Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canım pancar yaprağının tarifini yazar mısın?

SALI
sabah = 1 yeşil+1 mate çay
öğlen = 1 t. kahvesi+1 elma
akşam = yarım porsiyon b. pilavı+1 elma+2 yeşil+2 mate+1 kuşburnu çayı
toplamda 2.5 lt. su

Bende birazdan kuaföre gideceğim ordan okula(bugün açıldı okulumuz) ufaklığı bırakıp halk eğitim kursuna bi gidip bakayım benim kursun günlerini öğreneyim.Sonrada ufaklığı alır 17:40' ta gelirim .Kızlar hepinizi öptüm hoşçakalın...

Ha kızlar birşey soracağım bilen varsa cevaplasın ya bu konu beni çok rahatsız etti. Kaynatarak içilen (regl döneminde) soğan suyu kişiyi adetten keser mii?

günaydınopuyorumnanaktan
SALI
sabah = 1 yeşil+1 mate çay
öğlen = 1 t. kahvesi+1 elma
akşam = yarım porsiyon b. pilavı+1 elma+2 yeşil+2 mate+1 kuşburnu çayı
toplamda 2.5 lt. su
çok güzel selmam
bu hafta birincikk sizde sanırımzemuszemus

ne kursuu selma
Ha kızlar birşey soracağım bilen varsa cevaplasın ya bu konu beni çok rahatsız etti. Kaynatarak içilen (regl döneminde) soğan suyu kişiyi adetten keser mii?

bnm bi bilgim yok:sm_confused:

şimdi yüryüşten geldim kızalr bugün 1 saat yürüdüm ama dünkü kadar tempolu ve uzun değildi
bacağım çok ağrıdı hamladım sanırım
sabah da elma sirkeli suyumu içitim dünde tatlandırıcımı aldım artık şeker yok tatlandırıcı var

12 10 09
sabah 1 salkım üzüm 1 elma
öğle yeşil fasulye pirinç pilavı
akşam 1 kase mercimek çorba 1 şırdan 2 çiğ köfte

evet insanı çok zorluo ya midem ağzıma gelio benimde bende baktım ama malesef hiç bişey vermemişim ya millet nasıl verıo o kdr kiloyu yani hafta da 3-4 kilo offff
özellikle gündüz kafamda ateş çıkıo sanki varya korkuyorum bazen vucudumu zorluorum die sırf et gına gelio insana napcaz şimdiiiCADIARZU

oh ne güzel kaptanımmm senin adına çok sevindim kaslar çalışınca insan ter atınca süper oluo

benim kuzenimde yıkayıp ölece yiyo inanılmaz fark etti dio hazımsızlık ve gaz sorunu artık yaşamıorum dio suyunu içemem ama aslında yıkayıp günde yarım demet yesem süper olur

eee çok güzelmiş bu yada proteinde olduğum için bana süper görünüokaydirigubbakcemile3 yapsakmı acaba bende nerde ne buluosam yapıorum heeee

birden çok yüklenme kaptnım yavaş yavaş başlaki seni birden yorup bırakmasın
ooooo süpersin valla tatlandırıcılar flnnn başarıların devamını diliorummmmmmmopuyorumnanaktan

sen napıoon levrekim özledm bn seniii
diet spor su içmler naasıl gidioo

kızlar bn birde yürürken göbüşüme streç sarıyorum feci terletioo
öğlene kadr da çıkarmıyoruum
ama dün bir şeyb yaptım onu söleyim
menümde unutmuşum
dondurma yedim ama accık :kedi:

günaydın arkadaşlar levrekcım sen boşver o dıyetı canım bence herşeyden ye azar azar öyle dıyet olmaz ınsan o durumda dıyetten soguyor ve bırakınca herşeyden yemek ıstıyor ac gözlü oluyorsun bence bırak

Günaydın Çıtır kızlarrr..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..Ne var ne yok şekerler?

Yavv bu oğlan beni hış ediyor..Çalışırken daha az yoruluyordum valla.

Nasıl gidiyor diyetler?Benim fena değil..Yediklerimi yazamadım bu hafta hiç.Ama cuma gününden umutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…