tatlım deryacımm at bunalımı güzel bir güne uyaaan :) bir günlük kacamak senin motivasyonunu bozmasın lütfen, dünü dünde bırak bugün sporla telafi edebilirsiz gayet o hain cay keyfi paketini :) sen dün hiç olmamıs gibi kaldığın yerden devam et tatlım.
bu arada ben haftasonu regl üzeri canım inanılmazzz tatlı cektiği için mavi yeşilin cikolatasından yedim, bir paket cikolata 190 kalori falan, normal çikolataların aynı paketi 450-500 kalori oluyor. eğer canın cok tatlı isterse evde onlardan bulundur yarım paketi bile o anlık tatlı krizini aşmaya yetiyor .
ayrıca oğluşun için de cok gecmişolsun canım benim ins hemen sağlığına kavusur
Sağol canım desteğin için aynen dediğin gibi oldu bugün hem tartı artıyı göstermedi hem de ben daha frenliyim..:) o diyet çikolata yada pikolata tarzı şeyler hep bulundururdum aslında acil durumlar için ama kalmamış..neyse geçti,gitti..
canım kendine hiç ama hiç sıkıntı yapma bende ilk basladıgım sıralar öyle oluyorum
ama sen kendini sıkma sadece yerken ben bugün fazla yemicem de ve yemeklerini küçük tabaklara koyup yersen hem gözün doyuyo hem cok yemiş gibi gözüküyosun ama ölçülü yiyosun ben öyle yapıyorum bide diyete basladığım andan itibaren tv li odada yemek yiyorum yavas yemek için ayrıca üzülme ödemde olabilir ben adet dmneminde 2 kilo fazla cıkarım belki seninde öyledirumarım istediğin kiloya cabucacık ulasırsın
![]()
bugün herşeyden az azla başladım öyle de gidicek..bakalm akşam salata ve haşlama ile geçiştireceğim canım..ben tv li odadan çok oğluma da yemek yedirirsem aynı anda ne yediğimi anlamıyorum ve yavaş ve soğumuş tadı kaçmış bir yemek yiyorum sonuçta..artık hep aynı anda yiyelim bari..:)