bende bugün duğru karmaşası yaşıyorum kafayı yemek üzeriyim sabahtançok mutluydum çok güzel bir haber almıştım ama akşamı bile edemedim arkasında bir kötü haber geldi bütün herşeyim alt üst oldu yaa çok kötüyümm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızlar benı bende geldİm slm herkese
hoşgeldin eleyna kaydirigubbakcemile5
inşallah canımiltercim alnımın akıyla çıkıyım kurban bayramına inşallah citos2903 le orti olacaz biz ...birlikte yarışacaz kaydirigubbakcemile5
haşgeldin canımKızlar benı bende geldİm slm herkese
hayırdır canım
hosbulduk canım nhb ben sımdı yarından baslıyorum ekmek falan yemıcem gercı yemıyorumda fazla baska neler yapıyorsunuz soylermısın canım.
inşallah canım
haşgeldin canım
sabah doktora gittim bu gün adetimin 10 günü ve bende pko var ama bundan eser kalmamış ve kendi kendine birtane 19 mm byklüğünde yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi doktora bu ay şansımın çok yüksek olduğunu söyledi çok sevindim
öğlenden sonra
ben otelde çalışıyorum kış sezonu geldiği için oteli kapattık personelin çoğu gitti benim durumum biraz belirsizdi bekliyordum ama birşey söylemeyince belki kalırım diye düşünmüştüm tabi öyle olmadı öyle birşey söylediki ne işten çıkardı nede çıkarmadı elimi ayağımı bağladı ne yapacağımı şaşırdım şimdi git ben seni tekrar çağıracam dedi ama nezaman çağıracağı belirsiz çok moralim bozuldu yani sezon başına kadar çağırmazsa ben ozamana kadar ne yaparım bilmiyorum kalkıp başka iş bulsam 1 ay sonra çağırsa ozaman ne yapacam onuda bilmiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin canım nasılsın yaa özlettin kendini gel böyle arada bitanemoyyy oyyy benimde eski topikim bura bende sizi arada takip edip kopya cekiyom ilterim üzme kendini bebege odaklan canım bu ay innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah olur üzme kendiini belki bebeişin gelecek bu ay hem yorulmassın dinlenirsin ne güzel
inşallah canım
haşgeldin canım
sabah doktora gittim bu gün adetimin 10 günü ve bende pko var ama bundan eser kalmamış ve kendi kendine birtane 19 mm byklüğünde yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi verdi doktora bu ay şansımın çok yüksek olduğunu söyledi çok sevindim
öğlenden sonra
ben otelde çalışıyorum kış sezonu geldiği için oteli kapattık personelin çoğu gitti benim durumum biraz belirsizdi bekliyordum ama birşey söylemeyince belki kalırım diye düşünmüştüm tabi öyle olmadı öyle birşey söylediki ne işten çıkardı nede çıkarmadı elimi ayağımı bağladı ne yapacağımı şaşırdım şimdi git ben seni tekrar çağıracam dedi ama nezaman çağıracağı belirsiz çok moralim bozuldu yani sezon başına kadar çağırmazsa ben ozamana kadar ne yaparım bilmiyorum kalkıp başka iş bulsam 1 ay sonra çağırsa ozaman ne yapacam onuda bilmiyorum mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm ben henüz acemiyim yeni girdim takıma
ilk iş olarak 2 litre veya daha fazla su içmeye başladım
sporumu 2 katına çıkardım
ara öğünleri atlamıyorum
her zamanki yediğim miktarın 4 te 1 ini yiyorum
yani yemeyi azalttım
doğal olarak vücuduma giren kaloriyi düşürdüm
bi sabah bi akşam elma sirkesi kapsülü içiyorum ablam almanyadan gönderdi
elma sirkesiyle aynı işi görüyo sadece elma sirkesini tüketemeyenler için üretilmiş..ben elma sirkesi içebiliyorum onda bi problem yok ama yinede yolladı saolsun
bide yeşil çay içiyorum
çayımada tatlandırıcı atıyorum
şimdilik bu kadar
inşallah canım inaşallah bakalım nasipte ne varÜZÜLDÜM CANIM YA EVET ZOR DURUMDASIN AMA MORALINI BOZMA BAK DOKTORDAN IYI HABER ALMISIN INSALAH HERSEY OLUCANA VARIR CANIM SIKMA OLURMU CANIM BAKALIM BEKLE BELKI CAGIRI PATRONUN :Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım nasılsın yaa özlettin kendini gel böyle arada bitanem
inşallah bakalım zaman ne gösterecek bana hayırlısı diyorum artık
canım dogadan zayıflama cayınımı dıyorsun ondanmı yoksa normal yesıl caylar var onlarmı
tamam canım sıkmıyacam artık nasip neyse oo olusun ne diyelimcanııııııııııımmmmmm sıkma canını bundada bir hayır vardır
bak sende diyon kendiliğinden yumoş oluşmuş şansın yüksekmiş
şimdi kendini inzivaya çek evde dinlen belki hamile kalırsın
böylece ilk 3 ay bütün hamilelerde düşük tehlikesi olan ilk ayları evinde geçirmiş olursun :1hug:
şşşşşş dersini ihmal etme bu yumoşu iyi değerlendirin alkisalkisalkis alkisalkisalkis
saol cnaım paylaşım için deniyecem bunukızlar bende size metabolizmayı hızlandıran bi tarif vereyim
1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
elma ve limonları 4 eşit parçaya bölüp(kabuk ve çekirdekleriyle beraber)içine karabiber,tarçın karanfil eklenir.2 veya 3 litre suda kaynatılır.sonra karşım iyice süzülür ve yemeklerden sonra ılık ılık için denenmiş ve fayda görülmüş bişe tavsiye ederim
kızlar bende size metabolizmayı hızlandıran bi tarif vereyim
1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
elma ve limonları 4 eşit parçaya bölüp(kabuk ve çekirdekleriyle beraber)içine karabiber,tarçın karanfil eklenir.2 veya 3 litre suda kaynatılır.sonra karşım iyice süzülür ve yemeklerden sonra ılık ılık için denenmiş ve fayda görülmüş bişe tavsiye ederim
tamam canım inşallah hamile kalırsında bebişinle gelirsin bizi ziyaretecanım ara ara gelip bakıyorum ama bişe yazmadan geri cıkıyom bu ay bebiş işini denicez yine inşallah olur olmazsa bende gelicem aranızakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?