Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ortim çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm..dikkat et kendine...

kızlar bugun ıcın cok ozur dılerım. hıc yoktum zaten carsamba ve persembe gunlerı bana ızın verın =) sabah 9 dan aksam 5 e kadar dersm var arkadaslarla laflayınca bıraz da gec kalıyorm ama bugunun ve dunun ayrı bı sebebı var sevgılım gelmıs ıst a. onunlaydım. neyse bugun yedıklerımı yazıyım sabah su sımıtcılerdekı sıgara boregı gıbı olan borekten yedım aksam uzerıne dogru cıgkofte yedım baska hıc bısey yemedım bısey de ıcmedım. hee bunların uzerıne bı de boynuz yedım =)

selam özlemcim..canım bak besin değeri yüksek ama kalorisi az şeyler ye..sen kalorisi yüksek ama az yiyorsun..ne boynuzu ya hayırdır..

kzılar şu leslie yi indiriyorum şimdi çok zor oldu ama sürekli hata veriyordu..ya kızlar ben biraz teknoloji özürlü olduğum için şimdiye dek hiç düşünmemiştim..ben buraya ismimi verdim fotoları yükledim çok özel şeylerimi bile paylaşıyorum birçoğumuz gibi..hep şöyle düşündüm bir tanıdık burayı keşfetse bile nerden bulacak hangi sayfada olduğumu hangi topikte olduğumu hayatta bişey belli olmaz diyordum ve içim de rahattı..ama bugün lesliyi indirmek için ismini googleda yazınca bir de ne göreyim 80-89 topiğinde arkadaşla konuştuğumuz sayfa pat diye çıkıverdi karşıma fotom da orda kabak gibi..ay nasıl çıplak hissettim kendimi anlatamam kızlar ya..(

selam özlemcim..canım bak besin değeri yüksek ama kalorisi az şeyler ye..sen kalorisi yüksek ama az yiyorsun..ne boynuzu ya hayırdır..

bılıyorum da tum gun dısardaydım ve (eskı sanırım artık olmalı yanı) sevgılım onları almıs. boynuz da aldatılmısım... o kabul etmese de bunu bu da bı aldatma turu

bu konuda cok haklısın ben de onceden buraya foto eklemıstım hıc bılmedgm ınsanlar yorum yaptı hepsı guzel hos yorumlardı buranında daımı uyelerıydı fakat bı yorumdan muthıs rahatsız oldm fotoyu ekledıgım gun uye olmus bırı yapmıstı yorumu o yuzden sılmıstım resımlerımı ama ılter abla ısteyınce ekledım. leslie ne bu arada =)

vallahi bende denedim aynen dediğin gibi kabak gibi ortadayız vallahi aman fark etmez benim kocam zaten herkese benim kadınlar külübüne girdiğimi yaygara yapıyor :roflol:

özlemcim resmini silebilirsin artık

vallahi bende denedim aynen dediğin gibi kabak gibi ortadayız vallahi aman fark etmez benim kocam zaten herkese benim kadınlar külübüne girdiğimi yaygara yapıyor :roflol:
delikafaduldendelikafadulden

ben 5 dk ne yapıyorsunuz diye bakayım dedim bana müsade yarın görürşüz öptüm hepinizi iyi geceler

iyi geceler canım özletme kendini..yarın mutlaka gel..

özlemcim ben bu boynuz meselesini anlamadım canım ya sevgilim beni görmeye ist a geldi demedin mi sen??nasıl oldu bu aldatma meselesi??emin misin??

özlemcim ben bu boynuz meselesini anlamadım canım ya sevgilim beni görmeye ist a geldi demedin mi sen??nasıl oldu bu aldatma meselesi??emin misin??

ya cok uzun sure once boyle bısey hıssetmıstım yok falan dedı ama bendekı o hıs bı turlu gıtmedı uzakta oldugu ıcınde pek bısey ogrenemıyordum. ayrıca benım ıcın gelmemıstı geldıgınden haberım bıle yoktu. son bı kac haftadır nerdeyse hıc konusmuyorduk geldıkten sonra işte ertesı gun aradı hadı kadıkoydeyım gel dıye. ben sok tabı bugun onu yollayacaktm. butun gun telefonunu ıstedım vermedı neyını kurcalıcan dıe falan sonra mesajlar geldı gostermıodu zorla aldm baktım. kayıtlı olmayan bı noydu. halıyle durumu acıklamak zorunda kaldı. gorusmeyı kesmısler ama sonucta yasanmıs bıseyler... boyle ıste

valla kızlar cuma iki yatılı misafirim var iş çıkışı aynı anda eve gircez c.tesi sabahı da geri kalan kızlar gelcekler bense bu saat oldu hala buralardayım nesli teyze peşinde koşuyorum:)ara ara gidip işleniyorum ama olmuyor çıkayım bari ütü yapı daha duş alıp yatcam yarın 7.00 de uyancam..
ben kaçar...öptüm sizleri..

bu aralar bıraz kendımı şış hıssedıyorum bırde yürüyüş yapmıyorum cünkı cok başım agrıyor tamamen sınırsel kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ınşallah kg vermışımdır ya bu aralar pek pıskolojım ıyı degıl cok güçsüz bır karekterım sıkıldım bu huyumdan degışmek ıstıyorum ama nasıl kayın valıdemın ölümüde ıycene pıskolojımı bozdu kafaya takıyorum bır türlü içiiiiiimden atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…