Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

:roflol::roflol: öldürecek senin şu yemek aşkın beni yede kalorisiz şeyler ye kuşummm
açım ilterim aç..dün eşim bile dedi ya noluyo da sen cuma yaklaştıkça bir gerilim hatun oluyorsun dedi:roflol:
güzelim ipleri baştan sıkı tutki cumaya gelirme tatlımmm

glukofen benimde var hemen başlayım :lepi:
başla hemen send ehem kilo verdiriyor hemde çok faydalı

Selam şekerler..Bugün çok yoğun bir gün benim için..İşler oldukça yoğun bu aralar..

sabah .cornflakes,süt
öğlen 4 köfte,domate ssalatalık
arada 3 çubuk kraker.

kolay gelsin çitosum..ben de yoğunum saat 16.30 da toplantıya giriyorum gelemem bir daha sanırım.
öğle sebzeli etli türlü(yarım porsiyon)
iki kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık yedim..

ne için bu ilterim?ben o ilacı troid hastaları kullanıyor sanıyordum..

İlterciğim doğruyu söylemek gerekirse benim sabahla öğlenim aynı(geç kalktığım için) ama bundan sonra dikkat etmeye çalışırım.Ortim çok yoğun olduğu için pek ğiremiyor bende de bu aralar misafir yoğunluktaydı o yüzden ancak geç saatlerde girebildim.ilginekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.

ne için bu ilterim?ben o ilacı troid hastaları kullanıyor sanıyordum..
yok canım vucuttaki şeker direncini kırıyor şeker hastalarına ve fazla kilosu olan kişilere birde pkos olan hastalara veriliyor seker depolamayı önlemek için canım
misafiler çok onlarla birşeyler yemiyorsundur umarım canım bu arada çok uyku kilo yapar bilmiş ol

iltercim biz aşkitoyla takıma dahil değiliz değilmi sadece ikili olarak diğer çiftlerle yarışıyoruz.

nere kaçtın hmn
bnde diğer sayfada yazdım dünkü yediklerimi not et anacıım

bnnde banyoya gideyim
bi duş alayım sonra kızışın okuluna almaya gideyim

canım hiç sorma,
sabah, su ve doğalgaz almak için çıktım, ordan faturaları yatırdım...
eve geldim yemek yaptım çocuklar geldi daha sonra oğlumun veli toplantısına gittim,yeni geldim, şimdide kıza ders yaptırcam,
yediklerini not edemedim akşam bakarım mucuks...

Son düzenleme:
iltercim biz aşkitoyla takıma dahil değiliz değilmi sadece ikili olarak diğer çiftlerle yarışıyoruz.
evet canım siz takımda değilsiniz sen aşkito ve divinty 3 takımda değilsiniz boşluk olursa takıma alırız ama şuan doluyuz canım kendi aramızda bir yarış düzenledik kurban bayramına kadar siz ona dahilsiniz

ok. canım

sabah
domates,göbek marul,1 yumurta,iki zeytin,bi dilim uno

arada
yarım muz

öğlen
bi kase kısır bi nescafe 5 kepekli bisküvi

arada
bi elma

akşama
balık buğulama ve salata var

bikaç saat sonrada erik ve üzüm

bugünki göbek ve basen eritme hareketlerimide tamamladım,kızım kalkıncada biraz yürüyüşe çıkarız.kaydirigubbakcemile

hoşgeldin ortişim açım sen nasılsın...

hadi hayırlısı ortişimmmmmm:CüvCüv:

hadi bakalım
hayırlı haberlerin olsuun
şöle güzel hebr verde bizde sevncimz den uçalıım

glokofen demişken dur gidim de bnde içem glokofonemi

açım ilterim aç..dün eşim bile dedi ya noluyo da sen cuma yaklaştıkça bir gerilim hatun oluyorsun dedi:roflol:

glukofen benimde var hemen başlayım :lepi:

Şeniz :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

akllım varda neden başlamıyorsun
o hm tok tutar hm adetini düzenler hm kilo vermeye faydalı olur
beni pek zayıflatmadı ama daha öncede kullandım
bebek için kullanıyodum o zaman
şimdi bebek kimin umurunda ben kendim taş bebek olacam zemuszemus...(kendini beğenmiş ve kendinden çok emin üye smilii) sırnaşık şey
Şeniz :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin neslişim Şeniz

çiğdem83 canım senin tarifin lahana çorbasını yaptım çok enfes bişey oldu
lahananın kokusu hiç yok ...bayıldım cokacimcoook
her akşam 1 kase yirim artıkın
gittiğim yerlerede götürecem mamamı sositososito

bende bugün duğru karmaşası yaşıyorum kafayı yemek üzeriyim sabahtançok mutluydum çok güzel bir haber almıştım ama akşamı bile edemedim arkasında bir kötü haber geldi bütün herşeyim alt üst oldu yaa çok kötüyümm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

iltercim alnımın akıyla çıkıyım kurban bayramına inşallah citos2903 le orti olacaz biz ...birlikte yarışacaz kaydirigubbakcemile5

hayırdır canım seni üzen kötü haber ney ..paylaşmak istersen eğer dinlemeye hazırım :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…