ewt tatlım dün yazamadım fırsat bulamadım ki annem bende diye sülalede bana geliyo:)
dün iftarda pancar yaprağı kavurduk güveç 1 tabak çok azda kabak tatlısı
bugünkü iftarımdada yine güveç ve üzüm yedim canım gün boyu üzüm çekti 7 8 tane ancak yemişimdir
günaydınopuyorumnanaktangünaydın
çok güzel selmamSALI
sabah = 1 yeşil+1 mate çay
öğlen = 1 t. kahvesi+1 elma
akşam = yarım porsiyon b. pilavı+1 elma+2 yeşil+2 mate+1 kuşburnu çayı
toplamda 2.5 lt. su
ne kursuu selmaBende birazdan kuaföre gideceğim ordan okula(bugün açıldı okulumuz) ufaklığı bırakıp halk eğitim kursuna bi gidip bakayım benim kursun günlerini öğreneyim.Sonrada ufaklığı alır 17:40' ta gelirim .Kızlar hepinizi öptüm hoşçakalın...
Ha kızlar birşey soracağım bilen varsa cevaplasın ya bu konu beni çok rahatsız etti. Kaynatarak içilen (regl döneminde) soğan suyu kişiyi adetten keser mii?
evet insanı çok zorluo ya midem ağzıma gelio benimde bende baktım ama malesef hiç bişey vermemişim ya millet nasıl verıo o kdr kiloyu yani hafta da 3-4 kilo offff..kızlar ben protein diyetini bıraktım..onu söylim dedim biliyorum merakla sonucumu bekliyordunuz:)) ama bu diyet bende tam bir fiyasko oldu..çok canımı sıktı ben cumadan beri gayet diyetteydim sıfır kaçakla pazar günü de bu diyete başladım başlamadan önce tartıldığımda 300 gr vermişim görünüyordu ama bu sabah tartıldığımda o 300 gr dan +200 gr almış olduğumu hayretle gördüm..zaten midemi ve bağırsak düzenimi mahvetti..dün akşam kusmamak için çok zor tuttum kendimi afedersiniz...şu anda innaılmaz şişim ve hazımsızlık çekiyorum. hergün 2 kere 5 i biyerde çayımı ve en az 2.5 litre suyumu da ihmal etmedim..hiç ama hiç diyet dışına çıkmadım..zaten bu diyetin topiğinde ilk iki günde 2 kg verdim sonra durdu ya da sonradan aldım deniliyordu bende 2 kg yu bıraktım artı var..:)sözde bu diyet metobolizmayı şaşırtmak için ama bu sefer benim metobolizmam diyeti şaşırttı:))))ben yüzde yüz detoksta da 2. günde bayılmış bir insanım gerçi benim bünyem kofti bana bakmayın ama ben bir faydasını görmedim bu diyetin sizlerle de paylaşayım dedim kızlar..c.tesiye dek normal diyete devam edip 2 gün haftasonunda lahanayı denicem sonra normal düzene devam etcem..yok anam yok bana yaramıyor böyle diyetler ve her seferinde bin umutla sarılıyorum..ayy hakketen çok canım sıkıldı kızlar ya..bari 500 gr verseydim onca eziyete değseydi(
kızlar günaaaydııın
bunmdan sonra bni sabhları zor bulursunuzz
çünküü karar aldıım kızışımı okula bıraktıktn sonra
saat 8 den 9 30 a kadar yürüceğğim
vebugün tam 1.buçuksaat tempolu yürüdüüüm
1 buçuk lt su içtim ssabah sabah
yürüdükten sonrada saat 10 dan 11:20 ye spora yazıldım spora gideceeem
evet ya ben bır ara ıçmıştım maydanoz suyu cok güzel vuçuttakı şışler gıdıyor bu günden ıtıbaren bende denıyecegım üşenıyorum aslında ana başlıyacagım ben her yemekten önce ıçıyordum cok faydasssını gördüm
Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)
 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)
PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran
aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)
SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran
AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt
ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)
PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt
AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye
CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)
AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)
CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen
AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)
PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran
AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt
NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.
birden çok yüklenme kaptnım yavaş yavaş başlaki seni birden yorup bırakmasınşimdi yüryüşten geldim kızalr bugün 1 saat yürüdüm ama dünkü kadar tempolu ve uzun değildi
bacağım çok ağrıdı hamladım sanırım
sabah da elma sirkeli suyumu içitim dünde tatlandırıcımı aldım artık şeker yok tatlandırıcı var
sen napıoon levrekim özledm bn seniiievet insanı çok zorluo ya midem ağzıma gelio benimde bende baktım ama malesef hiç bişey vermemişim ya millet nasıl verıo o kdr kiloyu yani hafta da 3-4 kilo offff
özellikle gündüz kafamda ateş çıkıo sanki varya korkuyorum bazen vucudumu zorluorum die sırf et gına gelio insana napcaz şimdiiiCADIARZU
oh ne güzel kaptanımmm senin adına çok sevindim kaslar çalışınca insan ter atınca süper oluo
benim kuzenimde yıkayıp ölece yiyo inanılmaz fark etti dio hazımsızlık ve gaz sorunu artık yaşamıorum dio suyunu içemem ama aslında yıkayıp günde yarım demet yesem süper olur
eee çok güzelmiş bu yada proteinde olduğum için bana süper görünüokaydirigubbakcemile3 yapsakmı acaba bende nerde ne buluosam yapıorum heeee
birden çok yüklenme kaptnım yavaş yavaş başlaki seni birden yorup bırakmasın
ooooo süpersin valla tatlandırıcılar flnnn başarıların devamını diliorummmmmmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?