tamam canım sıkmıyacam artık nasip neyse oo olusun ne diyelim
saol cnaım paylaşım için deniyecem bunu
denemediğim bişey kalmamalı bundanda yapıp içmeliyim
hepsini birden yapmak belki beni tiksindirir ama olsun deniyciiiiimm:sinifsinif:
tamam canım inşallah hamile kalırsında bebişinle gelirsin bizi ziyarete
tamam cnaım kolay gelsin sana babamda o kadın için aynı şeyleri söylüyordu dün akşam üzeri ben seyretmiyorum bilmemde o sıkı takipçisi :roflol:insallah canım ikimizde veririz müjdeyi hayırlısıŞenizben cıktım yemek yapıcam yemekteyiizi izliyom bi yandanda prensesmidir ne gıcık karı yaaalülülülülülü
kızlar ben birazdan çıkıcam haberiniz olsun bu gün gelmem artık tekrar kocacığımın yanına gidecem iş çıkışı meltemcim yarın büyük gün sabah aç karnına tartılıyorsun ve kilonu bildiriyorsun unutma sakın bitanem
tamam cnaım kolay gelsin sana babamda o kadın için aynı şeyleri söylüyordu dün akşam üzeri ben seyretmiyorum bilmemde o sıkı takipçisi :roflol:
güle güle canımcım :gitme:Kızlar canım ben cıkıyorum herkesı opuyorum bye
bende gördüm delikafadulden delikafaduldenbende didiyorum bayyyyyyyyyyyyyyy BELENAY abla seni seviyom gördüm seni:1ninca:
iltercakir,belenay+, divinity+, eleyna, neslihan165+, osmaniye80+
kızlar inanamıyorum yaa bizim hamişler topiği yakında buraya taşınacak hehehee
inşallah vermişsindir canım sıkma canını sabah wc git ondan sonra tartıl hiç korma sıkma kendini rahat ol :roflol::roflol: gel koynuma acıtmıyacam söz :roflol: sonra tartıl gitsin :roflol:güle güle canım :gitme:
:kedi: allahım vermişmiyimdir acaba ...daha 4 gündür yapıyorum ama hemen verebilirmiyimki :bbo: ya veremediysem akannehir
iltercakir,belenay+, divinity+, eleyna, neslihan165+, osmaniye80+
kızlar inanamıyorum yaa bizim hamişler topiği yakında buraya taşınacak hehehee
saol cnaım tşklerayyy canım babanın ellerinden öpüyorum bende sıkı takipçisiyim:lepi:
evet hep birlikteyiz yanlız nasıldda belli oldu 5 dk 3 sayfa atladı biz doğuramıyoruz cenemize vuruyor anam yaagüle güle canımcım :gitme:
bende gördüm delikafadulden delikafadulden
:teytey: yaşasın heryerde hep birlikteyiz :sm_cool: :dance:
evet yaa bende öyle sandım nasıl mutlu oldum birdenAnammmm kİmler gelmİŞŞŞŞ....
Kendİmİ bİr anda hamİŞler topİĞİnde sandımmmm....
aaaa üzülmek yok ama onu nasibi okadarmış bitanem inşallah tez zamanda tekrar gelir bebişin üzülme opuyorumnanaktanhe valla hepimiz hamilelikten vazgecip kacacaz buraya herhal ama bana bu topik ugurlu gelmişti buraya geldim aydan sonra hamiş kalmıstım aklıma geldi bak birden:çok üzgünüm:
saol cnaım tşkler
evet hep birlikteyiz yanlız nasıldda belli oldu 5 dk 3 sayfa atladı biz doğuramıyoruz cenemize vuruyor anam yaa
evet yaa bende öyle sandım nasıl mutlu oldum birden
aaaa üzülmek yok ama onu nasibi okadarmış bitanem inşallah tez zamanda tekrar gelir bebişin üzülme opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?