- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
Bakayım :)özele bak madem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakayım :)özele bak madem :)
burda paylaşamıyacağim ama çok önemli bir durum sağlık, parasal veya iş le ilgili değil konunun muhatabı babam bu yüzden daha da önem kazanıyor dualarınızı eksik etmeyinHayırdır inşallah canım inşallah gelir bekledigin. Güzel haber
Ben 20 kilo verdim karatayla 20 daha vermem gerek yada 10 ikisinede razıyım
Karataycı buldum burdaaa bendensinBen 20 kilo verdim karatayla 20 daha vermem gerek yada 10 ikisinede razıyım
izne çıkınca bişey değişmiyoki, bırakma bence kendiniGunnaydinnnn nasilsiniz kizlaroynakbasi34 canim kaptanim birkac haftadr kilo veremiyo olmam en cok dikkat ettigimi sandigim haftada bile kilo verdgmi gorememem motivasyonumu bozdu ustelik takim ortalamasinada bi katkim olamadi bikac haftadr ben senden sadece bi jadtalk izin istyrm kendme gelmem motivasyonumu tekrr kazanmam icin..bomba gibi donmek icin..ne dersin?
kendine bunu yapma sabitte kalsan burdan ayrılmaGunnaydinnnn nasilsiniz kizlaroynakbasi34 canim kaptanim birkac haftadr kilo veremiyo olmam en cok dikkat ettigimi sandigim haftada bile kilo verdgmi gorememem motivasyonumu bozdu ustelik takim ortalamasinada bi katkim olamadi bikac haftadr ben senden sadece bi jadtalk izin istyrm kendme gelmem motivasyonumu tekrr kazanmam icin..bomba gibi donmek icin..ne dersin?
bence önüne kısa süreler bırakma bu tarihte bu kadar vericem diye... sağlıklı bir liste hazırla akışına bırak sabırsız davran magünaydın kızlar ,
sabahtan beri yoğunum anca fırsatım oldu, dün akşam oturdum düşündüm buraya başlayalı 3 ay olmuş ama hala adam akıllı bi ilerleme kaydemedim, üstelik iki kiloda aldım yani,eskisi gibi neden tam istikrarlı olamıyorum bilemedim, çok aç kalarakda zayıflamak istemiyorum sonra kilolar yine geri dönüyor
kafam bulanık
![]()
çok güzel vermişsin maşallah. ne kadar sürede verdin. acaba bende verebilecek miyim. diyetisyenin verdiği menüler zorluyor beni. ama kabullendim ne olursa olsun artık fazla yemeyeceğim.[/QUOTE. Benim kilo vermem çok zor oldu ve uzun sürdü 96 larda aylarca kaldım vücut çok direndi sonra 93 TE çok direndi sonrada 89 da şimdide 84-85 lerdeyim üç aydır ama olsun almadım ya azda zorda olsa verdim ya genede mutluyum manken gibi değilim ama şartta deil olduğu kadar