Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ortişim saçmalama ya bu diyet sağlıksız..bayılır kalırsın valla..az ye sık ye canım..bak bana hiç böyle diyetlerden sonuç alamıyorum ..doğru yoldan sapmamak gerekopuyorumnanaktan

ortişim saçmalama ya bu diyet sağlıksız..bayılır kalırsın valla..az ye sık ye canım..bak bana hiç böyle diyetlerden sonuç alamıyorum ..doğru yoldan sapmamak gerekopuyorumnanaktan

Nihalciğim benimde bu diyet çoooook hoşuma gitti ama içinde ızgara kelimesi geçmese öyle özel olarak hiç uğraşamam.Ben denemeyi düşünüyorum.Hiçbir diyeti bu kadar çok beğendiğimi hatırlamıyorum.

sen yaptın mı selmacım anlamadım ben beğendim derken nesini beğendin içinde geçenleri mi??ben 2 gün sadece meyve suyunu görünce geri kalanını okumadım zaten..

Nihalciğim benimde bu diyet çoooook hoşuma gitti ama içinde ızgara kelimesi geçmese öyle özel olarak hiç uğraşamam.Ben denemeyi düşünüyorum.Hiçbir diyeti bu kadar çok beğendiğimi hatırlamıyorum.
Meyve suyu yazan yerleri meyve olarak değiştireceğim .Izgara yazan yerleri uygulamayacağım.Elimde bulunmayan besinler olursada ona denk olanı ile değiştireceğim.
Nasıl beğendin mi?

iyi de canım o zaman sen komple değiştirmiş oluyorsun bu diyeti zemuszemushani nerde kaldu beğenmen??
canım benim bu yaşıma kadar sonuç aldığım bir diyet oldu o da klasik muzaffer kuşhan diyeti..onun dışında da ne zaman az yesem verdim...ben bu haftasonuna dek az sık yicem sadece c.tesi pazar lahana çorbasını denicem detoks amaçlı...p.tesiden itibaren de muzaffer kuşhana başlıcam öyle planladım...tabi değişmezse planlarım..:kedi:

Yenilecek şeylerin çeşit olarak ve miktar olarak az olması vede kalorilerinin az olması çok hoşuma gitti.Üyrıca noktasından virgülüne kadar uyulan bi diyet göstersene bana .Listedekilerin biri olsa diğeri olmuyor bu durumdada ona denk birşeyler yemen gerekiyor .Bende öyle yapacağım .Ben diyetisyene gittiğimde bana aynen böyle söylenmişti.Benim yapacağım tek değişiklik ızgara yazan maddeyi çıkarmak oldu o kadar.

offff yaa diyet sayfasındaki reklama bakınnnnn...süperrr tatlılar ülkerinmişşş ben onları çikolatalısını severimmmmmm allahtan meyvalı pastayı pek sevmemmm.hehehehe

muzaffer kuşhan dieti nasıl nihal

Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

bu uygulaması çok kolay bir dyet canım..bunu ben de annem de kaç kere denedik hep verdik..işyerine getirmek için de çok kolay geliyordu da işte bir diyete bağlı koymak beni kastığından az yemeye özen gösteryordum ama disipline olmak için haftaya p.tesi buna başlıcam canım..Allah kısmet ederse elbette..cumartesi pazar da lahanayı yapcam sadece 2 gün..tabi içebilirsem..hazır çorbalı olanı denemedim hiç giderse ona bakcam kardeş takımdan kiraz ve yumukum yapıyor şimdi gayet içebiliyorlarmış..

daha akşama vardı selmacım yatsaydın:roflol:

Senin ne demek istediğini anladım canım haklısın hiçbir diyette sadece 2 gün boyunca sıvı şeyler tüketmek yoktur . Bide neslihanın verdiği o diyet listesinde diğerlerinden farklı olarak ekmek yok.Bide çeşit olarak az dedim ya listedeki bazı şeyleri (kalori değerleri aynı olan şeylerle)değiştirebilirsin. mesela bana göre iki diyet arasındaki en büyük farklar kepek ekmegi+ öğlen (senin liste) vitamin değeri daha yüksek+ 1 ve 2 gün hiçbir diyet listesinde yer almaz. Ama ne bileyim işte çok hoşuma gitti .Yoğurtsuz bi diyette düşünemiyorum ama ...

Diyet kendini kasmadan yapılırsa işe yarar diye düşünüyorum ne dersin nihalciğim

kesinlikle katılıyorum Selmacım..mesela tek tip diyetler beni inanılmaz kasıyor ..çok mutsuz oluyorum..
ay kızlar bugün işyerinde çok gerildim ya bitsin artık bugün.benim kadar sakin birini bile deli etmeyi beceriyolar yani helal olsun..kan beynime sıçradı uöucam bikaç kişiyekötükedihüso

çok diyet yapmış biri olarak ben bunu en yapılabilir diyet olarak görüyorumcanım her bünyeye göre değişir elbette..
ayran detoksu
amerikan kalp vakfı
protein diyeti
lahana çorbalı diyet
ayy hatılamadığım daha birsürü diyet ama kendimi en iyi hissettiğim kolay kilo verdiğim diyet bu olmuştu..aslında şimdi yaptığımdan çok da farklı değil ben akşamları ya ızgara ya sebze yanında yoğurt ama mutlaka 1 dilim ekmekle yiyordum bunda ekmek yok ama patataes ve makarna var..protein var..yoğurt da dolma ve makarna yanında verilmiş artı öğle menülerinde bolca var..dolma da var kıymalı taze fasulye de..meyve yok sadece o kötü..:gitme:ben lise sonda 68 kilodan 2 haftada bununla 60 kiloya düşmüştüm hergün de yarım saat cd den aerobik yaparak..

çok diyet yapmış biri olarak ben bunu en yapılabilir diyet olarak görüyorumcanım her bünyeye göre değişir elbette..
ayran detoksu
amerikan kalp vakfı
protein diyeti
lahana çorbalı diyet
ayy hatılamadığım daha birsürü diyet ama kendimi en iyi hissettiğim kolay kilo verdiğim diyet bu olmuştu..aslında şimdi yaptığımdan çok da farklı değil ben akşamları ya ızgara ya sebze yanında yoğurt ama mutlaka 1 dilim ekmekle yiyordum bunda ekmek yok ama patataes ve makarna var..protein var..yoğurt da dolma ve makarna yanında verilmiş artı öğle menülerinde bolca var..dolma da var kıymalı taze fasulye de..meyve yok sadece o kötü..:gitme:ben lise sonda 68 kilodan 2 haftada bununla 60 kiloya düşmüştüm hergün de yarım saat cd den aerobik yaparak..o zamanlar cd yoktu tabi raksoteklerin satın al seyret sakla video kasetleri vardı ne günlerdi be:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…