Oslem canım takımına hoşgeldin.
olsun özlemcim sonuçta kilo vermişsin..tebrik ederim canım..ben geldım cok uyumusum ya neyse kı yetıstım oglene kadar ozur dılerım bu kadar gec kaldıgım ıcın.. 57,0 benım kılo bu sabah ıtıbarıyle, tabı ayrıldgm kıloya gore yazılacak sanırım bu yuzden artı gozukcem. ama bu benım ıcın gene de basarı bu hafta. pazartesı sabah 57.8 ıdım ustelık hastalandım dun. 57 odum ama hedefıme ulasamadım 56.9 da olsa 56 lı rakam gormek ıstemıstım
bende yazayım kg 82200 olmuşum galıba gıden yanlış hesaplamadımsa 600/COLOR]
bu sefer bu kilolları atacaksın selmacım..çok inanıyorum sana..aynen devam..ben hemen kg cızelgemı degıştıreyımm cünkı kendıme söz verdım her hafta kg cızelgem degışecek hemde hıç artı olmayacagım bu hafta ınşallah sporda yapacagımm sözzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırdır canım neyin var?çok sıkma kendini bak az önce bir arkadaş bir müşteriye çok sinirlendi kaısldı kaldı hastaneye kaldırdılar..aman ha..Kızlar bana dua eder misiniz?
Sinirden sıkıntıdan ölebilirim.
tamam kaptanım..güle güle..kızlar bn çıktıım
çitos arkadaşımz geri dönmk üzeer ayrıldı
çiğdem mezun
yeni üye de yan eski üye oslem takıma girdiiii
saol cnaım eşim iyi bu gün dikişleri alında daha iyi artık
Nihalciğim benim yerimde kim olsa bırak sinirlenmeyi çatlardı herhalde...
Düşünebiliyor musun ya olabilir mi böyle şey, eşimin babası bundan sonra eşinin ve çocuklarının hiçbir dediğini almayacaksın verdiği iki kuruşa dayanarak bundan sonra benim dediğim olacak sözümden dışarı çıkmayacaksın dedi telefonda konuşurken duydum gelde delirme. 16 yıllık evliyim anladımki(çoğu şeye gözümü kapadım kinci olmadığımdan)eşiminailesinden bana dost olmazmış onlara yazıklar olsun.
tşkler canım benim saolhadi bakalım gözünüz aydın iltercim..tekrar çok geçmiş olsun
saol cnaım çok saolgecmış olsun ıltercım
amin saol cnaımİyi olduğuna sevindim Rabbim tekrar üzüntü yaşatmasın.
elbette ama neden kendini sıkıyorsun bir problem mi varKızlar bana dua eder misiniz?
Sinirden sıkıntıdan ölebilirim.
evet canım artıdayım çok üzgünüm sana yakışır bir eş olmadığım için özür dilerim bu haftailter artıdamısın anlayamadımda
nıhal bence sen bundan sonra kendıne şu dr verdıgı kılasık menuler varya o şekılde menü hazırla asla şoklara gırme bak gene almışsın ha şişlıkde olabılır bence bu şışlıgın sebebı havalar ödem yapıyor bende cok şışım bellı oluyor cünkı /COLOR]
Nihalciğim benim yerimde kim olsa bırak sinirlenmeyi çatlardı herhalde...
Düşünebiliyor musun ya olabilir mi böyle şey, eşimin babası bundan sonra eşinin ve çocuklarının hiçbir dediğini almayacaksın verdiği iki kuruşa dayanarak bundan sonra benim dediğim olacak sözümden dışarı çıkmayacaksın dedi telefonda konuşurken duydum gelde delirme. 16 yıllık evliyim anladımki(çoğu şeye gözümü kapadım kinci olmadığımdan)eşiminailesinden bana dost olmazmış onlara yazıklar olsun.
Halbuki annemin vefatından sonrada(zaten öyleydim ) kayınvalideme dört elle sarındım ANNEMMMMM
dedim am değmezlermiş.
selmacım çok ayıp söyledikleri ama sen de canını sıkma he de geç..o öyle dedi diye bunları mı yapacak eşin..size ekonomik destek mi veriyor?buna dayanarak mı söylior bunları..belki ona göre fuzuli olan bişiler almışsınızdır ona sinirlenmiştir..hiiç canını sıkma canım...önemli olan eşinin tutumu..
üzülme canım mesela ben kayın valıdeme hıç anne demedı oda cok ıstıyordu bırgün bana tam 10 tane adana burgusu bılezık almış gelın olduktan ssssonra belkı anne derım dıye malesef dıyemedım cünkı cok sıkılgan bır yapım var o yüzden söyleyemedım ama yınede benı cok severdı rahmetlık bılıyordu benım utandıgımı olmadı işte keşke yapabılseydım kayın valıdem hep derdıkı ınsan gelının ve damadını cak sevecek ama herkes aynı fıkırde olmuyor malesef
ben de nişan takıldığındna beri hep anne baba dedim ama eşim de hatta ennecim babacım diyor canım ama bilezik falan yok bize:roflol:üzülme canım mesela ben kayın valıdeme hıç anne demedı oda cok ıstıyordu bırgün bana tam 10 tane adana burgusu bılezık almış gelın olduktan ssssonra belkı anne derım dıye malesef dıyemedım cünkı cok sıkılgan bır yapım var o yüzden söyleyemedım ama yınede benı cok severdı rahmetlık bılıyordu benım utandıgımı olmadı işte keşke yapabılseydım kayın valıdem hep derdıkı ınsan gelının ve damadını cak sevecek ama herkes aynı fıkırde olmuyor malesef
Ne olursa olsun bize karışmaya hakları yok. Zamanında (100-150 tl.) yemeğe götürürken takımlar alır eşim benden habersiz(duyunca gereken tepkiyide vermedim olan olmuş dedim geçtim) para yardımı yaparken iyiydi de şimdimi kötü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?