Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırdır canım

iltercim alnımın akıyla çıkıyım kurban bayramına inşallah citos2903 le orti olacaz biz ...birlikte yarışacaz kaydirigubbakcemile5
inşallah canım
Kızlar benı bende geldİm slm herkese
haşgeldin canım
hayırdır canım

sabah doktora gittim bu gün adetimin 10 günü ve bende pko var ama bundan eser kalmamış ve kendi kendine birtane 19 mm byklüğünde yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi doktora bu ay şansımın çok yüksek olduğunu söyledi çok sevindim

öğlenden sonra
ben otelde çalışıyorum kış sezonu geldiği için oteli kapattık personelin çoğu gitti benim durumum biraz belirsizdi bekliyordum ama birşey söylemeyince belki kalırım diye düşünmüştüm tabi öyle olmadı öyle birşey söylediki ne işten çıkardı nede çıkarmadı elimi ayağımı bağladı ne yapacağımı şaşırdım şimdi git ben seni tekrar çağıracam dedi ama nezaman çağıracağı belirsiz çok moralim bozuldu yani sezon başına kadar çağırmazsa ben ozamana kadar ne yaparım bilmiyorum kalkıp başka iş bulsam 1 ay sonra çağırsa ozaman ne yapacam onuda bilmiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

eleyna canım takıma gelmek istemişsin ama takımımız dolu şuanda yeni üye alamıyoruz bitanem ama bizlerler birlikte zayıflamak istersen motivasyonun düşmesin diye yaza bilirsin canım

hosbulduk canım nhb ben sımdı yarından baslıyorum ekmek falan yemıcem gercı yemıyorumda fazla baska neler yapıyorsunuz soylermısın canım.

cnm ben henüz acemiyim yeni girdim takıma
ilk iş olarak 2 litre veya daha fazla su içmeye başladım
sporumu 2 katına çıkardım
ara öğünleri atlamıyorum
her zamanki yediğim miktarın 4 te 1 ini yiyorum
yani yemeyi azalttım
doğal olarak vücuduma giren kaloriyi düşürdüm
bi sabah bi akşam elma sirkesi kapsülü içiyorum ablam almanyadan gönderdi
elma sirkesiyle aynı işi görüyo sadece elma sirkesini tüketemeyenler için üretilmiş..ben elma sirkesi içebiliyorum onda bi problem yok ama yinede yolladı saolsun
bide yeşil çay içiyorum
çayımada tatlandırıcı atıyorum
şimdilik bu kadar

oyyy oyyy benimde eski topikim bura bende sizi arada takip edip kopya cekiyom ilterim üzme kendini bebege odaklan canım bu ay innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah olur. üzme kendiini belki bebeişin gelecek bu ay hem yorulmassın dinlenirsin ne güzel

ÜZÜLDÜM CANIM YA EVET ZOR DURUMDASIN AMA MORALINI BOZMA BAK DOKTORDAN IYI HABER ALMISIN INSALAH HERSEY OLUCANA VARIR CANIM SIKMA OLURMU CANIM BAKALIM BEKLE BELKI CAGIRI PATRONUN :Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin canım nasılsın yaa özlettin kendini gel böyle arada bitanem
inşallah bakalım zaman ne gösterecek bana hayırlısı diyorum artık

canııııııııııımmmmmm sıkma canını bundada bir hayır vardır
bak sende diyon kendiliğinden yumoş oluşmuş şansın yüksekmiş
şimdi kendini inzivaya çek evde dinlen belki hamile kalırsın
böylece ilk 3 ay bütün hamilelerde düşük tehlikesi olan ilk ayları evinde geçirmiş olursun :1hug:
şşşşşş dersini ihmal etme bu yumoşu iyi değerlendirin alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar bende size metabolizmayı hızlandıran bi tarif vereyim
1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su

elma ve limonları 4 eşit parçaya bölüp(kabuk ve çekirdekleriyle beraber)içine karabiber,tarçın karanfil eklenir.2 veya 3 litre suda kaynatılır.sonra karşım iyice süzülür ve yemeklerden sonra ılık ılık için denenmiş ve fayda görülmüş bişe tavsiye ederim

canım dogadan zayıflama cayınımı dıyorsun ondanmı yoksa normal yesıl caylar var onlarmı

hoşgeldin canım nasılsın yaa özlettin kendini gel böyle arada bitanem
inşallah bakalım zaman ne gösterecek bana hayırlısı diyorum artık

canım ara ara gelip bakıyorum ama bişe yazmadan geri cıkıyom bu ay bebiş işini denicez yine inşallah olur olmazsa bende gelicem aranızakaydirigubbakcemile

canım dogadan zayıflama cayınımı dıyorsun ondanmı yoksa normal yesıl caylar var onlarmı

kocik normal çay şeklinde almış sallama falan değil
1 bardak kaynar suya 1 çay kaşığı atıyorum
iyice demlenince dikiyorum kafaya :bbo: şeker falan atmıyorum kafamçokkarıştı

tamam canım sıkmıyacam artık nasip neyse oo olusun ne diyelim
saol cnaım paylaşım için deniyecem bunu

denemediğim bişey kalmamalı bundanda yapıp içmeliyim
hepsini birden yapmak belki beni tiksindirir ama olsun deniyciiiiimm:sinifsinif:

ÖRNEK DıET LıSTESı
HERKEZıN BU DıETE YAKIN BıR DıET YAPMASINININ DAHA SAĞLIKLI OLACAĞINA ıNANIYORUM

Sabah : 1 k.k kadar peynir +
salata ( domates – biber – salatalık )+
1 ince dilim kepek ekmeği +
çay veya kahve (şekersiz )

Ara öğün : 1 porsiyon meyve

Öğlen : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık ( 90 gr ) veya 1 su bardağı sebze yemeği +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
Yada sadece 1 tane kaşarlı yasız tost + çay yada kahve (şekerisiz)

Ara öğün : 1 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam : 1 su bardağı sebze yemeği veya 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr ) +
salata +
1 kase yoğurt +
1 dilim ekmek yada 3 yemek kaşığı pilav veya makarna yada 1 kase çorba

gece : 1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…