Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selmay selma12 ve ilterim kaldıı
günaydın canlarım geldim azracım kilom 74,10 malesef 75 bulmuştum hafta başı iki günde anca bu kadar verebildim malesef almak çok kolay ama vermek çok zor mafoldumbenmafoldumben
kaydirigubbakcemile5 70 sositososito
inanamıyom valla eski kiloma döndüm 18 günde delikafadulden
maşallah cnaım tebrik ederim seni opuyorumnanaktan

süpersin canım çok tebrik ederim..
teşekkür ederim canım Şeniz

teşekürler canım Şeniz
iltercim 70 e düşmek kolaydıda benim için onun altına düşmeye zorlanacam
çünkü 5 senedir bu kilodayım hep yerleşti artık yağlar vücuduma :sinifsinif:

ben hemen kg cızelgemı degıştıreyımm cünkı kendıme söz verdım her hafta kg cızelgem degışecek hemde hıç artı olmayacagım bu hafta ınşallah sporda yapacagımm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben geldım cok uyumusum ya neyse kı yetıstım oglene kadar ozur dılerım bu kadar gec kaldıgım ıcın.. 57,0 benım kılo bu sabah ıtıbarıyle, tabı ayrıldgm kıloya gore yazılacak sanırım bu yuzden artı gozukcem. ama bu benım ıcın gene de basarı bu hafta. pazartesı sabah 57.8 ıdım ustelık hastalandım dun. 57 odum ama hedefıme ulasamadım 56.9 da olsa 56 lı rakam gormek ıstemıstım

Kaptanım kilom 56.5 100 gr vermişim. Bu hafta ne yalan söyleyeyim sinirden sıkıntıdan senağlamasenağlamasenağlamayedim o yüzdende yediklerimi yazamadım. Bu yediklerimin acısı haftaya çıkar gibi geliyor.mafoldumben

bende yazayım kg 82200 olmuşum galıba gıden yanlış hesaplamadımsa 600/COLOR]

tbk ederim cnaım
bencede güze canım tbkler

Arkadaşlar merhaba
merhaba cnaım kilon kaç

kızlar bn çıktıım
çitos arkadaşımz geri dönmk üzeer ayrıldı
çiğdem mezun
yeni üye de yan eski üye oslem takıma girdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…