Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayse ben hiç hayatımda 60 ın üstüne cıkmadım 60 da da sigarayı bırakmıstım 6 kilo alıp cıktım ve geri vermiştim 4 kilosunu bu halime alışamadım bi türlü

ayse ben hiç hayatımda 60 ın üstüne cıkmadım 60 da da sigarayı bırakmıstım 6 kilo alıp cıktım ve geri vermiştim 4 kilosunu bu halime alışamadım bi türlü
bende öylemafoldumben evlenmeden önce 52 kg dum gerçi oda boyuma göre normal sınırın altında evlenince 55 ile 58 arasındaydım hep ama şimdi 63 ümakannehir

aman o zaman spor bana göre değil balım ya

aaa bu arada rukiye teyzem annen galiba :) teysecim ben senin kıza bayılıom valla canım arkadasım o benm iiki dogurmuşsun

inşLLh sizde kilo verirsiniz

bende onu öyle sevıyorum ıyıkı senı doğurmuşum diye tatlım inşallah verırız kloları opuyorumnanaktan

slm kardeş takımcım,nasılsınız bakalım,pek görüşemiyoruz bu aralar
umarım herkes iyidir...bu arada azracım kızına çok geçmiş olsun,tez zamanda iyileşir inş.
saol kirazzzımopuyorumnanaktan

zaten cnm spor hafta içi pazrtesi salı perşembe cuma
of yaa şimcik gelmiyormuuusn mafoldumben

hoşgeldin boncugummm napıo ceylin hanım ii mi uyuttun galiba ben uyuttum ya benm anlamadıgım hem onunla ilgilenip hem emzirip hem de nasıl kilo alıyorum hayret yaaa
ahhh narenm bnde öleydim cnmm
birde bnm kız saolsuun çok yaramzdı doğdu günden bu yana fır dönerdim ama ne fayda
birde bn 3 yaşına kadar emzrdim düşün yanikafamçokkarıştı

sen de hoşgeldin o zaman rukiyecim inşallah kurtuluruz kilolarımızdan bu arad ben boyumu yazmayı unutmuşum 169 cm boyum 67 kiloyum gerci yediğim zaman 68.5 falan oluyorum bu sabah tartıldıgım zamanlardaki kilom
cnm kilonu sabah kalkar kalmaz afdersin wc ye girip çıktıktan sonra tartılacaksıın en saf kilo ozmn
ilk kez duydum
sütü nasıl bozuyormuuş ayşem:hulya:

çok değil ki cnm veririsin inşallah
bende onu öyle sevıyorum ıyıkı senı doğurmuşum diye tatlım inşallah verırız kloları opuyorumnanaktan

:lepi::lepi::lepi::lepi:

yok be azracım bız karı koca öyle şeylerden hıc anlamayız söylenesı ayıp ama yınede söyleyeyım bız bıraz hanzoyuzdurda karı koca sadece hoşuma gıttı

estağfurullah cnm o laf ne öle
öle olsanz o çocuklar nerden çıktı ozmnkaydirigubbakcemile3zemuszemus

iyi akşamlar bugun neler yedım sabah 2 tane galete 2 tene zeytın bir kıbrıt kutusu beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen 1 tane muz akşam corba makarna salata 2 tane köfte toplam 3 lt su:hulya:

iyi akşamlar bugun neler yedım sabah 2 tane galete 2 tene zeytın bir kıbrıt kutusu beyaz peynır 2 fıncan şekersız cay öylen 1 tane muz akşam corba makarna salata 2 tane köfte toplam 3 lt su:hulya:

walla süper gidiyorsun rukiyecm bu gidşle takıma da girersn haberinn ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…