ŞenizŞenizaman o zaman spor bana göre değil balım ya
aaa bu arada rukiye teyzem annen galiba :) teysecim ben senin kıza bayılıom valla canım arkadasım o benm iiki dogurmuşsun
inşLLh sizde kilo verirsiniz
bende öylemafoldumben evlenmeden önce 52 kg dum gerçi oda boyuma göre normal sınırın altında evlenince 55 ile 58 arasındaydım hep ama şimdi 63 ümakannehirayse ben hiç hayatımda 60 ın üstüne cıkmadım 60 da da sigarayı bırakmıstım 6 kilo alıp cıktım ve geri vermiştim 4 kilosunu bu halime alışamadım bi türlü
inş. taTLIM birlikte vericegizsen hemencecik verirsin tatlım azimli gördüm seni :)
aman o zaman spor bana göre değil balım ya
aaa bu arada rukiye teyzem annen galiba :) teysecim ben senin kıza bayılıom valla canım arkadasım o benm iiki dogurmuşsun
inşLLh sizde kilo verirsiniz
saol kirazzzımopuyorumnanaktanslm kardeş takımcım,nasılsınız bakalım,pek görüşemiyoruz bu aralar
umarım herkes iyidir...bu arada azracım kızına çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir inş.
ayyyyyyyyyyyyy keske bakan olsa biliosun benm esim asker yani o bakamaz nöbet falan haftasonu gelsem desem bakıcı da tutmadım hala bu arada gelmey o kadar cok istiyorum ki buluşmaya ama defne rahat vermez bana cinemada edfırt var bi de(( ühühüh
ahhh narenm bnde öleydim cnmmhoşgeldin boncugummm napıo ceylin hanım ii mi uyuttun galiba ben uyuttum ya benm anlamadıgım hem onunla ilgilenip hem emzirip hem de nasıl kilo alıyorum hayret yaaa
cnm kilonu sabah kalkar kalmaz afdersin wc ye girip çıktıktan sonra tartılacaksıın en saf kilo ozmnsen de hoşgeldin o zaman rukiyecim inşallah kurtuluruz kilolarımızdan bu arad ben boyumu yazmayı unutmuşum 169 cm boyum 67 kiloyum gerci yediğim zaman 68.5 falan oluyorum bu sabah tartıldıgım zamanlardaki kilom
ilk kez duydumçok mu yiyorsun 2 hafta önce bende çok yiyodum heleki tatlı pasta götürüyordum ama zayıflıyodum yine yarım kg yada 300 gr her hafta gidiyodu bünye ile alakası demekki canikom
yok uyanık klavyeye saldırıyo suanda:ecrin_bebek: yaramaz şey durmuyo hiç
nazcımmmmm spor emzirenlere önermiyo dr. sütü bozuyo çünkü hafif sporlar ve en çok yürüyüşü öneriyolar onuda yaptıktan sonra 120 dk emzirmiyorsun bebişi
ayse ben hiç hayatımda 60 ın üstüne cıkmadım 60 da da sigarayı bırakmıstım 6 kilo alıp cıktım ve geri vermiştim 4 kilosunu bu halime alışamadım bi türlü
bende onu öyle sevıyorum ıyıkı senı doğurmuşum diye tatlım inşallah verırız kloları opuyorumnanaktan
selma ayşe yakaldım :jeyyar:
kız selma avatarın ne güzel öle
kocana aşkın mı depreşti anacım :)
yok be azracım bız karı koca öyle şeylerden hıc anlamayız söylenesı ayıp ama yınede söyleyeyım bız bıraz hanzoyuzdurda karı koca sadece hoşuma gıttı
azracım kızın nasıl odu ıyımı bu günlerde benım arkadaşların cocukları hemen heöen hepsı domuz gırıbı oldu burada salgın
estağfurullah cnm o laf ne öle
öle olsanz o çocuklar nerden çıktı ozmnkaydirigubbakcemile3zemuszemus
ayy öle deme çok korkuyoruumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
NAREN 05 hoş geldın aramıza canım
korkma korkulacak bırşey yok azracımm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahında ıznıyle b ırşey olmaz
iyi akşamlar bugun neler yedım sabah 2 tane galete 2 tene zeytın bir kıbrıt kutusu beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen 1 tane muz akşam corba makarna salata 2 tane köfte toplam 3 lt su:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?