Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah vermişsindir canım sıkma canını sabah wc git ondan sonra tartıl hiç korma sıkma kendini rahat ol :roflol::roflol: gel koynuma acıtmıyacam söz :roflol: sonra tartıl gitsin :roflol:
tamam ortim
ortilerin en datlısı cokacimcoook uyy datlı dedim :roflol:
Anammmm kİmler gelmİŞŞŞŞ....

Kendİmİ bİr anda hamİŞler topİĞİnde sandımmmm....
delikafadulden delikafadulden aynen
he valla hepimiz hamilelikten vazgecip kacacaz buraya herhal ama bana bu topik ugurlu gelmişti buraya geldim aydan sonra hamiş kalmıstım aklıma geldi bak birden:çok üzgünüm:
oyy gurban oliim ben sağa :teselli:
sen dr gitme buraya gel öyleyse :dance:
evet hep birlikteyiz yanlız nasıldda belli oldu 5 dk 3 sayfa atladı biz doğuramıyoruz cenemize vuruyor anam yaa

:dance: :dance: evet yaa biz çok güzel bi grubuz anca çene vardı şimdi icraate geçtik :teytey:

beloş ablam klavyeni kedimi yedi 2 çift allah kelamını esirgeme bizden

Meltemcımmm tatlı dedın canımmm Çektı.... Evde ne varsa yıyebılırsın ben ızın verıyorummmm..heheheheeeee (sana selam verımde kendını yemeye verkı yarın bırıncı olamayın....)

Meltemcİmmm tatlı dedİn canımmm Çektİ.... Evde ne varsa yİyebİlİrsİn ben İzİn verİyorummmm..heheheheeeee (sana selam verİmde kendİnİ yemeye verkİ yarın bİrİncİ olamayın....)

ölsem yimem :umursamaz:
birinciliği size kaptıracak göz varmı bende :dilcikar:
birinci olalım bonusu kazanalım hakedince yerim süprizzzzz kaydirigubbakcemile3

ALLA GEÇEN HAFTA BONUSU BEN KAZANDIMMM AMA BU HAFTA ELıMDE OLMAYAN NEDENLERLE DıYETıME DıKKAT EDEMEDıMMM...BUNALIMDAN BUGÜN ÇIKABıLDıMMM...HAFTAYA GÖRÜŞÜRÜZ DıYORUM O YÜZDENN GÜSELıMMMM....AYRICA GEÇEN HAFTA AÇIK ARA FARKLA 1. BıZDıKK ORTıM NERDESıNN...... :umursamaz: kaydirigubbakcemile3 :hulya: laelaelaelaelae

kızlar ben Çıkıyorummmm.....

Bıra ıŞım var bıtırım Çıkana kadrrrrr

hoŞÇakalınnnn

toplantıdaydım ortim ya şimcik geldim..

Kaptanım-ilterim kilo çizelgemi yapmayı başardım delikafaduldennasıl beğendiniz mi?
Ayrıca kilom 57.7

Günaydınlarrrrrrr
Bende vereyim kilomu hemen,
şimdi tartıldım, veeee kilooooommm 62,900 tam tamına 900 gram vermişim:))
2 hatada 2 kilodan fazla gitti çok mutluyum çokkkk....

günaydın kardeş takımcım

hepinize hayırlı cumalar

bu haftanında 1.si belli gibi,bizde tık yok haberiniz olsun

günaydın kardeş takımcım

hepinize hayırlı cumalar

bu haftanında 1.si belli gibi,bizde tık yok haberiniz olsun

günaydın kirazıımŞeniz

sizede hayırlı cumlar olsuna.s.

neden öle olduu yaaCADIARZU

sizde bu yarışı uygulamıyormuydunz:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…