:roflol::roflol: öldürecek senin şu yemek aşkın beni yede kalorisiz şeyler ye kuşummmmersi canımcım kaydirigubbakcemile5
tmm makarnadan vazgeçemem en iyisi yağsız yemek a.s
geçen gün hesekemiydi ne yöresel bi yemek üstüne tereyağ dökülüyomuş öyle yeniyomuş
yağsız yiyeceme hiç yemem demiştiya azra sıla ....ben yerim yağsız yüzsüz öyle bi yeme aşkı var bende :roflol:
güzelim ipleri baştan sıkı tutki cumaya gelirme tatlımmmaçım ilterim aç..dün eşim bile dedi ya noluyo da sen cuma yaklaştıkça bir gerilim hatun oluyorsun dedi:roflol:
başla hemen send ehem kilo verdiriyor hemde çok faydalıglukofen benimde var hemen başlayım :lepi:
:roflol::roflol: öldürecek senin şu yemek aşkın beni yede kalorisiz şeyler ye kuşummm
güzelim ipleri baştan sıkı tutki cumaya gelirme tatlımmm
başla hemen send ehem kilo verdiriyor hemde çok faydalı
glukofen benimde var hemen başlayım :lepi:
selmacım afiyet olsun ama yine öğün atlıyorsun yapma bunu bitanem yaa azda olsa birşey yee öğün atlama tatlım birde arada gündüzleride gel paylaşımın çok azaldı ama olmuyor böyle hem biz snei özlüyoruz hemde ortin yanlız kalıyor
yok canım vucuttaki şeker direncini kırıyor şeker hastalarına ve fazla kilosu olan kişilere birde pkos olan hastalara veriliyor seker depolamayı önlemek için canımne için bu ilterim?ben o ilacı troid hastaları kullanıyor sanıyordum..
misafiler çok onlarla birşeyler yemiyorsundur umarım canım bu arada çok uyku kilo yapar bilmiş olİlterciğim doğruyu söylemek gerekirse benim sabahla öğlenim aynı(geç kalktığım için) ama bundan sonra dikkat etmeye çalışırım.Ortim çok yoğun olduğu için pek ğiremiyor bende de bu aralar misafir yoğunluktaydı o yüzden ancak geç saatlerde girebildim.ilginekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.
nere kaçtın hmn
bnde diğer sayfada yazdım dünkü yediklerimi not et anacıım
bnnde banyoya gideyim
bi duş alayım sonra kızışın okuluna almaya gideyim
evet canım siz takımda değilsiniz sen aşkito ve divinty 3 takımda değilsiniz boşluk olursa takıma alırız ama şuan doluyuz canım kendi aramızda bir yarış düzenledik kurban bayramına kadar siz ona dahilsiniziltercim biz aşkitoyla takıma dahil değiliz değilmi sadece ikili olarak diğer çiftlerle yarışıyoruz.
hoşgeldin ortişim açım sen nasılsın...
hadi hayırlısı ortişimmmmmm:CüvCüv:
hadi bakalım
hayırlı haberlerin olsuun
şöle güzel hebr verde bizde sevncimz den uçalıım
glokofen demişken dur gidim de bnde içem glokofonemi
açım ilterim aç..dün eşim bile dedi ya noluyo da sen cuma yaklaştıkça bir gerilim hatun oluyorsun dedi:roflol:
glukofen benimde var hemen başlayım :lepi:
evet canım siz takımda değilsiniz sen aşkito ve divinty 3 takımda değilsiniz boşluk olursa takıma alırız ama şuan doluyuz canım kendi aramızda bir yarış düzenledik kurban bayramına kadar siz ona dahilsiniz
beni pek zayıflatmadı ama daha öncede kullandımakllım varda neden başlamıyorsun
o hm tok tutar hm adetini düzenler hm kilo vermeye faydalı olur
Şeniz :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5
evet canım siz takımda değilsiniz sen aşkito ve divinty 3 takımda değilsiniz boşluk olursa takıma alırız ama şuan doluyuz canım kendi aramızda bir yarış düzenledik kurban bayramına kadar siz ona dahilsiniz
bende bugün duğru karmaşası yaşıyorum kafayı yemek üzeriyim sabahtançok mutluydum çok güzel bir haber almıştım ama akşamı bile edemedim arkasında bir kötü haber geldi bütün herşeyim alt üst oldu yaa çok kötüyümm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?