• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

Şimdi yeni eve gelebildim ;)
Diyetisyen kontrolüm çok şükür gayet güzel geçti :21::21:Evdeki sonuçla aynı çıktı ama ben çok memnunum ;) gerçi az daha aşağısı olsaydı süper olurdu ;)

Geçen hafta; 96 kg
Bu hafta; 95,5 kg
Giden; 0,5

Bu hafta yine tam 900 gr yağdan gitmiş ;) bayram öncesi için bir liste verdi ama Bayramlık listemizi whatsuppdan atacakmış Sibel ;)
İnşallah Bayramdan sonra gittiğimiz kontrolde süper bir eksiyle karşısına çıkacağım :21::21::21:

Hemen listedeki eksikleri de doldurup paylaşım alanına taşıyayım ;)

Merhabalar ben 24 yaşındayım istanbulda
üniversite öğrencisiyim :) daha önceden geçen yıl aynı nickle hesabıml katılmıştım okul yüzünden ara verdim üç ay sonunda çok pişman oldum tabi sonra ☹️boyum 1,65 kilo 68.7 şuan

Evet canım şimdi baktım 67 kgla 490.cı etapta bildirimsiz ayrıldı diye not düşülmüş ;) sanırım izne ayrılmış olarak o şekilde yazıldı ;)
Çok fazla almamışsın o yüzden kiloları gönderip 67ye düştüğünde listeye girebilirsin tabiki ;) Yarışmadan ayrıldı olarak not düşüldüysede o zaman kaptanların onayına sunarım ve sıkıntı olacağını da sanmıyorum ;)

herkese merhaba 29 yaşındayım öğretmenim 22 aylık bir oğlum var sivasta yaşıyorum doğumdan sonra başladı kilo sorunum aslında çok kilo almamıştım hamilelikte 10 alıp 9unu 3 ay içinde vermiştim ama sonrası gitmedi bir türlü zaten en kilolu halimle hamile kalmıştım 69 kiloyla bebeğim 6 aylıkken diyetisyene gittim 3 ayda 9 kilo vermiştim ama sonra diyeti bıraktım veee giden kilolar 1 yıl içinde geri geldi bu sene mayıs ayında yine diyetisyene gittim ama bu sefer daha zor oluyor kilo vermem yaz tatili memlekete gitmeler derken diyet yine bozuldu neyseki evime geldim ve tekrardan başladım sağlıklı beslenmeme ve bu sabah burayı gördüm birilerinden destek almak çok iyi olacak diye düşünüyorum

Sende tekrar aramıza hoş geldin ;)
Şükür seninde çok aşırı değil kilon ve kesinlikle yılbaşına kadar bile harika farklar yaratabiliriz ;)
Bu arada senin bu yarışmada herhalde ilk tecrüben ;) emin ol buranın sana çok faydası olacaktır ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 geçen sene ağustosta başlamıştım kasımda da ayrıldım
Tamamdır canım ;) hallediyorum bürokratik işlemleri :D :D :D merak etme inşallah sıkıntı olmaz ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 evet ilk tecrübem olacak inşallah sonuç güzel olur kilo verme aşamasında insan birilerinin desteğini istiyo aşırı kilom olmamasına rağmen sırf bu yüzden diyetisyene gitmiştim tabii bir de sağlıklı saglikli bir şekilde kilo vermek icin ama artık diyetisyene gitmeyeceğim ışte burası artık benim diyetisyenim:)

*** 8. Takım 532.Etap***

Oynakbasi34 ( 96 / 95,5 / 0,5 / 0,52 % )
Yena ( 82,3 / 81.4/ 0,9/ 1,11% )
saimeberen ( 55,3 / 55 / 0,3 / 0,54 % )
Zehra_eymen ( 83,5 / 82,4 / 1,1 / 1,32% )
doga3 ( 99 / / / % ) Sabit

8.Takım Ortalaması; 0,698 %

Kızlar bu haftaki listemizin ortalaması gayet güzel ama eminim bir sonraki liste çok daha güzel olacaktır ;)
Kaçamaksız aynen devam ;) Bayramdan dolayı belki iki etap bir araya gelebilir benim tahminim ama netleşince sizlerede haber veririm nasılsa ;)
Şimdi listemizi de aklımdayken taşıyayım da kafam dinç olsun ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 evet ilk tecrübem olacak inşallah sonuç güzel olur kilo verme aşamasında insan birilerinin desteğini istiyo aşırı kilom olmamasına rağmen sırf bu yüzden diyetisyene gitmiştim tabii bir de sağlıklı saglikli bir şekilde kilo vermek icin ama artık diyetisyene gitmeyeceğim ışte burası artık benim diyetisyenim:)

Birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah canım yeterki azimli ol ve her zaman düzenli paylaşımda bulun ;)
Eğer her gün menülerini paylaşırsan en azından hatalarımızı biz görmezsek bile uyaran olur ;)
Ben diyetisyen yardımıyla devam ediyorum ama ben çooook memnunum ;) inanılmaz bir enerjisi var onunda ekibininde ;)
Benim 5 ay oldu ve toplamda 23 kg gitti :21::21::21::21:
Heee daha yolum uzun ama başarabileceğime çok inanıyorum ;)

*** 8. Takım 532.Etap***

Oynakbasi34 ( 96 / 95,5 / 0,5 / 0,52 % )
Yena ( 82,3 / 81.4/ 0,9/ 1,11% )
saimeberen ( 55,3 / 55 / 0,3 / 0,54 % )
Zehra_eymen ( 83,5 / 82,4 / 1,1 / 1,32% )
doga3 ( 99 / / / % ) Sabit

8.Takım Ortalaması; 0,698 %

Banucum yanlışmı hesaplamışım yüzdemi..

KAçıncıyız merak ediyorum.. .7.takım eklememiş sanırım daha..

Kızlar bu haftaki listemizin ortalaması gayet güzel ama eminim bir sonraki liste çok daha güzel olacaktır :KK66:
Kaçamaksız aynen devam :KK66: Bayramdan dolayı belki iki etap bir araya gelebilir benim tahminim ama netleşince sizlerede haber veririm nasılsa :KK66:
Şimdi listemizi de aklımdayken taşıyayım da kafam dinç olsun :KK66:

Birlikte çok güzel kilolar vereceğiz inşallah canım yeterki azimli ol ve her zaman düzenli paylaşımda bulun :KK66:
Eğer her gün menülerini paylaşırsan en azından hatalarımızı biz görmezsek bile uyaran olur :KK66:
Ben diyetisyen yardımıyla devam ediyorum ama ben çooook memnunum :KK66: inanılmaz bir enerjisi var onunda ekibininde :KK66:
Benim 5 ay oldu ve toplamda 23 kg gitti :21::21::21::21:
Heee daha yolum uzun ama başarabileceğime çok inanıyorum :KK66:
O zaman ilk gün menünün paylaşalım
Sabah: bir yumurta küçük bir dilim light beyaz peynir yarım domates (büyüktü: )) salatalik semizotu kuzu kulağı dereotu ve kızarmış bir dilim tam tahıllı ekmek
Ara:şekersiz turk kahvesi 3 adet gün kurusu kayısı
Öğle: 7 8 yemek kaşığı et sote bir dilim tam tahilli ekmek kuzu kulağı
Ara: incirli tarcinli yulafli light süt bir kadar
Akşam: patlicanli kırmızı biberli yogurtlu salata bir dilim tam tahilli ekmek
Biraz sonra da yeşil çayım var 2 litre de su: )

Sabah: bir yumurta küçük bir dilim light beyaz peynir yarım domates (büyüktü: )) salatalik semizotu kuzu kulağı dereotu ve kızarmış bir dilim tam tahıllı ekmek
menün genel olarak güzel ve çeşitli bence proteinler çok güzel ve gereksiz karbonhidrat yok tebrik ederim :)

Menun çok güzel canım Tebrikler

Kızlar ne alemdesiniz?

Ben bayramlık saçlarımı boyayım dedim ;) gerçi her defasında farklı reng alıyorum kutunun üzerindeki numara acaba o muydu bu muydu diye :D kumral tonları genelde ama kızım az daha açık reng alsaydın ya diyip durdu ama üşendim gidip değiştirmeye ;) gerçi benim için hafif parlaklık versin bir kaç beyazım var şakaklarda onları da kapatsın yeterli ama o biraz daha açık reng olsun diyor ;)
Neyse bir dahakine söz verdim o gidip kendi seçecek benim boyamı :KK48:
Gerçi çok sık boyamam ancak 3 ayda bir falan ;) hatta bu kez daha uzun süre boyamam sanırım ;)

Eve geldikten sonra tekrar markete çıktım tabi benim eve gelmem 19:30u buldu ve hemen yedim İGde bile paylaşamadım :D
Hatta aklımdayken yediklerimi de paylaşayım;

Uyanınca bol su ( 06:30 )

Kahvaltı; 08:15de
1 dilim tuzsuz etimek
1 dilim peynir
1 adet salatalık
5 tane cherry domates ( bahçemizden tabiki )
1 fincan yeşil elmalı yeşil çay

ara; 10:00da
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğlen; diyetisyendeydik o yüzden sadece 5 tane ufak grisini yedim birde acaili + Ananaslı Yeşil çay içtim

Çıkışta saat 14:30 gibi Ayşe ve Dilek diye bir arkadaşımla ( ki ikiside benimle diyetisyende malum ) şekersiz Türk kahvesi içtik )

Eve geldiğimde çok içim bayılacak gibi olunca 2 - 3 tane grisini daha yedim yemekliğim yoktu diye yanında Beyaz Çayımla

Akşam; 19:30
3 - 4 kaşık kadar tavuk döner
1 büyük kase çoban salata

Şimdide büyük kızım eşimle bana çay yaptı onu şekersiz içiyorum ;)
Çok saçma bir gün oldu ama genelde diyetisyene gidince biraz öyle oluyor ;) gerçi kahve içmeden Ayşeyle ikimiz çorba içelim dedik arkadaşada ama maalesef 3 gün önce kedisi çatıdan düşüp öldüğü için kızcağızın psikolojisi çok bozuldu ağlamaktan yemek yiyemiyor tabi o yok boğazımdan geçmiyor diyince bizde yemedik :(

Çok güzel menün canım eleştirecek tek bir şey yok ;) yalnız sana tavsiyem suyunu biraz çoğalt emin ol çok faydasını görürsün ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 ben aslında ayrılmadan haber vermiştim o hafta ama belki cumadan önce ayrıldım ve cuma bldirim yapmmaış oldum ya ondan öyle yazılmış olabilir . 67 olduğum zaman mı gireceğim o zaman listeye :)

Takıma sordum ama onlar önceki kaptan bilir dediler ve sanırım oda yok artık ;) onlarında tahmini takım yarışından çekildi anlamında yazılmış olduğu ile ilgili ama sıkıntı değil oylamaya sunarız bayram sonraki cuma bildiriminden hemen sonra ;) Kaptanlar itiraz etmezse zaten sıkıntı yok ki kimsenin itiraz edeceğini düşünmüyorum ;)

Kızlar Bayram dolayısıyla etapların birleştirilme olasılığı var ;) yani haftaya cuma kilo bildirimleri paylaşım alanına taşınmayacak bir sonraki hafta 2 haftalık olacak bildirimlerimiz ;) yüzdeler tabi 2ye bölünecek o zaman ;)
Tabi biz Bayram öncesi Hedef koyduğumuzdan sizlerede uygunsa Perşembe günü bayram öncesi bildirimizi kendi aramızda yapalım ;) çoğumuz çok güzel kilolar verdik zaten ama Bayramda olabilecek kaçamakları engellemek adına ufak bir motivasyon olur hem ;) ne dersiniz ?

upload_2017-8-25_21-49-14.webp

Kızlar Yılbaşı hedef listemizi peki Bayramdan sonra mı oluşturalım yoksa isterseniz hemen bugün bile hazırlayabiliriz :KK66: 10 günden fazla kârımız olur :KK66:

Hem yeni gelen arkadaşlarda direk ona dahil olabilir motive olmak adına ;)

Son düzenleme:
İyinakşamlar arkadaşlar bugünkü menümü paylaşayım
Sabah bir yumurta bir dilim ezine peyniri 4-5 zeytin şekersiz çay
Ara 1 salatalık ve yeşillik
Öğle fasulye yoğurt(sanırım 3 gündür fasulye yiyorum) ara 3 ceviz
Akşam bir tabak etli patates yemeği bir kaç kaşık bulgur pilavı yoğurt
Ara 1 armut
Su 4 e yaklaştı spor 20 dakika yürüş 40 dakika plates

kittenlove kittenlove Su perisi86 Su perisi86 oynakbasi34 oynakbasi34 teşekkür ederim kızlar evet suyu çoğaltmam lazım bir aralar 3 litre içiyordum inşallah yavaş yavaş o günlere donecegim

Emin ol çok daha güzel kilo verirsin ;)
Benim diyetisyen hep diyor 3 litre altına düşme diye birde geçen bir danışana söylerken duydum ne kadar suyunu çoğaltırsan okadar güzel yağ yakar vücudun diye ;) vücutta su fazlasıyla olunca yağ depolama olasılığı olmadığı için olan depoları yakmak zorunda kalıyormuş bünye ;)

Bence de hedef belirleyelim

Ben listeyi hazırlıyorum canım sizler hedeflerinizi belirleyin ;)
Önümüzde tam 19 hafta var bugün itibariyle ;) ona göre kendinize hedefleri gerçekçi olarak koyun ki motivasyonumuz dahada güzel olsun ;)

menüm
kahvaltı : domates peynirli tost iki dilim kepek ekmieğine
ara : bir muz
akşam : bir tabak kremalı patates
su : 2 lt
spor bugün yok

canım kabul miktar olarak çok yememişsin ama sanki biraz karbonhidrat fazla olmuş üstelik kremalı patatesi çok canın çekerse öğlen ye ki akşama kadar yakma şansın olsun ;)

Back
X