Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:roflol::roflol::roflol: doğru söylüyorsun
dur sana birşey anlatayım kendimle ilgili ben dietisyene gittim bir dönem 10 günde bir kontrole çağırıyordu eğer kilo verdiysem 1 gün bana bonus veriyordu istediğimi yiyebiliyordum yani 10 gündede en az 1,5 kilo vermem lazımdı neyse ben ilk gittiğim gün ne varsa yedim tabi ağır gelsinde sonra çok kilo vereyim diye tabbi ağır çıktım tartıda yemeği yeyip gittiğim için 10 gün sonra gittim doktora tekrar ozamanda aç karnına gittim birde hafif kıyafetler giydimde gittim 5 kilo vermişim kafamçokkarıştı 10 günde doktor delirdin mi sen deyip bana 2 gün bonus verdi ben soluğu kebacıda aldım nekadar menüvarsa hepsinden sipariş verdim tabi sonrasında mide fesadı geçirdim :roflol::roflol:
bendede var kk bağımlılığı
ama pc başındada boş durmuyom
titreşimli kemer taktım :lepi:
ayrıca beni güzelmi buluyon :jeyyar: :kedi:
süpersin ortim benim opuyorumnanaktan :lepi: ayrıca o nebiçim laf öyle snein güzelliğini k.k da bilmiyenmi var meltemcimmm opuyorumnanaktan

senin hikayen de süpermiş ilterim:sm_cool:
yaa ben de merak ettim meltemi ben foto görmedim..
bu arad şebnemle selma nerelerde??

senin hikayen de süpermiş ilterim:sm_cool:
yaa ben de merak ettim meltemi ben foto görmedim..
bu arad şebnemle selma nerelerde??
sanım meltemin yüzünü herzaman göremesin gizlidir azıcık ama çok güzel bir yüzü var orası gerçek
şebnem biliyorum annesi var diye gelemiyor snaırım
selma12 sorarsan o bir müddet giremez tahminimce
selmay soruyorsan oda akşamları gitiyor
husel selmayı soruyorsan oda çok yoğunmuş sabah öyle yazmı kafamçokkarıştı

iltercim migde fesati olayin komikmi$ :roflol:
bende haftasonu öle bir durumla karsilasabilirim..

kom$uma diyette oldugumu söledim uyus hatun giciklik olsun diye bana bir tabak pasta bir tabakta pogaca verdi.. simdilik dokunmadim..
esime yesin bitirsin diye israr ediyorum canim istemiyor diyor klava:

cok kilo verdim bu hafta .. abartiyosun gibi yorumlar aliyorum etrafimdan ama cidden yiyiorum ac kalmiyorum..

bu arada gercekten emek veriyorsun cidomun demesi gibi hakkini helal et canim.

komşuların kurbanı olma sakın ilk hedefimiz akdeniz ileri :roflol: biz bu işi başaracaz unutmayın bunun içinde ne gerekiyorsa yapmalıyız bence komşular insanı kandıra bilir anne babanız eşiniz çoçuğunuz ama siz aldanmayın onlara mevcut olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kandadır unutmayın :roflol:
şaka bir yana canım hakkım bu takımdaki herkese sonuna kadar helan olsun sizlerde hakkınızı helal edin
birde canım bence çok hızlı kilo verdiysen haftasonu bir gün kendine bonus verki vücudun dengesini bozma dietisyenim hep vucudunzu yemiyerek değil yiyerek şaşırtın derdi o yüzden aç kalmayın diyorum ben yediğiniz şeylerin kalorilerine özen gösterin diyorum gerçi sen olayı aşmışsın sen bize fikir vereceksin bu konuda

aşkitocum bak canım sen o pasta ve poğaçayı at..ya da pastayı at poğaçayı diffrize at..misafirin gelince çıkartırsın..benim de çok misafirim gelmişti haftasonu tiramisu Allahtan o gün bitti tek dilim kalmmaıştı ama dolma ve makarna salatası artmıştı ben de kaç gündür yemek hazırlamaya da üşendiğimden gittim onlardan yedim..bak noldu kilom gitmedi..hep onların yüzünden..arkadaşlar antepe özgü bir tatlı getirmişler fıstık sarması gibi bişi..baktım eşim yedikçe içim gidiyor dün akşam ben de bir tane attım ağzıma...dayanamadım..sonra da çok pişman oldum eşime sormadan 7 tane falan kalmıştı attım çöpe gitti valla..neden orda durdukça aklıma girecek belki şeytana uycam..hep yazıktır günahtır dişye atmıyoruz yiyoruz olan yi:sinifsinif:ne bize oluyor...

çok güzel bir karar vermişsin canım atmakla allah günah yazmasın ama bizim gibi insalar hep yabana gitmesin diye kilo alıyorum benim eşim çöp gibi bir adam mümkün değil ne olursa olsun asla zorlka birşey yediremezsin yemiyecem diyorsa yemez istersen büftek olsun umruna koymaz at gitsin der midem almadıktan sonra ne yapayım zorlamı yiyecem der bende günah atılırmı ye işte derim o yemez ben yerim atılmasın diye ondan sonrada böyle şişko olurum :roflol:

valla canım ben öyle durumlarda atmaktansa diffirize atmayı tercih ederim de bu da atılcak cinsten bişi dğeildi...annem misafirleren sonra kurabiyeleri poğaçaları hemne buzluğa atardı yemeyelim diye ama bu durum babamla beni yıldırmaz kurabiyeleri buzlu yerdik annem tabi şok kaydirigubbakcemile

tatlişkolar nasılsınız annem bende diye teyzeler felan görmeye geliyo evde misafir oluyo çok sık giremiyorum kızmayın bana nolur
bugün oruç deildim

estafurullah canim .. ama gercekten en önemlisi kalori olayi.
birde karbonhidrat ve proteinli gidalari ayni anda tüketmemek . en önem verdigim sey bu.

hakkim gectiyse helali hos olsun.

evet sekerim benim görümcem 100 kilo falan (kilosunu hic sölemez tahmin ettim)
fazlada olabilir ama, cocuklarin tabaginda kalanlari yiyor.
yapma diyorum .yazik cöpemi gitsin diyor. bende sen cöpmüsün sana yazik deilmi diyorum :roflol: ama beni tinlamiyor.
ve hormonlarindan dolayi veremedigini iddia ediyor.
hormonlardan dolayi veremese bile.. dikkat etse 100 gram 200 gram yavas yavas verir ama irade meselesi.
Olay kafada bitiyor.
diger görümcem 67 kilo.. boyu 1.70 ..yani gayet iyi .ama göbegi var rahat edemiyor. kilo vermek istiyor ama kesinlikle diyet yapamam ben diyor.

kolu komsu akraba herkes imrenerek bakiyor bana. tanidik tanimadik beni yolda durdurup nasil verdin ilacmi kullaniyorsun diyor. mest oluyorum tabi.
ve beni motive ediyor.

neise cok konustum,

Bugün yediklerim

sabah
1 kase cornflakes (sekerli sütlü gevrek)

ögle
1 parca kasar peyniri 1 parca domates

aksam

peynirli omlet( az yagli ,2 yumurta)

komsumun yolladigi sarmadan 1 isirik aldim ..inanmicaksiniz ama sadece nasil baharat kullanmis diye baktim :roflol: lülülülülülü

saat 6 olmadan bir lokma bisey daha yiyebilirim.. yada yogurt.

söylediklerini dikkate alıcam bundan sonra bende karbonhidrat ve proteyini aynı anda tüketmemeye gayret gösterecem ben buhafta hiç sıkmadım kendimi menülerime dikkat ettiysen hemen hemen herşeyi yedim ama ona ragmen kilo verdim çünki kalorilerine çok özen gösterdim 1000 kalori geçmemeye çalıştım hep ve başardım bundan sonrada böyle devam edicem inşallah

bugün teyzemler burdaydı diye pek dikkat edemdim kızlar çok zorluyorum kendimi ya bi bilseniz evde annen bile olsa misafir varken diyet yapmak

bugün teyzemler burdaydı diye pek dikkat edemdim kızlar çok zorluyorum kendimi ya bi bilseniz evde annen bile olsa misafir varken diyet yapmak
aman şebnemcim gözünü seveyim sakın ama sakın kilo alma ne olursun birazdaha gayret et canım yaa bak hedefine bukadar yaklaşmışken sakın bırakma 1 yudumdan birşey olmaz deme lütfen canım

sabah - bi yumurta,yarım kk peynir,iki zeytin,bi dilim kep.ekmeği,marul

öğlen - 6 kepekli bisküvi bi fincan şekersiz az sütlü nescafe

ikindi - 3 etsiz çiğköfte

akşam - az nohut,salata, bi dilim kep. ekmeği

az önce bi k. bar

yatmadanda bi elma yerim

bol su ve 3 fincan şekersiz çay

göbek ve basen eritme hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…