Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

06/10/2009 menü
kahvaltı
çavdarlı ekm.,domates,salatalık,peynir
ara
1armut
öğle
1 fırın but ve 2 ymk kaşığı makarna
ara
1 elma
akşam
izmir köfte ve 2 ymk k.pilav
yarım mandalina
´

burada dikkatimi ceken .. köftenin yaninda pilav
but'un yaninda makarna yemis olman.
diyet yaptigim zaman hic bir zaman karbonhidratli ve proteinli besini bir arada tüketmedim. cünkü bu durumda kilo vermeyi yavaslatiyor.yag depoluyor. et yendigi zaman yaninda salata/sebze tüketilmesi gerekiyor.

makarna / bulgur / pilav yaninda yine sebze /salata tüketilmesi gerekiyor.

yani et/balik/köfte yaninda pilav/makarna/bulgur/ekmek yenmemesi gerekiyor.

insallah bir faydan dokunmustur kaydirigubbakcemile5

İltercim üzme kendini lütfen...bak şimdi ben çok utandım kendimden:sinifsinif:kimse bu yarıştan kopmuyor iltercim..hepimiz toparlanıyorruz artı öyle baştan savıp bırakmak diye de bişey yok..di mi kızlarrrrrr:sinifsinif:

valla ilterim çakırım sen bizden daha çok düşünüyorsun bizi.................
saol canım tşk ederim
tamam bitanem üzmiyecem bundan sonra merak etme

çok teşşekür ederim cnm tabi ki faydan oldu aslına bakarsan bahsettiklerini bende biliyorum fakat şirkette gelen yemeklerden yiyebileceklerimiz seçip yiyoruz.benim dün yiyebileceğim sadece buttu ama sadece butta yersem 12'de öğle yemeği yenilio ben akşama doğru sapıtırdım ondan makarnada yedim
akşamda işden geç çıkabildim çok acıkmıştım tok kalabilmek için az da olsa yedim durum bundan ibaret dediğin gibi yenmemeli bunu biliorum da ama bazen şartlar onu gerektirio tekrar teşşekür ederim bildiklerimi tekrar hatırlattığın içinnnopuyorumnanaktan

kızlar şua aralar gaza gelecek konularım o kadar fazlaki hangisine ağırlık vereceğimi şaşırdım valla...ama yemek yemiyorum tutuyorum kendimi bide sınava motive oldum....

şiir bile yazdım kendime.....
Dağçileğinin Üzüm Tanelerin Gece Düşleri(Biraz çalıntı oldu ama)
kendimi düşünüyorum gözlerim kapalı....
zayıflamış incecik
kurulmuşum makam masama........
gelen giden hayran bana..........
görücülerin haddi hesabı yok...
ama bende onlara verecek gönül yok.............

bu süper birşey yaaa çok beyendim çok güzel süpersin cnaım yaaa :roflol::roflol:

neslişim nasılsın canım beni niye görmüyon 2 gündür
bak üzüntüden yemeden içmeden kesilecem haa

bittim şiirine canım kaydirigubbakcemile3

aman ozaman neslihan snei hiç görmesin :roflol:
canım neslihanın işleri yoğun snaırım sayfayı açıyor ama yazmıyor geçmişide okuması lazımmış baya dır birikmiş ondan yavaş yavaş geliyor sanırım ama söyliyeyimde seni hiç görmesin nede olsa sen bneim ortimsin nekadar az yersen okadar çok kilo verirsin bu haftanında birincisi biz oluruz :roflol:

VİLDANIMM GÜLÜMMM...

SENİ GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL DE..GEÇMİŞİ OKUYORDUMM..AYRICA P.TESİ GÜNÜ KÖTÜ BİR HABER ALDIM MORALİM ÇOKK BOZUKKKK...EV ARIYORUM SATILIK BİRTANE KAFAMA GÖRE BULDUMM ONUNDA RUHSATI YOKMUŞŞ ÇO.KK ÜZÜLDÜMM...KENDİMİ DİYETE VEREMEDİM 2-3 GÜNDÜR BURAYADA GİREMEDİMMM...

KİMSEYE H.GELDİN GÜLE GÜLE DE DİYEMEDİMM TEKTEK YORUMDA YAPAMADIMMM...

KENDİMİ BİRAZ DAHA TORALIMMM HAVAMA GİRİCEM MERAK ETMEEE....

BU ARADA SENİNDE BURDA OLMANA AYRICA ÇOK.KK SEVİNDİMMM...İNŞ. BERABER VERİRİZ KİLOLARIMIZIII..

:lepi: Şeniz kaydirigubbakcemile5 vereliniortak .

ALLAH SENİ İLTERİMMMM....AMANINNN zemuszemus

ya benim ortağım nerde ya...kız selmay nerdesin çık ortaya gülüm ya.....
o akşamları giriyor genlede özletiyor yani kendini
kız ben sana vildanla konuşma demedim mi haaa şimdi verecek kendini yemeğe :roflol:

Seni anlıyorum canım bizim için çaba sarfettiğinin farkındayım.Ama ben kilo vermemeiş olmama bozuldum ve bunu sizinle paylaştım.Sen de öyle deyince çok üzüldüm.Neyse ben seni kırdıysam kusura bakma..

Bu aralar bi de sigara ile cebelleşyiroum o da beni mahvediyor.18 Aydır sigara içmiyordum
.1 yıl hiç içmedim Ondan sonra ara sıra tek tük yaktım.Şu an canım çok fena sigara çekiyor.Başlamak istemiyorum ama ççok da canım çekiyor..

sakın sakın başlama sigaraya........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…