KIZLARR GEÇEN HAFTA SABİTTİM BU HAFTADA HASTALANMADIM VE DİYETE PEK DİKKAT ETMEDİM ŞUAN BİRAZ ARTIDAYIMM AMA ÇOK DEĞİLLL O YÜZDEN AŞAĞIDAKİ DİYETİ UYGULAYACAĞIM 1 HAFTA SONRA KENDİ DİYETİME GEÇECEĞİM....
Hollywood Diyeti
Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği ‘Hollywood Diyeti’ne 1 ay boyunca devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor.
Hollywood Diyeti’nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:
‘Hem de çok sağlıklı’ "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75’ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte ‘mucize’nin formülü:
1. GÜN
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. GÜN
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.
4. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
5. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
6. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.
7. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.
BU KURALLARA DİKKAT!
• Diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak.
• Akşam yemekleri en geç 18.00''de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek.
• Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak.
• Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz.
• Haftanın 5 günü en az 30''ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak.
• Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.
ortişim saçmalama ya bu diyet sağlıksız..bayılır kalırsın valla..az ye sık ye canım..bak bana hiç böyle diyetlerden sonuç alamıyorum ..doğru yoldan sapmamak gerekopuyorumnanaktan
tünaydıııııııııııııın Kızlar yeni kalktım ha!
Nihalciğim benimde bu diyet çoooook hoşuma gitti ama içinde ızgara kelimesi geçmese öyle özel olarak hiç uğraşamam.Ben denemeyi düşünüyorum.Hiçbir diyeti bu kadar çok beğendiğimi hatırlamıyorum.
ortişim saçmalama ya bu diyet sağlıksız..bayılır kalırsın valla..az ye sık ye canım..bak bana hiç böyle diyetlerden sonuç alamıyorum ..doğru yoldan sapmamak gerekopuyorumnanaktan
Nihalciğim benimde bu diyet çoooook hoşuma gitti ama içinde ızgara kelimesi geçmese öyle özel olarak hiç uğraşamam.Ben denemeyi düşünüyorum.Hiçbir diyeti bu kadar çok beğendiğimi hatırlamıyorum.
Meyve suyu yazan yerleri meyve olarak değiştireceğim .Izgara yazan yerleri uygulamayacağım.Elimde bulunmayan besinler olursada ona denk olanı ile değiştireceğim.
Nasıl beğendin mi?
muzaffer kuşhan dieti nasıl nihal
daha akşama vardı selmacım yatsaydın:roflol:
Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)
 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
Diyet kendini kasmadan yapılırsa işe yarar diye düşünüyorum ne dersin nihalciğim
Senin ne demek istediğini anladım canım haklısın hiçbir diyette sadece 2 gün boyunca sıvı şeyler tüketmek yoktur . Bide neslihanın verdiği o diyet listesinde diğerlerinden farklı olarak ekmek yok.Bide çeşit olarak az dedim ya listedeki bazı şeyleri (kalori değerleri aynı olan şeylerle)değiştirebilirsin. mesela bana göre iki diyet arasındaki en büyük farklar kepek ekmegi+ öğlen (senin liste) vitamin değeri daha yüksek+ 1 ve 2 gün hiçbir diyet listesinde yer almaz. Ama ne bileyim işte çok hoşuma gitti .Yoğurtsuz bi diyette düşünemiyorum ama ...
Senin ne demek istediğini anladım canım haklısın hiçbir diyette sadece 2 gün boyunca sıvı şeyler tüketmek yoktur . Bide neslihanın verdiği o diyet listesinde diğerlerinden farklı olarak ekmek yok.Bide çeşit olarak az dedim ya listedeki bazı şeyleri (kalori değerleri aynı olan şeylerle)değiştirebilirsin. mesela bana göre iki diyet arasındaki en büyük farklar kepek ekmegi+ öğlen (senin liste) vitamin değeri daha yüksek+ 1 ve 2 gün hiçbir diyet listesinde yer almaz. Ama ne bileyim işte çok hoşuma gitti .Yoğurtsuz bi diyette düşünemiyorum ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?