tamam ortiminşallah vermişsindir canım sıkma canını sabah wc git ondan sonra tartıl hiç korma sıkma kendini rahat ol :roflol::roflol: gel koynuma acıtmıyacam söz :roflol: sonra tartıl gitsin :roflol:
delikafadulden delikafadulden aynenAnammmm kİmler gelmİŞŞŞŞ....
Kendİmİ bİr anda hamİŞler topİĞİnde sandımmmm....
oyy gurban oliim ben sağa :teselli:he valla hepimiz hamilelikten vazgecip kacacaz buraya herhal ama bana bu topik ugurlu gelmişti buraya geldim aydan sonra hamiş kalmıstım aklıma geldi bak birden:çok üzgünüm:
evet hep birlikteyiz yanlız nasıldda belli oldu 5 dk 3 sayfa atladı biz doğuramıyoruz cenemize vuruyor anam yaa
Meltemcİmmm tatlı dedİn canımmm Çektİ.... Evde ne varsa yİyebİlİrsİn ben İzİn verİyorummmm..heheheheeeee (sana selam verİmde kendİnİ yemeye verkİ yarın bİrİncİ olamayın....)
ALLA GEÇEN HAFTA BONUSU BEN KAZANDIMMM AMA BU HAFTA ELİMDE OLMAYAN NEDENLERLE DİYETİME DİKKAT EDEMEDİMMM...BUNALIMDAN BUGÜN ÇIKABİLDİMMM...HAFTAYA GÖRÜŞÜRÜZ DİYORUM O YÜZDENN GÜSELİMMMM....AYRICA GEÇEN HAFTA AÇIK ARA FARKLA 1. BİZDİKK ORTİM NERDESİNN...... :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 :hulya: laelaelaelaelae
Kaptanım-ilterim kilo çizelgemi yapmayı başardım delikafaduldennasıl beğendiniz mi?
Ayrıca kilom 57.7
Günaydınlarrrrrrr
Bende vereyim kilomu hemen,
şimdi tartıldım, veeee kilooooommm 62,900 tam tamına 900 gram vermişim:))
2 hatada 2 kilodan fazla gitti çok mutluyum çokkkk....
Günaydınlarrrrrrr
Bende vereyim kilomu hemen,
şimdi tartıldım, veeee kilooooommm 62,900 tam tamına 900 gram vermişim:))
2 hatada 2 kilodan fazla gitti çok mutluyum çokkkk....
günaydın kızlar..
ben beter böcek topu topu 100 gr vermişim82.1 çıktım 82.2 dim..
günaydın kardeş takımcım
hepinize hayırlı cumalar
bu haftanında 1.si belli gibi,bizde tık yok haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?