slm kardeş takımım
nihalcim tekrardan geçmiş olsun canım...vücudunu çokta dirençsiz bırakma...ve bol bol dinlen...maalesef bu hastalık dinlenmeyince geçmiyo
bu arada ben bu haftada lahana yapıyorum....ve bu seferki çok daha güzel oldu...sende iyileşince dene canım
tşk ederim canım allah kimseye hastalık vermesin çok saoltşk azracım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangerçektende bütün aksilikler bugünü bıuldu neyseki sorun çözüldü
bizde pek yardımcı olamadık,kusura bakmayın
bu arada ilterimede geçmiş olsun,allah acil şifalar versin
saol kaptanım ilgin için tşkler opuyorumnanaktanarkadaşlar
sabah ilterimle msn de konuştuk eşinn rahatsız olduğunu şimdi hastaneye gideceğini söyledi
meğersem eşi o an resmn canıyla uğraşıyormuş
acil olarak apendesit ameliyatına almışlar
patlamamış ama patlamak üzeriymiş
gün için de 2 kere konuştuk
gayet iyi merklanacak bi durum yok ii geçmiş
tabii ciddi bi bakım istiyor eve geçmiş olsuna gelneler olcaktr
onun için iltrmz bnden izinli doğal olarak
allahım esirgemiş diyorum
saol cnaım tşklerciddimisin
çokkk geçmişler olsun
saol canım allahtan o aşamaya gelmeden hemen alındı opuyorumnanaktangecmış olsun ya ınanamıyorum benım eşımde olmuştu apandısıt amelıyatı onun patlamıştı dr bagırsaklarının yarısını almak zorunda kalmıştı bızde yaşadık o günlerı bereket onun patlamamış
tşk ederim canım allah kimseye hastalım vermesin opuyorumnanaktanKızlar herkese meraba,öncelikle ilterime geçmiş olsun deyim..
bu sabah nete girdim tam takımın sayfası açıldı pcm kitlendi, daha sonrasında açtığımda netim yoktu, bi ara baktım bu seferde kk da bi sorun vardı:1no2:akşamada misafirim vardı yemekli yani tüm aksilikler üst üste geldi, ,
bende kilomu yazıyorum ben tam 60,600 :teytey: azracım pamuk şekerim bu geçikme için en çokta senden özür diliyorum ama inan aksilikler üst üste geldi..
saol canım tşkler opuyorumnanaktanİlterciğime geçmişler olsun rabbim tekrar yaşatmasın bu sıkıntıyı ...
saol bitanem yaaa sonrma ben halen şoktayımilterimm daha yeni okudum yaşadıklarını geçmiş olsun
saol cnaım tşklerHerkese merhaba kızlar..Naıslsınız?umarım herkes iyidir..
İlterin eşine geçmiş olsun.Umarım şimdi iyidir..
AZracım sen kadirlili misin?benim annem de oralısengözlerimebaksanab
:lepi::lepi::lepiiltrm gelmiş yupppiiii
ilterrrrrrrrrr hoşgeldin....
hoş bulduk cnaımya bu apandisit çok alengirli bişi ilterim ya ben de yıllar önce kuzenimle oturduk o gece 02.00 gibi falan gitti ben sabah 04.00 de bir rahatszılandım amanın ölüyorum sandım yok böyle bir sancı kustum aşırı ağrıdan düşünün yani..neyse dr da nöbetçiler..yok şu yok bu derken dediler acil ameliyat gerek patlamak üzere sabah 08.00 de ameliyata alınmıştım..dr demişti ki doğum sancısına en yakın sancı apandisit sancısıymış hatta o gün demiştim ona yakın acı buysa ben hayatta normal doğuramam:))Allahtan patlamadan müdahele edilmiş canım..Benim dr apandisit 30 yaşına kadar olanlarda sorun yaşatır demişti ama eşin istisna sanırım canım:)tekrar çok geçmiş olsun tatlım..
üye--------------- kilo------- hedef -----verilecek kilo-----verilen kilo--------kalan
azrasıla------- (117,00)--- (106,00)------ (11,00)----------------1,50---------------9,50 hedefine ulamşman için birazdaha gayret etmelisin
ilterçakır----- (76,00)------(68,00)-------- (8,00)------------------3,20---------------4,80 ilk başlarda göstermiş olduğum başarıyı takrarlaman gerekiyor çok kötü gidiyorsu
selma12------ (85,90)------(79,00)--------- (6,90) ----------------3,10-------------- 3,80 hedefine ulaşmana az kaldı umuyorum kurbana kadar 2 hedef belirlersin
neslihan165 (82,10)------ (74,00)-------- (8,10)------------------2,30--------------5,80 ilk hafta nasılsan öyle neslihan olmanı umuyorum
elimpiha----- ( 84,00)----- (76,00)--------- (8,00)---------------- 2,90 --------------5,10 bir haftalık boşluktan sonra emin adımlarla gitmelisin sağlığına dikkat ederek tabii
şebnem------ (69,60)------ (65,00)--------- (4,60)----------------(-0,10) ----------- 4,70 şebnem beni hayal kırıklığına uğratıyorsun başlangıç kilonu bile geçtin
levrek----------(75,60)----- (70,00)---------- (5,60)----------------1,10---------------4,50 çok ağır gidiyorsun hedefine ulaşman gerekiyor birazdaha dikkat et yediklerine
dağçileği----- (67,20)----- (60,00)---------- (7,20)---------------- 1,90--------------5,30 senin için söyeyecek birşeyim yok mezun oldun zaten tbkler
selmay-------- (57,80)----- (51,00)---------- (6,80)--------------- 1,20 --------------5,60 çok iyi gidiyorsun hedefine hızla ulaşacağından eminim
çitos---------- (110,00)----- (99,00)--------- (11,00)--------------- 1,30--------------9,70 hedefine ulaşa bilmen için 9,70 daha vermen gerekiyor ama çok ağır kilo veriyorsun umarım kilo vermen hızlanır
cidem83----- (65,00)------- (57,00)---------- (8,00)----------------2,10--------------5,90 çok iyi gidiyorsun umarım bu hafta mezun olursun
divinity--------(74,00)-------(65,00)----------( 9,00)----------------2,50-------------- 6,50 canım hedefine ulaşacağından fazlasıyla eminim
üye--------------- kilo------- hedef -----verilecek kilo-----verilen kilo--------kalan
azrasıla------- (117,00)--- (106,00)------ (11,00)----------------1,50---------------9,50 hedefine ulamşman için birazdaha gayret etmelisin
ilterçakır----- (76,00)------(68,00)-------- (8,00)------------------3,20---------------4,80 ilk başlarda göstermiş olduğum başarıyı takrarlaman gerekiyor çok kötü gidiyorsu
selma12------ (85,90)------(79,00)--------- (6,90) ----------------3,10-------------- 3,80 hedefine ulaşmana az kaldı umuyorum kurbana kadar 2 hedef belirlersin
neslihan165 (82,10)------ (74,00)-------- (8,10)------------------2,30--------------5,80 ilk hafta nasılsan öyle neslihan olmanı umuyorum
elimpiha----- ( 84,00)----- (76,00)--------- (8,00)---------------- 2,90 --------------5,10 bir haftalık boşluktan sonra emin adımlarla gitmelisin sağlığına dikkat ederek tabii
şebnem------ (69,60)------ (65,00)--------- (4,60)----------------(-0,10) ----------- 4,70 şebnem beni hayal kırıklığına uğratıyorsun başlangıç kilonu bile geçtin
levrek----------(75,60)----- (70,00)---------- (5,60)----------------1,10---------------4,50 çok ağır gidiyorsun hedefine ulaşman gerekiyor birazdaha dikkat et yediklerine
dağçileği----- (67,20)----- (60,00)---------- (7,20)---------------- 1,90--------------5,30 senin için söyeyecek birşeyim yok mezun oldun zaten tbkler
selmay-------- (57,80)----- (51,00)---------- (6,80)--------------- 1,20 --------------5,60 çok iyi gidiyorsun hedefine hızla ulaşacağından eminim
çitos---------- (110,00)----- (99,00)--------- (11,00)--------------- 1,30--------------9,70 hedefine ulaşa bilmen için 9,70 daha vermen gerekiyor ama çok ağır kilo veriyorsun umarım kilo vermen hızlanır
cidem83----- (65,00)------- (57,00)---------- (8,00)----------------2,10--------------5,90 çok iyi gidiyorsun umarım bu hafta mezun olursun
divinity--------(74,00)-------(65,00)----------( 9,00)----------------2,50-------------- 6,50 canım hedefine ulaşacağından fazlasıyla eminim
ilterden böyle bi uyarı bekliyodum zatenhaklısında
ama elimde deildi evde misafir bol keseden nerdeyse annemin gidişini bekler olmuştum:)şaka tabii
ama şaka bi yana vallahi çok zor bi ara sizden kısa sürekiğine izin almayı bile düşündüm ama dahada koparım diye korktum ama bugüb ciddiciddi başladım
sabah lahana çorbası ögle çok azyogurtlu köfte (etsiz bulgurlu)1dilim börek gezmeye gititm orucum diyip yalan söyleyemedim korktum:)akşamada lahana çorbası yicem 6km yürüycem kurban bayramına en az 4 kilo eksik gireceğime söz veriyorum bu sözümü hergün tekrarlıycam
ben geldiiimm tabi her zaman ki gibi gene tekim =) olsun beklerım. hıc bırınızı untmadımmm ama ıyı kotu bu arada sızden ayrıyken pek cok gun gectıtabı bu arada kılomu merak edıyosanız... 55 li rakamları gordum fakat cok kalamadım orda yedım yedım oturdum eskı kıloma dönmüş olabılecegım korkusuyla tartıya hıc cıkmadım sonra bı gun bı cesaret cıktım neysekı cok kılo almamısım o kadar yemeye nasıl almadım sasıyorum dogrusu. bu sabah 57.5 tum. gozum buyuyo 7 kılo tekrar toparlayamıyorum kendımı ama son dıyorum 7 kg verdın bı 7 daha nıe olmasın ama ıste motıve olamıyorum... yapıstılar gıbı gelıyo. ama bugunden ıtıbaren tekrar baslıyorum. duzenımı bozdum mahvettım kendımı bu arada ben itiraf edıyorm =) spora basladım tekrar bugun 20 dk tıtredım 100 kalorı kondısyon bısıkletı 300 adım atym dedım 50 adımda kesıldım :) gıdıp onu tmmlıcam yatmadan once mekık bacak hareketlerını de bırakmıstım hemen tekrar baslıyorum 5 ser kez uyumadan once :) kım ne yapmıs ıncelemeedım adımlarımı attıktan sonra goz gezdırcem :) umarım bu arada gelen gıden olur :) üf heyecanla ne cok sey yazmısım :)
aaa özlemcim hoşgeldin canım..özledim seni...çok kilo almamana sevindim..aman dikkat et biliyorsun ne zor veriliyor kilolar..bizde falza bir gelime yok ben sana özet geçeyim:)dağçileği mezun oldu..bizim yarış devam ediyor..kurbana az kaldı hepimizi telaş sardı..kaptanımız spora başladı..selmaların ikisi de azimle kilo veriyor..şebnemin annesi vardı saldı ama bugün toparlamaya başladı..ilterin eşi apandisit ameliyatı oldu ondna iltercim yoktu..nesliş de iyiydi en son o da hızlanacak kilo vermede ev telaşında..yeni bir dr a gidcekti bebiş için..yeni bir arkadaşımız var meltem o da çok iyi gidiyor..çiğdem aramıza yeni katılmıştı o da mezun oluyor..valla aklıma gelenler bunlar tatlım geçmişi okumana gerek yok en son ilterin listesine baksan anlarsın zaten durumumuzu canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?