yok ortim sabit değilmm -1 imkıssss orti, sendemi sabitsin, lem ben seni bu hafta bi sıkıya alıyım, yediğini içtiğini azalt, gerekirse eve misafir alma, mazeretinde hazır deki zayıflıycam ortim kızıo de:))
haftaya bomnab gibim döncen ona göreeeee
yerimde sayıyorum 69.5 im malesef
kızlar çok fazla giremiyorum buaralar malatyadan misafirlerimiz var annemin arkadaşları yani tayinleri malatyaya çıkmış annemi görmeye geldiler bide ikizleri var bıcır bıcır bi görseniz
anlıycagınız sık giremiycem
Oooh kilo çizelgemi de yaptım..
Azra sen neden yazmıyon kız?baktım baktım göremedim.
sen benim ortimi nasıl ayartırsın bakayım ama o senin ayatmalarına gelmiyecek ben eminimMeltemcİmmm tatlı dedİn canımmm Çektİ.... Evde ne varsa yİyebİlİrsİn ben İzİn verİyorummmm..heheheheeeee (sana selam verİmde kendİnİ yemeye verkİ yarın bİrİncİ olamayın....)
:lepi: aferin ortim bunların ayartmalarına gelme sen yolunda emin adımlarla yürü arkadanda ben varım opuyorumnanaktanölsem yimem :umursamaz:
birinciliği size kaptıracak göz varmı bende :dilcikar:
birinci olalım bonusu kazanalım hakedince yerim süprizzzzz kaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuş bitanem tbk ederim verdiğin kilodan ötürü opuyorumnanaktanKaptanım-ilterim kilo çizelgemi yapmayı başardım delikafaduldennasıl beğendiniz mi?
Ayrıca kilom 57.7
günaydın kaptanım opuyorumnanaktangünaydın canlarıııııım
süpersin cidemcim çok güzel yavaş yavaş emin adımlarla gidelim önemli olan yağların gitmesi opuyorumnanaktanGünaydınlarrrrrrr
Bende vereyim kilomu hemen,
şimdi tartıldım, veeee kilooooommm 62,900 tam tamına 900 gram vermişim:))
2 hatada 2 kilodan fazla gitti çok mutluyum çokkkk....
canım 100 gr deme + çıksaydın dahamı iyidi en azından kilo almadım haftaya birazdaha sıkarsın rahat rahat verirsin ben inanıyorum sanagünaydın kızlar..
ben beter böcek topu topu 100 gr vermişim82.1 çıktım 82.2 dim..
günaydın canımm aaa nedne öyle oldu ben siz 1. olursunuz bu hafta diyordum çok üzüldüm okadar kızlar dikkat ediyorlardı yaaa inşasllah haftaya canım opuyorumnanaktangünaydın kardeş takımcım
hepinize hayırlı cumalar
bu haftanında 1.si belli gibi,bizde tık yok haberiniz olsun
günaydın cnaım tbk ederim bitanem çok güzelgünaydın kızlar bende 74,6 olmuşum CADIARZU
günaydın çitosum nasılsın canım bak gördünmü isteyince oluyormuş 600 gr vermişsin inşallah haftaya daha çok verirsin cnaım opuyorumnanaktangünaydın kızlar kilom 108,9.kaydirigubbakcemile600 gram gitmiş.
üzülme tatlım yaa okadar misafire sende haklısın sabit kalman bile güzel ama bu hafta birazda sık lütfen hedefine çok az kaldı unutmayerimde sayıyorum 69.5 im malesef
kızlar çok fazla giremiyorum buaralar malatyadan misafirlerimiz var annemin arkadaşları yani tayinleri malatyaya çıkmış annemi görmeye geldiler bide ikizleri var bıcır bıcır bi görseniz
anlıycagınız sık giremiycem
geldim cnaım burdayım geçmişi okuyordum geçmişi okumadan asla yazmamselma da vermiş 1 kg di mi..tebrikler selmacım yüzakımız..ilterim nerde o da vermiştir..
günaydın kardeş takım hayırlı cumalar
azracım eşim bulmamış düzelteyim de kaydirigubbakcemile3
sonra işe yaramazsa zavallı kocişime yüklenmeyin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
birinden öğrenmiş dün
gnadın arkadaşlar nasılsınız hayırlı cumalar
günaydın bitanem hoş geldin nasılsın birazdaha iyisindir umarımgnadın arkadaşlar nasılsınız hayırlı cumalar
günaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız bakalım benim güzellerim nasılmış kilo verenler tbrk ediyorum sabit olanlara birşey demiyorum artı çıkanlara kızıyorum hehehehe
neyse gelelim bana ben 1 kilo verdim şuan 73 oldum yani
günaydın bitanem hoş geldin nasılsın birazdaha iyisindir umarım
günaydın kızlar hihoyyyt
şimdi tartıldım 73 geldim
yani 1 kilo vermişim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?