tebrk ederim süpeer a.s.
bende yazayım kg 83 100 gr olmuşum
arkadaşlar ssankı yenı bır sürü arkadaş gırmış takıma kac kışı gırdı
HEPSINE HOŞGELDINIZ DIYORUMa.s.a.s.
teşşekürler kaptanım inşallah nice 600 gr'lara kaydirigubbakcemile3
tebrk ederim 600 gr a.s.
cnm aman kaçırmayasın arada buarada resminiz de çok güsel hanımefendiciğğiiimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyerimde sayıyorum 69.5 im malesef
kızlar çok fazla giremiyorum buaralar malatyadan misafirlerimiz var annemin arkadaşları yani tayinleri malatyaya çıkmış annemi görmeye geldiler bide ikizleri var bıcır bıcır bi görseniz
anlıycagınız sık giremiycem
önemli değil canım sen keyfine bak bitanem allah başka sıkıntı vermesin bu arada bitanem sen uzak kaldığın için takıma yeni arkadaşlar geldi divinty ile eşim ben ikinizle iadere ediyorum :roflol:iltercım nasılsın bu hafta yalnız kaldın canım ya artık pazartesı ancak düzene gırerız mıssssssafırler gıdınce
süpersin cnaım tebrik ederim opuyorumnanaktangünaydın kızlar hihoyyyt
şimdi tartıldım 73 geldim
yani 1 kilo vermişim :dance:
hayırlı cumlar bitanem
hangi laffffkötükedihüsokötükedihüso bu laf bnm lafııım:icecream:
oooooo zemuszemuszemuszemus oley oley oley canım benim yaa süpersin sen seni çok seviyorum ben yaaa iyiki benim ortimsin opuyorumnanaktanbende yazayım kg 83 100 gr olmuşum
haklısın bitanem allah başka sıkıntı vermesinıyı olmaya calışıyoruz canım hayat ışte devam edıyor
evet canım benimmmm opuyorumnanaktaniltercim aynı kilodayız :lepi:
08/10/2009 menü
sabah
2 kayısı 1brdk su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir
ara
elma
öğle
1 kase çorba,2 kaşık bulgur pil.ve cacık
akşam
2 ymk kaşığı yoğurt,patlıcan yem ve 1 dilim ekmek
tamam cnaım sen işine bak dünki yediklerimizi öğleden sonra değerlendirelim zaten şimdi benimde işlerim variltercim dünkü yediklerimi az sonra yazıyım şimdi spor zamanı :dance:
canım bu hafta şimdilike en çok kiloyu sen verdim bitanem birnci olmamız muhtemelBu hafta bakalım en cok kg kım verdı merak edıyorum bırıncımız kım olacak
canım bu hafta şimdilike en çok kiloyu sen verdim bitanem birnci olmamız muhtemel
opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız bakalım benim güzellerim nasılmış kilo verenler tbrk ediyorum sabit olanlara birşey demiyorum artı çıkanlara kızıyorum hehehehe
neyse gelelim bana ben 1 kilo verdim şuan 73 oldum yani
:lepi::lepi::lepi:
kızlar bakın kurbana kadar en az kiloyu vereni kurban etcez ona görekaydirigubbakcemile3
selmacım tebrik ederim seni ayrıca bak gördün mü gitmeye başladı kilollar aynen devam canım..diğer selma ne durumda husel değil:)
verenlerin artan derilerinden de sucuk:roflol:
iltercım nasılsın bu hafta yalnız kaldın canım ya artık pazartesı ancak düzene gırerız mıssssssafırler gıdınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?