallah. .
günaydın kaptanım opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar
günaydın cnaım bağırsakları çalıştırıcı birşey kullan canımGünaydınlar,
ilter,azra,levrek,swet aşağıdaki fıstıklar nasılsınız??
ben çok iyiym, göbüşüm ortadan yavaş yavaş kayboluyor, tartıdan o kadar belli değil ama (wc sorunu yaşıyorum) kıyafetlerden analşılıyor eridğim,zemuszemus
süpersin canım ama bendne sana bir tavsiye bir öğün sebze bir öğün et ye her iki öğünde et yeme06/10/2009 menü
kahvaltı
çavdarlı ekm.,domates,salatalık,peynir
ara
1armut
öğle
1 fırın but ve 2 ymk kaşığı makarna
ara
1 elma
akşam
izmir köfte ve 2 ymk k.pilav
yarım mandalina
Günaydınlar,
ben çok iyiym, göbüşüm ortadan yavaş yavaş kayboluyor, tartıdan o kadar belli değil ama (wc sorunu yaşıyorum) kıyafetlerden analşılıyor eridğim,zemuszemus
günaydın cnaım bağırsakları çalıştırıcı birşey kullan canım
süpersin canım ama bendne sana bir tavsiye bir öğün sebze bir öğün et ye her iki öğünde et yeme
günaydın levreğim:hulya:günaydın kızlaarrrrr
kayısı ye geçerGünaydınlar,
çok güzel levrekkaydirigubbakcemile206/10/2009 menü
kahvaltı
çavdarlı ekm.,domates,salatalık,peynir
ara
1armut
öğle
1 fırın but ve 2 ymk kaşığı makarna
ara
1 elma
akşam
izmir köfte ve 2 ymk k.pilav
yarım mandalina
ilterim sanada günaydıınŞenizcanım bizi çok fazla unutma ama geleceğimiz daha önemli elbette onlara ayırdığın zaman bizimkinden çok daha kıymetli
ayrıca bu gün kızının doğum günü yanlış hatırlamıyorsan
iyi doğdunnnnnnnn diyorum kızana ve kocaman öpüyorum onu
allah seni ne diyeyim ben :roflol:
saol cnaım
sabah kahvaltılatını atmaışsın selmacım diet bu şekilde yapılmaz eğer diet yapıyorsan 6 öğün yemelisin sabah yemediğin için metobalizman çalışmaz kilo veremezsin vudut savunmaya geçiyor çünki kızlar aç kalarak zayıflanmıyor
kahvaltı konusundaki düşüncenen tamamen katılıyorum
hımmm demek çok hızlısın bakalım cuma günü görecez :roflol:
saol canım güzel dileklerin için sanada kolay gelsin opuyorumnanaktan
günaydın kaptanım opuyorumnanaktan
bazen vucüt duruo sıkma senn canınıcnm ya ben hiç ii değilim bugün çıktım bi tartıtya ne var ne yok die berbat 1 gr oynamamış öle görünce moralim bozuldu yaa oofff neden böle ama yaaaakannehir
çileğim maşallah her zmn gbi süper gidiyorsuungünaydın arkadaşlar......
dün yediklerimle başlayayaım...
sabah...1 simit domates peynir
öğlen-akşam geç oldu o yüzden birleşti balık mangal bol salata...
bol bol su ve şekersiz çay...
bugün sanah 1 kase işkembe çorbası içtim şimdide şekersiz çay içiyorum.....göbeğim gitti...ama bel ağrısından sporu ektim hoca mahvedecek beni.....
çileğim maşallah her zmn gbi süper gidiyorsuun
yaklaşık başladın başlayalı 20 küsür kilo verdin
daa ne kadar vercen anacım senkaydirigubbakcemile5
canım moraalini bozma diet şeklini değiştirelim olmazsa aralarda felan yemiyorsun demi canım normalde vermen gerekir adet döneminde olabilirsin oda yapar ama bence şok diet felan uygulaman belki biraz toparlanmanı sağlarcnm ya ben hiç ii değilim bugün çıktım bi tartıtya ne var ne yok die berbat 1 gr oynamamış öle görünce moralim bozuldu yaa oofff neden böle ama yaaaakannehir
ama şartları zorla bence yediklerinin az olması önemli değil esasında önemli olan kalori miktarı sen az yesende kalorili şeyler yersen kilo vermezsin birde spor yap bitanemdoğru diosun kuşum zaten sebzeyi sevmiorum bide evde yada şirkette olmayınca pek zorlamıorum şartlaarı ama dikkat etmeye çalışıcam opuyorumnanaktan
günaydın canımgünaydın arkadaşlar......
dün yediklerimle başlayayaım...
sabah...1 simit domates peynir
öğlen-akşam geç oldu o yüzden birleşti balık mangal bol salata...
bol bol su ve şekersiz çay...
bugün sanah 1 kase işkembe çorbası içtim şimdide şekersiz çay içiyorum.....göbeğim gitti...ama bel ağrısından sporu ektim hoca mahvedecek beni.....
bilmiyorum ama.. aci sos dedigin hazir sos ise zaten hic iyi olmaz diyette.
cünkü hazir sos veya katcaplarda bolca seker var.
selmaY canim sürekli kahvaltiyi atlamissin, sanirim sabahlari istahin olmuyor.
bende eskiden kahvalti yapmazdim.
ama bu da yine diyette kocaman bir EKSi puan.
sabah kahvalti etmezsek metabolizma hizlanmaz.ayrica günün icerisinde bize lazim olan enerjiyi bulamayiz. ve bunun icin kilo vermemiz daha zor olur.
atladigin ögünler icinde kahvalti olmasin oki$$$kaydirigubbakcemile5
tesekkür ederimzemuszemus
KIZLAR ben bu protein diyetiyle cok hizli kilo verdim--
cuma günü bana inanmazsiniz diye korkuyorum mafoldumben
gerci benim diyete basladigimin ilk haftasinda cok kilo verdigime sahit 2 arkadasim var bu topikte.yani her diyete baslayisimda cok veririrm sonrada az az gider .. ben bastan söliimde $ok gecirmeyinakannehirkaydirigubbakcemile3
canım moraalini bozma diet şeklini değiştirelim olmazsa aralarda felan yemiyorsun demi canım normalde vermen gerekir adet döneminde olabilirsin oda yapar ama bence şok diet felan uygulaman belki biraz toparlanmanı sağlar
ama şartları zorla bence yediklerinin az olması önemli değil esasında önemli olan kalori miktarı sen az yesende kalorili şeyler yersen kilo vermezsin birde spor yap bitanem
cnm yok valla hiç bişey yemiorum aralarda özellikle dikkat ediorum ufff nese bakıcam bi çaresine çarşamba ve perşembe saat 16:00 gibi burada yoğurt yiyip akşamda sadece meyve yiyeyim diorum bakalım onu deniycem haftayada şok diet uygularım zaten haftaya perşembe cuma gibi adet olucam hepten şişerimm :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?