Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tamam canım sıkmıyacam artık nasip neyse oo olusun ne diyelim

saol cnaım paylaşım için deniyecem bunu

denemediğim bişey kalmamalı bundanda yapıp içmeliyim
hepsini birden yapmak belki beni tiksindirir ama olsun deniyciiiiimm:sinifsinif:

canım deneyin bence bizim bi arkadas yaptı bnu yemegini kesmediği halde ayda 4 kilo verdi bence deneyin divinty bence bunu içmen yeterli canım bagırsakları calıştırıyo cünkü bi de yesil cay içebilirsin duydukca yazarım ben size

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım inşallah hamile kalırsında bebişinle gelirsin bizi ziyarete

insallah canım ikimizde veririz müjdeyi hayırlısıŞenizben cıktım yemek yapıcam yemekteyiizi izliyom bi yandanda prensesmidir ne gıcık karı yaaalülülülülülü

kızlar ben birazdan çıkıcam haberiniz olsun bu gün gelmem artık tekrar kocacığımın yanına gidecem iş çıkışı meltemcim yarın büyük gün sabah aç karnına tartılıyorsun ve kilonu bildiriyorsun unutma sakın bitanem

insallah canım ikimizde veririz müjdeyi hayırlısıŞenizben cıktım yemek yapıcam yemekteyiizi izliyom bi yandanda prensesmidir ne gıcık karı yaaalülülülülülü
tamam cnaım kolay gelsin sana babamda o kadın için aynı şeyleri söylüyordu dün akşam üzeri ben seyretmiyorum bilmemde o sıkı takipçisi :roflol:

bende didiyorum bayyyyyyyyyyyyyyy BELENAY abla seni seviyom gördüm seni:1ninca:

güle güle canım :gitme:

:kedi: allahım vermişmiyimdir acaba ...daha 4 gündür yapıyorum ama hemen verebilirmiyimki :bbo: ya veremediysem akannehir

Kızlar canım ben cıkıyorum herkesı opuyorum bye
güle güle canımcım :gitme:
bende didiyorum bayyyyyyyyyyyyyyy BELENAY abla seni seviyom gördüm seni:1ninca:
bende gördüm delikafadulden delikafadulden
iltercakir,
belenay
+, divinity+, eleyna, neslihan165+, osmaniye80+
kızlar inanamıyorum yaa bizim hamişler topiği yakında buraya taşınacak hehehee

:teytey: yaşasın heryerde hep birlikteyiz :sm_cool: :dance:

güle güle canım :gitme:

:kedi: allahım vermişmiyimdir acaba ...daha 4 gündür yapıyorum ama hemen verebilirmiyimki :bbo: ya veremediysem akannehir
inşallah vermişsindir canım sıkma canını sabah wc git ondan sonra tartıl hiç korma sıkma kendini rahat ol :roflol::roflol: gel koynuma acıtmıyacam söz :roflol: sonra tartıl gitsin :roflol:

Anammmm kımler gelmıŞŞŞŞ....

Kendımı bır anda hamıŞler topıĞınde sandımmmm....

neslihan165, belenay+, divinity+, eleyna+, hiray, iltercakir+, osmaniye80+ OH OH MAŞAALLAHHHH.......

gidemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyooooooooooooooooooooooooooooorum aksam koca yemek diye beni yiyecek neyse burayı geyiğe cevirdim byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy canım babanın ellerinden öpüyorum bende sıkı takipçisiyim:lepi:
saol cnaım tşkler
güle güle canımcım :gitme:

bende gördüm delikafadulden delikafadulden

:teytey: yaşasın heryerde hep birlikteyiz :sm_cool: :dance:
evet hep birlikteyiz yanlız nasıldda belli oldu 5 dk 3 sayfa atladı biz doğuramıyoruz cenemize vuruyor anam yaa
Anammmm kİmler gelmİŞŞŞŞ....

Kendİmİ bİr anda hamİŞler topİĞİnde sandımmmm....
evet yaa bende öyle sandım nasıl mutlu oldum birden
he valla hepimiz hamilelikten vazgecip kacacaz buraya herhal ama bana bu topik ugurlu gelmişti buraya geldim aydan sonra hamiş kalmıstım aklıma geldi bak birden:çok üzgünüm:
aaaa üzülmek yok ama onu nasibi okadarmış bitanem inşallah tez zamanda tekrar gelir bebişin üzülme opuyorumnanaktan

:umursamaz:
bencede cenimize vuruyo tek cenemizde icraat var zaten:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…