´06/10/2009 menü
kahvaltı
çavdarlı ekm.,domates,salatalık,peynir
ara
1armut
öğle
1 fırın but ve 2 ymk kaşığı makarna
ara
1 elma
akşam
izmir köfte ve 2 ymk k.pilav
yarım mandalina
konuşmam sadece sana değildi çünki
sabah levrek sabitim dedi
çidem zayıfladığımı hisediyorum ama tartıda bir değişiklik yok dedi
nihalde bu hafta biraz kaçırdım oynama olmaz dedi
sen + çıktım dedim
neslihan da sabit çıkarım dedi
selma12 için bu hafta bir beklentim yok haklı çünki
ve ben 2 haftadır bu takım için birşeyler yapmaya çalışıyorum
huselciğimin bana söylediği birşey vardı ilter boşuna uğraşma 1 hafta istediğin sonucu alırsın ama sonrasında koplamalar olacaktır çok fazla güvenme demişti ve ben hayır böyle olmıyacak bu yarış 2 ay boyunca bu tempoyla gidecek demiştim ben arkadaşlarıma güveniyorum demiştim ama bu gün yazılanlar inan senden çok beni kırdı beni incitti kilo vermem hiç önemli değil ben ömrüm boyunca zaten kiloluydum ama burda birşeyi öğrendim hepimizin bir nedeni vardı kilo vermek için yanlız başaramıyorduk birlikte başarabilir diye düşünmüştüm inan düşüncemden uzaklaşmaya başladım ve kendimi çok kötü hissettim çünki emek harcıyorsun ben sadece kilomu yada yediklerimi yazıp çıkmıyorum hergün en az 2 saatimi ayırıyorum bu takım için hepinizin tek tek istatisliğini tutuyorum kim kaç kilo vermiş kaç kilo verebilir bunları hesaplıyorum sırf siz daha çok motive olun diye herkesin msj cevap yazmaya çalışıyorum günümün büyük çoğunluğunu burda geçiriyorum karşılığında bunları duymak inan senden çok beni kırıyor
ben seni çok az tanıyorum ama alınacağını bildiğim için gecen gün ağır konuşurum çitos alınmaca gücenmece yok demiştim hatırlıyorsan sende tamam demiştin
gitmek istememin nedeni ise bir işe başalıyorum ve o işin sonuna getiremiyeceksem ben bu işi beceremedim derim bu sebetir yazdığım
gaza geldiğine sevindim
tamam canım birden yüklenme yavaş yavaş bu haftayı atlattınmı gerisi zaten kolay olacak
iltercakir, divinity+, elimphia+, k.a.y.r.a.+, neslihan165+
bir an kendimi hamileler topiğinde sandım
saol canım tşk ederimvalla ilterim çakırım sen bizden daha çok düşünüyorsun bizi.................
tamam bitanem üzmiyecem bundan sonra merak etmeİltercim üzme kendini lütfen...bak şimdi ben çok utandım kendimden:sinifsinif:kimse bu yarıştan kopmuyor iltercim..hepimiz toparlanıyorruz artı öyle baştan savıp bırakmak diye de bişey yok..di mi kızlarrrrrr:sinifsinif:
nihal olmasa diyecektim yanlışlıkla mercen ayşeye girdim sanırımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
´
burada dikkatimi ceken .. köftenin yaninda pilav
but'un yaninda makarna yemis olman.
diyet yaptigim zaman hic bir zaman karbonhidratli ve proteinli besini bir arada tüketmedim. cünkü bu durumda kilo vermeyi yavaslatiyor.yag depoluyor. et yendigi zaman yaninda salata/sebze tüketilmesi gerekiyor.
makarna / bulgur / pilav yaninda yine sebze /salata tüketilmesi gerekiyor.
yani et/balik/köfte yaninda pilav/makarna/bulgur/ekmek yenmemesi gerekiyor.
insallah bir faydan dokunmustur kaydirigubbakcemile5
bu süper birşey yaaa çok beyendim çok güzel süpersin cnaım yaaa :roflol::roflol:kızlar şua aralar gaza gelecek konularım o kadar fazlaki hangisine ağırlık vereceğimi şaşırdım valla...ama yemek yemiyorum tutuyorum kendimi bide sınava motive oldum....
şiir bile yazdım kendime.....
Dağçileğinin Üzüm Tanelerin Gece Düşleri(Biraz çalıntı oldu ama)
kendimi düşünüyorum gözlerim kapalı....
zayıflamış incecik
kurulmuşum makam masama........
gelen giden hayran bana..........
görücülerin haddi hesabı yok...
ama bende onlara verecek gönül yok.............
kızlar şua aralar gaza gelecek konularım o kadar fazlaki hangisine ağırlık vereceğimi şaşırdım valla...ama yemek yemiyorum tutuyorum kendimi bide sınava motive oldum....
şiir bile yazdım kendime.....
Dağçileğinin Üzüm Tanelerin Gece Düşleri(Biraz çalıntı oldu ama)
kendimi düşünüyorum gözlerim kapalı....
zayıflamış incecik
kurulmuşum makam masama........
gelen giden hayran bana..........
görücülerin haddi hesabı yok...
ama bende onlara verecek gönül yok.............
bu süper birşey yaaa çok beyendim çok güzel süpersin cnaım yaaa :roflol::roflol:
aman ozaman neslihan snei hiç görmesin :roflol:neslişim nasılsın canım beni niye görmüyon 2 gündür
bak üzüntüden yemeden içmeden kesilecem haa
neslişim nasılsın canım beni niye görmüyon 2 gündür
bak üzüntüden yemeden içmeden kesilecem haa
aman ozaman neslihan snei hiç görmesin :roflol:
canım neslihanın işleri yoğun snaırım sayfayı açıyor ama yazmıyor geçmişide okuması lazımmış baya dır birikmiş ondan yavaş yavaş geliyor sanırım ama söyliyeyimde seni hiç görmesin nede olsa sen bneim ortimsin nekadar az yersen okadar çok kilo verirsin bu haftanında birincisi biz oluruz :roflol:
o akşamları giriyor genlede özletiyor yani kendiniya benim ortağım nerde ya...kız selmay nerdesin çık ortaya gülüm ya.....
kız ben sana vildanla konuşma demedim mi haaa şimdi verecek kendini yemeğe :roflol:VİLDANIMM GÜLÜMMM...
SENİ GÖRMEMEK MÜMKÜN DEĞİL DE..GEÇMİŞİ OKUYORDUMM..AYRICA P.TESİ GÜNÜ KÖTÜ BİR HABER ALDIM MORALİM ÇOKK BOZUKKKK...EV ARIYORUM SATILIK BİRTANE KAFAMA GÖRE BULDUMM ONUNDA RUHSATI YOKMUŞŞ ÇO.KK ÜZÜLDÜMM...KENDİMİ DİYETE VEREMEDİM 2-3 GÜNDÜR BURAYADA GİREMEDİMMM...
KİMSEYE H.GELDİN GÜLE GÜLE DE DİYEMEDİMM TEKTEK YORUMDA YAPAMADIMMM...
KENDİMİ BİRAZ DAHA TORALIMMM HAVAMA GİRİCEM MERAK ETMEEE....
BU ARADA SENİNDE BURDA OLMANA AYRICA ÇOK.KK SEVİNDİMMM...İNŞ. BERABER VERİRİZ KİLOLARIMIZIII..
:lepi: Şeniz kaydirigubbakcemile5 vereliniortak .
ALLAH SENİ İLTERİMMMM....AMANINNN zemuszemus
konuşmam sadece sana değildi çünki
sabah levrek sabitim dedi
çidem zayıfladığımı hisediyorum ama tartıda bir değişiklik yok dedi
nihalde bu hafta biraz kaçırdım oynama olmaz dedi
sen + çıktım dedim
neslihan da sabit çıkarım dedi
selma12 için bu hafta bir beklentim yok haklı çünki
ve ben 2 haftadır bu takım için birşeyler yapmaya çalışıyorum
huselciğimin bana söylediği birşey vardı ilter boşuna uğraşma 1 hafta istediğin sonucu alırsın ama sonrasında koplamalar olacaktır çok fazla güvenme demişti ve ben hayır böyle olmıyacak bu yarış 2 ay boyunca bu tempoyla gidecek demiştim ben arkadaşlarıma güveniyorum demiştim ama bu gün yazılanlar inan senden çok beni kırdı beni incitti kilo vermem hiç önemli değil ben ömrüm boyunca zaten kiloluydum ama burda birşeyi öğrendim hepimizin bir nedeni vardı kilo vermek için yanlız başaramıyorduk birlikte başarabilir diye düşünmüştüm inan düşüncemden uzaklaşmaya başladım ve kendimi çok kötü hissettim çünki emek harcıyorsun ben sadece kilomu yada yediklerimi yazıp çıkmıyorum hergün en az 2 saatimi ayırıyorum bu takım için hepinizin tek tek istatisliğini tutuyorum kim kaç kilo vermiş kaç kilo verebilir bunları hesaplıyorum sırf siz daha çok motive olun diye herkesin msj cevap yazmaya çalışıyorum günümün büyük çoğunluğunu burda geçiriyorum karşılığında bunları duymak inan senden çok beni kırıyor
ben seni çok az tanıyorum ama alınacağını bildiğim için gecen gün ağır konuşurum çitos alınmaca gücenmece yok demiştim hatırlıyorsan sende tamam demiştin
gitmek istememin nedeni ise bir işe başalıyorum ve o işin sonuna getiremiyeceksem ben bu işi beceremedim derim bu sebetir yazdığım
Seni anlıyorum canım bizim için çaba sarfettiğinin farkındayım.Ama ben kilo vermemeiş olmama bozuldum ve bunu sizinle paylaştım.Sen de öyle deyince çok üzüldüm.Neyse ben seni kırdıysam kusura bakma..
Bu aralar bi de sigara ile cebelleşyiroum o da beni mahvediyor.18 Aydır sigara içmiyordum
.1 yıl hiç içmedim Ondan sonra ara sıra tek tük yaktım.Şu an canım çok fena sigara çekiyor.Başlamak istemiyorum ama ççok da canım çekiyor..
iltercakir, divinity+, elimphia+, k.a.y.r.a.+, neslihan165+
bir an kendimi hamileler topiğinde sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?