burdayım canım**** 6.TAKIM 127.ETAP ***
referans ( 76,2 / 76,1 / 0,1 / 0,13 % )
Naz ( 62,7 / 60 ,0 / 2,7 / 4,31 % )
mmmf27 ( 59,9 / 59,4 / 0,5 / 0,83 % )
yumukum ( 73,0 / 73,0 / 0,0 / 0,0 % )
mopsy ( 65,7 / 63,8 / 1,9 / 2,89 % )
lıghtlife ( 79,0 / 77,5 / 1,5 / 1,90 % )
pınarım (84,5 geri dönmek üzere ayrıldı
melek ( 72,3 / 70,6 / 1,7 / 2,35 % )
kirazz_z ( 70,2 / 69,2 / 1,0 / 1,42 % )
özi16 ( 73,0 / 74,0 / -1,0 / -1,37 % )
nevra73 ( 88,5 / 87,0 / 1,5 / 1,69 % ) yeni üye
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 720,5 / 710,6 / 9,9 / 1,37 % )
iltercim umarım buralardasındır...listemiz hazır canım kontrol edebilirmisin.
ben de nişan takıldığındna beri hep anne baba dedim ama eşim de hatta ennecim babacım diyor canım ama bilezik falan yok bize:roflol:
sıkma canını selma..sakin ol..boşvermeye çalış..
burdayım canım
listeniz tamam
çok güzel kilo vermişsiniz tbk ederim sizi inşallah birinci olursunuz bu hafta şimdiden tbkler :lepipuyorumnanaktan
boşver nıhal bılezıgı felan artık benımde yok bılezıgım ev alırken sattık gıttıler
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan o kadar sıkıntının arasında bide liste konrtol ettin hakkını helal etŞeniz
inş.canım bu hafta herkes çok güzel kilo verdi...eee hakettik 1.liği:lepi:
selmay canım kimsenin lafına aldırış etme kimsenin seni üzmesinede izin verme her ailede problemler oluyor bende hem kendi ailemle hemde eşimin ailesiyle bazı sorunlar yaşıyorum ama hayat okadar kısaki bunlara ayıracak kendimi üzecek çok fazla vaktim yok zaten başımda bir sürü sıkıntı var birde dışarıdan gelenlere aldırış edecek durumum yok sende böyle yap boşver ailene sıkı sıkı sarıl sen çoçuklarına eşine bırak o mesele eşinin meselesi o halettsin canım
bende ne bılezık varrrr....nede evvv.......boŞver ortımmm eŞım var ve bırbırımızı Çok sevıyoruzzz..herŞey allahtan Önce saĞlık olsun gerısı boŞ.....ben bu Şekılde ayaktayımmm....hee evet eŞımın aılesınden evlenırken dÜĞÜnde vs. Çektım ama oda onların cahıllıĞı dıyorummm ve geÇıyorumm....Çok ŞÜkÜrr ama Şımdı aramız ıyıdır....benı Çok severler..zaten ıkıtanecık oĞlu ıkıtanecık gelını varr....ıkımızde ıyıyızz.....ÖpsÜn baŞının ÜstÜne koysun....hehehehe.....ama benım kaynanam kendı kayınvalıdesını hıÇÇÇÇ sevmezz ve ıstemezz.....ben kayınvalıdemı sevıyorum ama yakın olmak ıstememmm...10 gÜnde bır gıderımm... GerÇı Şımdı ev alırsak onlara bıraz yaklaŞmıŞ olucaz ama oda zor gÖzÜkÜyorr....
Ben bır Çocuk ıstıyorummm saĞlık ıstıyorum kımseye muhtaÇ olmadan kendı yaĞımızla kavrulmak ısıtyorummm....gerısı benı ılgılendırmezzz...kım ne derse desın.....::
Tamam boşvermesine boşvereyim boşveriyimde eşimden istediğim bikere olsun onlar benim hakkımda konuşmalarına dinleyerek izin verme izin veriyorsanda cevabını ver sustur diyorum ama dinleyen kim.Tabi eşim onları dinleyince ne diyorlarmış biliyormusun oğlumuz bize hak vermese dinlemezdi verecek cevabı olmadığı için susuyor diyorlarmış. İnanın benim bir gelin olarak onlar için yaptıkları duysanız sen enayisin abartıyorsun onlar senin annen baban değilki bence bu kadarda üzerlerine düşme derdiniz.
Ben inanıyorum içime doğuyor senden ve ilterden çocuk haberi alacağım bu söylediklerim sana komik gelecek ama böyle içime doğupta söylediğim ve haberini aldığım kişiler var inanıyorum ki sizde öyle olacaksınız. Mesela arkadaşın biri 8 yıl boyunca tedavi görmüşler ve en sonunda ellerindeki parada suyunu çekince vazgeçmişler. Ben ona dedimki içime doğuyor senin üç çocuğun olacak üç olmasa bile iki mutlaka olacak günü gelince böyle böyle deyip bana haber vereceksin dedim 6 ay ile 1 yıl aarasında (geneli) haberini aldım.İçime doğdu dediklerim birtek çocukla ilgili değil.Rabbime şükürler olsun... bilmişlik gibide olmasın ha! Üçüz çocuğu olacağı haberini aldım içlerinden birini sağlık nedeni ile(annenin sağlığı) almak zorunda kaldılar şimdi ise çocukları ikiz yaşlarınada girmek üzereler.
kardeş takım selamlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
canım benim benim için de önemlisi sağlık,mutluluk ,huzur gerisi önemli değil..huzur olmadıktan sonra napayım parayı..dileklerine sonuna dek katılıyorum canım..bende ne bİlezİk varrrr....nede evvv.......boŞver ortİmmm eŞİm var ve bİrbİrİmİzİ Çok sevİyoruzzz..herŞey allahtan Önce saĞlık olsun gerİsİ boŞ.....ben bu Şekİlde ayaktayımmm....hee evet eŞİmİn aİlesİnden evlenİrken dÜĞÜnde vs. Çektİm ama oda onların cahİllİĞİ dİyorummm ve geÇİyorumm....Çok ŞÜkÜrr ama Şİmdİ aramız İyİdİr....benİ Çok severler..zaten İkİtanecİk oĞlu İkİtanecİk gelİnİ varr....İkİmİzde İyİyİzz.....ÖpsÜn baŞının ÜstÜne koysun....hehehehe.....ama benİm kaynanam kendİ kayınvalİdesİnİ hİÇÇÇÇ sevmezz ve İstemezz.....ben kayınvalİdemİ sevİyorum ama yakın olmak İstememmm...10 gÜnde bİr gİderİmm... GerÇİ Şİmdİ ev alırsak onlara bİraz yaklaŞmıŞ olucaz ama oda zor gÖzÜkÜyorr....
Ben bİr Çocuk İstİyorummm saĞlık İstİyorum kİmseye muhtaÇ olmadan kendİ yaĞımızla kavrulmak İsİtyorummm....gerİsİ benİ İlgİlendİrmezzz...kİm ne derse desİn.....::
boşver canım yaptığın iyileikleri onlar görmüyorsa bile Allah göryor..sen yine de iyi ol kazanan sen olursun..Tamam boşvermesine boşvereyim boşveriyimde eşimden istediğim bikere olsun onlar benim hakkımda konuşmalarına dinleyerek izin verme izin veriyorsanda cevabını ver sustur diyorum ama dinleyen kim.Tabi eşim onları dinleyince ne diyorlarmış biliyormusun oğlumuz bize hak vermese dinlemezdi verecek cevabı olmadığı için susuyor diyorlarmış. İnanın benim bir gelin olarak onlar için yaptıkları duysanız sen enayisin abartıyorsun onlar senin annen baban değilki bence bu kadarda üzerlerine düşme derdiniz.
selmacım benim için ne hissediyorsun??:roflol:şaka bir yana ben de nesliş için de ilter için de güzel şeyler hissediyorum...en kısa zamanda güzel haberleri alıcaz işallah..Ben inanıyorum içime doğuyor senden ve ilterden çocuk haberi alacağım bu söylediklerim sana komik gelecek ama böyle içime doğupta söylediğim ve haberini aldığım kişiler var inanıyorum ki sizde öyle olacaksınız. Mesela arkadaşın biri 8 yıl boyunca tedavi görmüşler ve en sonunda ellerindeki parada suyunu çekince vazgeçmişler. Ben ona dedimki içime doğuyor senin üç çocuğun olacak üç olmasa bile iki mutlaka olacak günü gelince böyle böyle deyip bana haber vereceksin dedim 6 ay ile 1 yıl aarasında (geneli) haberini aldım.İçime doğdu dediklerim birtek çocukla ilgili değil.Rabbime şükürler olsun... bilmişlik gibide olmasın ha! Üçüz çocuğu olacağı haberini aldım içlerinden birini sağlık nedeni ile(annenin sağlığı) almak zorunda kaldılar şimdi ise çocukları ikiz yaşlarınada girmek üzereler.
tşkler melekçim size de hayırlı cumalar ve tebrik ederiz..kardeş takım selamlar hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
kızlar ben şımdılık cıkıyorum gezmeye gıdecegım hepınızı öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?