hoşgeldin cnmben geldiiimm tabi her zaman ki gibi gene tekim =) olsun beklerım. hıc bırınızı untmadımmm ama ıyı kotu bu arada sızden ayrıyken pek cok gun gectıtabı bu arada kılomu merak edıyosanız... 55 li rakamları gordum fakat cok kalamadım orda yedım yedım oturdum eskı kıloma dönmüş olabılecegım korkusuyla tartıya hıc cıkmadım sonra bı gun bı cesaret cıktım neysekı cok kılo almamısım o kadar yemeye nasıl almadım sasıyorum dogrusu. bu sabah 57.5 tum. gozum buyuyo 7 kılo tekrar toparlayamıyorum kendımı ama son dıyorum 7 kg verdın bı 7 daha nıe olmasın ama ıste motıve olamıyorum... yapıstılar gıbı gelıyo. ama bugunden ıtıbaren tekrar baslıyorum. duzenımı bozdum mahvettım kendımı bu arada ben itiraf edıyorm =) spora basladım tekrar bugun 20 dk tıtredım 100 kalorı kondısyon bısıkletı 300 adım atym dedım 50 adımda kesıldım :) gıdıp onu tmmlıcam yatmadan once mekık bacak hareketlerını de bırakmıstım hemen tekrar baslıyorum 5 ser kez uyumadan once :) kım ne yapmıs ıncelemeedım adımlarımı attıktan sonra goz gezdırcem :) umarım bu arada gelen gıden olur :) üf heyecanla ne cok sey yazmısım :)
vereliniortakvereliniortakevet canım ya ..tamam ben işyerindeyim pc elimin altında herkesin böyle bir şansı olmayabilir ama bu günler önemli günler..en azından kurbana kadar herkesin biraz daha paylaşımını artırması gerek diye düşünüyorum..çoğunlukla girip bakıyorum kimse yok ya da olanlarla da konuşmuş oluyorum başka sayfaları geziyorum ben de ona buna laf atıyorum aklımca kendimi motive etmeye çalışıyorum:)dediğin çok doğru burdan koptukça motivasyon düşüyor ama burda yalnız kalmak da inan uzaklaştırıyor..en azından bende böyle etkisi var..yaz döneminde bile bu kadar boş kalmıyordu topik..
herkesten ricam şu elbette işimiz olabilir özel nedenlerimiz olabilir ama elimizden geldiğince girmeye özen gösterelim..şurda az süremiz kaldı..birbirimize ihtiyacımız var..ben de işyerinde çok yoğunum ama sürekli buraya vakit ayırıyorum hem buraya hem de 80-89 topiğine..6. takıma ne zaman girsem nerdeyse full topikteler..özeniyorum valla..
çok güzelalkisalkisalkisben 18 de kaçıyorum kızlar akşam evde ders çalışmam gerek yarın denetim var ıyyykbugün yediklerim:
sabah:1 simit+şekersiz çay
ara yok
öğle yarım kase diyet çorba
pirinç lapa
ara :1 elma
akşam da pirinç lapa yicem acayip şişim..ödem atayım azcık..
ben de sızlerı cok ozledım valla. sızden uzak kalınca saldım kendımı galıba =) ama ıyı cok kılo almamısım bend e sasırdım. dedım herkes tıg gıbı olmustur kesın ama ne gezer.. noldu boyle sıze??
hadi bakalım devam etkaydirigubbakcemile5ben bu sabah 1 yumurtalı melemen yedım sonra 3 bardak yesıl cay ıctım sonra su cubuga benzer seyler var ya pastanelerde satılan onlardan epey yedım ya . bıda bısı yemem bugun elma yerım artık 2 lt su ıcme olayını da bıraktım ya.. zorlaya zorlaya 2-3 bardak anca bu kadar :)
azra bende burdayım ama kımse olmayınca bırşey yazmıyorum
Başım çok agrıyo ya saddece sağ tarafı tansiyonum normal ilaç alıyım diziler başlasın yürüyüş bandına çıkcam
öslemcim hoşgeldin
bu hafta eksi olucam kaptanım
hepinize ii akşamlar...hoşgeldin öslem....sizi yakından izliyorum haberiniz ola...yanımda yeriniz hazır hadi gayret ya.......
kızlar takımn geri kalnı nerde acabaa
selmay çiğdem
bu arada çiğdem bu hafta mezun ediyorum senii
neslişşşş sen nerdesnnn
günaydın kızlarrrrrrr...çok bitkinim çok yorgunum..dün akşam eve zor attım kendimi pirinç lapamı yedim uzandım ama yine de kendime gelemedim..sabah da inanılmaz yorgun kalktım..
kepek ekmekli sandviçimi yedim şekersiz çayla..patlayacak gibi şişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?