Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

allah kabul etsin şebnm
ama hiç dikkatimi çekmedi
iftar menünü yazdığın
ayrıca perşembe günüde tutacaksan aman nutma iftardan önce bana kilonu özleden yada profilmden bildr ok

CADIARZUCADIARZUCADIARZUvereliniortak

merhaba kızlar kusura bakbamayın bu ara fazla giremiyorum işten ayrılınca uzun zamandır evde olmadığım içim çok işlerim oluyor özelliklede ortilerimden özür diliyorum yediklerimi yarın inşallah gün gün yazacam kusura bakmayın hepinizi çok seviyorum ama beni lütfen idare edin işten tam ayrılamadımda güya dün sonrdu ama hergün gidip geliyorum ikide bir çağırıyorlar olup olmadık şeyler için yarın sabahtan yine gidicem işallah öğleden sonra burda olurum

iyi akşamlar kızlarrr

orticimm bu diyet bana daha kolay geldiki ben simit hastasıyımmmm....

ben varım p.tesiye bunu yapalım beraberrr offf2 gün meyva suyu yapmay şimdi gözüm yemedi....

kolay gelsin sana ilterim..özledik seni hemen bitir işlerini gel buralar sensiz olmuyor...zaten iki gündür nerdeyse kimse girmiyor(
ben de yediklerimi yazayım:
dün sabah:2 haşlanmış yumurta+2 haşlanmış sosis
öğlen:2 baget+bir büyük köfte+yoğurt
akşam tavuk haşlama+ yoğurt
bu sabah:cornfleks+ süt
ara grissini
öğle:2 kaşık ıspanak
4 kaşık karnıbahar yemeği
bir dilim ekmek
cacık..
akşam arkadaşlarla dışardayım ızgara yerim...
bu sa

iyi akşamlar kızlarrr

orticimm bu diyet bana daha kolay geldiki ben simit hastasıyımmmm....

ben varım p.tesiye bunu yapalım beraberrr offf2 gün meyva suyu yapmay şimdi gözüm yemedi....

olur valla ortim aralarda da salatalık ve havuç yeriz..ben sade marul sevmem..tamam o zaman anlaştık p.tesi başlıyoruz..ben c.tesi pazar da sadece iki gün hazır çorbalı lahana diyetini yapcam (işallah içebilirsem)

kahvaltı bır elma

ara bır elma

öglen ıkı pogaca bır dılım yaş pasta

akşam küçük bır kase erışte yogurtlu

2.5 lt su

1 saat yürüyüş

bu gün kacırdım malesef ama gezmedeydım

nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok canım sıkılıyor kımse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

allah kabul etsin şebnm
ama hiç dikkatimi çekmedi
iftar menünü yazdığın
ayrıca perşembe günüde tutacaksan aman nutma iftardan önce bana kilonu özleden yada profilmden bildr ok

ewt tatlım dün yazamadım fırsat bulamadım ki annem bende diye sülalede bana geliyo:)
dün iftarda pancar yaprağı kavurduk güveç 1 tabak çok azda kabak tatlısı

bugünkü iftarımdada yine güveç ve üzüm yedim canım gün boyu üzüm çekti 7 8 tane ancak yemişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…